|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
7.9.2007 11:01:15   
Sulfinija
Tudi jaz pogrešam našo Anrejo 2000?Pia hvala ti podtek o krvomočnico,cel teden si jo že kuham vendar sam si jo še vedno nisem si pa jo bom 100% jutri in bom jo redno pila.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
7.9.2007 14:32:41   
monikap
Z Andrejo2000 je vse v redu javiti se pa nemore ker ji internet ne dela.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
8.9.2007 10:47:50   
lana38
monikap, hvala za informacijo. Mene je že pošteno skrbelo, pa si je nisem upala poklicati, ker me je bilo strah, kaj bo rekla. Pa še tako je to časovno sovpadalo, da je ravno v ponedeljek omenila pregled pri G , ki ga je imela v torek. Potem se pa več sploh ni javila.
LP

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
8.9.2007 11:02:39   
monikap
Lana38 ni zakaj.Tudi Andreji je že pošteno hudo da se ne more javit se je že poskusila javit iz knjižnice pa ji tudi tam ni šlo bo pa se javila takoj ko ji porihtajo internet.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
8.9.2007 19:25:27   
HEL36
Pozdravljene punce!

Se vam oglašam po dooooolgem času. Ne, nimam lepih novičk, se je pa vaših tolk nabralo, da sem se mogla mal javit.

Štunfek, bravo, čestitke za user posted image user posted image , mirno nosečnost in zdravo user posted image !!!

Lana, Andreja, vidve sta že kar daleč, kmalu bosta meli v rokah svoji bebiki.

monikap, hitro porihtaj in čimprej +++!!!

Sulfinija, pamela, vidve tut kar najhitreje sporočita lepe novičke, uspešen september user posted image user posted image

Prav tako vsem, ki čakate na user posted image  user posted image , da jih čimprej zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.9.2007 11:37:59   
andreja2000
Pozdravljene!

Se,končno lahko javim,saj smo spet imeli težave z internetom.

stunfekuser posted image user posted image user posted image  iskrene,iskrene čestitke in lepo user posted image  ti želim,sem zelo vesela zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

monikap in tudi ostale,ki čakate na user posted image .Včasih je pot do user posted image  resnično težka,strma in precej vijugasta,a vedite,da imate v sebi to veliko moč,da jo boste premagale in tudi ve zažarele v svoji sreči.Vsem vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

No,jaz in naša pupa smo vredu.user posted image Je pa zbolel moj svak,ki je v bolnici in sumijo,da ima malarijo,ker je pač doma iz tistih krajevuser posted image .Sedaj so poslali njegovo kri še v Lj.No,upam,da čim prej ugotovijo za kaj gre in ga pozdravijo.

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim lepo nedeljo.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.9.2007 20:20:47   
stunfek
hvala tudi vama Andreja in Hel36 :)
ja, no, do prvega pregleda je sicer še kar nekaj časa (20.9.) ampak upam, da bo vse ok. user posted image  klasične začetniške skrbi pač user posted image
moram pa povedat, da sem skoz ful utrujena in da vsak možen trenutek oddidem v horizontalo in začuda vse bolečine v trebuhu takrat ponavadi izginejo - kot bi mi telo narekovalo, naj počivam, ker nimam več 20 let user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
10.9.2007 9:59:08   
andreja2000
stunfek ti si kar privošči horizontalo,kadar le lahko,tudi jaz sem v začetku bila zelo utrujena,no sedaj pa pač sopiham kot kakšna lokomotiva,še posebno,ko grem po stopnicah user posted image .Ja,saj bo,vse za naše user posted image .Ja,pregled pa maš na roj.dan od moje sestreuser posted image  in ti želim same lepe novičke!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
16.9.2007 20:25:58   
medika 13
pozdravček vsem!

kje ste vse ???  kaj se dogaja ??? dajte malo poročat! user posted image

Andreja2000 hvala za čvek in pijačko v petek, upam da kmalu ponovima user posted image
Monikap hvala za pozdravčke user posted image

štunfek približuje se 20. 9. sem že nestrpna, ti pa verjetno še bolj? user posted image user posted image user posted image

pozdravčki in user posted image za vse!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.9.2007 6:10:55   
citrončica
Stunfek,user posted image user posted image user posted image ,
čestitam,
juhu,full sem vesela!!!!user posted image
kako lepa novica!!
zdaj pa počivaj,služba bo že počakala!!!

No,jaz sem z dopusta,joj,14 dni mine tako hitro,če je lušno...
Zdajle gledam,kaj sem še pozabila,in kaj naj oblečem- bundo??hi-hi!

