|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
7.9.2007 11:36:54   
felicia
Rogljicek- nisem draga ker rada delam te stvari in mi je v užitek potem pogledat kakšne nohte sem komu naredila. Resno bom začela tam po počitnicah oz. po dopustu. V teh salonih so nohti kar dragi sem za svojo poroko pred enim letom dala okoli 10 000 tolarjev, pa se mi je to zdelo kar velik sam ker je bila posebna priložnost sem pač dala tok denarja.
Ti pošljem na ZS koliko stane.

Kar zadeva mame mogoče pa na ta način izraža svoja čustva glede tvoje selitve. Mogoče drugače ne zna povedat in pokazat da te bo pogrešala in da ji ni vseeno da odhajaš?user posted image  lepo pa bi bilo se preselit pa za sabo pustit vse v lepih odnosih a ne?

No dobili pa smo tudi novi datum za cepljenje upam sam da bomo do takrat zdravi!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.9.2007 12:32:04   
petra a
Felicia-obljubim da bom, sam trenutno nimam časa...ta mala, pa faks, pa selil se bomo...mi je moj obljubil, da ko se preseliva bo zrihtal internet, no, saj pol bom pa že našla čas, sedaj sem odvisna od obiskov v knjižnici

Punce-hehehe, a misli imeti katera ža naslednje leto novo štručko? Jaz sem mojega komaj utišala da bomo počakali še eno leto.

Pozdravček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.9.2007 12:51:33   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

Punce-hehehe, a misli imeti katera ža naslednje leto novo štručko? Jaz sem mojega komaj utišala da bomo počakali še eno leto.

Najini plani: po vrnitvi v službo, bi poskušala zdržati kakšno leto user posted image , potem pa spet veselo na delo po novega družinskega člana. Tako bi bil Griša ob rojstvu Zoje ali Jaše (ja, ja, tudi imena so že izbrana user posted image ) star okoli tri leta. Se mi zdi idealna razlika, ko bo lahko Griša že malo "popazil in pomagal", pa tudi igrala se bosta potem po kakšnem letu lahko.
Joj, mene tooolk zebe.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.9.2007 12:55:00   
felicia
ja kar se tiče novega naraščaja je bil moj tudi za takoj pa sva se našla na pol potiuser posted image  bova mela razliko treh let med otroci!

Ja za nohte pa bom z zadovoljstvom naredila.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.9.2007 13:08:56   
Afnica

1) 03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image
2) 08.03.2007 Nifra                  user posted image   Samo
3) 25.03.2007 BARBARA R.        user posted image   Domen
4) 24.04.2007 telebajsek**     user posted image   Maruša
5) 26.04.2007 mravljica3          user posted image   Sašo user posted image Olja
6) 27.04.2007 pegi                   user posted image   Jakob
7) 27.04.2007 petrinja            
user posted image   Matevž
8) 29.04.2007 Ančka1              user posted image   Tevž
9) 29.04.2007 Putka                user posted image   Katja
10) 29.04.2007 Juniorka          user posted image   Nelson 
11) 01.05.2007 Rožica81         user posted image   Nace
12) 01.05.2007 kjava             
user posted image   Erika
13) 03.05.2007 petra a           user posted image   Tjaša
14) 05.05.2007 Babygirl         
user posted image   Hana
15) 07.05.2007 Eca                 user posted image   Dorian
16) 06.05.2007 Nosečka         user posted image   Mihec   
17) 06.05.2007 AjdaN             user posted image  Ana
18) 09.05.2007 Imarcel           user posted image   Alina     
19) 10.05.2007 kaya2007       user posted image   Kaja

20) 13.05.2007 afnica             user posted image  Lanuser posted image Lana

21) 14.05.2007 Sonjam           user posted image  Mark
22) 16.05.2007 Sugar              user posted image   Vall  
23) 16.05.2007 Rogljicek          user posted image   Reya
24) 19.05.2007 Bambina_        user posted image   Griša 
25) 19.05.2007 Tejč                 user posted image   Maša 
26)  20.05.2007 Felicia             user posted image   Uroš
27)  20.05.2007 Raglja             user posted image    Urban
28)  21.05. 2007 Majchi            user posted image   Lana
29)  22.05.2007  Lex              user posted image     Alina
30) 26.05.2007 Petrazg           user posted image    Anže
31)  28.05. 2007 Iwa               user posted image    Ema

