|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
10.9.2007 20:01:28   
petrinja
ahoj mamice!

Bambina-hvala za pohvale, kar je bilo napisano je bilo iz srcauser posted image . sem kar malo zaščitniška do naših naslednic. majčic 2008, in jim želim le najboljše, tako kot vam, kajti kar naprej se potrjuje, da na ženskah svet stoji, saj smo 9 mesecev domek in hrana za naše otročke, pa naj še kdo reče, če to ni nekaj izjemnega! biti mamica je najtežji poklic na svetu,a hkrati najlepšiuser posted image . je s tabo in tvojim malim lumpom zdaj bolje? že kaj nagaja očiju in mamiciuser posted image ?

Rogljiček-superca za dopust v ZDA-sem ti ful fouš, saj si že od pamtiveka želim malo čez lužo. če bo vse po sreči, gremo za moj rojstni dan -marca v New York za en teden ( zdej moram pa začet šparat za šopingeuser posted image  ) Kam pa greste v ZDA?
Glede mame pa ti lahko samo rečem da te popolnoma štekam, imam jaz dosti podobno situacijo, le da se je zdej že malo unesla, prej pa kot da ne bi bila njena hčerka, tako sva si različne ( njena osebnost je dosti posledica njene vzgoje ). dostikrat je znala manipulirat z mano, tako da sem mogla kaj hitro začeti razmišljati kot odrasel človek, in odnosi niso bili nikoli pretirano topli. Nimaš kej, mamo imaš eno samo, pa kakršnakoli že je, tudi one se starajo, in z leti upam postajajo bolj modre. ti imaš sedaj druge ljudi okoli sebe, za katere skrbiš in jim nudiš svojo naklonjenost in ljubezen, in vse to se pozna, ko te Gregor objame in ti reče da te ima rad, ali pa ko te Reya vidi, in ti pokloni največji nasmešekuser posted image .

Felicia-ti pa kar verjemi v svoje sanje, in pusti svoji kreativnosti prosto pot. Ni lepšega kot odkriti svoje talente, in imeti pogum da jih izkoristiš! Zato kar tako naprej v urejanju nohtkovuser posted image .

Indy-midve pa res nisva imele sreče z vremenom na morju, kaj? smola, smola. ma bomo pa poleti šli kam na toplo, neuser posted image . samo še ena sedmica pade, pa je!
Glede osebne je pa takole: če imaš že slike, greš na upravno enoto ( ali pri Tobačni, ali pa pejd kar v Medvode-boš tam prej ), in tam izpolniš obrazec za izdajo osebne, plačaš in daš zraven še sliko. dobiš pa v roku 10 dni.

Majchi-bravo za izgubljene kilceuser posted image user posted image . Vem, kako se fino počutiš, ko ti kakšne stare stvari sedaj stojijo kot ulite! Jaz sem pa izgubila 7 kil v 5 tednih, s tem da imam mleka sedaj za izvoz, in še mali kaka vsak dan-očitno obema sede ločevalnauser posted image . Zdej grem pa samo še malo utrdit mišice, pa bo! Res še enkrat bravo za samodisciplino!

pridne bodte

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.9.2007 22:07:14   
Majchi
Ojla punce!

No, samo popravek od Putke glede plavanja (mi je SMS poslala). Torej ne začnemo 10.10., ker je to sreda (napaka), ampak:

Ponedeljek, 8.10.2007 ob 12ih v Atlantisu

Nočko!

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.9.2007 23:10:07   
rogljicek
Petrinja, NY ha?! Fajn! Karta za tja je precej ugodna (mislim, da jo še preko Adrie dobiš full ugodno, če rezerviraš full vneprej), ampak life je pa drag ko žefran. No, jaz še nisem bla, ampak bi šla tud neznasko rada. Mi gremo najprej v Atlanto (nič kaj preveč za videt), potem pa v Nashville, Tennessee- countryside- ljudje brez okusa za modo in pa tako debeli, da si niti predstavljat ne moreš. Drugače pa izjemno prijazni.
Če boš iskala ugodno karto, ti jaz lahko dam telefonsko enega Joškota iz ene agencije v BTC-ju, k je tolk fajn možakar; ti tolk časa brska za karto, da ti zihr najde najcenejšo.
Pa praviš, da imaš z mamo podobno situacijo-posledica vzgoje. Ja, tudi moja je mela precej zauser posted image , pa ji je očitno malo ostalo. Bog ne daj, da jaz kaj poberem. Sedaj, ko gledam mojo pikico si mislim, kako bi le lahko mela slab odnos z njo, ko jo imam pa bolj rada kot vse na svetu in ji ne bi mogla žal storit. A se res vse tako spremeni, ko otroci odrastemo?!?!

