ninocka
|
Dober večer, sem si vzela mal cajta, da kaj napišem Čez vikend smo bli v ZOOju (smo šli izkoristit letne karte). Prvi dan je bil navdušen nad levom (ki je uprizoril cel šov), papigami in medvedom, najbolj pa itak nad vlakcom in igrali. V nedeljo je bil navdušen nad opicami in slonom (stali smo tam 15 min) in nad otroškim ZOOjem (prejšnji dan je bil zunaj parkiran en jeep al traktor in je šel raje tja ). Jst (kao) uživam na dopustu, včeraj sem cel dan skakala okog, sem šla v Hoferja, ker so meli ene trenirkice ful poceni pa je bla ob 8ih taka gužva, da je Samo ful slabe volje ratu in sem pol samo eno vzela (itak nisem mogla niti pogledat, ker so ble same stare mame nagužvane okrog in so samo premetavale stvari), pa ene čeveljčke (samo so mu prevelike), pa pižamico in eno peno za tuširanje in eno peno za po telesu mazat (kot neko mleko). Pol sva šla pa še v H&M in sva vse, kar nama je blo kakorkoli všeč za tamalga vzela, tko da sem na koncu samo za njegove stvari (no zame in za mojga itak nisva nc kupovala) zapravla 200 EUR Problem je, ker je tamalmu v 1 mesecu ratalo vse premajhno - vse trenirkice ma ful nad gležnji, majčke so mu vse ozke in rokavi so ratali 3/4 .... sva mu mogla it res nabavt naenkrat ful stvari....Pol mu pa kažem in mu ni NIČ všeč...mislim Je mel pa včeraj histerični napad v vrtcu, ko sva ga prišla iskat - lih je začelo deževat in sem s sabo vzela škorenjčke in pelerino, ki pa je ni in ni hotu oblečt. Nekak smo jo spravli nanjga, ampak se je začel tolk tult in se je vkopal na mestu in se ni premaknil, dokler mu je nismo slekli...sem se spomnla prav na Nika in nate Valla, ko si govorila, kako noče nobenih novih stvari oblečt... Sicer je bil pa tud potem kar neki slabe volje in tečen, jokal je za vsako malenkost in skoz je mel napihnjene ličnice (kot da bi mel polna usta hrane). Ko sem ga enkrat prijela za lička, pa je začel ful jokat in mi je uštekla, da mu zgleda raste zobek (kasneje sem vidla, da mam prav - desna 3ka spodaj) in da ga boli . Bošček mali, sem mu dala 1 žlico Calpola in je blo potem boljš. Danes sta se pa s Samotom ful cel popoldan igrala s kockami in avtočki in me ni šmerglal 5posto...sem zvisela ko makaron Ampak zvečer je pa izrecno mene hotu, da mu dam flaško Govor: ful napredujemo, ful skoz govori, ene besede so mi jasne, ker jih lepo pove, ene pogruntamo, ene so pa kr neki in ni nobenmu jasno, kaj hoče... Trenutno je najbolj aktualno vrste avtomobilov, in sicer poznamo tri: IPŠ (jeep), UI - UI AUTO (gasilec, policaj, rešilec, vse kar ima lučko, pa tudi taxi in avtošola) in pa potem še AUTO (vse ostalo). Včeri sem se mu pa ful narežala, ker sva gledala katalog od Bruderja in sem mu mogla 1ooooox povedat, kaj je kaj. Pol pa jst njega sprašujem in mu kažem traktor. Pa me gleda in mu prišepnem "traktor", tamal me začne pa potem ful potiho spraševat in šepetat...Jst sem se začela ful smejat, pol sva pa šepetala in se čist potiho pogovarjala Ful mi je smešno, kako si tele naše žverce interpretirajo določene stvari... Benika, super za vrtec Boš vidla, kako bo Beni užival. Za nahrbtnik sem pa tud jst lih danes prebrala Drugače je pa baje v AU v Toysu 15 EUR (napram v naših štacunah 40 ). Če bom kaj šla, ti ga lahko prinesem, če želiš. Jst ga imam, pa sem z njim zadovoljna (mam ta ta nov model). 2ursae - te čist razumem glede oktoberk, sej je pr men isto...Ni nas čez septemberke Uh, tale torta je pa res dobr zgledala...so se mi kr sline pocedila..tvoja fanta obvladata, ni kaj Glede očal - sem isto pomislila kot Nika, ker te še nikoli nisem videla z njimi Nika, tud tvoja torta zgleda fantastično...kdo je pa konjičke popapal, če smem vprašat Glede Žužemberka - men je to tud predaleč, mi je že ful muka vozit avto (in lih ta teden dobim ta novega ) na daljše proge. A tista soba za 15 ljudi misliš, da bi bla premajhna (govorim za Koširja)? Drugač pa jst tud ful razmišljam, kam bi lahko šli, pa žal, nimam nobene ideje... Valla, WB Ful dobr, da ste meli lepo vreme in da ste se fajn spočili. Jst letos itak nisem mela nč od dopusta, še manj pa od vremena na dopustu Pia, men tud ta Copy/paste ne dela...se počutim ful butasta, ampak ziher je ena fora...bom samota vprašala, naj mi IT stručko razloži... Še to vam povem - ful sem vesela, ker je Samo zdaj 3 dni doma. Drugač je 14 dni skup delu, cele dneve, noči z vikendi vred in ga nisem nič vidla - me je začela že totalna depresija dajat...zdej ma pa 3 dni frej in se mi zdi to tolk super Nč, uživite, mene že vse boli, ne vem več, kako naj se naštimam