Pozdravljene! Dodajam na seznam naši 2 štručki, rojeni v maju. Drugače sta nesojena julijčka. Rojena v 31t Lan 1750g Lana 1140g. Zdej Lan 5400g, Lana 4310g.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.9.2007 16:11:54   
Cappy96
Ojla!
Evo naju iz dopusta. Sva ble v termah Olimia in uživale maximalno. S sabo sva imele še babi, tko da sem najdla čas tud sam zase. Se sliši malce egoistično, ampak je pasal 100 na uro. Par krajših obiskov v savni in ena masaža. Sem kot nova user posted image . Lana pa je uživala v vodi in bla pol tolk utrujena, da je prec zaspala.
Upam, da bo drug teden še kaj lepega vremena, da skočimo še z atijem na morje. V eno vasico blizu Zadra, kjer se mi zdi, k da bi se čas ustavil. Fajn zgleda.
Kar se pa decov tiče, je pa pri nas tko: ne smem se preveč pritoževat, ker kar nekaj stvari po stanovanju sam zrihta (stroj, sušilec,...), tud skuha fajn, za ostalo mu je pa treba rečt, pol pa naredi. Tud z Lano se ful rad ukvarja, jo previje, kopava jo skupaj. Je ful ponosen na svojo princesko. Mal pa živčen rata, k začne jokat, predvsem če smo kje zunaj. Mu težko dopovem, da dojenčki pač lahko jokajo kadarkoli.
Je pa kljub temu za to, da bi imela še enega otročka. Kolikšna naj bi bila razlika med njima, pa še ne veva.
Felicia, a daš prosim še naju na seznam, k sva se vam pridružile šele po rojstvu: Lana, 26.5.2007.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.9.2007 16:25:31   
felicia
1) 03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image
2) 08.03.2007 Nifra                  user posted image   Samo
3) 25.03.2007 BARBARA R.        user posted image   Domen
4) 24.04.2007 telebajsek**     user posted image   Maruša
5) 26.04.2007 mravljica3          user posted image   Sašo user posted image Olja
6) 27.04.2007 pegi                   user posted image   Jakob
7) 27.04.2007 petrinja            
user posted image   Matevž
8) 29.04.2007 Ančka1              user posted image   Tevž
9) 29.04.2007 Putka                user posted image   Katja
10) 29.04.2007 Juniorka          user posted image   Nelson 
11) 01.05.2007 Rožica81         user posted image   Nace
12) 01.05.2007 kjava             
user posted image   Erika
13) 03.05.2007 petra a           user posted image   Tjaša
14) 05.05.2007 Babygirl         
user posted image   Hana
15) 07.05.2007 Eca                 user posted image   Dorian
16) 06.05.2007 Nosečka         user posted image   Mihec   
17) 06.05.2007 AjdaN             user posted image  Ana
18) 09.05.2007 Imarcel           user posted image   Alina     
19) 10.05.2007 kaya2007       user posted image   Kaja

20) 13.05.2007 afnica             user posted image  Lanuser posted image Lana

21) 14.05.2007 Sonjam           user posted image  Mark
22) 16.05.2007 Sugar              user posted image   Vall  
23) 16.05.2007 Rogljicek          user posted image   Reya
24) 19.05.2007 Bambina_        user posted image   Griša 
25) 19.05.2007 Tejč                 user posted image   Maša 
26)  20.05.2007 Felicia             user posted image   Uroš
27)  20.05.2007 Raglja             user posted image    Urban
28)  21.05. 2007 Majchi            user posted image   Lana
29)  22.05.2007  Lex              user posted image     Alina
30) 26.05.2007 Petrazg           user posted image    Anže
31) 26.05.2007  Cappy96        user posted image     Lana

32)  28.05. 2007 Iwa               user posted image    Ema

Evo sem še tebe dodala Cappy!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.9.2007 16:31:04   
Majchi
Vav Afnica, tvoja sončka sta pa super hitro napredovalauser posted image ! Naša Lana je en teden mlajša, pa ima samo 200g več kot vaš Lan, s tem da je bila naša rojena en dan čez rokuser posted image . Bravo mamica!

