|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
26.8.2007 10:31:08   
andreja2000
stunfek vse navijamo zate in stiskamo pesti zauser posted image . Je pa tudi mene ob jemanju komifena ful bolelo v jajčnikih ob čau O,tako da sva morala zelo,zelo nežno user posted image .Le pogumno naprej,saj veš,upanje umre zadnje!user posted image

Vsem lepo nedejo! user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
26.8.2007 17:01:14   
stunfek
Hvala punce...just what the doctor ordered user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.8.2007 16:05:58   
medika 13
stunfek saj veš, da moooočno stiskam pesti, da vam je ta krog ratalo, ko pa ste bili tako pridni ta mesec user posted image user posted image user posted image upam, da kmalu javiš, da si ugledala user posted image

kje ste pa ostale????

jaz sem danes dobila prvo user posted image po UPN, sedaj je treba počakat še drugo,.......tretjo,.......četrto,.........peto, potem pa gremo tudi pri nas ponovno v akcijo.

Pozdravčki in user posted image za vse!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.8.2007 16:54:05   
lana38
medika 13, meni je pa moj G lani pšo UPN rekel, da je dovolj, če počakam eno user posted image , ker se maternica vrne v svoje stanje že po prvi user posted image . V LJ pa so rekli kar 6 user posted image . Ker pa sem si neznasko želela nove user posted image  in user posted image , sem poslušala svojega G. Pa še dobro, da sem, ker je potem, ko je minilo 6 mesecev in ni bilo nič, G odreagiral in mi dal Klomifen za 3 mesece. To se je meni sicer zdela izguba časa, ker nismo vedeli kakšno je stanje v maternici, glede na to, da sem bila po UPN kar 3 x na abraziji. Ampak potem, ko je videl, da Klomifen ni deloval, sem pa kar v enem mesecu bila na HSG in diagnostični HYSC. To se je resnično hitro vse odvijalo, te preiskave. No, potem bi morala v Lj na operativno HYSC, da bi odstranili zarastline, ki so jih našli. Pa user posted image  ni bilo od nikoder, da bi se lahko naročila, ker sem po nekem čudežu bila že user posted image . Tako da sem dejansko postala user posted image  ravno v mesecu, ko je minilo eno leto delanja na user posted image . Hotela sem povedati to, da če bi čakala 6 mesecev, bi še zdaj bila v tistem obdobju, ko bi šele odkrila, da je nekaj narobe. Moj G misli, da je možno, da mi je te zarastline razbil že na diagnostični HYSC, ker se pri samem posegu notranjost maternice spira pod pritiskom.user posted image
No, meni se je tudi dosti bolj mudilo, ker me preganja moj EMŠO. Tako da drugače gledam na vse to.user posted image
Lepo se imej in naj ti čas čakanja čim hitreje mine.
LP

lana38

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
28.8.2007 12:13:48   
andreja2000
Pozdravček!

Ja,zdravniki tako različno priporočajo kdaj ponovno zanosit po UPN.Meni so pa v Lj rekli,da naj počakam na prvo user posted image  in lahko kar začnemo-ne vem,morda zaradi letuser posted image ,no pa smo itak potem čakali kljub intenzivnemu user posted image 22 mesecev na user posted image ,baje spet kriva starost user posted image ,no važno ,da sem zdajuser posted image  in to lepo speljemo do konca.

Vsem lep dan in čim več user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
28.8.2007 12:59:40   
medika 13
Haj!

Tudi sama sem bila priča raznih nasvetov kdaj zanosit po UPN. Moja G je na koncu rekla, da obvezno moram počakat 3  mesece, potem pa če bom zanosila bo že poskrbela za mene in user posted image , da drugače pa svetuje 6 mesecev. Nato sva se z mojim odločila malo počakati. Z G pa sva dogovorjene, da decembra pridem na kontrolni pregled....in nato sledi veliko user posted image .

Andreja, Lana žal mi je, da sta vidve mogle tako dolgo čakat na svojo ponovno user posted image . Jaz upam, da bo uspelo kar v prvo user posted image user posted image user posted image . Upanje umre zadnje.

Pozdravček vsem!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
28.8.2007 13:41:18   
Sulfinija
Ojla,da se vam še jaz malce pridružim v tem našem krogu.

Danes sem malce user posted image user posted image user posted image ,babico smo danes preselili v dom starejših.Punce tkole lepo so jo sprejeli vsi meni je šlo kar na user posted image .

NO punce tudi jaz je ne čakam ponovno 30.08 in moje počutje je zelo čudno in jaz sem nekam shujšala najbrž od vsega tega.Imam namreč tolk dela,da je joj.

No 30.08 ma moj dragi ravno na najino obletnico poroke ponovno spermiogram in upam,na čimboljši rezultat.

Punce fanj mi bodite in se tipkamo kaj.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2607
4.9.2007 10:37:53   
stunfek
Punce drage. Izboljušujem statistiko in vas obveščam, da nam je uspelo. Potrejno s štirimi first sign duo testi :), enim first sign :) in danes še s Clear Bluejem - lep nedvoumen plusek. user posted image

Zdaj pa upam, da bo šlo vse kot po maslu, s srčkom in mmorfologijo in bomo čez 9 mesecev v rokah držali zdravega user posted image .

