|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
18.9.2007 8:44:41   
Nika v službi
user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.9.2007 8:45:21   
Nika v službi
Posebej zate, Pety! Zadovoljna?user posted image

Ostale slikice pa sledijo v albumu.... kmalu!

Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.9.2007 8:50:54   
Nika v službi
user posted image

Pa še ena, no, ker sem ravno v formi. Sem se pred kratkim naučila delat s temle slikomatom, pa sem čisto navdušena. Saj razumete, a ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.9.2007 9:00:33   
Nika v službi
No, uspelo je. Slikice so notri, geslo je moje pravo ime, pisano z veliko začetnico.

Vabljene na ogled.

Pety, no, pejd že pogledat!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.9.2007 10:12:40   
Pia67
Nika35, najprej se ti vsaj v mojem imenu zahvaljujemuser posted image za angažiranost glede placa skupnega RD. Če bi bila bližje Lj, bi tudi jaz pofirbcala kaj je primerno. Koširja se spomnim, samo takrat sem bila brez naraščaja in nisem registrirala zadev, ki se tičejo otročkov user posted image  V soboto sem bila na Polževem, pa se mi ni zdelo najboljš, ker ne vem, če bi bila vsa druščina za take bolj reducirane varjante. Okusi so res različni. To se vidi tudi v najinem videnju Vile Otočec. Men se zdi že oh in ah user posted image , ker nisem navajena gostišč in so mi take zadeve že čist preveč (očitno se me drži preprostost planinskih koč). Sobo zasebno pa se da dobit user posted image  Igrali pa sta le 2: tobogan in gugalnica. Torej za septembrski aktivni tropek otrok res premalo. No, pa daleč je tudi npr. za gorenjski in celjski konec. Košir bi bil res fajnuser posted image , pa če bo lepo vreme se da tud kam it. Tudi vikend ata-Greg je bil za to lokacijo, samo vmes bo kar nekaj zadev in kot kaže, ga ne bo. Si pa pretirano ne ženem k srcu.
Fotke tvojega RD so  zelo lepe. Moje so deloma še vedno v fotkiču vikend ata, ki se ne zmiga in mi jih ne pošlje. Morda ta vikend user posted image

2ursae, lepo ste praznovali. Vlakec pa je tudi dobra ideja za RD darilo. Mi smo ostali pri kuhinji, ki je zelo in, ko jaz kuham. Da ne omenjam zvočnih efektov vrenja, cmarjenja in sirene, da je zadeva pečena user posted image

Benika, ja copy/paste sem probala, pa mi ni vlekl. Hvala vseeno za nasvet. Me čist iz tira vrže, taka preprosta zadeva. v predpregledu gif laufa, ko pa pošljem nič user posted image
No, lepo dopustujte in sonca vam želim.

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.9.2007 10:30:41   
benika
Nika, mi smo pri Koširju imeli poročno kosilo od svakinje in je bila hrana res fenomenalna. Zunaj so imeli ful velik napihljiv grad in gugalnice ter tobogan, pa še klopce in mizo, da lahko mamice opazujejo svoje nadobudneže. To je bilo sicer junija, kako bo z gradom v oktobru, pa sam bog ve. Če imajo še kakšno posebno sobo, sem takoj zauser posted image .

Beni je peljal družino v terme Olimje za en teden. Menda se revež boji vsega, kar je povezano z vodo...bazena, slapa, tušauser posted image  Sicer gre v vodo, ampak da bi pa kej plaval to pa ne. Je pa menda najbolj navdušen nad vodo v otroškem bazenu in jo menda veselo pijeuser posted image  Svašta. Včeraj so se šli peljat z vlakcem in mu je bilo noro všeč.

Stopnice bova delala sama. Kolega nama bo našvasal ogrodje, midva bova pa kupila potem dile in jih pribila na ogrodje. Kaj češ, je finančna stiska, pa se gremo sami svojega mojstra.

Torta za Niko je pa zgledala fenomenalnouser posted image user posted image user posted image user posted image . Lepe slikice.