Rogljiček, sem danes malo o tem razmišljala, kaj si napisala za svojo mamiuser posted image . Midve z mami sva si namreč kar blizu in men bi blo tooolk hudo, če bi tko ravnala z mano, da si sploh ne morem zamislit, kako ti je. Mogoče ima Felicia prov, ko pravi, da uporablja pač en čuden način. Mogoče vidi, da na nek način "izgublja" hčerko, da si odrasla, da si tudi sama postala mami, pa ne zna tega sprejet, pa te zato odrivauser posted image . Ne vem...
Vem pa, da ti mora bit noro hudo in rada bi ti rekla kaj v tolažbo. Morda le to, da se življenje vrti v to smer, da si človek ustvari svojo družino, se poroči, ima otroke in to postane njegova prava družina, vsi ostali pa nekako postanejo le sorodniki-bližnji in daljni. Saj starši ostanejo starši, pa tudi sestra bo vedno sestra, ampak tvoj mož in Reya pa bosta, še posebej zdaj, ko boste zaživeli skupaj in sami zase, tvoja prava in prva družina. Če razumeš kaj mislim. Saj bo tudi ta mesec mimo in potem boš mirnejša, pa tud mami te bo ziher pogrešala, prav tako vnučkouser posted image .

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.9.2007 16:46:19   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Najini plani: po vrnitvi v službo, bi poskušala zdržati kakšno leto user posted image , potem pa spet veselo na delo po novega družinskega člana. Tako bi bil Griša ob rojstvu Zoje ali Jaše (ja, ja, tudi imena so že izbrana user posted image ) star okoli tri leta. Se mi zdi idealna razlika, ko bo lahko Griša že malo "popazil in pomagal", pa tudi igrala se bosta potem po kakšnem letu lahko.
Joj, mene tooolk zebe.

Midva enako. Nekje do tri leta se mi zdi idealna razlika. Toliko sva tud midve s sestro narazen, pa sva se zmer dobr razumele (no, v otroštvu sva se tolkle k bikauser posted image user posted image ), skup žurale, bile zaveznice, ena drugi odvetniceuser posted image  pred "ta starimi", si vse zaupale, no in danes sva skupaj še v poslu, čeprav sva si karakterno tok različne, da bi se včasih še vedno pobile med sabouser posted image . Najbolj mi je všeč, da si vse poveva v faco, se zdereva, tud ozmerjava in že čez eno uro debatirava o novih cenikih, kdaj jih bomo dali ven, kakšen spored se nam obeta, itd.user posted image .

Cappy, bravo za dopust! Me veseli, da si se pustila mal "poservisirat" in si se še mal sebi posvetila. Uf, jaz bi tud eno savno. Pri nas doma jo oči v kleti dela, ampak ne vem, kdaj jo bo končal. Potem bom lahko vsak dan notuser posted image . Ja itak! 

Felicia, lepi nohti!user posted image  Predlagam ti še različne lake in dodatke za na nohte. Ena moja znanka se s tem ukvarja. Baje se temu reče estetska pedikura. Npr. nariše kakšno svetlečo rdečo črto skozi noht, ipd. Zelo lepo, ni kičasto. Idealno za razširit ponudbo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
7.9.2007 17:26:47   
kaya2007
majchi, men se je kar fino zdelo, vsaj prvič, bomo videli kako bo naprej. mi je pokazala masažo nog, trebuha, prsnega koša in rok, naslednjič še hrbet in obraz se mi zdi...pa malo sva o handligu (kaja ima malo ekstenzijskega vzorca) in mislim da pokaže še neke vaje. v glavnem pride še 2x...pa fino je k ma za vsak prijem kakšno pesmico user posted image  stane 85€, v skupini je verjetno ceneje in mislim da greš v skupino 4x. Kaji je pa tudi všeč, čeprav je nisem še zmasirala čisto zares, malo sem pa probala user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
7.9.2007 23:40:26   
petrinja
pozdravljene mamice in mali sončki!

mi smo ŽAL že danes domauser posted image user posted image . tok smo se veselili dopusta, pa je bilo samo en dan, da si lahko malo skočil v morje in malo poležal na plaži!!! kar naprej dež, grmenje, burja,... vse ''poletne'' fotke malega iz morja so take, da je oblečen v jopico kapico, dekico,...user posted image . do jutri bi mogli ostat, pa smo sam dons pogledal čez okno, videli spet dež, in soglasno stinjal, da popokamo danes in gremo!
smo se pa včeraj srečal z Tejč in njeno družinico. joj, kok rada božam Mašo po njenih laskih! ma take kot iz kakšne reklame za šampon za laseuser posted image . Ajša je pa tud že taka gospodičnauser posted image .
kako je sedaj s plavanjem, in kdaj je to potrebno plačati? sem čisto out iz RRuser posted image !

