|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
3.9.2007 9:31:50   
petrazg
Jutro...

Že 4 noč , ko se mali zbuja...user posted image sploh ne pogruntava kaj mu je... Al spi čez dan, al pa čist nič on se še vedno zbuja. Očitno sva z mojim full razvajena, ker se je prej zbudil kvečjemu 1x na noč... zdej sva pa oba čist adijo. Nekaj ga muči, mogoče so zobki ker ima roke skoz v ustih, slini se niti ne veliko... bomo vidli kaj bo...

Majchi a ni bilo z Lano nekaj podobnega? Da se ti je začela po celi prespani noči spet prebujat... a zdej spet spite al se še kaj zbujate??? Drugače imam vpisanega podiplomca , smer marketing... grem takoj na prve pogovorne ure oktobra, da se zmenim za temo in res začnem delat. Zdej nimam volje, samo slaba vest se vsake tolk časa oglaša user posted image user posted image user posted image

Juniorka - po moje smo šle vse skozi fazo, ko smo morale svojimuser posted image povedati kako in kaj. Sej oni bi, pa ne znajo pristopiti k stvari oz. raje pobegnejo (npr. ko jokajo) kot da bi si malo vzeli čas. Ko smo mi bili na začetku v Ce je bilo še ok, ker nas je bilo dovolj... ko sva pa prošla v Lj pa sva si morala določene stvari hočeš nočeš razdeliti... Zdaj je večerni ritual kopanja, previjanja, hranjenja in uspavanja (večinoma tega ni, ker zaspi med hranjenjem in ga samo položi v posteljco) njegov. Jst jima včasih sicer asistiram user posted image , samo se je že zgodilo da je rekel, da so to moške zadeve in da mami nima kaj zraven iskatiuser posted image user posted image user posted image . Ti tvojemu kar povej, potem bo dva dni težko, ker se bo mali verjetno jokal ker ni navajen, potem jima bo pa steklo , pa mu bo všeč postalo... POtem boš pa poslušala - to sem ga pa jaz naučil, poglej kaj vse že obvlada... user posted image

Aja še to - punce majčice 2008 so se začele prijavljati user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
3.9.2007 9:45:51   
felicia
Dobro jutro

petrazg- mogoče ima mali kakšno obdobje zbujanja, kot ima moj neješčnosti. Ponoči se je za drugo hranjenje zbudil ob pol štirih in pojedel samo 70ml in še vedno od takrat ni jedel enostavno zavrača flaško. A pa ko se zbudi  ful poje al se samo crklja? Možno je da je lačenuser posted image .

Se mi zdi da je pri vseh teh težavah bolj ugibanje al je lačen al hoče bližino al je to al je ono, nikol točno ne vem kaj mu fali in kaj tisti trenutek potrebuje.

Drugač se pa Uroš zbuja dvakrat na noč tako daže neki časa ne vem kako je spati celo ali vsaj večji del noči.user posted image

Včeraj se mi je pred kopanjem prvič resnično naglas namejal in je vajo parkrat ponovil kakšen lep zaključek dneva je bil  to!user posted image

No jutri pa cepljenje me kar malo skrbi za te reakcije upam da bo vse ok, ker ga imamo pšopoldne šele ob pol petih. Se bom kar pripravila psihično na manj spanja kakšen red bul bom spila pa pripravla še kakšnega za ponoč pa bo!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
3.9.2007 10:09:30   
petrazg
Mislim, da  lačen ni... zvečer ne poje vsega, potem pa tudi ziza samo 10 min, pa zaspi nazaj. Danes sem mu, ko se je zbudil drugič dala samo dudiko pa je zaspal nazaj.user posted image Kdo bi vedel kaj mu je?

Zdaj mi je pa spal 2 uri...

Greva se malo igrat...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
3.9.2007 11:00:28   
Majchi
Ojla!