2ursae, pa ti si pravi pisatelj. Jaz sem se tako user posted image , ko si opisovala vaše dogodivščine. Pa vse čestitke atiju za tako lepo tortico. Evo, jaz sem kuhar, pa ne bom nikoli spravla skup take torteuser posted image

Evo, danes sem bila že navsezgodaj pri župniku, da sem dobila pogodbo za vpis v vrtec. Sedaj se pa ubadam z vlogo o znižanju plačila vrtca, pa mi ni nč jasno kaj napisat in kaj priložit. Bo že.

lp, letiva zuser posted image  v trgovino nabavljat fasngo za petkov žur.

Aja, še tole;

2ursae, če boš slučajno rodila v tednu otroka, ti Mercator podarja Nivea nahrbtnik z vso pripadajočo opremo. Sej če ga ne rabiš, ga lahko pol meni prodašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.9.2007 10:36:40   
Nika v službi
Hej, hoj, Pia67. Ja, se strinjam, smo pač različni. Jaz sem kar prilagojena dvoživka - se znajdem v preprosti planinski koči in na zloščenem parketu, tako da načeloma je meni vseeno, kakšen tip gostilne izberemo. Jasno, bolj mi sede luksuz, priznam.

Kakor koli že, pri vsej stvari se mi zdi najbolj pomembno to, da bi gostišče imelo kaj za ta male (seveda, če nam bo vreme naklonjeno), da bi bila soba ločena in da je hrana okusna (sveža), postrežba pa solidna oz. da imajo razumevanje in naklonjenost malim bučkam.

Sem pa ravnokar poklicala Koširja in zadeva odpade (žal). Imajo sicer en velik prostor za cca. 50, 60 oseb ter dva manjša (1 za 10 in 1 za 15 oseb). Manjša bi bila za nas po moje premajhna, ta velikega pa bi lahko dobili, vendar ne samo zase (v kombinaciji z enim drugim praznovanjem, ki je že bukirano za 06.10.). To pa po mojem mnenju odpade.

Smo torej spet na začetku. Moja alternativna varianta je bil Paparotti v Domžalah, bom poskušala še tam preveriti zadevo. Če slučajno tukaj tudi odpade, se zelo priporočam za vašo pomoč in ideje, ker meni jih počasi že zmanjkuje. Je pa Ljubljana malce specifična glede zasedenosti gostiln, zato se moramo res podvizati. Sceno precej dobro poznam in vem, da je preko vikenda zelo težko dobiti eno spodobno gostilno, sploh za relativno večjo zaključeno skupino.

Na pamet mi pade še nekaj drugih opcij, vendar so izven Ljubljane, kar spet najbrž ni o.k.
Recimo Na pajčni pri Žužemberku - 2ursae, bi bilo predaleč, a ne?

Punce, akcija, če ne bomo izvisele! No, še vedno nam ostane Kolosej in Subito...user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.9.2007 10:41:58   
Nika v službi
Benika, hvala za mnenje o Koširju, kot vidiš (sva pisali istočasno), zadeva ne bo izvedljiva. Mi je res žal, ker se je ta gostilna kazala kot zelo fina opcija.

Nika je tudi nekaj časa imela podobne popadk glede vode kot Beni. Saj bo minilo, boš videla.

A to je župnijski vrtec? Ker si omenila, da ti je pogodbo dal župnik.... Simpatično. Kje je to točno?

Sicer pa sem videla tvoj post na temo obrazca in sem ti tudi sama odgovorila. Priložiš zgolj odločbe od davčne. Sicer pa bi ti v vrtcu morali znati pomagati, pri nas je svetovalna služba in gospa, ki se ukvarja zgolj z vlogami. Kot sem napisala, pri nas te papirje prinesemo v vrtec in ne direktno na MOL.

Zdaj grem pa na malico. Adijo!

Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.9.2007 10:54:29   
2ursae
uff, danes pa šiba izpod tipkovnic user posted image .

Anže se je celo malo sam zaigral, pa ga bom kar pustila, dokler bo zdržal ... bolj ko se približuje prihod bratca, bolj je zahteven - pri igri, pri spanju, hranjenju, povsod želi nekoga zraven.

