|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
13.9.2007 14:18:06   
tejč
Bambina in juniorka, hvala, da me berete.

Pospravila sem stanovanje in šla z Mašo ven. Prvič sem šla sama v kavarno in si naročila belo kavo. Vsedla sem se na teraso in razmišljala o življenju, ki ga živim. Ma, super nam je!!!

Danes nič ne kuham. Zdajle bom zrihtala našo najmlajšo in greva peš po Ajšo na drug konec Kamnika. Mož me je klicalm, da jo je zjutraj oddal v vrtec in da je kar skočila k svojemu Luku-ima namreč fanta pri dveh letih!user posted image user posted image user posted image  Možu je bilo nerodno, ekr ga sploh ni šljivila, niti adijo mu ni rekla.user posted image

Popoldne gremo k sosedom na teraso. Povabili so nas, da nam razložijo, kolk jih bodo prišle rolete. Tudi mi jih namreč nameravamo dat v sobe.

LP

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.9.2007 14:36:21   
Majchi
Tejč, jaz sem že zjutraj prebrala in se zraven pošteno zjokalauser posted image . Res so hude te zgodbe. Jaz ne vem, kaj naj ti rečem.
Sama sem izgubila staro mamo, s katero sem se skoz neki pričkala, bila do nje nesramna frklja, in še bi lahko naštevala. Ko je umrla, me je zadelo kot strela z jasnega. Nikdar si nisem mislila, da sem na njo tako močno navezana, da sem jo imela tako rada,... Tako mi je bilo žal za vse in še danes mi je. Sedaj z mojim in z Lano živimo v njenem stanovanju in vsak dan se spomnim na njo. Ko sem zvedela, da sem noseča, sem šla najprej njej na grob povedat. In ko se je Lana rodila, je bil eden prvih sprehodov na njeno pokopališče, da ji jo pokažem. Sem trčena, ne?
Pa še danes se sprašujem, zakaj Lana leži na postelji, gleda v prazen in čisto bel strop, kjer ni popolnoma NIČ, in se smeji na vsa usta, pa ful se pogovarja. Jaz si kar domišljam, da se s svojo prababico pogovarja. Ponavadi se samo nasmehnem in grem ven iz sobe.
No, trčena gor al pa dol, hočem samo povedat, da si človeka lahko za vedno ohraniš v spominu in ga na takšne in podobne načine obujaš. Zate pa vidim, da imaš veliko živih spominov na svojo teto in ti te bodo vedno greliuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.9.2007 15:01:59   
rožica81
Tejč! Tudi jaz sem se zjokala, ko sem prebirala tvoj post o teti... Mi je res zelo zelo žal, da moraš skozi kaj takega, vendar ti povem, da bodo lepi spomini pretehtali še tako težke in grenke trenutke. Tudi punce so ti že napisale, da bo potem teti veliko lažje, ko je ne bo več bolelo. In prav je, da nam zaupaš svoje občutke in misli user posted image  

Nočem ti pametovat sedaj, ko vem, da ti je težko, pa vseeno bi ti rada napisala še to... Ko je pred tremi leti umiral moj nono, na katerega sem bila res zelo navezana, mi je ful pomagalo skozi najbolj težke trenutke po njegovi smrti to, da sva se lepo poslovila. Dvomim, da me je takrat razumel (morfij...), vendar sem se prepričala, da me je in da je vedel, kako zelo sem ga imela rada. Pa tudi to, da ga nič več ne boli... Spomin pa tudi ostane!

Drži se, punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.9.2007 15:38:15   
iwa
O tejč, res mi je žal zateuser posted image user posted image user posted image in te tudi jest razumem kako je ko zgubljaš nekoga ki ga imaš rad...drži se in se spominjaj vsega lepega ko ti bo hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je pri nas vse ok, danes sta na obisku moja mami in babica in se mamo prov fajn. Pol pa prideta še tašča pa tast na hitr pozdravt tko da je ful houseuser posted image user posted image user posted image

Ema noro lepo napreduje, ful se redi, pridno se doji skoz na 3h, ponoč lepo spi skratka vse super- razen da ma moj noro na šihtu pa je skoz napet,a kaj čmo tko je.

Zadnjič ste debatirale o krstu, pa da še jest svoj lonček pristavim. Zelo smo verni a smo protestanti in sicer verniki Krščanske adventistične cerkve in pri nas ni krsta otrok temveč šele odraslih, ko se človek lahko sam zavestno odloči za vero in veroizpoved. Imamo pa posvetitev dojenčka kar pomeni da pastor moli za blagoslov nad otrokovim življenjem, isto kot piše v Svetem pismu, da so Jezusa dojenčka posvetili, krstil pa se je šele kasneje pri 27tih, sej veste vse kako in kaj z verouka. No in mi smo našo Emo posvetili pri dveh mesecih. Bilo je čudovito in zelo ganljivo.