Petrazg, ja Lana je že tva tedna prespala celo noč in jaz sem bila noro srečna in ponosna zaradi tega. Žal le za kratek časuser posted image . Tisti dan, ko je dopolnila 3 mesece (21.8.) so se začele težave z mlekom in tudi s spanjem. Jaz sem vse to povezala s preskokom v rasti, in sicer da pač potrebuje več hrane in je tudi ponoči zaradi tega lačna. No, mleko se je po več kot enem tednu uredilo, imam feeling, da ga je dovolj, zbujanje ponoči pa je ostalouser posted image . Danes ponoči se je zbudila 3x. Vedno jo podojim, vedno zmaže celo joško in vedno takoj zaspi nazaj. Iz posteljce se mi še ene dvakrat zareži in potem brez protesta zaspančka. Vsaj neki! Vsaj uspavat mi je ni treba nazaj! Tist bi blo pa hudo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
3.9.2007 13:21:32   
Putka
Ja, pri nas se Katja že od rojstva zbuja parkrat na noč, tako da že vsaj pol leta (mah kaj, že dalj - od rojstva Vesneuser posted image ) ne spim ponoči. Samo smoženske tako narejene, da smo takoj budne in trezne. Ker če mora moj ponoči vstati user posted image , pomoje bi Katjo kam sred dnevne odložil pa zaspal na kavčuuser posted image .

Se na morje pripravljamo, likam, perem (ko pridem domov pa seveda spet), tako da jutri po cepljenju ne sme bit reakcije. Pa recept za svečke bom vzela.

Majchi
, imam knjigo Montija, mi je ful všeč, gre z mano na morje za prebrat. Ko pridem domov pa akcija. Tudi gradivo za magisterij gre z mano, vsaj da temo in prijavo naloge pripravim.

Katja ne mara bit pred računalnikom, vpije Ejejej!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
3.9.2007 13:22:42   
Putka
Aja, za plavanje sem dobila nazaj mail, da kolk bomo fajn plavaluser posted image . Samo še potrditev termina čakam, za svaki slučaj.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
3.9.2007 15:04:24   
Majchi
Putka, glede Montija in te knjige. V 10ih dneh sem shujšala za konkretne 3 kg, ki se mi močno poznajo. Ljudje me že sprašujejo, če sem shujšala. Oblečem že svoje hlače. Danes sem probala še ene bele in spet nisem mogla verjet, da so mi prov. Dala sem si gor še rjav pas in rjavo majčko in sem bla sama seb vavuser posted image user posted image ! Po enem letu!

Ančka, si rekla, naj ti v dveh stavkih povemo glede plavanja. Torej na kratko: najboljšo varianto je najdla Putka, in sicer plavanje s pričetkom v oktobru, vsak ponedeljek ob 12ih v Atlantisu za nekaj čez 80 eur. Plavanje bo v Fredovih obročih, opremo dobiš tam. Več pa ve Putka.

Felicia, jaz sem tud včeraj prvič slišala Lano, da se je na glas zarežala. Res je bla lušna, na mojih kolenih in s slinčkom v ustihuser posted image . Ponovila pa ni. Sem pa sedaj ziher, da se ona že kar nekaj časa na glas smeji, ampak tako, da vase zrak potegne (če veste kako mislim), samo jaz nisem vedla, da je to to. Ja, včeri se je pa še "normalno" na glas zasmejala.

Drugače sem pa opazla, da od tretjega meseca naprej čez dan spi in da je ful dobrovoljček! Večino dneva se presmeji, veliko se zna tudi sama zabavat v igralnici in pa v ležalniku, tako da jaz lahko skuham. Sitkana je samo, če je zaspana ali pa če se naveliča igralnice. Potem pa itak spet jaz al pa oči v akcijo.
Z mojim  sva iz dneva v dan bolj nora na njo in zelo lepo mi je blo včeri videt, ko je moj odhajal na službeno pot za 4 dni, kako se je žalostno od nje poslavljal. Prov vidlo se mu je, da ga je čist prevzela in da je iz dneva v dan večja "njegova lubica". Meni je pa to balzam za mojo dušo, ko vidim, kako rada jo imava oba. Sem mu zadnjič rekla, a si nisi želel fantka, pa je odgovoril, ma
kakšen fantek, Lana je zakonuser posted image !

