|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
7.9.2007 9:24:24   
bucka01
Mi smo spet celo noč dobro spaliuser posted image user posted image user posted image  zato pojma nimam kaj je delovalo mogoče je tudi gengy gel delno pripomogel k temu.
No sedaj sva pa z Julijo povabljeni v Aljažev razred ker se ravno v teh dneh pogovarjajo o dojenčkih bomo videli kako bo.
Lepo se imejte.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.9.2007 9:46:27   
Aja32
Danes sem Luka peljala v vrtec in šla pogledat skupino otrok, v kateri bo Naja...Namreč, z vzgojiteljicami, katere imata Luka, smo vzpostavile zelo dober odnos, sta res enkratni... user posted image user posted image user posted image In sem že en čas premišljevala, da bom verjetno Najini vzgojiteljici (mogoče ni fer od mene, ampak...) primerjala z vzgojiteljicama našega Lukca... user posted image user posted image Kaj hočemo - človek si vedno želi, da bi se otrok dobro počutil v vrtcu in da bi našel pristen in prijazen odnos...
No, in sem bila prijetno presenečena... Namreč, Naja je v skupini, v kateri sta res fajn vzgojiteljici... Sem ju že prej spoznala in se mi je kar kamen odvalil s srca... user posted image user posted image user posted image Ravno danes smo govorile, da naj Najo pripeljem pokazat, glede na to, da se bo zadnja v skupini pridružila...

Oh, prav polepšan dan imam...

No, saj boste same videle, kako pomemben faktor je vzgojiteljica... Otrok le preživi večino dneva s to osebo...

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.9.2007 9:47:24   
Aja32
Aja pa še to - Luka in Naja bosta samo dvoje vrat narazen - vmes je samo ena učilnica... user posted image user posted image user posted image Tako, da se bosta lahko tudi družila... 

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.9.2007 13:10:44   
atena777
Hi, nazaj z morja.

Na morju je mrzlo Brrrrrrrr kot user posted image .
Me nič več ne vleče letos tja. Jaz sem se izgleda na pikniku nekaj prehladila (sumim na klimo, ki me je enkrat že popeljala v svet paloma robčkov) in se do danes še nisem pozdravila. David je na srečo ok.

Se vaši že kaj na nogice postavljajo? David se že kake 14 dni, danes se je začel že prestopati. Normalno za to starost?

Rabim malo, da pridem k sebi, potem več napišem, preberem/odgovorim.

Čao.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.9.2007 13:21:41   
bucka01
No obisk na šoli je bil zanimiv.Kaj vse vejo tile otroci
jih je učiteljica vprašala če vejo kako dojenček je ko je še v trebuhu
pa je ena deklica rekla da po eni cevki ki gre iz popka.Neverjetno.
No tukaj pa še dokumentacija!

user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.9.2007 13:57:33   
eva1
bucka-ful dobrouser posted image user posted image user posted image

Atena-WB-ja mraz je ni kaj-mene že cel dan zebeeee! kar se tiče postavljanja na noge...ja alja se dvigne ob opori in stoji..pa vrjeno prestopa tudi..ne vem, nisem nikol gledala..

Aja32-jaz pa ne morem imeti oba v istem vrtcu-sej ne vem zakajuser posted image -baje da tukaj ni jasli,ampak Luka pa še kao spada pod jasli in tudi jaslično ceno plačujemo-zaenkrat razmišljamo o privat varstvu do septembra! čeprav imajo v skupini od Lukca še 2 prosti mesti-bomo probali se notr zrinit-sam ne vrjamem, ker je kao premajhnauser posted image ...eh ja za zjokatuser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.9.2007 20:15:39   
ajja
Atena777, welcome back! Ja, itak da se postavlja na noge pa prestopa se tudi, če mora ležati, pri previjanju recimo, pa poslušamo dretje.

