Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:16:09
|
|
|
|
LUNA06
|
Evo mene, me je kdo pogrešu? Danes pa naju ne bo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:23:24
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Evo mene, me je kdo pogrešu? Danes pa naju ne bo... A dej no... Me smo pa prestavile srečanje zaradi tebe... Da ne bi manjkala... Ma pridi na eno kavo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:26:31
|
|
|
|
LUNA06
|
Ja sej bi ful pršla.Sam je moj dragi doma, pa še frizerja mam pol popoldne, pa ne bom dvakat hodila.Pa še za uno kolegico, k se u soboto poroči, moram zdle še neki spečt.Lahko pa se jutri še enkat dobimo. A je hotla ktera še kej prnest za uno punčko?Jutri bom poslala.Hmmm, lahko bi tebi dale Aja32, pa pridem jutri iskat do tebe, kaj pravš?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:32:56
|
|
|
|
Manca12
|
Midva tud prideva. Samo Žak se mora prej zbuditi. Lune verjetno ne bo, imajo vsi še dopust. Se vidimo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:37:29
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ja sej bi ful pršla.Sam je moj dragi doma, pa še frizerja mam pol popoldne, pa ne bom dvakat hodila.Pa še za uno kolegico, k se u soboto poroči, moram zdle še neki spečt.Lahko pa se jutri še enkat dobimo. A je hotla ktera še kej prnest za uno punčko?Jutri bom poslala.Hmmm, lahko bi tebi dale Aja32, pa pridem jutri iskat do tebe, kaj pravš? Ja, lahko, ni panike... Samo problem je v tem, da mene jutri ne bo... je vzel dopust in gremo v Čateške...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 9:51:10
|
|
|
|
bucka01
|
Ojla! Eva1 ful velika punca je že pa tako stoji. Pri nas tudi slišati noče za to da bi se na nogice postavlala ne vem ali naj me skrbi ker od kolegice tamala bo stara 6m pa ona že tako trdno stoji da ni kaj naša se pa ful noče na nogice postavljat. No enkrat bo že. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 10:17:43
|
|
|
|
lora16
|
luna dobrodošla nazaj. jaz sem za uno punčko dala kar žabiki (marčevka) včeraj, ker naju danes žal ne bo. se vidimo drugič lp vsem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 11:37:23
|
|
|
|
eva1
|
Hej punce! Luna -WB, upam, da ste uživali in da je bilo vreme ok! Alja pa je sedaj res nekaj zbolela, že ponoči se mi je zdela nekam vroča, zjutraj je imela 38.5, potem je padla na 38(brez svečke)-pa ni tista naša prava nasmejana Alja...-upam,da je samo prehodno in da bo kmalu bolje! Aja 32-kapico sem kupila tukej pri nas v eno trgovini-je pa od pupe(al kako že-pač firma, ki dela kape, šale...rutke...)! Sej bolje da moj ne ve, da sem dala 17€ za njo -ampak mi je bla tko fletkana v njej, da sem jo kr kupila...sem malo večjo vzela(od 1-2 leti), tako da bo itak še dolgo prav(če je ne bomo prej zgubili ) Bucka-ja Alja že ful stoji..sem pa 2 tedna nazaj mislila, da ne bo stala do 1 leta, ker ni kazala nobenga interesa...no tko mal že, ampak potem pa kr čez noč, se je dvignila ob opori in sedaj stoji ful trdno tudi dalj časa! Boš vidla, to bo kr naenkrat...nč bat, naša pa puza ne, mogoče sploh ne bo,kaj vem! Bo že!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 18:14:06
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 ampak potem pa kr čez noč, se je dvignila ob opori in sedaj stoji ful trdno tudi dalj časa! Boš vidla, to bo kr naenkrat...nč bat, naša pa puza ne, mogoče sploh ne bo,kaj vem! Bo že! Pri nas je popolnoma ista situacija. Zgleda, da bomo puzanje preskočili. Luna, kako vreme je na morju? A je morje še kaj toplo? Se da kopat? Jaz počasi spravljam stvari skupaj, pakirala bompa jutri. Torej, KOSTANJEV PIKNIK bo, če ste še za to, seveda. Če pa bo še kaj kostanja pa ne garantiram. In sicer na svežem zraku na Boču (malo hribolazenja dobro dene ), datum sobota, 6. 10. Pofočkajte se tiste, ki pridete. Natančno dorečemo zadeve, ko se mi vrnemo z morja, zdaj si pa le rezervirajte datum.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 22:26:36