Aja, da mu ne naredim krivice, moj drugače tudi kosi travo, občasno obesi in pobere perilo, zloži posodo v stroj, jo vzame ven, posesa, očisti steklokeramično ploščo in mi na splošno pomaga v vsem, če mu le rečem. Torej mi je v pomoč, ampak sam določenih stvari ne vidi, sploh v gospodinjstvu.
Je pa zelo tehnično podkovan in vse sam sestavi, zna vse zamenjat, popravit, vedno najde kakšno rešitev in je že ogromno stvari naredil v tem stanovanju, ki jih pa jaz ne vidimuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
3.9.2007 15:14:19   
Putka
No, dobila še potrdilo. Tečaj se začne 10.oktobra ob 12h, cena okvirno 85€, pravi da mogoče dobimo kak % popusta.

Katja je ful pridna, spala dve uri (pa že dopoldne dve uri na sprehodu), tako da sem vse za na morje speglala.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
3.9.2007 18:42:45   
ancka1
Putka, midva sva tudi kandidata za plavanje. PLS za več informacij.

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
3.9.2007 21:22:05   
tejč
Ojla,
za vse tiste, ki jim otroci nočejo zspati: ena tolažba, tudi Maša je začela "srat ga" zvečer. Danes sem bila že čisto na koncu z živci tako dolgo sem jo morala uspavat.

Glede Montija: jaz sem tdu čist srečna, sem shujšala 2kilci v 14 dneh, sam sem malo grešila tu pa tam, pa gre vseeno dol. Upam, da se ne bom na morju spet nazaj poredila. Sem si vzela kar nekaj stvari po Montiju s sabo. Sicer pa je Monti stil življenja, pravijo, ne dieta. user posted image

Torej: mi smo za silo zdravi. Če bo tako, bomo v sredo zjutraj zgodaj odrinili na Pag. In upam, da se nas še kje kak user posted image  ne loti, no...user posted image

Jutri moram pakirat. Mi je že zdaj slabo, nimam nič pripravljenega.
Uživajte.

Aja, Petrinjo sem mal pognjavla. Uživajo. Samo menda pihaaaa. ZAgotovo bi rekla:pozdravi vse, če bi vedela, da jo omenjam tu gori.

LP

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
3.9.2007 21:37:34   
Majchi
Tejč, užiiiivaaaajteee na morju!!! To je ukazuser posted image !

Sugar, ful lepo se mi zdi, da sta s tvojim tko skupaj v businessuuser posted image . Jaz tud mojga skoz nagovarjam, da bi se česa lotila. Jaz v službo ne bi šla več (so se mi zamerli), lokal je premalo, pa še ta kadilski zakon nas jeb**, v glavnem ful bi bla rada zares na svojem, pa ni nobene pametne ideje. No, pri meni je tko, da bolj ko mi voda v grlo teče, bolj mi ideje letijo na kup. Torej bolj ko se bo porodniška bližala koncu, bolj mi bo mozeg delaluser posted image .

Putka, tudi vi uživajte na morju! Upam, da boste naleteli na tople septemberske dni in da vas napovedana ohladitev ne ujame.

Zdaj grem pa še kopalnico pospravit in en stroj zlikat. Lana pa že pančka.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
3.9.2007 22:00:22   
tejč
Putka, kam pa vi na morje???
LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.9.2007 11:02:56   
felicia
Dobro jutro
na hitr se javim, mali je pri babici.

Pri nas ga tako matrajo ti zobje da je joj bogi revček bi non stop bil v naročju pa nič spal (ker ne more). Spodaj v dlesnih se že vidita dva zobka pod kožo, čisto očitno sta vidna zelo. Bom vidla kaj bo rekla P danes na pregledu. Pa tud manj mi poje, kar grize flaško, pa roke, pa pleničko vse kar mu pride pod zobeuser posted image .

No danes je cepljenje upam da bo ok.

Mi gremo tudi na morje v Umag v soboto, upam da vsaj dežja ne bo. No vsem ki se odpravljate na zaslužen počitek velikooooooooooo počitka, spanja in uživanja!

čaw

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
4.9.2007 11:19:13   
Putka
Evo, samo da javim mere: 6800g in 66cm. Sem mislila, da je večja in težja. Cepljenje je ok prenesla, malo zajokala.

