lana38
|
medika 13, meni je pa moj G lani pšo UPN rekel, da je dovolj, če počakam eno , ker se maternica vrne v svoje stanje že po prvi . V LJ pa so rekli kar 6 . Ker pa sem si neznasko želela nove in , sem poslušala svojega G. Pa še dobro, da sem, ker je potem, ko je minilo 6 mesecev in ni bilo nič, G odreagiral in mi dal Klomifen za 3 mesece. To se je meni sicer zdela izguba časa, ker nismo vedeli kakšno je stanje v maternici, glede na to, da sem bila po UPN kar 3 x na abraziji. Ampak potem, ko je videl, da Klomifen ni deloval, sem pa kar v enem mesecu bila na HSG in diagnostični HYSC. To se je resnično hitro vse odvijalo, te preiskave. No, potem bi morala v Lj na operativno HYSC, da bi odstranili zarastline, ki so jih našli. Pa ni bilo od nikoder, da bi se lahko naročila, ker sem po nekem čudežu bila že . Tako da sem dejansko postala ravno v mesecu, ko je minilo eno leto delanja na . Hotela sem povedati to, da če bi čakala 6 mesecev, bi še zdaj bila v tistem obdobju, ko bi šele odkrila, da je nekaj narobe. Moj G misli, da je možno, da mi je te zarastline razbil že na diagnostični HYSC, ker se pri samem posegu notranjost maternice spira pod pritiskom. No, meni se je tudi dosti bolj mudilo, ker me preganja moj EMŠO. Tako da drugače gledam na vse to. Lepo se imej in naj ti čas čakanja čim hitreje mine. LP