|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
13.9.2007 9:16:09   
LUNA06
Evo mene, me je kdo pogrešu?
Danes pa naju ne bo...

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
13.9.2007 9:23:24   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Evo mene, me je kdo pogrešu?
Danes pa naju ne bo...

A dej no... user posted image user posted image user posted image Me smo pa prestavile srečanje zaradi tebe... Da ne bi manjkala... Ma pridi na eno kavo...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
13.9.2007 9:26:31   
LUNA06
Ja sej bi ful pršla.Sam je moj dragi doma, pa še frizerja mam pol popoldne, pa ne bom dvakat hodila.Pa še za uno kolegico, k se u soboto poroči, moram zdle še neki spečt.Lahko pa se jutri še enkat dobimo.
A je hotla ktera še kej prnest za uno punčko?Jutri bom poslala.Hmmm, lahko bi tebi dale Aja32, pa pridem jutri iskat do tebe, kaj pravš?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
13.9.2007 9:32:56   
Manca12
Midva tud prideva. Samo Žak se mora prej zbuditi.

Lune verjetno ne bo, imajo vsi še dopust.

Se vidimo.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
13.9.2007 9:37:29   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja sej bi ful pršla.Sam je moj dragi doma, pa še frizerja mam pol popoldne, pa ne bom dvakat hodila.Pa še za uno kolegico, k se u soboto poroči, moram zdle še neki spečt.Lahko pa se jutri še enkat dobimo.
A je hotla ktera še kej prnest za uno punčko?Jutri bom poslala.Hmmm, lahko bi tebi dale Aja32, pa pridem jutri iskat do tebe, kaj pravš?

Ja, lahko, ni panike...

Samo problem je v tem, da mene jutri ne bo... user posted image je vzel dopust in gremo v Čateške...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
13.9.2007 9:51:10   
bucka01
Ojla!
Eva1 ful velika punca je že pa tako stoji.
Pri nas tudi slišati noče za to da bi se na nogice postavlala ne vem ali naj me skrbiuser posted image  ker od kolegice tamala bo stara 6m pa ona že tako trdno stoji da ni kaj naša se pa ful noče na nogice postavljat. No enkrat bo že.
Lep dan!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
13.9.2007 10:17:43   
lora16
luna dobrodošla nazaj.
jaz sem za uno punčko dala kar žabiki (marčevka) včeraj, ker naju danes žal ne bo.
se vidimo drugič lp vsem.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
13.9.2007 11:37:23   
eva1
Hej punce!
Luna -WB, upam, da ste uživali in da je bilo vreme ok!

Alja pa je sedaj res nekaj zbolela, že ponoči se mi je zdela nekam vroča, zjutraj je imela 38.5, potem je padla na 38(brez svečke)-pa ni tista naša prava nasmejana Alja...-upam,da je samo prehodno in da bo kmalu bolje!

Aja 32-kapico sem kupila tukej pri nas v eno trgovini-je pa od pupe(al kako že-pač firma, ki dela kape, šale...rutke...)! Sej bolje da moj ne ve, da sem dala  17€ za njouser posted image user posted image -ampak mi je bla tko fletkana v njej, da sem jo kr kupila...sem malo večjo vzela(od 1-2 leti), tako da bo itak še dolgo prav(če je ne bomo prej zgubiliuser posted image )

Bucka-ja Alja že ful stoji..sem pa 2 tedna nazaj mislila, da ne bo stala do 1 leta, ker ni kazala nobenga interesa...no tko mal že, ampak potem pa kr čez noč, se je dvignila ob opori in sedaj stoji ful trdno tudi dalj časa! Boš vidla, to bo kr naenkrat...nč bat, naša pa puza ne, mogoče sploh ne bo,kaj vem! Bo že!

(odgovor članu lora16)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
13.9.2007 18:14:06   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ampak potem pa kr čez noč, se je dvignila ob opori in sedaj stoji ful trdno tudi dalj časa! Boš vidla, to bo kr naenkrat...nč bat, naša pa puza ne, mogoče sploh ne bo,kaj vem! Bo že!

Pri nas je popolnoma ista situacija.user posted image  Zgleda, da bomo puzanje preskočili.