Grem pakirat. Gremo na Brač, v mesto Pučišča, gleda na celino. Je mirno in luštno.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.9.2007 11:28:40   
Putka
Aja, dajte še enkrat napisati o cepljenju proti rotavirusu. Katera je že cepila oz. bo? Ker jaz sem absolutno za, ampak moram javit (in plačat) še ta teden, ker mora biti naslednjič že cepljena. Ena doza je 75€, dobi dve dozi.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
4.9.2007 11:40:25   
BAMBINA_
Ura 10.45, Griša pa še kar pančka user posted image . Zaspal je včeraj ob devetih, se ob treh in osmih podojil... zdaj pa spi, kot dojenček. user posted image Je pa prejšnji teden imel divje noči, v bolnici, ko bi moral spati, ker snemajo dihanje med spanjem, on se je pa non-stop zbujal. No, pa mi je rekla sestra, da vsi otroci na oddelku nemirno spijo, tako, da izgleda, da je nekaj v zraku zadnje čase. Zdaj, hvala bogecu že tri noči spi, tako kot je treba.

Včeraj smo po pričakovanju po viziti lahko odšli domov. user posted image user posted image Stvari gredo na bolje. Še vedno periodično diha, vendar ni več tako hudo, zato bomo teofilin začeli postopno zniževati, čez kakšen mesec pa povsem ukinili. Ampak ni bojazni, da bi ostali brez zdravil. pH metrija je namreč pokazala precejšnje izločanje želodčne kisline, zaradi česar bo 2x/dan prejemal Ranital. No, se mu vsaj ne bo več tako spahovalo, ko sem včasih prav vohala po kislem, in seveda je zato tudi več jokal, ker je imel neprijeten okus po ustih. Kontrolo za vse skupaj (dihanje, refluks in jetrne encime) imamo v novembru. Do takrat zaradi še vedno malo povišanih jetrnih encimov ne bo cepljen. Ampak... zdravnica nam je zelo toplo priporočila, da zaradi refluksa takoj po dopolnjenem četrtem mesecu pričnemo z uvajanjem GH. Punce, meni je tako čudno, da bo Griša čez dva tedna že cvetačo jedel user posted image user posted image Res mi je nedojemljivo, kako hitro je minil čas. Naši otroci so stari že 4 mesecev!!!

Kaj je še kaj novega? Griša se že povsem usede, če ga primem za rokice. Čisto gor se dvigne. Bulek mali. Pa kako rad se lubčka. Vedno ful na široko odpre usta, ko vidi, da ga bom poljubila. Pa zdaj je vse na relaciji roke - usta, cufa moje lase, me vleče za nos...

Felicia si spraševala, če je samo tvoj Uroš tako jokav. No, seveda se noben otrok 24 ur ne smeji in spi. Nekatere pač morda malce preveč pravljično pripovedujejo, negativno pa zamolčijo. No, vsaj meni je povsem realno, da je ni variante, da dojenček ne bi tu in tam sitnaril, težko zaspal, se jokal.... Tako, da kar brez skrbi. Še zdaleč nisi edina z jokavim dojenčkom. Je pa res, da eni jokajo več, drugi manj.

Ančka glede zvijanja. Poskusi Tevža založiti, da bo spal na boku. Moj se v takem polažaju mnogo manj zvija. No, pa tudi zdaj, ko redno kaka, je dosti, dosti bolje. Zdaj, ko bo jemal še Ranital, pa pričakujem, da se bo to čisto nehalo.

Petrazg se spomniš, ko sem ti rekla, da je pediater rekel, naj Griši ne dam več kot 150 ml. No, v Lj so mi zdaj rekli, naj nikar ne omejujem količine hrane in pustim, da poje kolikor hoče. Tako sedaj poje tudi 180 ml, kot tvoj Anže, zato pa je tudi na 4 ure, ne več na tri. Juhuhu. Btw, Mareta je tvoj Anže čisto očaral, je še moji mamici pripovedoval, kakšen lep otroček je.

Putka, Tejč uživajte na morju!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
4.9.2007 11:45:58   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
... mi na splošno pomaga v vsem, če mu le rečem.

Ja, pri nas je enako. Pri zunanjih delih (košnja trave, pranje avtomobilov...), itaq ni problem, ampak vse ostalo si pa nič sam ne zrajta. Meni že to včasih para živce. Saj, ko rečem, z veseljem vse postori, pa pomaga. Je pa čisto navdušen, ko lahko zdaj Grišo, odkar dodajam, nahrani. Pripravi mleko ter ga nahrani, podreta kupčka. Je res nepojemljivo srečen v tistih trenutkih. No, meni je pa tudi fino, ker imam tako še kakšno minuto več zase.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
4.9.2007 11:50:44   
BAMBINA_
Aja, še en fini link (klikni), za uvajanje goste hrane.
Felicia, tudi vi uživajte na morju.