Vsem želim en lep in ne predolg ponedeljek,
user posted image  dan brez težav,in vsem borkam čimprejuser posted image user posted image !!
Naslednja žurka mora bit z velikimi trebuhi!!user posted image user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.9.2007 7:55:05   
PAMELA
Pozdravljene punce,

da se še vam jaz malo javim.
Citrončica dobrodošla nazaj (bunda bi bila kar primerna - če pogledaš vremensko, nam ta teden ne obeta visokih temperatur).
Vprašanje za tiste, ki morda veste: Ali Reš dela decembra (mislim zaradi praznikov)? V nov postopek nameravava iti k njemu, pa novembra jaz ne morem, decembra bi mi ful pasalo, prve tri mesece v drugem letu sem pa skoraj skoz poslovno odsotna - to bi pomenilo začetek novega boja šele aprila (to mi je pa malo dolgo).
Da vam pišem kaj sma dala skoz avgusta - septembra.
Nova borba MB DR Reljič - kratek postopek.
Začetek pikanja 24.08 z menopur 300. Pridelala sem polno foliklov (veselili smo se sploh kakega folikla) in 3.9. punkcija - pridelek devetih celic (šok od sreče). 05.09. me kličejo, da naj prideva 06.09. na razgovor (po daljšem vrtanju zakaj le izvem, da nič ne bo z transferjem, ker je bilo vseh devet celic nezrelih, dve sta sicer kasneje dozorele, ampak žal...) Ko prideva drugi dan v MB izvem, da sploh mojega zdravnika ni, tako dobim le datum za drugi termin ... vsa žalostna sva odšla in nekje na pol pota do doma mi zvoni mobi in me kličejo iz MB in mi povejo, da so še enkrat pogledali in videli, da se je pa ena celica le razdelila (ne vem, če si kdo lahko predstavlja kaki šok je bil to). Vprašajo naju ali prideva nazaj na transfer!!!! Takoj vprašam, ali bi bilo bolje počakat do 5. dne? Po posvetovanju z biologom mi rečejo da ja, in da naj pokličema v soboto 08.09. zjutraj. Klicala sva že naslednji dan - v petek 07.09 - pa izvema, da se je celica nehala deliti in da nič ne bo - naj še pa vseeno pokličeva v soboto. Moj mož (ker jaz nisem imela več živcov) je klical v soboto - in povejo mu, da se je najin borec čez noč še enkrat delil - ampak naj počakama še en dan in pokličema v nedeljo. No v nedeljo so pa rekli, da ni nič več. V ponedeljek sem zamanj čakala, da bi zazvonil telefon,...

Ja punce - ta cirkus čustev nama je pa dal vetra.
Ampak - bila sva zmagovalca - vsaj to veva, da lahko pridelam folikle (se je zgodilo v stimuliranem postopku, da sploh ni bilo foliklov), da lahko pridelam celice ( se je zgodilo na punkciji, da jih ni bilo), in da se najini celici z ICSI metodo le združitauser posted image . V naslednjem boju pa upava, da bova prišla do ET- ja.
Kljub vsemu, naj pohvalim ekipo v MB, saj so bili zelo prijazni in razumevajoči (sploh pri mojih čustvenih šokih).

Torej punce - kako je z Rešom in njegovim delovnim časom med prazniki?

Pa fajn bodite.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
17.9.2007 11:11:50   
andreja2000
PAMELA user posted image  Ogovora na vprašanje o dr.Rešu,jaz žal ne vem in upam,da ti bo katera druga znala odgovoriti.

Prebrala sem tvojo zgodbo in solze so mi stopile v oči.Res si prava borka in žal mi je,da moreš hoditi čez vse to,vendar vem,da boš nekega dne tudi zmagovalka.Res si neverjetna,močna  vstrajna in pogumna in mislim da že zelo blizu k svoji zmagi.
Mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

medika13 tudi tebi hvala za tvojo družbo in čas,ki je itak prehitro tekel.

Vsem ostalim pa lep dan!user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
20.9.2007 18:37:39   
citrončica
Pamela,
res si prava borka,upam,da čimprej tudi zate posije sonček!!
Sicer pa glede na trenutno situacijo spet kar lepo število user posted image ,posebej % punc iz žura.....morava ga čimprej še malo dvignit,ne?? Pa še katero vzamema sabo,da bo Mojca ponovila žur pri marogici,z obvezno opremo:trebuščkom ali vozičkom!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2638
20.9.2007 20:57:51   
monikap
Pamela ti si pa res prava borka in želim ti da se ti čimprej izpolni tvoja najbolj goreča želja in postaneš mamica.
Citrončica dobrodošla nazaj.
Stunfek kaj si pa ti lepega izvedela danes?
Medika zate pauser posted image user posted image .
Andreja2000 user posted image zate in za Evo
Lana38 kako pa se kaj ti počutiš?
Hel36lepo da se včasih malo oglasišuser posted image .
Sulfinija kje pa se ti skrivaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2639
20.9.2007 21:14:10   
Sulfinija
Ojla!

