Majchi
|
Ojla punce! Ste vse zunaj, a ne? No, mi smo bli tud. Smo šli do Save na en sprehod, pa psa s sabo, da je mal plavala in palce hodila v vodo iskat, kar je itak njena najljubša zabava . Lana je bila za nazaj že mal sitkana, zdej je pa končno zaspala, upam da ne samo za 20 min. Včeraj smo bili cel dan na Dolenjskem na trgatvi. Starši od mojga imajo namreč pri Dolenjskih toplicah zidanco, ampak vse skupaj prodajata, tako da smo bili verjetno zadnjič dol. Tast in tašča sta bla kar mal žalostna. Mislim, da jima je hudo prodat, ampak še težje je pa na stara leta hodit tja skoz neki delat. Je treba kosit, špricat, porihtat sadovnjak, vinograd, skuhat šnops,... Pa še tast je precej bolan na pljučih, tko da čedalje teže vse skupi folgata. Moj in njegov brat pa itak tukaj živita vsak svoj life in nobenmu ni do tega, da bi ob današnjem tempu še na Dolenjsk hodila delat. Tako da smo včer vsi skoz neki fotkal, pa bli mal nostalgični, nekaj je skoz viselo v zraku. Moja starša sta imela pa te dni oba roj.dan, tko da zdele čevapkote pečeta in komi čakam, ke sem že tooook lačna! Aja, drugače pa sem še vedno na Montiju, v sredo bo 3 tedne, pa sem shujšala že 3,5 kg. Včeri sem prvič grešila , namerno! Sem ves čas vse pravilno jedla na trgatvi (zajtrk in kosilo), potem sem si pa rekla, da si po treh tednih zaslužim tisto pecivo tam iz mize, ki me je že prov klicalo, naj ga pojem . Žal sem pa jaz taka, da ko enkrat zafrknem, si rečem, kamor gre bik, naj gre še štrik, in sem tistga peciva 3 kose pojedla, kasneje pa še ene 3 vrstice ta velike Milke (sej vem, da sem ), zvečer pa še dve lučke! No, in za kazen imam dons še pol kile manj kot včeraj! Mater se mi je smejalo. Danes sem spet pridna in strogo na Montiju. Eh, dost mate kozlarij za brat. Dej še ostale kej napište, drugač bom fotografirala moj rilc, ko na majčice pogledam, pa ni nič, in bom fotko nalepla na net! Še žal vam bo!
|