Čau bau!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
4.9.2007 12:31:30   
Majchi
Ojla!

No, tud mi smo imeli dons zjutraj cepljenje in je mal pojokcala, drugače pa vse skupaj pogumno preneslauser posted image . Sedaj pa pančka.
Mere: 5.650 g in 66 cm. Glede na to, da sva ta mesec imeli težave s premalo mleka, se je presenetljivo zredila (za 830 g) in zrasla (za 5 cm). Obseg glave ima 40 cm. Prav tako obseg prsi. P je rekla, da je velika in močna in da prehiteva razvoj, še posebej, ko je videla, kako naš firbec mali drži glavouser posted image .
Ker se lepo redi, lahko z dojenjem nadaljujem čisto do 6.meseca in šele nato začnem z GH. Mi je mal povedala, kako in s čim začet. Ful prijazna.
Prav tako ji lahko malo dvignem voziček in jo imam v naročju v sedečem položaju, dobro podprto seveda (drugače itak ne pride v poštevuser posted image ).

Aha, še za tuberkulozo sem vprašala. Pravi, da cepljeni otroci ne morejo zboleti za hujšo obliko tuberkuloze, razen v primeru zelo slabega imunskega sistema (rak, aids, res hude bolezni je naštevala). Nihče, tudi cepljeni otroci, pa niso imuni na blago obliko tuberkuloze, kot je pika na pljučih. Zdravljenje baje ni problematično. Starostna meja za cepljenje je do 6 mesecev. Midva bova resno razmislila o cepljenju.

Pišuka, za rotavirus pa nisem vprašala. Pozablauser posted image .

Bambina, bravo za malega Grišouser posted image ! Večkrat mislim na vaju. Na srečo refluks kasneje izzveni, pa tudi dihanje je manj problematično s starostjo otroka. Encimi se bojo pa tud poštimali, a ne?
Kar se pa tiče časa, pa tudi jaz ne morem verjeti, da so že več kot trije meseci naokrog! To gre noro hitro! Včasih kar žalostna ratam, ko pomislim, da kmalu Lana ne bo več dojenček, ampak bo kar naenkrat shodila, spregovorila,... Mislim, saj to je vse pozitivno, ampak jaz bi zdele kar čas ustavila, tako nama je lepo z njo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
4.9.2007 13:04:32   
tejč
pakirrrrrrrrrram, meša se mi user posted image user posted image user posted image ....bojda je tudi na pagu slabo vreme napovedanouser posted image

no, user posted image jaz bom že vesela,če bo mož z nami, ker od tam pa ne more v službo pobegnit...user posted image

čau

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
4.9.2007 13:19:31   
BAMBINA_
No, Griša spet pančka. Očitno mu tole deževno vreme strašno ustreza (saj komu pa ne). In se imam čas malo špilati. Sem šla na naš čvek, ko smo bile še v pričakovanju ter skopirala našo tabelo z datumi rojstev, ker nekatere nimate tickerjev, jaz pa za vse navem na pamet, kdaj ste rodile, pa me včasih firbec matra, sploh kadar delam primerjavo v razvoju naših majčic in majčkov. Tak, da tiste, ki niste navedene, dajte se pofočkati tukaj gor, da bomo imele en seznam, kdaj so se rodili naši sončki. Pa še imena bi bila tako zbrana na enem mestu, ker priznam, meni še vedno tu in tam uide iz spomina kakšno ime vaših otročkov.