Pupike moje,kak ste mi kaj?Punce mene tkole čas tolče,da je joj.Prejšnji tden na mini počitnicah,tale teden zelo,zelo delovno,drugi teden pa nič boljše ne kaže,le v soboto,ko tašča praznuje svojih 60.let.
Drugi teden v petek naj bi dobila user posted image ,tkole,da sem na čakanju.Tkole kot me matra firbec,me še v teh štirih letih ni nikoli bi kar najraje test naredila,kajti zelo,zelo me zanima ali nama je tokrat ratalo.Vendar bo treba pač počakati.

Vse skupaj prav lepo pozdravljam in sporočam,naslednji mega žur pti marogici priredim,ko ugledam user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2640
21.9.2007 8:55:55   
stunfek
hojla punce!

Pamela...o joj...kakšne preizkušnje! Preberi si, kaj ima Medika13 napisano v podpisu. Drži kot pribito.

Jaz sem imela včeraj pregled in je bil moj G kar precej redkobeseden. Rekel je samo, da je vse v redu, "lepa nosečnost" v maternici, to je pa tudi vse. Pokazal mi je temni flekec na ekranu in rekel, da je to hiška od našga rižka user posted image  drugega pa z njegovim malce predpotopnim UZ v starosti 6t1d ni bilo mogoče videti nič drugega. Naslednji pregled imam čez 4 tedne...18.10. Očitno že more vse štimat, če me je tako vehementno naročil čez mesec dni, a ne? Ali pa misli, da tistih, ki že imamo otroke ni treba tako ujčkat in tolažit in "reassure"-at. Kako se pa reassure reče po naše? user posted image  

Skratka, vse ok. Prihajajo slabosti in nadležna zgaga z njimi pa kljub temu tudi veselje, saj so to sami super znaki user posted image

Držim pesti za vse borke, da se res čimprej dobimo z bušiji in vozički.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2641
21.9.2007 10:19:06   
lana38
stunfek, če je UZ bolj slab, se pač vidi samo tista pikica. Drugič pa bo kaj več.user posted image
Jaz sem OK. Jutri bom napolnila že 26T user posted image . V začetku sploh nisem verjela, da bom kam prišla s to svojo user posted image . Zdaj sem pa že kar optimistična in me ni več strah vsakega pregleda pri G, ampak se jih že veselim, da vidim, kako user posted image  napreduje. Vsakič sem tudi presenečena, ko vidim, kako je zrasel.
LP

lana38

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
21.9.2007 23:38:01   
stunfek
punce moje drage. kar je bilo včeraj na pregledu označeno kot "lepa nosečnost" se je danes spremenilo v pikico, ki se najverjetneje poslavlja od mene. zvečer sem zakrvavela - konkretno. odšla na urgenco. UZ pokazal - še sama ne vem kaj. Zmanjšano GV? Nisem imela s čim primerjat, ker včeraj na pregledu nisem dobila nobene slikice :( Dežurna ginekologinja je rekla, da ne izgleda nič optimistično in da naj jutri pridem nazaj se pokazat. Krvavitev je zdaj prenehala. Oklepam se upanja vendar slutim, da se bom morala poslovit od male pikice, ki me je tako osrečila. Nikoli si nisem mislila, da bom razumela bolečino tistih, ki so imele ss ali kakorkoli izgubile svoje pikice. Zdaj pa tukaj s solzami v očeh tipkam in točno vem, kako se počuti vsaka ob izgubi tako zaželene zvezdice.
Tako otopela sem in tako prekleto krivičen se mi zdi ta svet user posted image

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
22.9.2007 0:18:09   
MamiBom
Stunfek, držim pesti da bodo vseeno jutri dobre novice zate user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
22.9.2007 9:01:22   
Sulfinija
Stunfek,mislim nate in vem kako ti je pri srcu.Žal sem sama doživela enak šok.

LP

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
22.9.2007 9:12:58   
stunfek
danes lahko samo potrdim, kar sem slutila. se je ulilo do konca tako, da uradno nisem več nosečka. upam, da se bo vse ščistilo po naravni poti in ne bo potrebna abrazija.

nato bomo počakali na mojo M in šli v nove boje za pikico.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2646
22.9.2007 9:18:47   
citrončica
Joj,stunfek,user posted image user posted image user posted image ,
nimam besed.....
po takem veselju....taka žalost..
drži se!!!!!!!
mislim nate!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
22.9.2007 9:21:35   
sonček33
stunfek - žal mi je. Ne obupaj. Objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2648
22.9.2007 9:23:05   
PAMELA
Štunfek...user posted image ... en velik objem od mene...

Neposredna povezava do sporočila: 2649
22.9.2007 9:28:07   
Sulfinija
Štunfek,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?