Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 11:52:49
|
|
|
|
andreja2000
|
polenovka sem napisala en dolgi post,pa mi ga ni hotelo odoslati ,pa bom poizkušala š enkrat. UPN je umetna prekinitev .Meni so jo naredili v 21t ,ker je AC-amniocinteza pokazala kromosomsk napako pri naši punčki.Rodiš normalno in oni ti sprožijo popadke.Skratka zelo žalostno . Z prejšnjim partnerjem pa sem jaz imela vmes med sinom in hčerko 3ss.Zgodbo z sedanjim pa sem že zgoraj opisala.Sem pa tudi jaz nekaj časa pila krvomočnico,nazadnje pa plahtico in matični mleček. Ja,te čisto razumem,kako močno si želiš in tukaj si na pravem naslovu,kajti vse tukaj si to močno želijo-mo.Ene smo že uspele,druge še pridete za nami.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 12:37:38
|
|
|
|
Argojuhica
|
Lana 38 držim pestke zate in za tvojega . Ta izvid sem tudi jaz z nestrpnostjo pričakovala in ko sem zagledala pošto s KC- ja sem začela jokati od sreče. Kdaj pričakuješ pošto? Ok moram kuhat kosilo, ker sedaj, ko sem vas odkrila zanemarjam familijo, ker kar naprej visim na forumu . Se beremo in še enkrat Vsem hvala za podporo in .Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 12:59:31
|
|
|
|
lana38
|
Danes je 11 dni od AC. Nekje po 6.8. bi že naj prišel izvid po pošti. Samo, da je vse OK. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 13:08:22
|
|
|
|
citrončica
|
Žurerke, jaz mam slike,sem tolk časa težila Mojci,da jih je mogla poslat , mail pošljite na zs,pa pošljem!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 14:38:04
|
|
|
|
andreja2000
|
biba26 super,sem vesela za tvoja ,da je vse vredu in že stiskam pesti za v petek ,ko imaš NS. Lana38 tudi zate pestke.Sedaj so zate res napeti dnevi,vendar jaz mislim,da bo vse o.k,pa saj mora bit.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.7.2007 23:12:27
|
|
|
|
Argojuhica
|
Lana 38 sem prepričana, da bo tokrat zdrav in krepak otročiček. Držim pesti .Samo, da pride po pošti a ne. Drugače vaju z Andrejo, pa mediko popolnoma razumem, saj mora biti zelo hudo, saj je otroček že precej velik v 20 tednu, pa tudi že brca. Že jaz, ko sem imela ss je blo grozno kaj šele to...Dobro ne bom črnogleda v glavnem VSEM.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 14:05:23
|
|
|
|
medika 13
|
Punce pozdravljene! Najprej najlepša hvala za vse lepe besede, tolažilne misli, objemčke....zlate ste prav tako hvala za darilce in kartico, ki mi jo je prinesla včerej štunfek v imenu vseh! Jaz se počasi pobiram....kar se mi je zgodilo ne privoščim nobeni... Kot veste so me 12.7. (na 20 dan po AC) klicali iz LJ in mi sporočili, da ima moja trisomijo 13. Sledil je razgovor pri genetiku v petek, nato sva morala dati vlogo za UPN na komisijo, ki je bila odobrena naslednji torek. Meni so UPN sprožili s tabletami. Gre za nov postopek, ki ga prakticirajo zadnja 2 meseca. V sredo sem dobila prvo tableto in potem odšla domov do petka. V petek 20.7. sem bila sprejeta v porodnišnico in dobila vaginalne tablete, potem pa navadne tablete vsake tri ure do splava-poroda. Popadke sem dobila v petek popoldan, se je rodila v soboto okoli ene. Tiste, ki ste vse to dale čez poznate bolečine. Meni jih je lajšal tudi moj , ki je bil ves čas ob meni, saj so imeli v bolnici prazno posteljo. Sam porod je bil hiter, pa je bila prava princeska. Sedaj vsak dan, vsako uro, vsako minuto mislim na najino malo , zelo, zelo jo pogrešam Sedaj moram veliko počivati, čez kakšen mesec bom čakala prvo , nato bom odštevala mesece, kakih 6, nato pa se vam pridružim pri tekanju krogov za novo . Še enkrat hvala vsem, rada vas imam
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 14:14:51
|
|
|
|
medika 13
|
Andreja 2000 za dobre rezultate, tako sem vesela zate in tvojo deklico. Lepo jo čuvaj! Lana38 naj ti hitro mine čas, držim pesti za dobre rezultate, vem, da bo vse ok Štunfek moja poročevalka hvala, bonaca bo kmalu mimo, pripravi se na burjo Sulfinija uživaj Biba26 za Polenovka za nisi nikoli prestar Pamela, Citrončica, Koala, MonikaP in vse ostale vse naj naj ,
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 15:13:55
|
|
|
|
lana38
|
medika 13, to kar se je tebi zgodilo me je pošteno vrglo iz tira. Psiha mi dela 100/h. Sem mislila, da bosta 2 tedna po AC najbolj napeta. Tebe pa so klicali celo komaj 20. dan po AC. Torej bodo napeti kar najmanj 3 tedni. Pravzaprav ne bom mirna, dokler ne dobim izvida po pošti. A si morda vprašala, zakaj so te tako pozno klicali? To se mi zdi precej čudno. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 15:38:34
|
|
|
|
Argojuhica
|
