Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.7.2007 9:57:04
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljene! Tako NS je za mano,rezultati so vredu za davnov sidrom so 1:4503,za trisomijo 13 in 18 pa 1:14583. Skrbi nas samo tretji plod,ki bi naj bil odmrl pa še zgleda vseeno raste.Zaradi tega imam v sredo spet v porodnišnici Uz in sicer z dr.Ogrizek-Pelkič in zb dr.Japlom. Resnično upam,da ne raste,ker pol pa lahko nastane velik problem. Strah me je še vedno,čeprav sem vsaj malo lažje zadihala,da je z njima vse vredu. Lahko pa zdravnico samo pohvalim,se je ful potrudla in si res vzela čas za nas.Dobila sma tudi tri slikice in fim. Je pa tudi rekla,da bo stopla do Vlaisavljeviča,do mojega ginekologa in do dr.Japla in da bojo skupaj vse porihtali.To me ful veseli,da se je tak zavzela in da bo vse ona uredila,da res ne rabiš hodit od enaga do drugega. Sem se prav razpisala - No želim vam lep vikend! Lp Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.7.2007 10:13:34
|
|
|
|
citrončica
|
Super,Biba , v sredo dobro zrihtaj še ostalo.potem pa uživaj !!! Lep vikend vsem!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.7.2007 10:34:53
|
|
|
|
andreja2000
|
biba26 bravo za rezultate NS,držim pa tudi pesti za naprej!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 28.7.2007 12:50:25
|
|
|
|
sonček33
|
Biba26 - res fajn, da so rezultati ok. Vse lepo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.8.2007 7:57:08
|
|
|
|
stunfek
|
Kje so naše ladje? :) Moja čaka na vstop v rdeče morje, da začnem pol s klomifenom . Sicer je za nami pravljičen vikend v Predvoru in dokončen sklep, da ne gremo nič več na dopust letos. Dovolj je bilo potepanja. No, ampak kakšen lep izletek preko vikenda si bomo pa že še privoščili. Naslednji vikend bi šla rada na Veliko Planino, če bo vreme lepo :) Pa ostale? Kod in kam plujete? Ste vse po plažah? :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.8.2007 20:13:32
|
|
|
|
medika 13
|
Štunfek jaz sem tu......ko bi vsaj bila na plaži.....žal mene dopust čaka šele čez kaka 2 meseca. IZVIRNO SPOROČILO: polenovka Medika koliko jih pa ti šteješ, je bila to prva nosečnost? Ja vem sem radovedna, ampak sedaj mi teče voda v grlo in me pošteno skrbi. Za ostala dva se nisem desetino toliko sekirala, kot se za tega, ki ga sploh še ni! Aja medika koliko časa pa si ti poskušala z zanositvijo. Želim Ti vse najboljše v nadaljevanju . Polenovka pozdravljena! Da ti odgovorim na vsa vprašanja. Stara sem 28 in to je bila moja prva nosečnost. Moram reči pa, da sem magične zagledala kar hitro, saj nama je uspelo v četrto. Vendar cela ni bila niti malo idealna. Cel čas sem imela slab občutek....na NS na prvem pregledu je bila punčka skoz primeru, v 1 uri G ni mogla opravit meritev (sedaj vem da so s kromosomskimi napakami zelo mirni). Nato sem poleg NS opravila še DHT in na podlagi obeh je bilo tveganje za DS 1:29 in na podlagi tega rezultata so me poslali na AC, ki jo je tudi pri meni opravil dr, Pušenjak. Na pregledu je opazil tudi nepravilnost na srčku in me poslal dr. Veselu, ki jo je samo potrdil. Potem pa so mi še sporočili, da ima punčka trisomijo 13 kromosoma. Kako pa se je vse skupaj končalo pa tako veš. In skoraj ne mine dan, da nebi mislila na najino . Tudi tebi vse najboljše in razmišljaj pozitivno pa bo vse lažje!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.8.2007 22:23:21
|
|
|
|
Argojuhica
|