Bucka01, ful lušno! user posted image  Otroci pa res toliko vejo pa take pogruntavščine imajo, da jih najprej samo gledaš, potem pa skoraj ne veš kaj jim odgovoriti. Mi je kolegica povedala, da ji je njena 4-letna nečakinja zadnjič rekla: "Veš, Aljaž pa ne bo rodil dojenčka. " Pa jo je vprašala, zakaj pa ne. Mala pa kot iz topa, ker nima maternice. Je rekla kolegica, da jo je samo debelo gledala.user posted image user posted image

Pri nas pa doživljamo prve izbruhe trme. Že drugič se je mali v trgovini, ko sem mu na blagajni vzela denarnico, začel huronsko dreti. Danes mu je trgovka hotela podtakniti listek, ampak ne, je izsiljeval za denarnico. Drl se je po celem parkirišču, v avtu in ko sva se odpeljala, je po enih 500 m odkril v avtosedežu dudo in od vsega hudega zaspal. Ne, denarnice pa ni dobil. Tokrat je bila mami bolj trmasta.user posted image

Ja, kje pa ste vse? A že spite? No, vreme je ravno primerno.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.9.2007 20:33:53   
bucka01
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

"Veš, Aljaž pa ne bo rodil dojenčka. " Pa jo je vprašala, zakaj pa ne. Mala pa kot iz topa, ker nima maternice.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.9.2007 21:06:53   
eva1

Pri nas pa doživljamo prve izbruhe trme. Že drugič se je mali v trgovini, ko sem mu na blagajni vzela denarnico, začel huronsko dreti. Danes mu je trgovka hotela podtakniti listek, ampak ne, je izsiljeval za denarnico. Drl se je po celem parkirišču, v avtu in ko sva se odpeljala, je po enih 500 m odkril v avtosedežu dudo in od vsega hudega zaspal. Ne, denarnice pa ni dobil. Tokrat je bila mami bolj trmasta.user posted image

če ti je kaj v pomočuser posted image user posted image user posted image -tapravo trmo spoznaš okoli 2 leta, ja takrat pa zna bit pestrouser posted image user posted image user posted image -še dobor da te počasi navajajo nanjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.9.2007 22:07:35   
Barbid
Živjo

Pri nas je stanje katastrofalno user posted image  - Lana se 3 x na noč zbudi in neusmiljeno joka, po vsej verjetnosti bodo zobki, kajti tako stanje je bilo tudi, ko je dobila spodnjo enkico in dvojkico - oba na enkrat in zdaj se pripravljata zgornja.
Res je boga, midva pa tudi, ker takoj ko zajoka, oba skočiva pokonci.

Ajja: pišeš o trmi...... Žiga, Žiga... ti bi bil lahko skupaj z mojo Lano - pa bi lahko skupaj trmala.
Jaz sicer ne vem koliko je to res  (boste izkušene mamice kaj o tem povedale), ampak ko je bila Lana stara 4 mesece je pediatrinja rekla;
"Uf je trmasta, po komu pa ima to ?  Ta vam bo pa dala vetra."
Pa sem jo malo čudno pogledala in vprašala če je preprčana da se že tako zgodaj vidi karakter, pa se je samo nasmejala in rekla;
"Ja, ja.... počasi boste morali začeti ukrepati in biti zdaj, ko je še majhna VI bolj trmasti kot ona".
Ne vem, kaj naj ob vsem tem rečem, kajti vsak ima drugačno mnenje o tem, kdaj se vidi pravi karakter, trma, izsiljevanje..... eno pa zagovo lahko rečem:
da me je pediatrinja nekako opozorila na to, ....... (kar kdaj vidim v kakšni trgovini, ko se otroček neusmiljeno joka) ......  da bo morda tudi moja Lana kdaj sedela pred trgovino in kričala na ves glas user posted image  ker ne bo dosegla svoje, a kaj čem ...... tudi to bom sprejela.  Takšna je, moja je in rada jo imam ! user posted image
Zato ajja, ne sekiraj se !

Eva: ko bosta pa Žiga in Lana stara dve leti, pa se bomo zmenil, pa gremo v kakšen nakupovalni center .... pa da vidimo, kdo bo bolj trmast......   user posted image

Kaj čmo, tko je.....dolgčas nam sigurno ne bo......

Lepo se imejte in  LAHKO NOČKO .....