vidim, da imate vse neka cepljenja ali pa posvetovalnico, ja tudi mi nismo izjema, le da imamo že 2. cepljenje-13.9. baje da se reakcija pri vsakem nadaljnem cepljenju stopnjuje. po prvem je malo več spal, upam da bo po drugem pa samo še tok več spaluser posted image  -ma je naš ko poper, skoz na alertu! pospi za 15 minut, če je res ful, ful utrujen. energije na pretek!

luštn pančajte pa ljubkujte svoje najdražjeuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
8.9.2007 17:40:34   
Putka
Čau punce!

Smo v eni luštni vasici na Braču - ne boste verjele, da imajo celo net! Ja, tudi tukaj vreme res ni najboljše, nekje med 22-25 stopinj, danes sva se z vesno celo kopali (pa smo že od srede tu). Morje ima nekje 20st, čakamo da se segrejeuser posted image .

Potovali smo kar dolgo, je bil tunel sv.Rok zaradi burje zaprtuser posted image  in je trajal obvoz 50km uro in pol v koloni namesto 20 min. Pa še trajekt smo zamudili, tako da je bil naslednji čez dobro uro.

Ampak se imamo pa drugače luštno, starša nas crkljata (ja, imam res super mami in očeta), kofetkamo, se sprehajamo, beremo cajtenge - ležerno.

Torej, še enkrat glede plavanja, ker sem očitno samo Ančki v ZS napisala, ostalim pa ne:

- tečaj privajanja dojenčkov na vodo organizira Atlantis
- prijavljenih 8 majčic: petrazg, tejč, Majčhi, felicia, Ančka, Petrinja, Cappy + jaz
- pričetek 10.10. ob 12h v Atlantisu (najbrž je treba biti prej tam?)
- cena 85€ (možen popust), plača se ob začetku tečaja
- opremo dobiš tam, razen kopalk

Zaenkrat je to vse, se še javim zdaj ko vem da imajo adsluser posted image . 5kun/15min

Aja, ste pa mali majčki res pridni, ker lepo lovite nas ta starejše. Sem mislila, da je katja velika, pa ste jo že prehitele.
Reakcija na cepljenje - nič posebnega, malo rdečine in sitnost.

Pa dajte se že zmenit za VSM (vseslovensko srečanje majčic), jaz imam že cel kup stvari, ko pridem domov. To bo pa tisti vikend okoli 20.9., po tem pa nizek štart.

Pozdrav iz Dalmacije!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
9.9.2007 15:23:46   
Majchi
Ojla punce!

Ste vse zunaj, a ne? No, mi smo bli tud. Smo šli do Save na en sprehod, pa psa s sabo, da je mal plavala in palce hodila v vodo iskat, kar je itak njena najljubša zabavauser posted image . Lana je bila za nazaj že mal sitkana, zdej je pa končno zaspala, upam da ne samo za 20 min.

Včeraj smo bili cel dan na Dolenjskem na trgatvi. Starši od mojga imajo namreč pri Dolenjskih toplicah zidanco, ampak vse skupaj prodajata, tako da smo bili verjetno zadnjič dol. Tast in tašča sta bla kar mal žalostna. Mislim, da jima je hudo prodat, ampak še težje je pa na stara leta hodit tja skoz neki delat. Je treba kosit, špricat, porihtat sadovnjak, vinograd, skuhat šnops,... Pa še tast je precej bolan na pljučih, tko da čedalje teže vse skupi folgata.
Moj in njegov brat pa itak tukaj živita vsak svoj life in nobenmu ni do tega, da bi ob današnjem tempu še na Dolenjsk hodila delat. Tako da smo včer vsi skoz neki fotkal, pa bli mal nostalgični, nekaj je skoz viselo v zraku.

Moja starša sta imela pa te dni oba roj.dan, tko da zdele čevapkote pečeta in komi čakam, ke sem že tooook lačna!