Luna, kako vreme je na morju? A je morje še kaj toplo? Se da kopat? Jaz počasi spravljam stvari skupaj, pakirala bompa jutri.

Torej, KOSTANJEV PIKNIK bo, če ste še za to, seveda. Če pa bo še kaj kostanja pa ne garantiram. In sicer na svežem zraku na Boču (malo hribolazenja dobro dene user posted image ), datum sobota, 6. 10. Pofočkajte se tiste, ki pridete. Natančno dorečemo zadeve, ko se mi vrnemo z morja, zdaj si pa le rezervirajte datum.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
13.9.2007 22:26:36   
asandra1
Da bom prva! user posted image Mi pridemo na kostanjev piknik, upam, da bodo do takrat že vse grozdje potrgali...Kostanji pa tudi še bojo. Se že vselim.

lp

Življenje je lepo!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
13.9.2007 22:27:11   
Natali07
A gre katera jutri na Otroški bazar na gospodarsko rastavišče???? Je tudi dan za razvajanje mamic. Lahko bi se šle mal razvajat in se dobile na kaki pijački.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.9.2007 9:29:11   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Torej, KOSTANJEV PIKNIK bo, če ste še za to, seveda. Če pa bo še kaj kostanja pa ne garantiram. In sicer na svežem zraku na Boču (malo hribolazenja dobro dene user posted image ), datum sobota, 6. 10. Pofočkajte se tiste, ki pridete. Natančno dorečemo zadeve, ko se mi vrnemo z morja, zdaj si pa le rezervirajte datum.

Mi tudi pridemo

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.9.2007 9:34:36   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: Natali07

A gre katera jutri na Otroški bazar na gospodarsko rastavišče???? Je tudi dan za razvajanje mamic. Lahko bi se šle mal razvajat in se dobile na kaki pijački.

Škoda, da ni še naslednji teden.... meni ne znese, kakšna stvar pa zna bit zanimiva.

No, če se katera odloči za petkov program:

Petek

14. september 2007

10.00
E-vzgoja? Znanstvena fantastika ali sodoben način življenja?: Andreja Verovšek, univ.dipl.soc.del., Zavod Med.Over.Net

11.00
Kako lahko z IKT spodbujamo pismenost učencev: OŠ Brežice

13.00
Radioamaterstvo: Amatersko radiogoniometriranje – Lov na lisico: ZOTKS

14.00
Astronomija: ZOTKS

15.00
Vpliv lego kock na razvoj otroka v zgodnjih letih in njihova možna uporaba: ZOTKS

16.00
Predavanje za starše o prepovedanih drogah: Policija

17.00
Otrokovo navajanje na vrtec: Bojan Varjačić Rajko, predavanje pripravljamo v sodelovanju z revijama Otroci in superMAMI

18.00
Moja prva pravljica: Petra Likar in Irma Kopač, predavanje pripravljamo v sodelovanju z revijama Otroci in superMAMI

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.9.2007 10:19:10   
eva1
mene pa zanima, če je katera zato, da se kdaj v CE dobimo?

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.9.2007 11:29:04   
asandra1
eva1:Jaz sem zato, z ajjo sva se prejšnji teden dobili v ce, tako da se moramo samo zmenit. mi smo zdaj trenutno bolni, upam da bomo naseldnji teden ok...

Življenje je lepo!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.9.2007 12:15:40   
Manca12

Lahko se dobim drug teden v sredo namesto v Čolnarni v CE.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.9.2007 15:46:15   
Natali07
No jaz sem že nazaj z Otroškega bazarja. Škoda, da nobena ni šla, ko mi je končno uspelo priti v Ljubljano.

Je bilo pa super. Sem šla na masažo stopal in nato še na masažni stol na masažo hrbta in nog. Tako, da sem kot prerojena.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.9.2007 15:48:35   
Natali07
Pozabla povedat, da sem kupila pas za našega Urbana na bazarju, da mu ne bodo več hlače dol lezle. Imajo prav simpatične, ki se nastavljajo. Tako, da so res za najmlajše. Pa še samo 2 eura je bil.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.9.2007 15:56:18   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Ja, jaz sem tudi za CE, samo, prosim, ne drug teden, ker smo na morju do 25. Kaj pa če se zmenimo za čez 14 dni?