Barbi

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
8.9.2007 14:02:42   
visnjaaa
draga barbi in ajja-vrjemi jaz sem tudi mislila, da so lahko trmasti pri 8 mesecih ampak šele kasneje spoznaš da so to bili le blagi začetkiuser posted image !

oh barbi-jaz ne poznam otroka, ki se nebi vsaj 1x po tleh metal v tgrovini in izsiljeval...jaz sem 1x lukca po celi ulici vlekla za sabo, ker mi je v trgovini tako trmaril da sem vse pustila in šla ven, pred trgovino sem ga še 1x po riti ker ni hotel na noge stopit, zraven sem pa voziček in aljo mela...pa dretje po celi ulici in trmarjenje...da sem ga 10 metrov pred domom na tla pustila pa šla dalje...jp to je trma...8 pa še ne znajo tako trmariti...ampak sej bomo kasneje debaterale, ko bojo vaši otroci malo večji-pa nočem neki pametovati, ampak jaz mislim, da je to tako!

drugače pa sem na obisku pri visnji trenutno-uživamo in čvekamouser posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.9.2007 12:00:32   
bucka01
Kakšen mrk je zdaj to pri nas nobene nikjer kaj samo pohajate
Dajmo se malo po marčicah zgledovati majo že 388 strani pa so prišle 2m za namiuser posted image .
No pri nas nič novega razen tega da si je tamal(Aljaž) glavo prebil v petek je padel pri eni trgovini in z glavo treščil naravnost v rob table ki stoji pri vhodu.In je dubu 4 šive danes smo imeli prevezo in je zdravnik pohvalu da se zelo lepo celi da mogoče se bo že prej šive ven pobralo kot po enem tednu.
Hvala bogu da ni hujšega.
Izgleda pa takole
user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.9.2007 20:56:06   
Aja32
O, bogi Aljaž...user posted image Samo, da ni kaj hujšega...

No, mi smo čez vikend malenkostno boljše spali, ni se pa preveč za hvalit... Luka je sicer ponoči dobil naval kašlja - trajal je cca. eno uro, potem se je pa zadeva umirila in čez dan ni bilo ne sluha ne duha o kašlju.... user posted image

Drugače je naša Naja v dveh dneh zelo napredovala v plazenju... Še v petek smo jo imeli samo po dnevni sobi, danes je že povsod oo stanovanju... Če najde oporo, se poskuša na vsak način dvigniti na nogice... Tako, da jo ni za izpustiti izpred oči niti za sekundo... Posledično je zdaj postal problem tudi voziček... Ker bi se rada tudi v vozičku postavila na vse štiri in se dvignila... user posted image user posted image user posted image Torej, to bo še pestro... No, je pa ful lepo videti, kako se plazi... Tak cuker zgleda... user posted image user posted image user posted image Pa tako je ponosna, ko pride sama iz enega konca stanovanju na drug...
Namreč Luka se sploh ni plazil...

Ta teden kaže, da bo kar lepo vreme - bomo kakšen sprehod ubodle...

OK - lepo pančajte, pa se še kaj mailamo jutri...

p.s. - Kje si Manca?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.9.2007 21:05:15   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

draga barbi in ajja-vrjemi jaz sem tudi mislila, da so lahko trmasti pri 8 mesecih ampak šele kasneje spoznaš da so to bili le blagi začetkiuser posted image !

oh barbi-jaz ne poznam otroka, ki se nebi vsaj 1x po tleh metal v tgrovini in izsiljeval...jaz sem 1x lukca po celi ulici vlekla za sabo, ker mi je v trgovini tako trmaril da sem vse pustila in šla ven, pred trgovino sem ga še 1x po riti ker ni hotel na noge stopit, zraven sem pa voziček in aljo mela...pa dretje po celi ulici in trmarjenje...da sem ga 10 metrov pred domom na tla pustila pa šla dalje...jp to je trma...8 pa še ne znajo tako trmariti...ampak sej bomo kasneje debaterale, ko bojo vaši otroci malo večji-pa nočem neki pametovati, ampak jaz mislim, da je to tako!