Nika, mega slikice user posted image . Mate pa najbrž stalno čist avto, a ne user posted image . Kolk je mala natančna, se vid, da je devička. Za rd ste jo imeli res fino napedenano, pa torta je kljub potresu user posted image  izgledala blazno slastna. A lahko vprašam, v čem je fora tistega komantarja, da je Sara "pr'u čr'u"? Mi2 sva z mojim Aniju vedno rekla, da je "čmru ta pr'u" (ta prvi čmrlj), pa vam tega nikoli nisem povedala, ker nisem znala napisat, zdajle si mi pa ti dala navdih. Če bi imela user posted image , bi bila pa Špela čebela user posted image .
Če ti Košir ugaja, kar pejt v akcijo, maš moj žegen, ti čist zaupam.

Pia, jaz moram žal med tem, ko kuham, Anija kar imet na razdalji user posted image . Če vidi, kaj kuham, ne bo hotel jesti. Včeraj je tko zmlatil ene polpetke, sam če bi vedel, da je not krompir, zelje, sir in jajček, jih še pipnit ne bi hotel user posted image . "ne bi kompirčka". "ne bi sirčka", "ne bi ..." - sam še to poslušam zadnje dni. Vsemu se upira, ne sam hrani "ne bi v banjo", "ne bi hlačke", "ne bi kužka" ....

pa da še jaz dam eno slikco za popestritev - saj je v albumu, sam vseeno, da vidte, kakšne pušeljčke men dela moj sin user posted image
user posted image

saj se vidi, da je iz činčov in rač. miške, ne user posted image . Pa saj je rožcam podobno, če dost dolgo gledaš user posted image .

Sem zadnjič pri oktobrkah dala tkole eno slikco Anija in torte, pa sta dve pohvalili torto, ostale pa še tolk ne user posted image . Saj vem, da so v glavnem prvorodke, sam to pa že veš, da če mamica pokaže slikico otroka, da vsaj malo pohvališ user posted image . Pol pa dajejo slikice cunjic, ki so jih kupile za odhod iz porodnišnice, pa vse vzdihujejo. Saj ne rečem, so čist kjut, sam dojenčki pa otroci so bolj. A sem tečka, a ne user posted image , sam me je res mal zbodlo. Mah, sem tam čist veselje zgubila, zdaj sam še pri svojih septemberkah visim user posted image . Super ste, babnceuser posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.9.2007 11:33:50   
Nika v službi
2ursae, ja, tale šopek je bil tudi meni noro simpatičen, že ko sem ga videla v albumu. Zelo inovativno, mogoče bo pa aranžer. Take rabimo!user posted image

Sara je p'ru č'ru (sem malce narobe postavila vejice pri sliki), ker je prvošolka, letos je začela s 1. razredom devetletke. Zato ta komentar, ker jo non-stop dražimo s tisto: "p'ru č'ru, jajca ž'ru"....

Sem te pa prvič videla z očali - a sicer nosiš leče?

Ja, se strinjam s tabo, da smo res simpatična klapa. Kot sem že enkrat napisala - septembrke s(m)o zakon!!!

Pa, pa!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.9.2007 11:43:33   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

jo non-stop dražimo s tisto: "p'ru č'ru, jajca ž'ru"....

user posted image  ooo, na to sem pa že čist pozabla user posted image user posted image  ... kako gre že naprej?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.9.2007 11:45:25   
Nika v službi
Ej, ne vem, naprej tudi jaz ne znam. Če izvem, ti povem.user posted image

Naša Sara (logiš) kar pike dobi, ko zasliši to, pa potem smarti odgovarja: Vsaj lačna ne bom!

Kaj so brihtni tile mali veliki otroci!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.9.2007 11:51:51   
Nika v službi
2ursae, bi ti bilo do Žužemberka predaleč - gostilna Na pajčni?

http://www.napajcni-murn.si/

Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.9.2007 11:56:26   
teta beta
Pozdravljene po dolgem času!

Najprej iskrene čestitke z zamudo Anžetu in seveda mamici za ves trud pred dvema letoma in od takrat naprej!

Čestitke tudi Luku od KMA! Vse naj naj!