Grem pakirat, mi je do zdaj uspelo samo nakupit nekaj stvari za zraven.user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.9.2007 17:53:03   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: ajja
Luna, kako vreme je na morju? A je morje še kaj toplo? Se da kopat? Jaz počasi spravljam stvari skupaj, pakirala bompa jutri.

Vreme na morju?Tako, tako...Dva dni smo meli dež, pa pihalo je nonstop, drgač pa tam do 5 stopin.Voda je pa super, sam ne za Žigata.Je mrzlo ko greš notr, sam pol pa res super.Drgač je pa že ful tuga na morju, ful malo ljudi, pol gostiln že zaprtih, pa tud prkolce se počasi pospravljajo.Kam že greste vi?

Ja na piknik bi pa lahko pršli, sam še mojga bo treba prepričat.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.9.2007 22:09:16   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Jaz sem takoj za... Bi šla pa potem še malo v C&A pogledat... Malo shopinga ne bi škodilo... No, škoda bo na mojemu računu...user posted image user posted image user posted image

Drugače smo bili pa danes v Čatežkih - smo se imeli super....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
15.9.2007 7:57:42   
LUNA06
Ja sem se včeraj pozabla čekirat, pa sem kr pod višnjinim nickom pisalauser posted image ! Če te kaj tolaži, pri nam je bila najhujša trma okoli 2 leta+/-  3, 4 mesece..potem pa spet ok! Lih takrat ko je bila Alja majhna-sedaj moram potrkati, sploh ne trmari več...ok, se je včasih kej, sam takrat pa je blo tisto najhujše-ene parkrat sem ga z vodo polila, 1x je kr pod tuš letel, ker se je dru pol ure in metal po tleh..pa nč pomagal..no tuš ga je vsaj malo streznil...oh ja če se spomnim..upam, da smo zaključili z najhujšo trmo-pravoji da je od 2-3 leta najtežje-bomo videli!!! Baje pa da so tudi kozorogi blazno trmasti-se pravi da bo alja tut...eh ja..pa sej sm že navajenauser posted image user posted image user posted image

Ajej, naš je tud kozorog.user posted image No pa še veliko drugih januarčkov...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
15.9.2007 10:27:55   
karolina*
Živjo

Mene tudi zanima ta kostanjev piknik. Kje pa je Boč oz. prosila bi za bolj podrobno razlago kako se tja pride.

Jaz že dva dni smrkam, ponoči sem imela tudi ful vročine. Špela je za enkrat ok, se jo ni še nič primlo (trkam). Upam, da bo šlo mimo nje. Veselo se plazi in dviga na nogice in stalno se smeji, tako da mi da vsaj malo volje zdaj ko sem bolj boga.

No, lep pozdrav vsem

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
15.9.2007 20:20:07   
asandra1
Pa daj, zdaj sem cel roman napisala in sem si nekaj pritisnila in zbrisala vse, že tako poredko pišem in ko se odločim, pa toleuser posted image .
Skratka, res bi bilo super, če bi prišle v Ce, tudi jaz še nisem bila v C&A, baje je zdaj po otvoritvi čist izropan, samo, ko mi pridemo, ga bodo že napolniliuser posted image .Ta teden je še v CE obrtni sejem in je povsod norišnica, mogoče bi bilo bolj pametno se drug teden dobit, ko je vse bolj umirjeno in še Ajja pride z morja in se nam mogoče pridruži.KAj pravite?
Če pa vam bolj odgovarja sreda ta teden, je pa nama tudi prav.

Karolina: Boč je hrib (hm, sem prav poimenovala?naj me katera popravi) nad Poljčanami, Poljčane so blizu Loč, Loče blizu Slov. Konjic, Konjice blizu Celja itd. TA "blizu" je bolj relativen, upam, da imaš vsaj malo predstaveuser posted image . Bolj podrobna navodila bo pa Ajja dala, jaz preveč zakompliciram stvari, to imam v krvi.

Ja, drugače je pa prav dolgočasno tule na RR, nič niste pridne, ker nič ne pišete!user posted image

čim bolj mirno noč vsem!

Življenje je lepo!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
16.9.2007 17:55:18   
LUNA06
Joj to se pa že dolgo ni zgodilo, da bi padle na drugo stran!
Evo mene rešiteljico!user posted image

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?