drugače pa sem na obisku pri visnji trenutno-uživamo in čvekamouser posted image

O, Eva - kaj je trma, tudi mi zelo dobro vemo... OK - beseda "NE" pomeni po njegovo, "vrži se na tla, copotej z obema nogama, upiraj se, če te hočeta dvigniti in deri se na ves glas,da te ja vsi slišijo"... Torej za vsako stvar, katero mu nekako poskušam prvo na lep način povedati, da to ne sme, potem seveda po parih poskusiš izgubiš potrpeljenje in rečeš NE, dobiš trmastega otroka na tleh...
No, naši sprehodi izgledajo zdaj obupni... Vse mora biti po njegovo, če karkoli ni, imamo izpad trme, traja približno dobrih 5 minut... Ampak to se ponovi cca. na vsakih 100 metrov...

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.9.2007 21:25:22   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

O, Eva - kaj je trma, tudi mi zelo dobro vemo... OK - beseda "NE" pomeni po njegovo, "vrži se na tla, copotej z obema nogama, upiraj se, če te hočeta dvigniti in deri se na ves glas,da te ja vsi slišijo"... Torej za vsako stvar, katero mu nekako poskušam prvo na lep način povedati, da to ne sme, potem seveda po parih poskusiš izgubiš potrpeljenje in rečeš NE, dobiš trmastega otroka na tleh...
No, naši sprehodi izgledajo zdaj obupni... Vse mora biti po njegovo, če karkoli ni, imamo izpad trme, traja približno dobrih 5 minut... Ampak to se ponovi cca. na vsakih 100 metrov...

Ja sem se včeraj pozabla čekirat, pa sem kr pod višnjinim nickom pisalauser posted image ! Če te kaj tolaži, pri nam je bila najhujša trma okoli 2 leta+/-  3, 4 mesece..potem pa spet ok! Lih takrat ko je bila Alja majhna-sedaj moram potrkati, sploh ne trmari več...ok, se je včasih kej, sam takrat pa je blo tisto najhujše-ene parkrat sem ga z vodo polila, 1x je kr pod tuš letel, ker se je dru pol ure in metal po tleh..pa nč pomagal..no tuš ga je vsaj malo streznil...oh ja če se spomnim..upam, da smo zaključili z najhujšo trmo-pravoji da je od 2-3 leta najtežje-bomo videli!!! Baje pa da so tudi kozorogi blazno trmasti-se pravi da bo alja tut...eh ja..pa sej sm že navajenauser posted image user posted image user posted image

Naša pa sedaj odkar obvlada da se usede in vseh štirih sploh nč ne plazi-jaz sem pa tok želela da bi se mal plazila-al pa tut ne-kako se vzameuser posted image user posted image user posted image ...se pa dvigne ob vsaki opori, sam da lahko-sam vsedt se pa še ne zna, pol pa bomf nazajuser posted image boga bučkauser posted image
Bucka-no samo da se bo lepo zacelilo,pa da ni kej še hujšega-bogi aljažuser posted image !!

Zdej grem pa na kavč-se mi čist nč ne da...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
10.9.2007 9:24:12   
Barbid
Živjo

Pri nas je stanje katastofalno....cele noči jo prenostim po rokah, tko joka....sigurno so zobki.
Ampak čez dan, pa je aktivna, da jo komaj "ukrotiš", k živ sprebro je.

Jaz pa sem "zombi", zdajle pijem ta velko šalco user posted image , ko se dvigne ta ljubljanska megla pa greva malo ven.

Jutri bo baje slabo vreme...... ampak potem bo pa sončk.

Se kaj dobimo ta teden  ?

uf.... še neki sem oazila..... tisti ki ste bolj lunatiki  (no saj je Lana tudi), jutri je MLAJ - prazna luna.....

Lp
Barbid

Aja32: imaš ZS

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
10.9.2007 11:34:08   
Manca12
Hojla!

Da se mal profočkam na hitr.

Mi smo iz morja od srede zvečer.