No zej sm vam pa dost naložila, grem še mal k obiskom...user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.9.2007 18:27:24   
s u g a r
tejč - tu smo zate zdaj in bomo dokler bomo v stikih enako se bodo strinjale ostale punce. Povej kaj ti otežuje smeh, te spravlja v žalost, povej svoje veselje Zakaj? Da jočemo s teboj in se smejemo s teboj. Tolko časa smo nekako skupaj zato nas sigurno veže neka posebna vest. Se strinjaš? Jaz se. V življenju pride kriza - premostimo jo ker jo moramo da preživimo, a na nas pusti pečat - ki nas okrepi. Hudo mi je za tvojo teto, hudo mi je zate ker si priča pešanju ljubega človeka.

S teboj smo.
Drži se. 

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.9.2007 18:35:42   
s u g a r
Punce za jutri,

Majchi jutri sem za lahko priletiš k nam in greva v Kavala, če bo pa še katera pa se komot dobimo tudi na Zbiljah in gremo na eno dobro ledeno kavo?

Jaz bi kar tam nakje okoli 11-e ure, sej pridem še mal gor pogledat da vidim kaj in kako - zdele greva pa s princem mal naokol ker mu nekaj ni preveč všeč - godrnja namreč.

Se tipkamo papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.9.2007 19:39:22   
petrinja
tejč-ma ne veš kako hudo mi je zate in za tvoje bližnje! najtežje je gledati nekoga, ki ti je ljub, da umira. ves ta postopek, če se tako izrazim, in počasno pešanje, ki je ponavadi huje za nas, ki to spremljamo in gledamo, kot pa za samega umirajočega, ki te še vedno hrabri s toplimi besedami. res pa je to, kar si napisala, da se velikokrat ne zavedamo kako srečni smo lahko, ker imamo noge, ki nas ponesejo povsod, ter roke, s katerimi lahko ustvarjamo, oči, da lahko visimo in ušesa, ki slišijo najlepše zvoke. mi pa dostikrat jamramo nad nepomembnimi zadevami. res si pogumna, da deliš tvojo zgodbo za nami in nam zaupaš. lahko pa si sigurna, da smo vse me, kot tvoje sestre, ene mlajše in nagajive, ter starejše, ki so malo bolj modre in izkušene. smo tvoja druga družina, tako da ti kar povej vse kar ti leži na duši. user posted image user posted image user posted image

še vedno pa pravim, da je res veliko, če imamo lahko družino in otroke, saj je nekaj najhujšega, če prideš domov s težavami ali z veselimi novicami, pa ni tam nikogar. zato cenite vse trenutke s svojo družino, objemajte, delite poljubčke, veliko se smejte in cenite življenje.

mi smo imeli danes 2.cepljenje, in je malček kar dobro prestal. sicer čakamo še na kakšno reakcijo, a zaenkrat ni nič. upajmo na najboljše. ima pa 66,5 cm, in 7210g. kok so že veliki naši srčki. a ni zanimivo gledat nazaj slike, ko so bili naši malčki še v bušijihuser posted image .

Iwa-si iz Prekmurja? Vem, da je tam največ protestantov, zato te vprašam. Se mi zdi pa zelo lepo, da se otroka ne krsti ob rojstvu, ampak potem, ko se sam odloči. sama sem bila vzgojena v krščanskem duhu, zaradi babice opravila vse mogoče zakramente, a se mi je sama Cerkev kot institucija zelo zamerila, saj prakticira čisto drugače, kot pa pravi nauk, ki uči, da moraš biti skromen, Cerkev pa to ni. lahko greš malo po Sloveniji, pa boš videl čisto vse cerkve zrihtane, denar pa pride od kje? Vem, da tam, kjer je maoja babica hodila v cerkev, so vedno, ko je bilo po 1. v mesecu ( pokojnina) vedno apeliral, da se je ''potrebno'' spomniti na umrle in jim ''darovati'' mašouser posted image . pa koliko je zamolčanih zgodb o pedofilstvu v cerkvah, po drugi strani pa obtožujoče kažejo s prstom na žensko, če hoče narediti splav...
ma sem se zdej izkašljala. Vse tiste, ki ste verne, in sem vas kakorkoli užalila, mi opravičite. nimam nič proti veri, le proti instituciji. vsak naj prakticira kar mu leži in kokr njemu paše... user posted image

luštn se mejte mamice

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.9.2007 20:35:45   
Majchi
Ojla!

Glede jutri: Sugar, če se do 10ih nobena ne javi, da tud pride na Zbilje, pridem jaz kar do tebe. Velja? Itak pa mamo telefonske. Če pa pride še Rogljiček, al pa še katera druga, potem pa velja za Zbilje. Ura ob 11ih.

Še Lano spat dam, pa se spet javim.

pa, pa

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.9.2007 20:50:56   
rogljicek
Ah, sem upala, da prideva jutri, pa mi danes ni ratal vsega zrihtat za ponedeljek tako, da me jutri čaka še kup opravil. Pa potem oktobra, ko prideva nazaj. Iz USA se vam pa itak javim, sej internet je pa ja povsod. Nič, lepo se mejte jutri.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.9.2007 22:13:16   
s u g a r
hej

punce kokr vas pač je za jutri kar vse pridite k meni - ni panike.