Slikice od 2ursae in Nike so oboje krasne!!

Mi smo se imeli na morju super, vreme je bilo dobro, v nedeljo celo vroče. Morje je bilo kar hladno, ampak smo se vseeno kopali, Daša je spet plavala. Danes pa je bil v vrtcu kar problem, zdaj je namreč štiri dni manjkala.

Me že spet čas priganja, moram počasi po njo (klepetam z Niko po skypu, potem pa nimam časa brat in pisat user posted image ). Hecam se, druge opravke sem imela vmes in nisem bila skozi pri računalniku. Pa še za prebrat sem imela ogromno. Pridne!

Lp, se beremo!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.9.2007 13:06:11   
benika
Vse najboljše Luka! Tudi tebi KMA, iskrene čestitke!

user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.9.2007 13:10:35   
pety78
Luka, vse najboljše!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.9.2007 13:12:42   
Nika v službi
Vse NAJ, NAJ, Luka!

Veliiiiko user posted image !

Lupčka pošilja Nika

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.9.2007 15:06:49   
2ursae
LUKAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image  VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE TI ŽELI ANŽE user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.9.2007 15:11:09   
benika
A to je župnijski vrtec? Ker si omenila, da ti je pogodbo dal župnik.... Simpatično. Kje je to točno?

Ja, to je katoliški vrtec, ki se je odprl letos septembra, je pa v našem kraju, cca. 500 m stran od našega doma. Tako da bo to en lep jutranji sprehod do vrtca in nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.9.2007 15:48:37   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image user posted image LUKA VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image
TI ŽELI ALINA
IN TI POŠILJA EN VELIKuser posted image IN POLJUBČK!

Enako tudi mamici!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
   [Brisano sporočilo]
18.9.2007 16:26:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.9.2007 18:13:49   
KiSsMyAsS
user posted image Hvala vsem za prisrcne cestitke user posted image

Morem povedat, da danes zjutraj ko sem ga odlozila v vrtcu sploh ni opazil, da sem se poslovila in odsla. Vzgojiteljica ga je zelo lepo sprejela, imeli so ze vse pripravljeno za praznovanje (mi je rekla: "tudi svecke imamo") Sem bila presenecena ko sem prisla po njega - dobil je lepo zvezan sop risbic svojih "sojetnikov" user posted image , dodatno okrasen s strani vzgojiteljice in pomocnice. Naredili sta mu tudi muco iz blaga in bila sem zelo presenecena, da so tako lepo vse pripravili.

Doma bomo svecke pihali v petek, torta bo kmalu v pripravah, okus : borovnica + smetana. Sem ze kupila sestavine in jutri se bom pocasi lotila idej ter jih zlivala na torto user posted image

Po kosilu sva danes ; kljub dezju ; odsla v Lumpijevo igralnico, kjer se je totalno sprostil in naigral do konca. Tako da kasneje sploh ni hotel domov user posted image in sem ga morala podkupiti z zemljico user posted image

Pogledala sem vse vase slikice - so zelo fletne - sploh Anze ki je pravi mali stromar user posted image , Nika pa je ze tako velika, da je skoraj nisem prepoznala user posted image

Nase slikice pridejo kmalu na vrsto, upam da bodo uspele.

Do tacas pa en pozdrav : CIV BUC BAV - jutri pa se toplo oblecite, temperature niso nic kaj optimisticne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.9.2007 21:08:02   
ninocka
Luka, vse najboljše za RD!!!!! Čestitke tudi mamici!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina in Evan

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.9.2007 21:51:13   
ninocka
Dober večer,