Katera je že spraševala glede krsta?
Mi je verjetno ne bomo dal krstit, ker je Dez različne vere kot jaz. Sicer moja starša pravita, naj jo dam krstit že zaradi njiju (?!?!?!?zakaj že) Sva sprva vseeno mislila škodit ne more, vendar je Dez za botro izbral svojo bivšo šefico, k je full fajn ženska in bi bla zelo dobra botra, tudi za naprej v življenju. Kot vemo, morajo naši botri met neka potrdila, američani imajo pa to mal drugač. Potem pa je nakako odločitev padla, da za1x s kstom ne bo nič. Sicer ji bom jaz predstavla mojo vero, sveto pismo bo poznala (splošna izobrazba), pirhe bomo barval,...v malo glavico ji bomo pa tud vtepali kaj je prav in kaj je narobe. Punca bo fajn tudi brez krsta. Če se pa sama odloči kasneje, pa tudi prav, jaz ji ne bom branila, niti je ne bom silila.

Mater sem se razpisala.

Sem vam pa tud ful fovš, ker se vam na plavanju ne morem pridružit. Ziher boste full uživale, tamali pa tud.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.9.2007 13:53:21   
Eca
Še jaz na hitro!

Sem popolnoma brez časa, zvečer, ko pa otroka zaspita, pa sem tako utrujena, da si včasih tudi zob ne grem umit. Že od morja imam tudi težave s hrbtenico, sem na meji, da me en išias uloviuser posted image .

Dorian je danes ekstremno siten, tako da sem posledično tudi jaz tečna, sitna,......sem vzela že tudi 2 lekadola, ker me boli glava za ubit se.

Sem na hitro preletela, da imate smolo z vremenomuser posted image , jah, letos je septemeber in polovica avgusta bolj žalostna glede vremena.

Rogljiček
- super za ZDA in podpiram tvoje razmišljanje o krstu user posted image user posted image user posted image . Tole z mamo je pa tudi nočna mora. Včasih sploh ne morem verjeti , kako so eni lahko tako zoperni do svojih bližnjihuser posted image .

Juniorka - kak je za petek? Pridete? Sem vas pribeležila v koledar, tako da ne bom zasedenauser posted image .

Ena je spraševala za osebno....poleg slike (samo 1.komad) rabiš še rojstni list, brez tega žal ne bo šlo. Pa za plačat je ene 15 euruser posted image ,se ne spomnim več točno.

Celje.....ja, kje pa odpirajo nakupovalni center? Midva bova šla te dneve na Celjski obrtni sejem, pa me C&A mika. Zgleda da bom tak še v Avstrijo morala po garderobo, pa Ikeje še tudi nisem cele pokuplauser posted image .

Evo, Dorian spet sitka.....user posted image user posted image user posted image user posted image danes je dan za žile rezat.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.9.2007 17:32:45   
juniorka
Eca-  ti se lepo dol vsedi, pa eno pivo spij- to namreč jaz počnem in je prav fajn (če odmislim bolečine v ušesu).Pivo je tudi brezalkoholno, ampak vseeno! Za petek se slišiva!

No, mi smo doma! Ste ble ul pridne in ste mi samo 2 strani branja pridelaleuser posted image !
Morje...... super je bilo!!!!! Vreme čudovito, brez enga oblačka skoz; punce, morte v Portorožuser posted image ! Jaz sem plavala v morju, Nel pa najprej v bazenu z morsko vodo, pol pa smo še termalno sprobali in pa tudi Fredov obroč! Mali je užival 100 na uro, skoz je bil tako priden, spal ponoči boljše kot domauser posted image  Samo opazoval je vse z velikimi očmi, v predoru, ko smo se peljali, so se mu pa oči skor na peclje postavleuser posted image ! Škoda je edino, da ni bilo dlje, ker je še cel teden lepo vreme napovedano, samo... Ja, finančno bi bilo malo preveč, bomo še jeseni kam mahnili!

Za plavanje- kje boste nabavle neoprenske hlačke- a kar preko neta? Pa kolk številko??? Mi imamo zdaj kar kopalke iz C&A s folijo za dojenčke in to št. 80! Kako bo pa naslednje 3 mesece rastel, pa res ne vemuser posted image  Upam, da malo bolj umirjeno!