Žak je ful napredoval v tem času. Pogruntal je svoje visokotonce in pogosto cvili, da gre čez kosti ne le čez ušesa. Ponavadi to uporablja kar tako za kratek čas, če je pa zaspan ali naveličan česa, to počne še bolj pogosto in bolj močno. Se že pridno plazi, obrača v vse možne smeri. Da bi se iz ležečega položaja usedel mu manjka še čist mal. Laski sicer že mal poganjajo, še zmeraj pa nima nobenga zobka. Tjaša se ga včasih, če ni pri volji, ne sme niti dotakniti, začne cvilt kot 100user posted image . Točno ve, da jaz priletim takoj na prvi tir, samo da zaslišim sumljivo pritoževanje. Velikokrat priletim zastonj in je Tjaša čist na drugem koncu, čeprav po zvoku zveni kot da mu je že glavo odšraufala. user posted image

Par dni nazaj Tjaša veselo prilaufa iz sobce in mi razlaga, kako je Žaku "dššššš" nardila in se sumljivo smeje in pokaže z roko (zamahne). Valda ji ni noben verjel, ker veva, da grozno cvili samo da se mu približa, ponavadi. No, čez nekaj časa pa stopi mož proti kopalnici in vidi.... Tjaša ga malo zašamari, potem mu pa še en poljubček pripopa. Seveda smo jo takoj pokregali, da to ne sme nikoli več narditi.
Ampak ona gladko misli, da se pol izravna, če ga polubčka user posted image
Na morju se je naučila tepst (v samoobrambi seveda), mogoče smo ji pozabili povedati, da pa za bratca to ne velja user posted image

V soboto smo bili na poroki. Sva uživala 100/uro. No, še ena pomembna podrobnost, bila sva brez otrok user posted image  user posted image  user posted image  Peljala sva jih k varuški in sta tam tudi oba spala. S Tjašo je bilo vse ok, spala celo noč, malo je le pojamrala ko sva jih dostavila. Žak se je pa 4x al 5x zbudu user posted image  Sem mu sicer napumpala mlek, ampak je vsega skupi popil ponoč le kakšen deci.

Na morju se je pa Žak neverjetno velikokrat zbujal ponoči, jokal kot dež in se je hotel dojiti. Ni preveč dobro spal. Še zmeraj največ in najboljš spi doma.

Prebrati mi še ni uspelo kaj dost na RR za nazaj, bom pa spremljala, če se bomo dobile v sredo. In že komaj čakam, čeprav me čaka še veliko pospravljanja, likanja.... itd. Itak zmeri počaka user posted image  user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
10.9.2007 18:02:55   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: Barbid.

Se kaj dobimo ta teden  ?

IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Prebrati mi še ni uspelo kaj dost na RR za nazaj, bom pa spremljala, če se bomo dobile v sredo.

user posted image user posted image user posted image Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
10.9.2007 21:54:26   
ajja
O, Manca, ste z morja! In kako je bilo?

Petraz vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da bo še nekaj časa brez interneta, ker so se preselili.

Punce, kake čeveljčke boste oz. ste že nabavile za svoje malčke. Mi moramo kupiti nekaj fajnega, predvsem pa čimprej, ker naš fant nonstop stoji in poskuša hodit, sicer je še bolj neroden, ampak pride pa daleč, ob opori seveda. Brala sem, da pediatri svetujejo za prve korake čimbolj mehke čeveljčke za čimbolj naraven in nemoten razvoj stopal. Naša zdravnica pa je bolj za nekoliko trše obuvalo, ker je baje to dobro proti platfusu.user posted image  Kaj boste ve kupile? Jaz se nekako bolj nagibam k mehkejšim.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
10.9.2007 22:25:35   
Aja32
Dober večer,

samo na kratko, ker grem direktno v posteljo - sem zaspana kot 100user posted image ...

Luna06 vas vse pozdravlja - pravi, da jim vreme kar dobro služi...user posted image user posted image user posted image

Nočka...

A

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
10.9.2007 22:47:47   
zima07

Luna06 vas vse pozdravlja - pravi, da jim vreme kar dobro služi...user posted image user posted image user posted image

Hvala-enako!!!user posted image user posted image

Jaz pa gledam kosarko...tako dobro igrajo, da je kar smesno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
10.9.2007 22:48:29   
zima07

Punce, kake čeveljčke boste oz. ste že nabavile za svoje malčke.  