|
|
|
|
asandra1
|
Da bom prva! Mi pridemo na kostanjev piknik, upam, da bodo do takrat že vse grozdje potrgali...Kostanji pa tudi še bojo. Se že vselim. lp
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 13.9.2007 22:27:11
|
|
|
|
Natali07
|
A gre katera jutri na Otroški bazar na gospodarsko rastavišče???? Je tudi dan za razvajanje mamic. Lahko bi se šle mal razvajat in se dobile na kaki pijački.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 9:29:11
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Torej, KOSTANJEV PIKNIK bo, če ste še za to, seveda. Če pa bo še kaj kostanja pa ne garantiram. In sicer na svežem zraku na Boču (malo hribolazenja dobro dene ), datum sobota, 6. 10. Pofočkajte se tiste, ki pridete. Natančno dorečemo zadeve, ko se mi vrnemo z morja, zdaj si pa le rezervirajte datum. Mi tudi pridemo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 9:34:36
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natali07 A gre katera jutri na Otroški bazar na gospodarsko rastavišče???? Je tudi dan za razvajanje mamic. Lahko bi se šle mal razvajat in se dobile na kaki pijački. Škoda, da ni še naslednji teden.... meni ne znese, kakšna stvar pa zna bit zanimiva. No, če se katera odloči za petkov program: Petek 14. september 2007 10.00 E-vzgoja? Znanstvena fantastika ali sodoben način življenja?: Andreja Verovšek, univ.dipl.soc.del., Zavod Med.Over.Net 11.00 Kako lahko z IKT spodbujamo pismenost učencev: OŠ Brežice 13.00 Radioamaterstvo: Amatersko radiogoniometriranje – Lov na lisico: ZOTKS 14.00 Astronomija: ZOTKS 15.00 Vpliv lego kock na razvoj otroka v zgodnjih letih in njihova možna uporaba: ZOTKS 16.00 Predavanje za starše o prepovedanih drogah: Policija 17.00 Otrokovo navajanje na vrtec: Bojan Varjačić Rajko, predavanje pripravljamo v sodelovanju z revijama Otroci in superMAMI 18.00 Moja prva pravljica: Petra Likar in Irma Kopač, predavanje pripravljamo v sodelovanju z revijama Otroci in superMAMI
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 10:19:10
|
|
|
|
eva1
|
mene pa zanima, če je katera zato, da se kdaj v CE dobimo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 11:29:04
|
|
|
|
asandra1
|
eva1:Jaz sem zato, z ajjo sva se prejšnji teden dobili v ce, tako da se moramo samo zmenit. mi smo zdaj trenutno bolni, upam da bomo naseldnji teden ok...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 12:15:40
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 mene pa zanima, če je katera zato, da se kdaj v CE dobimo? Lahko se dobim drug teden v sredo namesto v Čolnarni v CE.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 15:46:15
|
|
|
|
Natali07
|
No jaz sem že nazaj z Otroškega bazarja. Škoda, da nobena ni šla, ko mi je končno uspelo priti v Ljubljano. Je bilo pa super. Sem šla na masažo stopal in nato še na masažni stol na masažo hrbta in nog. Tako, da sem kot prerojena.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 15:48:35
|
|
|
|
Natali07
|
Pozabla povedat, da sem kupila pas za našega Urbana na bazarju, da mu ne bodo več hlače dol lezle. Imajo prav simpatične, ki se nastavljajo. Tako, da so res za najmlajše. Pa še samo 2 eura je bil.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 15:56:18
|
|
|
|
ajja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 IZVIRNO SPOROČILO: eva1 mene pa zanima, če je katera zato, da se kdaj v CE dobimo? Lahko se dobim drug teden v sredo namesto v Čolnarni v CE. Ja, jaz sem tudi za CE, samo, prosim, ne drug teden, ker smo na morju do 25. Kaj pa če se zmenimo za čez 14 dni? Grem pakirat, mi je do zdaj uspelo samo nakupit nekaj stvari za zraven.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 17:53:03