Res je čudno, da ni bilo prej izvida AC. Jaz sem dobila po pošti 14 dan po posegu. Tako, da mi ni jasno zakaj tako odlašanje. AC pa mi je delal dr. Pušenjak v Lj. Medika koliko jih pa ti šteješ, je bila to prva nosečnost? Ja vem sem radovedna, ampak sedaj mi teče voda v grlo in me pošteno skrbi. Za ostala dva se nisem desetino toliko sekirala, kot se za tega, ki ga sploh še ni! Aja medika koliko časa pa si ti poskušala z zanositvijo. Želim Ti vse najboljše v nadaljevanju . Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 16:14:17
|
|
|
|
lana38
|
polenovka, medika 13 ni bila na AC zaradi starosti, ampak je imela slab izvid NS. Toliko, da se boš malo pomirila. Kaj več pa ti bo sama povedala? Kdaj si bila pa ti na AC, da si tako hitro dobila izvid? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 19:00:00
|
|
|
|
biba26
|
Medika in Andreja hvala za čestitke. Medika zate pa upam,da ta velikanska bolečina vsaj malo popusti.Mislim nate No mene pa čaka NS v petek,tako kot je že Pamela napisala.Iskreno upam,da bo vse vredu z mojima malima akrobatoma.Rezultate vam javim! LP Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 19:14:54
|
|
|
|
koala
|
medika13 , kar groza me je ko se samo spomnim nate, kaj vse si morala prestati. Mislim nate, pravzaprav na vaju. Čuvaj se!!!! lana vse bo ok, ker enostavno mora biti. biba26 držim pesti za petkovo NS, kam pa greš?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 20:35:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce vse,ki ste bile na mega žuru,sedaj me je pa kar malce ,če še katera želi slikice naj mi na zs pošlje email in slikice bo takoj dobila. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.7.2007 22:11:05
|
|
|
|
Argojuhica
|
Lana 38 jst sem bila na AC septembra 2004, seveda zaradi starosti. Nikoli pa nisem vprašala katero drugo ,koliko časa so čakale, tako, da do danes nisem imela pojma. Zdaj vidim, da je mogoče še več časa. Meni je najbolj grozno to, da je otrok pri UPN že velik. Tisti dan ko sem čla na AC sem začutila prve gibe mojega sinka. Hvala bogu je bilo vse v redu. Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 8:24:17
|
|
|
|
biba26
|
Koala na NS grem v maribor k dr.Ogrizkovi in sicer komaj ob 7 zvečer. Sem prav pošteno že živčna! LP Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 8:26:37
|
|
|
|
koala
|
Naj ti hitro mine, vem kako je čakati večer, jaz sem imela uro ob šestih, pa se mi je že mešalo. Sicer pa bo vse ok, lepo pomahaj svojima razgrajačkoma.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 16:34:28
|
|
|
|
andreja2000
|
biba26 stiskam pesti za dobre rezultate pri NS!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 19:39:49
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 biba26 stiskam pesti za dobre rezultate pri NS! tudi jaz!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 20:15:06
|
|
|
|
sonček33
|
pa jaz.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 21:28:15
|
|
|
|
biba26
|
Hvala punce za vaše pestke! Po eni strani komaj čakam na jutri,po drugi pa me je prav strah. Vsakem primeru moram to dat skoz,tako da upam na čim krajšo noč in čimkrajši dan. Vam javim takoj ko pridem domov! LP Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.7.2007 22:09:23
|
|
|
|
stunfek
|
jaz tudi biba! :) veš da bo vse v redu...pa vseeno hitro poročaj kako je šlo :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.7.2007 8:07:59
|
|
|
|
Sulfinija
|
O,kako lepo,da se je moja tema nazaj oživela,je že skoraj poniknila. Biba26 tudi jaz ti držim danes močne pesti,da bo vse v redu na NS.Naj ti ura čimprej mine in bo že večer. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.7.2007 8:32:56
|
|
|
|
stunfek
|
tale tvoja tema je že zdavnaj postala naša :) in ne more ponikniti razen, če poniknemo vse članice mega žura, ki pa se seveda ne damo . Po dopustih pa res lahko resno začnemo razmišljati o novem srečanju! Jaz gotovo pridem.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 27.7.2007 8:41:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek tale tvoja tema je že zdavnaj postala naša :) in ne more ponikniti razen, če poniknemo vse članice mega žura, ki pa se seveda ne damo . Po dopustih pa res lahko resno začnemo razmišljati o novem srečanju! Jaz gotovo pridem. Točno bo,bo novo naše srečanje mega žurerk.Danes teden še potujem na ,pol od 14.08-18.08 bom na naši lepi Gorenjski kjer sma zmenjeni z našo citrončico,bi se nama še katera mogoče pridružila na kremšnitih na Bledu in tam skleneo kjer bo naše novo srečanje. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?