Kaj boste ve kupile? Jaz se nekako bolj nagibam k mehkejšim.

Tudi jaz sem za mehke...tako ali tako, bo prva postavljanja in korake delala doma-v mehkih copatkih ali bosa-za ven bo imela trse edinole v primeru hujsega mraza-vsi toplejsi ceveljcki so tisti ta trdi...Za doma bodo pa copatki ali nogavicke z "bremzicami" cisto pravi/e...

< Sporočilo je popravil zima07 -- 10.9.2007 22:49:26 >

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
11.9.2007 10:31:26   
Manca12
Dobro jutro, še vse spite...

O, Manca, ste z morja! In kako je bilo?

Na morju je bilo super. Imeli smo app čisto pri plaži, si vzel kopalke, brisačo, čoln, rokavčke in se šel skopati. Kopali smo se itak samo dopoldan in zvečer. Vreme je bilo fantastično, okrog 30 stopinj, morje cca 24. Krasna družba, kosila smo kar skupaj kuhali, vsaka familija en dan. Tjašo je zabaval Žiga od Kati, sta bila kar navdušena eden nad drugim. Žak je pa itak najbolj zadovoljen če ima svoj mir user posted image . Drgač je bla pa Tjaša bolj navdušena nad vodo kot Žak. Tjaša se je že cela tresla, ne le ustnice in je še zmeraj rekla, da jo ne zebe. Žak je bil pa malo v vodi, malo v čolnu. Enkrat mi je pikiral na glavo iz čolna tolk se je plazu. Sicer je bila nizka voda in še ujela sem ga hitro, tako da je verjetno le malo okusil slano vodo in nosek se mu je spucal. user posted image
Tjaša je pa tudi enkrat kar zatauhala... se je spustila kot ponavadi, a smola brez rokavčkov. Ona je pa orng potonila in začuda se ni niti ustrašila, niti pojokcala, ko sem jo potegnila ven.

Punce, kake čeveljčke boste oz. ste že nabavile za svoje malčke. Mi moramo kupiti nekaj fajnega, predvsem pa čimprej, ker naš fant nonstop stoji in poskuša hodit, sicer je še bolj neroden, ampak pride pa daleč, ob opori seveda. Brala sem, da pediatri svetujejo za prve korake čimbolj mehke čeveljčke za čimbolj naraven in nemoten razvoj stopal. Naša zdravnica pa je bolj za nekoliko trše obuvalo, ker je baje to dobro proti platfusu.user posted image  Kaj boste ve kupile? Jaz se nekako bolj nagibam k mehkejšim.

Mi zagovarjamo teorijo, da so otročki kar v nogavičkah ali tamehkih copatkih, ki so narejeni kot dokolenkice. Nam je pediatrinja rekla, da je fajn, če se navadi hoditi bos in ga potem ko že hodi začenš obuvati v čeveljčke z oporo (bolj so trdi večjo oporo imajo). Ker če se naučijo hoditi s čevlj/copati, potem kar ne znajo več hoditi, ko jih sezuješ.
Tudi za prve čeveljčke je rekla, naj bi bili brez tistega loka kot imajo v glavnem Ciciban čevlji, ampak naj imajo raven notranji podplat, da si otrok sam oblikuje lok. Čeprav Tjaša je imela ravno te čevlje, ker je imela še ful majhno nogco in nismo dobili čevljev brez loka, Ciciban ima pa tudi zelo majhne cifre.
Za Žaka zaenkrat še nimamo čeveljčkov.

user posted image  user posted image  Bravo mi.... danes sem prvič opazila, da se je iz ležečega položaja samostojno vsedel user posted image  user posted image

Hvala za pozdrave in upam, da se imajo fajn in da je fajn vreme.

lp

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
11.9.2007 13:57:39   
Aja32
Jaz se pa plazim....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tukaj pa jem surovo korenje...

user posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 11.9.2007 14:03:03 >

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
11.9.2007 14:06:31   
Aja32
Pa še en nasmešek na koncu...

user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?