Aja, drugače pa sem še vedno na Montiju, v sredo bo 3 tedne, pa sem shujšala že 3,5 kg. Včeri sem prvič grešilauser posted image , namerno! Sem ves čas vse pravilno jedla na trgatvi (zajtrk in kosilo), potem sem si pa rekla, da si po treh tednih zaslužim tisto pecivo tam iz mize, ki me je že prov klicalo, naj ga pojemuser posted image . Žal sem pa jaz taka, da ko enkrat zafrknem, si rečem, kamor gre bik, naj gre še štrik, in sem tistga peciva 3 kose pojedla, kasneje pa še ene 3 vrstice ta velike Milke (sej vem, da sem user posted image ), zvečer pa še dve lučke! No, in za kazen imam dons še pol kile manj kot včeraj! Mater se mi je smejalo. Danes sem spet pridna in strogo na Montiju.

Eh, dost mate kozlarij za brat. Dej še ostale kej napište, drugač bom fotografirala moj rilc, ko na majčice pogledam, pa ni nič, in bom fotko nalepla na net! Še žal vam bo!user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.9.2007 22:12:14   
kaya2007
majchi, v čem je fora pri tej tvoji dieti? vem da si sigurno že kje napisala, ampak če bi mi samo na hitro opisala? ker vidim da ti grejo kile full dol!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.9.2007 22:24:33   
BAMBINA_
Petrinja ta novim majčicam si pa ful lepo napisala. Me je kar stiskalo pri srcu, ko sem čitala, in sem kar podoživljala nosečnost. Res lepo user posted image user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
10.9.2007 10:25:33   
BAMBINA_
Ku-ku, je še kdo tu? user posted image Kje pa ste vse?
Putka me veseli, da se maksimalno relaksirate. Da vam neskončno paše, pa verjamem. Uf, jaz bi tudi. Sedela na terasi ob morju, lenobno čitala časopis ob sladki kavi, medtem, ko bi se npr. mami vozičkala z Grišatom. Mmm. Jp, po domače, Putka, jaz sem ti fauš!! user posted image
Petrinja vi ste ga pa malo posračkali? Je bil ful lep vikend, vi pa domov. Sem pa še ponoči študirala na tvoje besede pri majčicah08. Jp, čas nosečnosti je bilo res lepo obdobje... jaz bi k tvojemu postu dodala le še neskončna posedanja zadaj hiše na oblazinjeni gugalni klopi, na prijetnem pomladanskem sončku ob branju knjige "Nega matere in otroka" in papanju sladkarij in neskončnemu božanju bušija. Sem se spomnila, da, ko sem bila v porodnišnici, ko sem Grišo že imela v posteljici ob sebi, da sem se nezavedno še vedno božala po trebuščku, nakar me je spreletelo, da ga ni več tam notri, pač pa, da ga lahko božam "v živo".
Rogljiček upam, da ti bo doma hitro minil čas, ker verjamem, da ti ni prijetno biti pod isto streho s takšno mamo. Tolaži se z mislijo, da boste kmalu skupaj z očijem, daleč stran, potem pa bodo še kako veseli vaših obiskov. Neprijetne besede pa spusti skozi drugo uho ven, pa jih nikar ne premlevaj.
Majchi user posted image user posted image za uspešno hujšanje. Samo pazi, da nauš prehitro izgubljala kg.. saj veš, zaradi mleka.

Pri nas nič novega. Psihično se pripravljam na začetek uvajanja GH. Počakala bom posvetovalnico na 19., ko bo mali ravno star 4 mesece.
A boste že začele zimske cotke kupovati, dokler je še lepa izbira? Jaz grem po plači mal pokukati. Pa še jutri odprejo en novi trgovski center v Celju... bomo imeli po novem C&A, pa Pikapolonico user posted image user posted image

Jokcamo...

čau

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
10.9.2007 11:31:20   
Cappy96
Ojla!
Res je lepo pogledat k majčicam 2008. Lani takle čas sem jst še veselo skakala po morju. Sem se po dolgih letih učila spet na glavo skakat- bolj neuspešno, po Mljetskih kamnih in hribih sem prekolesarila 120 km, pol sva bla še v Ražancu in k je bil slab vreme sva prehodila celo Paklenico. Pa kakšen jutranji morski "greh" ob kavici sem si privoščila. Pa sploh še nisem vedela za malo pikico v trebuščku. Zamujanje M sem pripisala hudo napornemu šihtu v avgustu, kjer sem že sama sebe srečevala na vogalih. Po vrnitvi domov pa sem šla vseen test narest in zagledala tisti dve magični črtici user posted image user posted image . Mi je blo proti koncu morja mal sumljivo, da sem ratala toooolk lačna. Še preden so najini kolegi vstali, sem mojga spravla na kavo in čokoladni rogljič. Mmmmm. Pol pa zajtrk, normalno.