sem si vzela mal cajta, da kaj napišem user posted image user posted image user posted image
Čez vikend smo bli v ZOOju (smo šli izkoristit letne karte). Prvi dan je bil navdušen nad levom (ki je uprizoril cel šov), papigami in medvedom, najbolj pa itak nad vlakcom in igrali. V nedeljo je bil navdušen nad opicami in slonom (stali smo tam 15 min) in nad otroškim ZOOjem (prejšnji dan je bil zunaj parkiran en jeep al traktor in je šel raje tja user posted image ).
Jst (kao) uživam na dopustu, včeraj sem cel dan skakala okog, sem šla v Hoferja, ker so meli ene trenirkice  ful poceni pa je bla ob 8ih taka gužva, da je Samo ful slabe volje ratu in sem pol samo eno vzela (itak nisem mogla niti pogledat, ker so ble same stare mame nagužvane okrog in so samo premetavale stvari), pa ene čeveljčke (samo so mu prevelike), pa pižamico in eno peno za tuširanje in eno peno za po telesu mazat (kot neko mleko). Pol sva šla pa še v H&M in sva vse, kar nama je blo kakorkoli všeč za tamalga vzela, tko da sem na koncu samo za njegove stvari (no zame in za mojga itak nisva nc kupovala) zapravla 200 EUR user posted image user posted image user posted image user posted image Problem je, ker je tamalmu v 1 mesecu ratalo vse premajhno - vse trenirkice ma ful nad gležnji,  majčke so mu vse ozke in  rokavi so ratali 3/4 .... sva mu mogla it res nabavt naenkrat ful stvari....Pol mu pa kažem in mu ni NIČ všeč...mislim user posted image user posted image user posted image
Je mel pa včeraj histerični napad v vrtcu, ko sva ga prišla iskat - lih je začelo deževat in sem s sabo vzela škorenjčke in pelerino, ki pa je ni in ni hotu oblečt. Nekak smo jo spravli nanjga, ampak se je  začel tolk tult in se je vkopal na mestu in se ni premaknil, dokler mu je nismo slekli...sem se spomnla prav na Nika in nate Valla, ko si govorila, kako noče nobenih novih stvari oblečt...user posted image user posted image
Sicer je bil pa tud potem kar neki slabe volje in tečen, jokal je za vsako malenkost in skoz je mel napihnjene ličnice (kot da bi mel polna usta hrane). Ko sem ga enkrat prijela za lička, pa je začel ful jokat in mi je uštekla, da mu zgleda raste zobek (kasneje sem vidla, da mam prav - desna 3ka spodaj) in da ga boli user posted image user posted image . Bošček mali, sem mu dala 1 žlico Calpola in je blo potem boljš.

Danes sta se pa s Samotom ful cel popoldan igrala s kockami in avtočki in me ni šmerglal 5posto...sem zvisela ko makaron user posted image user posted image user posted image Ampak zvečer je pa izrecno mene hotu, da mu dam flaško user posted image user posted image

Govor: ful napredujemo, ful skoz govori, ene besede so mi jasne, ker jih lepo pove, ene pogruntamo, ene so pa kr neki in ni nobenmu jasno, kaj hoče...
Trenutno je najbolj aktualno vrste avtomobilov, in sicer poznamo tri: IPŠ (jeep), UI - UI AUTO (gasilec, policaj, rešilec, vse kar ima lučko, pa tudi taxi in avtošola) in pa potem še AUTO (vse ostalo).  Včeri sem se mu pa ful narežala, ker sva gledala katalog od Bruderja in sem mu mogla 1ooooox povedat, kaj je kaj. Pol pa jst njega sprašujem in mu kažem traktor. Pa me gleda in mu prišepnem "traktor", tamal me začne pa potem ful potiho spraševat in šepetat...Jst sem se začela ful smejat, pol sva pa šepetala in se čist potiho pogovarjala user posted image user posted image user posted image
Ful mi je smešno, kako si tele naše žverce interpretirajo določene stvari...user posted image user posted image user posted image

Benika, super za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image Boš vidla, kako bo Beni užival. Za nahrbtnik sem pa tud jst lih danes prebrala user posted image Drugače je pa baje v AU v Toysu  15 EUR (napram v naših štacunah 40 user posted image user posted image ).  Če bom kaj šla, ti ga lahko prinesem, če želiš. Jst ga imam, pa sem z njim zadovoljna (mam ta ta nov model).