Rogljiček, ko sem brala tvojo situacijo, je bilo, kot da bi mojo opisovalauser posted image , malo v detajlih drugače, ampak tudi moja mami mi kar predlaga, da lahko grem v garsonjero, pa bla bla... In sem se točno tako zamislila, kot ti, jaz svojemu otroku ne bi mogla reč nobene grde- ker bi dala življenje za malo bitjece...in mi ni jasno, kako so nekateri pač drugačniuser posted image  Mene je mami imela pri 18 in posledično ni imela veliko od mladosti, mogoče je to eden ized vzrokov. Ah, pač moramo dalje, tudi jaz sem tu samo začasno, zgleda pa, da imamo me, ki smo internac. malo več problemov, ker tudi jaz slišim kdaj kaj na njegov račun! Jaz pa sem premehkega srca, da bi jim kaj nazaj povedala in se začnem takoj jokat... Pa pustimo to, ker bo minilo!

No, kdaj bomo zdaj rekle, bo naše srečanje, da še nove spoznam in ostale po dolgem času vidim?
Bambina, če pa imate nov center, pol se pa lahko kar tam dobimouser posted image ! Kje je pa Petrazg?

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.9.2007 21:20:34   
tjašyka
Harry Potter forum - http://bradavicarka.iwannaforum.com/index.php

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.9.2007 22:33:20   
BAMBINA_
Čer!
Mmmm, tole vreme pa meni tako blazno odgovarja, ko je tako prijetno na soncu; ne prevroče, ne hladno, pač pa takooo luštno toplo. In, da je sreča popolna user posted image , že par dni lahko kar precej počivam. Naša mami se je vendarle opogumila, da si upa biti sama z Grišo. Prej se je namreč grozno bala, da mu kaj pride ravno, ko bo sama z njim in ni upala biti z njim drugače, kot v moji prisotnosti. Saj ji ne zamerim. Ampak zdaj pa kar pride, vzame muceka, dudo, pleničko, pa kakšno igračo, pa čau na sončeka z njim...  Pa končno user posted image user posted image user posted image Griša zaspi tudi pri atiju, ker prej je bila kriza in se je ful nezgravžno drl, če ga je kdo drug poskušal uspavati, ko je prišel pa k meni v naročje, je še tisto stotinko sekunde nehal. No, sedaj tudi atiju dovoli, da ga uspava.
Mali se je drugače naučil palčka v usta potisniti in cuzati... mu ves čas dudo noter tiščim, on pa dudo ven, pa palec noter user posted image Ni ok. Ah, ja, pa prdet z ustnicami se je naučil. In zdaj non-stop samo to dela. user posted image user posted image prpprprp, prprprp Facika mala. Danes je pa malo vročine dobil (37,6), tako, da smo preskočili kopanje. Upam, da bo hitro minilo.
Rogljiček ti pa kar čez lužo? Pa te nič ni strah? Jao, se vidi, kakšen zajc sem jaz, me stisne v trebuhu, če samo pomislim na kaj takšnega, kaj šele, da bi uresničila. Dobra si user posted image user posted image
EK center (tako se reče ta novemu centru) je pa vis-a-vis Interšpara oz. City centra.
Petrazg jaz te tudi pogrešam.
Juniorka me veseli, da ste lepo preživeli dopust!! Kaj, a naokoli boste že kaj hodili? Če boste, mi le javi, da ti pripravim črpalko, če jo sploh še rabiš?
Eca upam, da je Dorian hitro zaspal, ker vem, kako naporen zna biti dan, če je otrok ves dan tečkasti. Mogoče ima pa nosek zamašen, ko je tale prehod. To dojenčke baje strašno moti. Pri nas že par dni brizgamo fiziološko v noska.

Ma, kaj se zdaj nekaj zbuja user posted image
Lepo spančkajte, izgleda, da bomo mi z našim ta bolančkanim bolj na obroke.
Nočko!!

(odgovor članu tjašyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.9.2007 23:33:09   
petrazg
Ojla babike...

Se po dolgem času na hitro malo javim... Imamo takšno norišnico, da sama sebe komaj lovim. Z Anžetom sva leteča in sama sreča, da uživa v avtomobilu in nimava nobenih problemov. user posted image user posted image user posted image Priden moj fantek. Vglavnem stanovanje smo našli, že zaarali, sedaj pa urejam še tisoč stvari. Smo bili skoraj na dva dni v Celju, pa nazaj. V službi so dopusti, pa sem morala vskočiti, pa novo sodelavko imamo, pa sem jo uvajala... dela kar ni zmanjkalo... Še sreča, da imam mojega sončka, ko me tako pogleda in se mi nasmeji, vse skrbi postanejo čisto majhne in nepotrebne...

