petrinja
|
tejč-ma ne veš kako hudo mi je zate in za tvoje bližnje! najtežje je gledati nekoga, ki ti je ljub, da umira. ves ta postopek, če se tako izrazim, in počasno pešanje, ki je ponavadi huje za nas, ki to spremljamo in gledamo, kot pa za samega umirajočega, ki te še vedno hrabri s toplimi besedami. res pa je to, kar si napisala, da se velikokrat ne zavedamo kako srečni smo lahko, ker imamo noge, ki nas ponesejo povsod, ter roke, s katerimi lahko ustvarjamo, oči, da lahko visimo in ušesa, ki slišijo najlepše zvoke. mi pa dostikrat jamramo nad nepomembnimi zadevami. res si pogumna, da deliš tvojo zgodbo za nami in nam zaupaš. lahko pa si sigurna, da smo vse me, kot tvoje sestre, ene mlajše in nagajive, ter starejše, ki so malo bolj modre in izkušene. smo tvoja druga družina, tako da ti kar povej vse kar ti leži na duši. še vedno pa pravim, da je res veliko, če imamo lahko družino in otroke, saj je nekaj najhujšega, če prideš domov s težavami ali z veselimi novicami, pa ni tam nikogar. zato cenite vse trenutke s svojo družino, objemajte, delite poljubčke, veliko se smejte in cenite življenje. mi smo imeli danes 2.cepljenje, in je malček kar dobro prestal. sicer čakamo še na kakšno reakcijo, a zaenkrat ni nič. upajmo na najboljše. ima pa 66,5 cm, in 7210g. kok so že veliki naši srčki. a ni zanimivo gledat nazaj slike, ko so bili naši malčki še v bušijih . Iwa-si iz Prekmurja? Vem, da je tam največ protestantov, zato te vprašam. Se mi zdi pa zelo lepo, da se otroka ne krsti ob rojstvu, ampak potem, ko se sam odloči. sama sem bila vzgojena v krščanskem duhu, zaradi babice opravila vse mogoče zakramente, a se mi je sama Cerkev kot institucija zelo zamerila, saj prakticira čisto drugače, kot pa pravi nauk, ki uči, da moraš biti skromen, Cerkev pa to ni. lahko greš malo po Sloveniji, pa boš videl čisto vse cerkve zrihtane, denar pa pride od kje? Vem, da tam, kjer je maoja babica hodila v cerkev, so vedno, ko je bilo po 1. v mesecu ( pokojnina) vedno apeliral, da se je ''potrebno'' spomniti na umrle in jim ''darovati'' mašo . pa koliko je zamolčanih zgodb o pedofilstvu v cerkvah, po drugi strani pa obtožujoče kažejo s prstom na žensko, če hoče narediti splav... ma sem se zdej izkašljala. Vse tiste, ki ste verne, in sem vas kakorkoli užalila, mi opravičite. nimam nič proti veri, le proti instituciji. vsak naj prakticira kar mu leži in kokr njemu paše... luštn se mejte mamice