juniorka
|
Ja raglja, bomo morale še na Kras pogledat, a ne? Na refošk, ko ne bomo več tovarne mleka ! Še meni komaj znese branje, pa imam samo enga mulca..no, o tem bi lahko debata padla ! Sem direkt rekla, če bo še kateri, se mora znat ta najprej sam oblečt ! Joj, cel dan že razmišljam, kaj bom kateri napisala, zdaj pa nič več ne vem Eca, hvala za povabilo- imamo 14. pregled, pa se mogoče res oglasimo- ne, moramo se videt, a ne ! Upam, da bo kri v redu in da ne bo imel več toliko mojih protiteles za herpes in da se bomo tudi mi lahko cepili pol končno- felicia, nisi edina... Pa besežiranje nam tudi prelagajo, tako da o plačljivih cepljenjih še sploh ne utegnem razmišljat! Že cel mesec imam v mislih, ko gleda slikce naših pikcev- očitno je v več mestih cirkus ! Ma meni so tele hlače od H&M zakon! So kot nosečniške hlače, ki rastejo z mami- te pa se fajn raztegnejo, samo malo so nam prekratke - upam, da imajo kaj podobnega večje cifre...Ja, moram v šoping malo, zdaj je bil moj v A. in je iz C&A prinesel ful kvalitetne stvari, pa spalno vrečo, da bi še jaz spala notri , samo body na preklop je kupil samo 1 kos Meni je to tako praktično, da mi sploh ni tistih čez glavo za vleč... Me pa zanima, katero cifro oblačil bo lahko nosil več kot 1 mesec, preden jo prerase Pri nas danes tako piha, da nismo nič zunaj in sem ga po garaži vozila v vozičku, da je zaspal, pol pa prestavla v postlo. Meni se spet nekaj na očesu dela, ampak kri imam super!!?? Nič več jasno, upam, da mi na morju ne bo nagajalo! No, če se jutri nič ne oglasim, se pišemo naslednji teden, vsem pa želim mirne noči in upam, da tudi nas kaj obiščejo- danes sem se na pol ure zbujala, pa ravno, ko sem si včeraj rekla, kako je fajn, če spim dve uri v kosu... Ja, Anči, za plavanje so kr skupino majčic nardile - jaz bom pa na Ptuju! Eca, ti bi pa res lahko teh 10krat do Ptuja zavila, maš isto km kot jaz!!! Daj no, bo en popoldan 'fraj' za malo čveka! pa pa