Anže je pa zeloooo priden otrok in se kar ne morem načudit, kako nama je to uspelo. No, sicer imamo kakšen težek dan, ampak to je tako normalno. Zbuja se spet enkrat na noč za 20 min in spi  do  7,  čez dan spi cca. 4 urce, zvečer zaspi brez problemov.  Zamoti se že sam, uživa v ležalniku in končno je lahko malo dlje na igralni blazini.  Skozi ves dan me zabava s svojim "govorenjem", z najlepšimi nasmeški. Moram vam povedati, da ga imam vsak dan raje in da bi naredila čisto vse za tega mojega srčka.

Jutri imamo posvetovalnico in že komaj čakam, kaj bodo rekli za mojega "nedonošenčka". user posted image Upam, da ne bova kregana, da se preveč rediva user posted image user posted image user posted image . Vam javim...

Vidim, da ste dopustovale v polnem teku oz. nekatere še uživajo. Smola za tiste, ki ste imele slabo vreme, bo pa drugič boljš. Zdaj , ko bomo pa počasi vse spet na kupu se pa res lahko zmenimo za srečanje.

Jst sem za nazaj prebrala vse... še sreča da so dopusti, nisem imela toliko dela kot včasih. Bom poskušala kaj pokomentirati, če bom kaj pomešala se pa že naprej opravičujem user posted image .

Juniorka - user posted image user posted image user posted image za dopust. Sem res vesela zate, ko si si tako želela. Ste se le zaužili eden drugega. Za plavanje sem pa jst mislila imeti kar plavalne hlačke za enkratno uporabo user posted image A misliš da to ni najbolj ok? Drugače mi pa pošlij svoj mail na zs, da ti pošljem skene člankov.

Bambina -  super, da je Griša spoznal, da je pri atiju tudi lepo zaspančkat. Si boš malo odahnila, pa še Mare bo užival v crkljanju malega. Pa user posted image za tvojo mami... zdaj pa samo pazi, da ti ga bo še kaj pustila user posted image user posted image user posted image , ko bo doma. Držim pesti ,da zjutraj ne bo več vročine, pa da ste se naspali.

Eca -  tega novega centra v Celju skoraj ne moreš zgrešiti. Je čez cesto nasproti City parka.  Ti lahko kar na njihovem parkirišču parkiraš, potem greš pa čez cesto... to je po moje najlaže, ker ne vem, da bi bilo tam nekaj veliko parkirnih mest. Bom jutri malo skočila do tja, pa poročam...

Moj me že nekaj časa kliče v spalnico... se jutri javim z nadaljevanjem...

nočko

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.9.2007 23:58:48   
tejč
Ojla,
čist na hitro: smo iz morja; slab začetek (vreme) in potem lepi dnevi. Petrinja, res škoda, da ste šli.
Danes smo ga pa tud mi pokronali-no, moj mož je vsega krivuser posted image , da smo sploh šli s Paga. Danes je deževalo dopoldne in smo šli kar lepo domov, čeprav je napoved do nedelje zelooo lepa. Jaz bi ostala, moj pa....user posted image user posted image user posted image SLUŽBa....

Teta umira. Mogoče gremo jutri k njej. priklopljena je na vse mogoče. V LJ. Samo še spi in se zbudi, reče dve besedi na dan in...user posted image  Me zanima, če me bi prepoznala...user posted image  Tudi našo mami je zvilo...user posted image Očitno je misla, da kar bo...

Jutri kaj več.
LP

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.9.2007 1:35:43   
s u g a r
haj

ful vam napisala ampak me je vn fliknl - jutr napišem ponovno. Zdej grem spat.

ŠMENT - jezna sm

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.9.2007 9:10:02   
s u g a r
nekako takole je šlo

Pozdravljene majčice 2007

No pred enim letom smo zagledale tisti naš tako zaželjeni user posted image . Ali vas kaj oblijejo čustva? Mene na polno, takoj bi bila še enkrat noseča in čakala na novo malo pikico ki raste in raste, ampak (neki ampak spet), bomo morali zaradi cz počakati (pa sej veste meni podobne). Ja in tudi mi imamo že izbrano ime, ime ji bo Emma.

Najlepši so filingi ko se spomniš eno leto nazaj (drugo sploh ni važno) in kaki filingi so bili takrat in kakšna pričakovanja in neučakanost in štetje tednov in gledanje kako je pa zdaj velik naš "mali piko" in danes ko je ornk fantek (poudarjam) in ti nakloni najlepši in najiskrenejši nasmeh.