Majchi, kako pa kaj rana po odstranitvi znamenj? Men se že skor nč ne pozna, sam taka tanka rdeča črtica.

BAMBINA_, a v Celju pa spet nov šoping center? Men je Celje ful fajn mest. Sva šla včasih kar kdaj na izlet tja. Res mate lepo.
Sem šla zdej po dolge bodije v H&M v Lj., pa majo skor same roza stvari.

Mi pa jutri šibamo na morje za par dni. Ma ati končno par dni dopusta.
Zdej sta se moja dva zrihtala in Lana že kliče.
Pa, pa

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
10.9.2007 14:17:51   
rogljicek
Zdravo punce
Jah, lep vikend je bil in smo ble vse zunaj: pikniki in rojstni dnevi....mmmmmuser posted image user posted image user posted image

Majci, Felicija, Bambina,... hvala za prijazne besede glede moje mame. Mislim, da nikakor ni to njen način izražanja ljubezni in vnaprejšnjega pogrešanja ampak čakanje, da se zares, zares odselim iz hiše in ne samo za par mesecev. Hja, tud brat je z družino v zg. štuku in mama komaj čaka, da gre na svoje. Zakaj? Enostavno, ker je dovolj star, da začne ustvarjat na svoje in, ker je to bajta od mame. Res ne vem kaj bo potem počela s tako ogromno hišo (3 nadstropja) Smešno, odkar sem doma (cc 6 dni) se ne pogovarjava in hodiva ena mimo druge. Res pa ne vem, kako lahko ostane tako hladna pri takem srčku, ko je Reya. Je še ni nikoli niti na sprehod peljala, kaj šele kaj druzga. Do Gregorja (prvega vnuka) pa tudi ni dost drugačna. Mater, moja mama je, jaz pa takole govorim čez njo.user posted image

Bambina, si omenla, kako je Petrinja lepo napisala novim majčicam in sem šla takoj brat. Tudi tvoje sem prebrala in sem postala vsa jokava user posted image  Zgleda, da mi še vedno hormončki nagajajo. Še vedno, ko včasih gledam Reyo, mi kar solze pritečejo. Res si nisem nikoli predstavljala kako močno je lahko to čustvo. Moj fant je rekel, ko je bla Reya rojena, da dokler nimaš otroka, ne veš kaj je to prava ljubezen in je imel tako prav. Pri tem partner sicer stopi malo v ozadje, ampak ljubezen do otroka je tako drugačna, nesebična.

Majci, bravo za hujšanje. Mleka imaš še vedno dovolj?

Nič, grem jaz naprej pakirat.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
10.9.2007 14:24:30   
rogljicek
aja, sva se z Desom odločila, da greva z Reyo v USA k njegovim za tri tedne. Pravi, da si ne zaslužim se ves čas počutit, ko da mi moji delajo uslugo, ker sem lahko nekaj časa doma. Da je družina zato, da si pomaga med sabo in pri tem ne opominja ves čas, da so oni šefi in ti podložnik. Tako, sedaj pa greva tja user posted image  Itak je pa idealna priložnost, da najina pikica spozna vso familijo. Drugače bi verjetno kar precej časa trajal, da pridejo vsi v Evropo.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
10.9.2007 14:42:44   
Majchi
Rogljiček, bravo za takšno odločitevuser posted image ! Madona punce, tiste, ki ste tok "mednarodne", jaz vas res občudujem pri vaših odločitvah! Sama sem šla v London kot au pair kao za eno leto, pa sem po 4 mesecih domov pridrajsalauser posted image . Sem mela fuuul domotožje. Tako da mal tujine (pa tud tujcev user posted image ) sem izkusla, je pa res, da tam nisem imela nikogar, ki bi ga imela zares rada. Vso ljubezen sem pustila doma. Pa premal časa sem ostala, da bi sploh lahko komu dala priložnost. Verjetno ni tok težko živeti v tujini, če s sabo vzameš tudi srce. Vseeno ste dobre! To tud na našo Juniorko letiuser posted image .

Kaya, tale moja dieta  v bistvu sploh ni dieta, ampak je način življenja. In res upam, da ga posvojim za vedno, ker je zdrav in prov nič omejujoč. Avtor teorije je Francoz Michel Montignac. Teh tem imaš velik tudi na forumu Hujšanje (družinsko življenje). Poanta pa je v ločevanju živil. Jaz se kar mal njegove knjige Prehrana po Montignacu držim. Napisal je pa tudi uspešnico Jem, torej hujšam. Evo link: http://public.box.net/marijaanalu43849.