2ursae - te čist razumem glede oktoberk, sej je pr men isto...Ni nas čez septemberke user posted image user posted image user posted image user posted image Uh, tale torta je pa res dobr zgledala...so se  mi kr sline pocedila..tvoja fanta obvladata, ni kaj user posted image Glede očal - sem isto pomislila kot Nika, ker te še nikoli nisem videla z njimi user posted image

Nika, tud tvoja torta zgleda fantastično...kdo je pa konjičke popapal, če smem vprašat user posted image user posted image user posted image Glede Žužemberka - men je to tud predaleč, mi je že ful muka vozit avto (in lih ta teden dobim ta novega user posted image ) na daljše proge.  A tista soba za 15 ljudi misliš, da bi bla premajhna (govorim za Koširja)? Drugač pa jst tud ful razmišljam, kam bi lahko šli, pa žal, nimam nobene ideje...
Valla, WB user posted image user posted image Ful dobr, da ste meli lepo vreme in da ste se fajn spočili. Jst letos itak nisem mela nč od dopusta, še manj pa od vremena na dopustu user posted image

Pia, men tud ta Copy/paste ne dela...se počutim ful butasta, ampak ziher je ena fora...bom samota vprašala, naj mi IT stručko razloži...user posted image user posted image

Še to vam povem - ful sem vesela, ker je Samo zdaj 3 dni doma. Drugač je 14 dni skup delu, cele dneve, noči z vikendi vred in ga nisem nič vidla - me je začela že totalna depresija dajat...zdej ma pa 3 dni frej in se mi zdi to tolk super user posted image user posted image user posted image

Nč, uživite, mene že vse boli, ne vem več, kako naj se naštimam user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
19.9.2007 8:38:33   
Nika v službi
KMA, tudi Nika je dobila podoben zvezek risbic "sojetnikov" (tole tvoje poimenovanje vrtičkarjev mi je simpatičnouser posted image ) in hobotnico iz volne. Jo je potem ves čas prenašala naokrog kot kakega dojenčka. Ja in svečke so tudi pihali in peli. Prav lep spomin bo to na prvo praznovanje RD v vrtcu, a ne? Verjamem, da je tudi Luka užival. Čakamo najnovejše slikice.

Ninočka, katero številko pa si kupovala v H&M-u za Evana? Mene je presenetilo, ker sem morala Niki kupiti že kar 98, ponavadi so bile H&M-ove številke nekaj večje in sem pač pričakovala, da ji bo 92 prav. Pa sem morala 2 stvari zamenjat za eno številko večje.
Tudi v tisti francoski trgovini nasproti Okaidija v CP (ne morem se spomniti imena - Le Plate ali nekaj takega) sem brcnila mimo - sem Niki kupila, pazite to, jopico za 4 leta, pa ji je bila premajhna. Sedaj imamo tisto za 5 let!!! Halo!?!

Kaj pa Uncen? A bi bila tako prijazna in nam malce namignila, v katero smer naj razmišljamo. Pa saj vendarle ne bi rada, da tvoje drage in cenjene septembrke povsem prekurijo možgane? Da so non-stop pod stresom? Da imajo nočne more, ko iščejo pravo ime? Pa saj nam vendarle ne privoščiš takega trpljenja!!!

Soba za 15 ljudi bo po mojem mnenju (in tudi po mnenju gospoda iz Koširja) premajhna, vendar pa sem se odločila, da bom vseeno skočila pogledat. Da vidim, kako izgleda. Svojim očem najbolj zaupam.

Dajmo se še enkrat preštet:

- Vanja, Tomaž, Nika
- Urša, Uroš, Anže
- Tanja, Bernard, Daša
- Katja, Beni
- Damjana, Grega (?), Nina
- Sandra, Nik
- Petra, Vid, Matjaž
- Andreja, Katarina in _________?
- Nina, Evan

Sem koga pozabila? Se že vnaprej opravičujem.

Kakor koli obrnem, je samo odraslih oseb okoli 15 komadov + 9 otrok - slabo kaže s to sobico, ker povsem natrpani pa res ne moremo biti. Naši piškotki sedaj niso več mali puzači kot ob 1. RD-ju.....

Nič, bom videla. Še vedno velja, da so alternativni predlogi dobrodošli.

Aja, konjičke so pojedli otroci, pa ne celih, ker je marcipana hitro preveč...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.