Tudi mi smo imeli v ponedeljek posvetovalnico in prvo ceplenje (mal smo zajokal na koncu ko cepivo zapeče ampak je bilo kuj ok k smo pozornost preusmerili s ploskanjem) in seveda vse kar spada poleg tehtanje, merjenje glavice, gledanje za rdečim cofom in talanja nasmeškov in seveda gledanje zdravnice ki je blontna in njenih rok k so se tko svetle (prstani) je kar malo utežil gledanje ušesk. Vse bp težki smo 6600g in veliki 61, obseg glavice pa je 42,5. Mal smo manjši od vas, ampak za težo pa naju je dr. zelo pohvalila da praktično gremo za 1 kg na mesec gor in to je krasno, ker se samo dojiva (sem ji povedala za moje napade s čajem in tudi da sva nehala to prakticirat, ker je čisto brez vezel, ker če imam dovolj zakaj ne bi pil mleka). Vprašala sem jo tudi zaradi GH in mi je odsvetovala do 6 meseca, ker dobi otrok vse kar je nujno in dokazano se je pojavil velik porast alergij pri prezgodnjem dodajanju GH - ker telo tega še ne zmore oz. črevesje nima še čisto prave flore, če pa mi bo zmanjkalo mleko so pa namesto tega prilagojene formule (beri umetno mleko). No in sem se zahvalila in rekla nič ne bomo hiteli mami ma dost.

Punce ČESTITAM VAM ZA VSE IZGUBLJENE KG user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa še mal migat pa bodo leteli dol. Garantiram. Men se ful odnese moj trening pa še ful mi je fajn ker sta fanta mal sama (desci rabjo bit mal sami) - sicer pa jima nič ne manjka ker se ful dobr rihtata in tiste 2 ure 2x tedensko je k da ni nič. Pa še men mal paše da grem mal ven, pa ne da bi mi šlo kaj na živce ali da bežim od mojih dveh fantov, nasprotno super se imamo.
Naj se pa še jaz pohvalim imam 53 kg (170 cm) rodit sem šla z 65, pred nosečnostjo pa sem jih imela 56 - no pa jem VSE nimam diet ali kombiniranja le uravnoteženo prehrano, tako da sacherca tud pade, njami - sm dala pobudo ane? Žleht sm - vem user posted image .

Punce dala sem predlog za 14.9. da se dobimo. PA NI NIČ OD VAS kaj je zdaj to?????????? AKCIJA.  ZBILJE??????

čakite zdej tole pošljem da me spet ven ne zabriše.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.9.2007 9:21:38   
s u g a r
no pa smo uspel.

Jah nič sledi še zaključek.

Rogljiček jaz hodim na body pump - letos sem, prvič in mi je noro všeč. Zakaj? Ker to ni tako kot sem jaz zmotno mislila, da je to neko bildanje mišic in delanje na mišični masi, nasprotno to mi je kul ker če želiš oblikovati delaš z manjšo težo in to držiš (jaz delam zdej z 2,5 in 2,5 kg, začela pa sem z 1kg in 1kg. Seveda če želiš pa nabildat pa povečuješ in pol željeno vzdržuješ. Res je super. Ta teden pa so dnevi odprtih vrat tu na DIFu kamor hodim (SportClub), pridte kej pogledat mogoče pa najdete kaj zase. - ps. pa prej mi povejte, da se spoznamo.

No zdaj pa gremo zajtrkovat potem pa akcija dalje po svetu. Hm kok je nam trem luštno, gremo se mal po mestu sprehodt zdej k ni avtočkov (jupi meni, a kakemu pa groza in strah, ki živi v strogem centru), pa po moj prstanček k je že narjen in pa še kej se bo našlo.

Papa

pozdravček od nas treh.
CMOK

p.s. javite kaj za PETEK - ZBILJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.9.2007 9:26:21   
s u g a r
Aja.

Puzabla da Vall vsako jutro z nama poje žličko Aloa vere in zvečer isto - to še je poleg maminega mlečka.
Kaj so že krčki??? Hvala bogu za alojo - enkrat pozabla dat je bil mali tako tako tako bogi, da sem rekla nikol več.

No pa grem je že na mizi. Dober tek

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.9.2007 10:01:28   
rogljicek
dobro jutro bejbe. ste v teh parih urcah, ko me ni blo na RR-ju, napisale cele romane; bravo, je blo že oreng zatišje.

Juniorka, praviš, da si premehkega srca, da bi jim kaj povedala nazaj; verjem, da je to ponavadi še bolš, si misliš svoje in greš naprej, ampak ka, ko jaz ne morem bit tih in je potem situacija še slabša. In vsakič, ko pridem nazaj, je situacija rez grozno slabša. Ah, saj greva v parih dneh, potem bodo pa mel čas razmišljat o našem odnosu user posted image

Danes kočno peljem Reyino babico (bratovo punco) na masažo v Thai salon v Šiško, sem upoštevala vaš predlog. In se greva zmasirat kar obe. Res se bom znebila kar dober del porodniške, ampak si nisem še nikol nič tazga prvošla.