Lepo bomo mal zuni posedele kako rekle se pripravile na sprehod in šle do Kavala lepo u izi da bo en lep dan, na eno slastno grmado in še mal sladoleda zravn.

Če bova pa same Majchi pa tud ni panike. Čaki bom še Kayo zvrcnla - k je glih z Broda, mogoče se nama pridruži.

Moj mali pižek mižek lepo aja, skopana sva in mami že spet visi za pc-jem, k da nima kej druzga za delat.

Očka je na seminarju (no zdaj že na večerji - ki seminarju sledi) in bo po moje počasi prikoracal domov.

Majchi zakaj obleke - kar tako malo, treba je vsake tolk tud to mal dopolniti, pa jaz glih nimam ne vem kakih športnih jakn za pozim sam za boardat pa eno dolgo belo bundo, drugo je vse ledr. Madoniš bom mogla en dan k mami skočt po čevle pa hlače za tale mrz. Ah vse se da. Me je pa spet pičl da bi si ene odbite škorne kupla - sam upam da jih ne bom spet eno leto kupovala kot zadnje ker mi nobeni niso bili tist uau k sm jih pa najdla pa opa z mano ne glede na vse, in prav čudoviti so taki kačasti.

No dost me pol kr una za šopingirat prime morm bremzat.

No zmenen punce katera ja za jutri dejte se javt predno greva bom še mal gor poškila da vidm če morm kiro usmert kam pod Šmarno goro pride.

papa
lepe sanje - no moj je ravno čez vrata skoču in mi dal enga velzga lubčka.
greeeeeeeeeeeeeeem..

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.9.2007 23:42:30   
ancka1
Jaz se javljam za Zbilje ob 11. user posted image  
To pomeni, da nas je skupaj 6 in je to že konkretna skupina. user posted image

Potem velja?

Ostalim pa še en pozdravček!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.9.2007 7:05:41   
tejč
Živjo, sugar in ostale: naju žal ne bo, imava posvetovalnico ob 9.00, pol pa še v mengeš avto prat.

Teta je imela včeraj težave z dihanjem in so ji dali injekcijo, d aje zaspala. Bomo vidli, če se bo še kaj zbudila, če ne, pa naj lepo spi.user posted image user posted image user posted image
Danes bodo šle k njej še punce. Ta bo huda.

Pa včeri je bla njena mami (torej moja babi) pri njej, to mora bit res težko, da svojega otroka "preživiš".user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.9.2007 7:54:46   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga moja Pika,
danes zgodaj zjutraj si odšla, zaspala za vedno. Za sabo si pustila same lepe besede, živela si s čudovitimi ljudmi okoli sebe tudi zato, ker si bila ti čudovita.
Zdaj pa si odpočij in vedi, da bomo vsak dan znova pomislili nate...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.9.2007 8:50:56   
lex
tejč drži se. Groza, sem kar jokat začelauser posted image . Evo zate in za vso tvojo žlahtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva sva bila predvčerajšnjim poškropit gospo sosedo, ki je 10 let trdo ležala. Sem imela občutek, da so bili kar olajšani, da se ne muči več.
Naj vas user posted image  čuvajo, Jaz mam mojo omo med njimi in me vsaka smrt do konca prizadene.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.9.2007 8:51:52   
lex
si me malo prehitela - MOJE SOŽALJEuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.9.2007 9:29:39   
rogljicek
Tejč, moje sožalje user posted image
Mislim, da nam vsem veliko pomeni, da z nami deliš te težke trenutke user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.9.2007 9:48:00   
kjava
Tejč, moje iskreno sožalje.user posted image

Kako hudo, da mora tako mlad človek umreti.

Drži se in naj ti bo v tolažbo, da sta vedno bili taki prijateljici.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.9.2007 9:48:34   
s u g a r
tejč moje sožalje, naj Piko čuvajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tebi pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drži se.

Punce kok nas je zdej?

Majchi, Ančka še katera?

Ančka a ti bi bolj sedlo Zbilje ali prideš pod Šmarno?

Javi

Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.9.2007 9:58:08   
ancka1
Tejč, iskreno sožalje tudi z moje strani. Drži se! user posted image  user posted image

S u g a r, meni bi bolj sedle Zbilje. A potem velja ob 11?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.9.2007 10:09:34   
Majchi
user posted image user posted image user posted image Tejč, moje iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.9.2007 10:10:37   
Majchi
Anči, Sugar, torej ob 11ih na Zbilju.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.9.2007 10:22:06   
rožica81
Draga Tejč! Moje iskreno sožalje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.9.2007 10:23:06   
rožica81
Punce, mogoče prideva še midva na Zbilje!

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.9.2007 10:29:38   
ancka1
Zmenjeno. See ya!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.9.2007 11:48:41   
BAMBINA_
Tejč, moje iskreno sožalje!!
user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.