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajja Luna, kako vreme je na morju? A je morje še kaj toplo? Se da kopat? Jaz počasi spravljam stvari skupaj, pakirala bompa jutri. Torej, KOSTANJEV PIKNIK bo, če ste še za to, seveda. Če pa bo še kaj kostanja pa ne garantiram. In sicer na svežem zraku na Boču (malo hribolazenja dobro dene ), datum sobota, 6. 10. Pofočkajte se tiste, ki pridete. Natančno dorečemo zadeve, ko se mi vrnemo z morja, zdaj si pa le rezervirajte datum. Vreme na morju?Tako, tako...Dva dni smo meli dež, pa pihalo je nonstop, drgač pa tam do 5 stopin.Voda je pa super, sam ne za Žigata.Je mrzlo ko greš notr, sam pol pa res super.Drgač je pa že ful tuga na morju, ful malo ljudi, pol gostiln že zaprtih, pa tud prkolce se počasi pospravljajo.Kam že greste vi? Ja na piknik bi pa lahko pršli, sam še mojga bo treba prepričat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 14.9.2007 22:09:16
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 IZVIRNO SPOROČILO: eva1 mene pa zanima, če je katera zato, da se kdaj v CE dobimo? Lahko se dobim drug teden v sredo namesto v Čolnarni v CE. Jaz sem takoj za... Bi šla pa potem še malo v C&A pogledat... Malo shopinga ne bi škodilo... No, škoda bo na mojemu računu... Drugače smo bili pa danes v Čatežkih - smo se imeli super....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 15.9.2007 7:57:42
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Ja sem se včeraj pozabla čekirat, pa sem kr pod višnjinim nickom pisala ! Če te kaj tolaži, pri nam je bila najhujša trma okoli 2 leta+/- 3, 4 mesece..potem pa spet ok! Lih takrat ko je bila Alja majhna-sedaj moram potrkati, sploh ne trmari več...ok, se je včasih kej, sam takrat pa je blo tisto najhujše-ene parkrat sem ga z vodo polila, 1x je kr pod tuš letel, ker se je dru pol ure in metal po tleh..pa nč pomagal..no tuš ga je vsaj malo streznil...oh ja če se spomnim..upam, da smo zaključili z najhujšo trmo-pravoji da je od 2-3 leta najtežje-bomo videli!!! Baje pa da so tudi kozorogi blazno trmasti-se pravi da bo alja tut...eh ja..pa sej sm že navajena Ajej, naš je tud kozorog. No pa še veliko drugih januarčkov...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 15.9.2007 10:27:55
|
|
|
|
karolina*
|
Živjo Mene tudi zanima ta kostanjev piknik. Kje pa je Boč oz. prosila bi za bolj podrobno razlago kako se tja pride. Jaz že dva dni smrkam, ponoči sem imela tudi ful vročine. Špela je za enkrat ok, se jo ni še nič primlo (trkam). Upam, da bo šlo mimo nje. Veselo se plazi in dviga na nogice in stalno se smeji, tako da mi da vsaj malo volje zdaj ko sem bolj boga. No, lep pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 15.9.2007 20:20:07
|
|
|
|
asandra1
|
Pa daj, zdaj sem cel roman napisala in sem si nekaj pritisnila in zbrisala vse, že tako poredko pišem in ko se odločim, pa tole . Skratka, res bi bilo super, če bi prišle v Ce, tudi jaz še nisem bila v C&A, baje je zdaj po otvoritvi čist izropan, samo, ko mi pridemo, ga bodo že napolnili .Ta teden je še v CE obrtni sejem in je povsod norišnica, mogoče bi bilo bolj pametno se drug teden dobit, ko je vse bolj umirjeno in še Ajja pride z morja in se nam mogoče pridruži.KAj pravite? Če pa vam bolj odgovarja sreda ta teden, je pa nama tudi prav. Karolina: Boč je hrib (hm, sem prav poimenovala?naj me katera popravi) nad Poljčanami, Poljčane so blizu Loč, Loče blizu Slov. Konjic, Konjice blizu Celja itd. TA "blizu" je bolj relativen, upam, da imaš vsaj malo predstave . Bolj podrobna navodila bo pa Ajja dala, jaz preveč zakompliciram stvari, to imam v krvi. Ja, drugače je pa prav dolgočasno tule na RR, nič niste pridne, ker nič ne pišete! čim bolj mirno noč vsem!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 16.9.2007 17:55:18
|
|
|
|
LUNA06
|
Joj to se pa že dolgo ni zgodilo, da bi padle na drugo stran! Evo mene rešiteljico!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?