Sugar, ma ti si pa zgubila res velik kg!!! Hodiš na body pump in maš še vedno dost mleka, bravo! Jaz sem pred nosečnostjo par ur na dan preživela na kolesu in to kar intenzivno, ampak sedaj se mi pa še ni ratal spravt gor. Začnem spet, ko mi bo user posted image  lahko pazil Reyo. Zdej sva malo tu in malo tam; v Nemčiji nimam kolesa, tukaj pa nimam varuške. Sej bo, ko se ustalimo user posted image user posted image user posted image

Tejč, drž se v teh dneh, vem kako grozno ti mora bit. Je od fanta oče tako umiral 2 leti nazaj, tudi ni poznal nikogar več. Vam je težko, ko je ne bo več, njej pa bo lažje.

Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.9.2007 16:35:11   
Majchi
Na današnji dan pred enim letom sem izvedela, da sem nosečauser posted image . In že cel dan me daje huda nostalgija!
Izvedela sem pri svoji splošni zdravnici, ki sem jo obiskala zaradi vrtoglavice. V prepričanju, da sem samo pod stresom oz., da imam premalo železa, me je zdravnica komaj prepričala, naj vseeno dam vodo v laboratoriju. No, in potem presenečenjeuser posted image , kot ga še v življenju nisem doživela.

No, in prav danes sem šla k tej isti zdravnici šive ven pobrat in tam je bila prav ta ista sestra. Ko sem jima povedala, je sestra rekla, če je pol ona neke vrste babicauser posted image .

Oh, kako mi je bilo lepo....user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.9.2007 17:23:09   
Putka
Sem skor pod majčice08 pisalauser posted image  Bom za nazaj prebrala ko pridem domov, tukaj gre prehitro denar. Saj sicer ni velik dražje kot na celini, samo Vesna poje kile sladoleda na danuser posted image .

Mi smo prav fajn, precej smo pomladili starostno povprečje turistov v septembru, sami penzionisti.

Vidim, da vas je Majchi za plavanje obvestila, pa upam da se že kaj prej vidimo.

Pozdrave z dalmacije.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.9.2007 22:16:16   
s u g a r
Haj

Tudi mi danes podoživljamo Are u ready to be a father?

Joj moja dva sladkorčka, en lepo spančka drugi pa neki po kuhinji štefna (mrbit bo pa za lahko večerjico naredu).
Lepo smo preživeli dan - v šopingu. Iščemo en lepo obleko za našega očija in enako za mami (neki smo našl v Avantgardu - ful lepo svetlo obleko za mojga, ampak kaj k je reklc mal preozek čez rame - ostalo k ata na mamo, pa še ful je bil UAU tale naš oči, zame pa nismo nič našli, ker je mami zbirčna in še zavila je v Deha trgovino - naslednica Danze in se tam zaljubila v hlače in komplet za trenirat in bila ob precejšen zalogajček v denarnici, ampak briga me. Kompletek pa bom šla raje pogledat v teili weily k tm majo tist k mi je na kožo pisan). Sem pa danes bila malce nase ponosna ker enostavno so stvarce lepa številka 36 (všeč to), sam pri oprsju me mal okol prnaša ker je zdej več kot je bilo prej (dobra A ratala dobra C - čudn filing)

Tako da smo dan ko naše dete nekako praznuje svoj prvi dan ko veva zanj je minil super dober.

Zdej pa grem k mojmu dragemu in se tipkamo

pozdravček mi 3je.

papa
cmoka

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.9.2007 23:27:14   
Majchi
Ojla zaspane majčice!

Sugar, jaz sem za stvar v petek. Če pa nobena druga ni za štos, pa pridem do tebe, da ne bom sam govorilauser posted image . A prov? Pa greva tist džiro do Kavala.
Zakaj ste pa kupovali take fine oblekice? A sem jaz kaj spregledala? Imate krst, kakšno poroko? Sem firbec, neuser posted image ?
Lepo je slišat, da se mate fino in bravo za postavco. Jaz sem še daleč od 36, moja cifra je ponavadi 38, ampak tokrat imam pa velike ambicije. Mogoče bom do novega leta tud jaz že na 36user posted image . Na easy, če rata.

Rogljiček, se nam boš kaj oglasila tud iz ZDA? No, na kakšno kavo na Zbilje boš potem mal težje prišla, ampak na RR se pa še tipkamo, a ne? Pa kakšno slikico od Reye boš tud še v album dala, okuser posted image ? Da vidmo sončka, kako raste.