SEZNAM MAJČIC

user posted image   

1) 03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image
2) 08.03.2007 Nifra                  user posted image Samo
3) 25.03.2007 BARBARA R.        user posted image Domen
4) 24.04.2007 telebajsek**     user posted image Maruša
5) 26.04.2007 mravljica3          user posted image Sašo user posted image Olja
6) 27.04.2007 pegi                   user posted image Jakob
7) 27.04.2007 petrinja            
user posted image Matevž
8) 29.04.2007 Ančka1               user posted image Tevž
9) 29.04.2007 Putka                 user posted image Katja
10) 29.04.2007 Juniorka             user posted image Nelson 
11) 01.05.2007 Rožica81            user posted image Nace
12) 01.05.2007 kjava                
user posted image Erika
13) 03.05.2007 petra a               user posted image Tjaša
14) 05.05.2007 Babygirl             
user posted image Hana
15) 07.05.2007 Eca                     user posted image Dorian
16) 06.05.2007 Nosečka             user posted image  Mihec   
17) 06.05.2007 AjdaN                 user posted image  Ana

19) 09.05.2007 Imarcel             user posted image   Alina     
20) 10.05.2007 kaya2007          user posted image    Kaja
21) 14.05.2007 Sonjam              user posted image  Mark
22) 16.05.2007 Sugar                user posted image    Vall  
22) 19.05.2007 Bambina_          user posted image   Griša 
23) 19.05.2007 Tejč                   user posted image   Maša 

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 4.9.2007 13:23:02 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
4.9.2007 15:15:36   
iwa
Smo nazaj z morja! Imeli smo se super! Več podrobnosti kasneje, dobim obiske!

Učer smo mel 3.pregled, cepljenje, mere 5650g in 62cm, situacija glede razvoja pa skor točno taka kot pri Majchi...tudi glede mleka podobna situacija, zej spet na veliko dojimouser posted image user posted image user posted image ja Majchi najini punci sta čist za skup!

No uživejte, se še tipkamo!

Ema 28.5.

Na seznamu me niuser posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
4.9.2007 15:16:43   
iwa
aja pa tud obseg glave in trupa je 40...ja čist kopira za Majchino Lanouser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
4.9.2007 15:40:05   
juniorka
Mojadva spita-ops- nič več... Pa na hitro...
Petrazg- res bi te prosila za tisti članek o dodajanju- jaz nič ne berem zadnje čase- oz. ne kupim in pol ne morem brat, bi se mogla naročit...
Glede tega, da si sami nič ne zrajtajo- moj pa ne prenese, da mu jaz kaj rečem, je pol cel user posted image ! Tako da, res nimam ideje- bi si morala spisek naredit, kaj vse moram naredit, pa ga nastavit, da bi mogoče kaj prevzeluser posted image !
Za vikend gremo tudi mi končno na morje, kar v Portorož- blizu pa komot, bomo pa drugo leto kam dlje potovali, ko bo mami že februarja rezerviralauser posted image !
Vsem, ki greste na morje, pa čimlepše vreme!!!
No, če bo kasneje kaj časa...kaj več!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
4.9.2007 15:40:52   
felicia
1) 03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image
2) 08.03.2007 Nifra                  user posted image Samo
3) 25.03.2007 BARBARA R.        user posted image Domen
4) 24.04.2007 telebajsek**     user posted image Maruša
5) 26.04.2007 mravljica3          user posted image Sašo user posted image Olja
6) 27.04.2007 pegi                   user posted image Jakob
7) 27.04.2007 petrinja            
user posted image Matevž
8) 29.04.2007 Ančka1               user posted image Tevž
9) 29.04.2007 Putka                 user posted image Katja
10) 29.04.2007 Juniorka             user posted image Nelson 
11) 01.05.2007 Rožica81            user posted image Nace
12) 01.05.2007 kjava                
user posted image Erika
13) 03.05.2007 petra a               user posted image Tjaša
14) 05.05.2007 Babygirl             
user posted image Hana
15) 07.05.2007 Eca                     user posted image Dorian
16) 06.05.2007 Nosečka             user posted image  Mihec   
17) 06.05.2007 AjdaN                 user posted image  Ana

19) 09.05.2007 Imarcel             user posted image   Alina     
20) 10.05.2007 kaya2007          user posted image    Kaja
21) 14.05.2007 Sonjam              user posted image  Mark
22) 16.05.2007 Sugar                user posted image    Vall  
22) 19.05.2007 Bambina_          user posted image   Griša 
23) 19.05.2007 Tejč                   user posted image   Maša 
24)  20.05.2007 Felicia                   user posted image    Uroš
25)  21.05. 2007 Majchi                 user posted image     Lana
26)  28.05. 2007 Iwa                     user posted image     Lana

Evo sem dodala še sebe, Iwo in Majchi. Grem kuhat.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.