Stunfek

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
4.9.2007 10:41:10   
Sulfinija
Štunfek,čestitam ti,čestitam ti,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  punca.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
4.9.2007 10:49:05   
lana38
stunfek, čestitam!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.9.2007 10:53:49   
Sulfinija
Punce zdaj septembra pa sem jaz na vrsti za novo srečko user posted image .Zdaj bo popolna akcija in sprememba okolja in pol poročam.

LPuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.9.2007 11:06:16   
PAMELA
Štunfek iskrene čestitke.
Resnično sem vesela zate.
Tudi jaz sem ravno v "akciji".
Včeraj sem imela punkcijo in pridelala 9 celic. Čez kakšna 2 tedna (če ne že prej) pa izvem, ali smo bili uspešni.
Lepo se imejte tudi ostale punce.

Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.9.2007 11:48:11   
stunfek
hvala :)

pamela, le poročaj, kako uspešni ste bili oziroma koliko celic boste oplodili. ful mislim nate in držim pesti.

zate sulfinija seveda prav tako :) upam, da bo sprememba okolja pozitivno vplivala! user posted image

in vse ostale...če je ratalo meni, bo tudi vsem ostalim user posted image

Stunfek

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.9.2007 12:05:31   
medika 13
user posted image user posted image user posted image   stunfek čestitam iz vsega srca user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.9.2007 12:09:35   
medika 13
sulfinija in pamela držim pesti, da bosta tudi vidve še v septembru sporočili vesele novice user posted image

pri nas gremo ponovno v akcijo decembra, hitro pridi december user posted image

kako pa kaj citrončica?

pozdravčki in user posted image za vse!

12.12.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2615
4.9.2007 12:49:05   
monikap
Stunfekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in zdravouser posted image .
Pamela zate pa močne pestke da vama tokrat uspe.
Sulfinija tudi zate upam da bo  september uspešen mesec.
Citrončica kje pa si ti?
jaz pa  sem bila včeraj  v MB in izvedela da moja pot douser posted image nebo tako enostavna saj me čaka laparoskopija mi morajo en jajcevod odstranit v drugem pa odstranit zarastline.

Neposredna povezava do sporočila: 2616
4.9.2007 12:52:26   
medika 13
monikap lepo, da si se oglasila...sem te že pogrešala... ti pa želim, da bi čimprej premagala vse ovire, ki ti stojijo na poti do user posted image .... kar pogumno in z glavo pokonci, saj upanje umre zadnje...tudi tebi bo uspelo  

12.12.2008

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
4.9.2007 12:55:56   
lana38
monikap, Sulfinija in PAMELA tudi ve boste kmalu sporočile, da ste user posted image . monikap, meni se je zgodil čudež, ko sem čakala user posted image , da sem naročim na HYSC. user posted image  ni bilo od nikoder in zagledala sem user posted image . Tudi čudeži se dogajajo, takrat ko najmanj pričakuješ.user posted image . Drugače pa boš hitro user posted image , ko ti vse poštimajo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2618
4.9.2007 13:02:05   
Sulfinija
O pozdravljena monikap želim ti čimkrajšo pot do vajine user posted image .

Punce jaz še vendo upam,da nama naravno rata sedaj septembra,če ne pa gremo proti koncu leta ponovno v IVF.

Citrončica pa najbrž ful uživa,ker je na morju.

Lana38,daj mi povej kako se pije in skupaj naredi tale čaj krvomočnice?Bom še tole probala,ker še tole nisem.

LPuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
4.9.2007 13:03:28   
monikap
medika13 hvala tudi zate upam da kmalu pride december in da vama čimprej uspe in dobita zdravo bebiko.
Lana res je čudeži se dogajajo in sem zelo vesela zate da ti je uspelo pri nama pa verjetno brez pomoči nebo saj je zdravnica rekla da verjetno niti IVF nebi bil uspešen dokler mi ne odstranijo jajcevoda upam pa da nama pol res uspe.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.9.2007 13:05:08   
lana38
Sulfinija, jaz sem bila eno skodelico na dan. Zavrela sem vodo in potem not dala 2 žlički čaja. Potem sem pa pustila stati pokrito pol ure, precedila in spila. Zdaj preden sem postala user posted image , sem pila pa plahtico, ki se pripravi na enak način. Samo pila sem jo potem po požirkih. To sem nekje prebrala, pa ne vem več, kje.
Lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.9.2007 13:08:07   
Sulfinija
Plahtico in rman som mela tudi jaz vendar ga nisem pila pol pa ni pomagalo.

Bom se pa sedaj držala navodil in pila krvomočnico in pa obvezno matični mleček in b kompleks kjer je noter folna kislina.

LPuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.9.2007 14:41:14   
biba26
Stunfek iz srca bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse ostale pa stiskam pestke,da čimprej zagledate user posted image

Lp Bibauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2623
6.9.2007 21:31:16   
Pia73
Jaz sem zanosila kmalu po tistem, ko sem začela piti čaj iz krvomočnice. Ne vem, če je to pripomoglo. Je pa bil to takrat 16. mesec poskušanja,.... Po mojem škodit ne more. 

Ja, ja,...

Neposredna povezava do sporočila: 2624
7.9.2007 10:42:40   
lana38
Kje je andreja2000? Če katera ve, naj napiše. Javila se ni že od ponedeljka. user posted image V torek pa bi naj imela pregled pri G.
LP

lana38

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?