Putka, uživaš 100 na uro, ampak brez nas pa ne morešuser posted image . Imaš prov glede VSM-ja, bo treba zorganizirat.

Naša tamala je pa v zadnjih dnevih ugotovila, kako se cvili. Mater ima visoki Cuser posted image . Pa tak dobrovoljček je ratala, da jo je res lušno gledat. Sem zadnjič v knjigi prebrala, da je pri tok starem dojenčku linija med smehom in jokom čisto tanka. No, pri nas to velja. Iz najlepšega nasmeška naredi tako šobico in če ji potem pokažeš en fris, se spet začne smejatuser posted image .

Grem še mal počekirat, pol pa spančkat. Nočko! 

Neposredna povezava do sporočila: 1293
13.9.2007 8:08:09   
rogljicek
mogoče bi pa tud midve prišle na Zbilje v petek. kdaj pa?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
13.9.2007 8:50:10   
tejč
živjo,
midve pa imava jutri posvetovalnico in prvo cepljenje in rota drugo cepljenje in ne moreva pridet na zbilje user posted image .
pol ko bo tamala kej manj sitna, vam napišem kaj več.
sploh pa sem čist adijo, ker sem bila včeri pr teti in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.9.2007 9:42:02   
tejč
Maša spi.user posted image

MAh, punce, tok sem žalostna. Res. Tole s teto je ena huda izkušnja zame. Nimam kake podobne izkušnje v žlahti.
Včeraj sva (drugače ni šlo) z dragim pustila Mašo kar v avtu, ker je spala, in skočila k teti na obisk...Kako je že boga, ej.
Jaz si res želim, da bi samo zaspala in bi bila odrešena...user posted image user posted image  Bila je pomembna oseba v mojem življenju. Ko sva bili s sestro še majhni, nas je skupaj s fantom-zdajšnjim možem, prva peljala v Ljubljano na stojnice za novo leto, nosila nam je lepa darila, se pogovarjala v pubertetnem obdobju o menstruacijah, o fantih...Bila je na nek način za svoj čas moj mali idol. Poslušala je Boney M, Nove fosile, nosila rdeč pikast trak v laseh, bila je strašno zgovorna in nasmejana. Rada ima otroke, za moji dve punci je kar naprej nekaj kupovala, tudi z zadnjimi močmi, ko je še lahko šla peš.
Stanujejo v bloku, v zadnjem nadstropju, brez lifta. Pred približno 14 dnevi je v trdo obležala, ni več premikala nog, samo še malo eno roko. Moja mami je bila vsak dan pri njej in jo je masirala. Lasulje ni več nosila, samo še rdečo pikasto rutko. Po le tej sem jo včeraj prepoznala v bolnici.user posted image  Grozen občutek. Strah me je bilo in bila sem pripravljena, d abo boga za videt, da me mogoče ne bo prepoznala, da mi bo kaj hudega rekla.
Po hodniku (če je že kdo bil v teh stavbah, potem ve, kakšno je!) me je spreletaval srh-že od nekdaj sovražim belo modre halje)- stopala sva vse bližje 4. Prav s težkim srcem sem prijela za kljuko vrat in v hipu začela iskat Piko (ime ji je v bistvu Polona, pa jo že ves čas vsi kličejo Pika). ležala je tik pri vratih. Z rdečo pikasto rutko na glavi. S tisočimi cevkami v sebi. Na postelji sta ležali dve nogi (ne vem, čigavi, bili sta povsem beli, brez kančka krvi...) in višje malo trupa, pokritega z belo rjuho, izpod katere je gledal kateter...Prsni koš se ji je rahlo dvigal, v nosu napeljana cevka, roke prešpikano polne cevk, predel vratu vijoličen, oči...oči so pa bile iste kot vedno. Samo utrujene.user posted image  Naveličane gledati ves čas isto okrog sebe.
Pri njej sva bila slabih 5 minut, meni se je zdela cela večnost. Ves čas sem si govorila:"Nič več je ne boli, ona ne čuti, saj je pod mooočno dozo protibolečinskih zdravil..."
Ne vem, če me je zares prepoznala. Rekla je:"OOOOOO, bok!" Menda tako pozdravlja tudi bolnišnično osebje, kot da bi jih poznala že 20 let....In potem se mi je naredil cmok v grlu in nisem vedela, kaj naj rečem. Ne morem jo spraševati, kako je...Sem samo rekla: zdaj sva te pa še midva prišla malo pogledat...smo bili na morju, pa je mrzla voda...Ona pravi: "Ja...kdo pa stoji še tamle zadaj?" In mene je zvilo (v glavi, pokazala nisem...) Z možem sva se ves čas spraševala, če čva vzet Mašo gor, d ajo vidi. Potem sva se odločila, da ne, d aje najbrž ne bi poznala, lahko bi jo zmedla, spodbudila kakšne močne občutke, da raje ne...In potem sem v tistem hipu imela pomisleke, če sva naredila narobe. Čudno mi je bilo, da bi se spomnila, da imava otroke, pa vendarle je izgledalo tako realno... ---------joj, raje pošljem, d ame ne vrže ven...........