Kar se mleka tiče, je zaenkrat vse ok! Sem bila vmes tudi z Lano v posvetovalnici, pa se lepo redi. Sem pa pozorna na to, saj mi je dojenje na prvem mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 1270
10.9.2007 14:51:57   
Majchi
Cappy, brazgotina na obrazu prov nič lepo ne zgledauser posted image . Ampak je preveč sveže, da bi lahko kaj rekla. Ta teden grem šele šive ven dat, potem moram pa še cel mesec mal limat, potem bo pa baje trajal še celo leto, da bo postala kožne barve.
Sem dala tud enega na trebuhu odstranit istočasno, pa tam precej lepš zgleda, ker je koža bolj pri miru. Na obrazu je pa ob ustih, jaz pa zeham, se smejem Lani, jem, žvečim,...in s tem skoz neki raztezamuser posted image . Ampak, a naj bom skoz tiho, al kaj? No gouser posted image !

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
10.9.2007 15:32:14   
ancka1
Dan!

Prav na hitro, ker bom sama sebe prehitela...šola se je začela in ta velika me bosta raztrgala na pol (naloge, zavijanje knjig,...), Tevž je itak deček, ki ga je treba non stop animirati (se noče nič sam zamotit), vmes še nekje najdem čas, da skuham, perem, likam,....v glavnem NORO!!! Ampak gre.
Majchi, meni tak tempo kot ga imam kile dol pobira in jih imam samo še +3. Sem že na 58kg, pa nobene diete.

Tevž je danes že tretji dan kosil korenček, tako, da grem danes k našim po svežo blitvo, ker lahko dobi že nov okus. Mu kar laufa, le cunje so pa se oranžne user posted image  - njegove in moje. Usta pa odpira kot volk. user posted image

Ko bi čas še kaj več, grem za štedilnik in upam, da bo mali vsaj še ene pol h spal.

Čao, mačkice!!!!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
10.9.2007 17:22:40   
indy
Oooooooj.
En lep sončen pozdravček.
Tudi mi smo bili prejšnji teden na deževnem, vetrovnem in mrzlem dopustu na morjuuser posted image .Sploh nisem probala če je morje sploh še slano.user posted image
Ampak zdaj smo spet doma po našem urniku.
Komaj vas vse preberem, odpisati pa ne utegnem več. Zadnjič sem ravno brala in vidim da ste ravno na kavici.Pač prebrala prepozno, bom pa naslednjič dalj časa z vamiuser posted image .
Ančka dobra si da tole vse zdržiš in prenašaš.Meni bi se že odpeljalo.Jaz sem že vsa živčna ko mi moj tast pripelje domov svojo hčerko (od mojga pol sestrico) staro 3 leta ki je do konca scrkljana.Potem jo pusti pri meni brez vprašanja če imam čas jo paziti.user posted image Da ne govorim naprej kakšen dan imam potem, ker takrat Mark nič ne spi ker skos cvili in ga budi.Res pohvala tebi da vse poštimaš.
Majchi ja seveda greva lahko kdaj na kavico ker sva tako blizu doma. Lahko prideva tudi do tvojega lokala če boš kdaj tam z Lano. In čestitke za izgubljene kg.
Moj Mark še nima osebne izkaznice pa me zanima kaj vse potrebujem, da jo dam delati poleg slik.
Aja kaj pa krst? Ali ste dale krstiti svoje otročke, ali jih še boste? Jaz moram jit zdaj v akcijo glede tega.
Jaz zimskih olačil še nisem kupovala, ker čakam da mi sporočijo iz trgovine kjer kupujem kdaj bodo dobili zimsko kolekcijo.
No toliko za danes grem cunje obesit ker se jih je veliko nabralo po dopustu.
Lep dan vam želim še naprej. Pa pa.user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
10.9.2007 17:28:58   
kaya2007
Jem, torej hujšam

no, polovico tega se že držim user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
10.9.2007 18:59:10   
Cappy96
rogljiček, kdaj pa odhajate?
V glavnem uživaj in sprosti se čez lužo. En lep in miren let ter fajn dopust vam želim.
Jst grem pa pakirat. Se beremo čez nekaj dni.
Čav

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.