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.9.2007 9:56:12   
tejč
Midve s Piko sva se veliko slišali, veliko sem ji telefonarila, ker sem vedela, da sem doma in imam čas. Preposlušala sem 1001 krat eno in isto od nje, njene nasvete, kako je ona vzgajala svoji dve punci (ko smo ravno pri njih-groza mora tole bit, težko bosta preživeli, ekr se mi zdi,m da še kar upata, da bo mami prišla domov...)...ampak ni mi žal tistih ur, preživetih ob telefonu. Res ne.
Omenila je še."Joj, sem telefon pozabila doma..." Čeprav revica ne more več niti roke dvignit...Saj ve, samo...user posted image
Kmalu sva šla. Vse, kar sem lahko naredila, je, da sem jo prijela za roko in ji rekla:Pika, drži se! Rekla je: "Ne mi zamerit, bom drugič boljše volje..." Obrnila sem se in vlile so se mi solze že takoj na hodniku. Samo en velik "žal mi je, da ravno ona" me je spreletel...
Z dragim nisva govorila vse do parkirne hiše. Ves čas sem jokala. Prvič sem začutila, kako smo lahko srečni, da gremo lahko čez semafor-sami, peš, z vsemi močmi, da živiš, da delajo mišice, srce, ledvice...Pa vse tako nezavedno! Ko pa si enkrat brez moči, tako kot Pika, samo še priklopljen...Takrat si želiš samo vstati sam, samo sam se dvigniti s postelje, samo pomigati s prsti na nogi, pa ne moreš...user posted image

Kako trapasti smo! Zadnjič sem cel dan preiskala po trgovinah, da bi kupila željene kavbojke. Obremenjujemo se z malenkostmi...Se sekiramo zaradi nepomebnih stvari....

Kako majhni smo,kako  minljivi! Groza! Pika je izvedela za raka malo pred novim letom. Danes pa je že na svoji smrtni postelji.user posted image  Pri 40!user posted image

< Sporočilo je popravil tejč -- 13.9.2007 10:03:38 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.9.2007 9:57:16   
tejč
Brez zamere, sem se mogla zjokat, ker to pomaga.
Ne pričakujem, da me boste mirile. Želim samo, da veste, da  mi je hudo zanjo.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.9.2007 10:47:57   
BAMBINA_
Ojej, tejč, tole pa res ni prijetno. Niti za tvojo teto, ki najbrž samo še čaka na odrešitev, pa tudi za vas, njene najbližje mora biti zelo stresno. Sama vem, da je o tako težkih življenskih stvareh izredno težko govoriti, je pa zato lažje pisati. In tako lahko svojo žalost, jezo, občutek nemoči daš iz sebe, saj je pritisk v nasprotnem primeru čisto prevelik, da bi ga lahko prebavila sama. In me smo tu zato, da si stojimo ob strani in smo ena drugi v podporo. Zato ti le piši še naprej in pojamraj brez slabe vesti. Tejč, drži se, bodi močna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.9.2007 13:46:56   
juniorka
Tejč, sem se kar zjokala med branjemuser posted image user posted image user posted image  Res grozno tole, kar tako na hitro- v bistvu čas ene nosečnosti, ampak v nasprotni smeri- vedno večja žalost! Sem ravno danes razmišljala, da do zdaj v svojem življenju nisem imela nikogar, ki bi mu lahko zaupala in me ne bi obsojal ( saj teme o prijateljicah, ki to niso, smo že imeli...)! In potem preberem tole, o tvoji Piki- res si imela srečo, da je takšna oseba del tvojega življenja in za vedno bo ostala v tvojem srcu! Je pa hudo, vem, in žal najprej izgubimo tiste, ki jih imamo najraje!
Jaz sem od vseh štirih starih staršev najprej izgubila dedka, s katerim sem preživela največ lepih trenutkov, oziroma skoraj celo otroštvo, saj sem imela 5 min peš do njega! In potem ni nikoli več enako, življenje gre dalje in nekako 'odrasteš'.Kajti z vsako spremembo se mi zdi, da izgubimo del svoje otroške brezskrbnosti!
Torej Tejč, ti kar čimveč piši tukajle, saj za to smo, da se podpiramo, a ne?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.