O medika pozdravljena. Sem vesela,da si se oglasila. Veliko sem mislila na vaju, kako se počutita. Kot sem že omenila mora biti res grozno, z druge strani gledano, pa hvala bogu, da smo v letu 2007 in da medicina napredujene . Tudi življenje z večnim otrokom ni rožnato, tako da...Z mano pa vse po starem, O je bila delavna, tako da čez en teden je ne pričakujem.Čeprav me danes spremlja že znana bolečina v spodnjem delu trebuha in v križu. Ponavadi sta to znanilki .Pustimo se presenetit, dokler je ni obstaja upanje a ne? Lepo se mi drži še naprej in tudi tebi . Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 9:06:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam malo na kratko javim.Najin dopust na naši obali je prehitro minil bilo je enkratno nepozabno doživetje. In kaj vse sem tam doživela v petek se je prikazala ,ki je kar lepo zamujala in trajala do nedelje.Žal v nedeljo na plaži sem si zvila levo nogo v treh predelih sploh nimam pojma kako se je zgodilo.Sem šla malo na obisk v izolsko bolnico kjer so ugotovili velik zvin in priporoči počitek strogo dva dni in esdaj sem lepo doma z bolečinami na nogi kriza no.Jutri grem do osebne zdravnice in še do svoje G.No dopust je minil kljub nesrečam sem se imela zelo lepo. Sedaj pa spet težko čakam 30.08.ko praznujema četrto obletnico poroke in najin karton bo šel v začetku septembra na konzilij in gremo v ponoven IVF hura se že veselim in upam,da bo tokrat resnično zadnji. Nato še septembra mahnem malo na Gorenjsko in to bo to. Na kratko malo moje javljenje sedaj pa grem lepo v tej vročini nazaj vodoravno z svojo nogo. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 9:55:33
|
|
|
|
lana38
|
medika 13, jaz zelo veliko razmišljam o tebi. Lepo, da si se oglasila. Jaz izvida še nimam. Sem pa včeraj klicala v Lj in sem bila kar jezna potem, da sem klicala, ker me je ženska pošteno zmedla. Rekla je:"Načeloma je v redu, samo še kolegica pogleda, potem gre pa izvid naprej. Dobite ga konec tedna." Tko me je zmedla, da sploh nisem vedela pri čem sem. Ne vem, zakaj ne morejo enostavno reči, ali je v redu ali ni. No, danes sem že malo bolj mirna, ker mi je ena na Mamini čvekalnici napisala, da so njej isto rekli, pa je potem bilo vse OK. Ne vem, če res nič ne pomislijo, kako se me počutimo. Danes je 25. dan po AC. medika, tudi jaz še vedno vsak dan pomislim na mojo punčko. Tega se pač ne da pozabiti. Samo malo lažje je s časom. Ampak nekega dne bo tudi tebi in meni posijal sonček in bova v naročju držali svoje zdrave . Samo upati in verjeti je treba. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 10:08:22
|
|
|
|
šemalo
|
punce, držite se.....za vsako stvar pride pravi čas v življenju....vajin še potuje....ampak, bo sigurno prišel!!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 10:11:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Medika13,tudi meni je zelo žal,da si morala vse tole prestati.Punca drži se. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 12:59:23
|
|
|
|
Argojuhica
|
O sulfinija, pa si se le oglasila. Večkrat sem pomislila, da si se morda preselila na drugi forum. Škoda. Glede dopusta in posledic, se ti pridružujem, kajti tudi jaz sem padla na spolzki skali in si poškodovala trtico. V šali sem celo rekla, da je mogoče to pozitivno in da mi je vrglo vse organe na mesto, tako da bo lahko ratalo . Lana 38 zopet firbec. Kaj imaš ti ? (AC, si imela že prej kake probleme ?) Jih šteješ 38 in a maš že kakega otroka? Držite se in pozitivno naprej. Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 13:14:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Polenovka ja oglasila sem se vam.Zelo sem vas že pogrešala. Punce kaj bo sedaj z našim srečanjem?Kdaj bomo začele z pripravami jaz sem takoj za akcijo? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 13:19:27
|
|
|
|
lana38
|
polenovka, imam enega sina sterega 10 let. Sama sem stara 39 let. Lani sem bila na UPN, ker je moja punčka imela DS, odkrili na AC. Nestrpno čakam izvid AC po pošti. Upam, da kmelu pride. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 13:23:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,tudi jaz težko čkam že tale tvoj izvid skupaj z teboj.Verjemi mi vse bo v najlepšem redu,bomo na našem drugem mega žuru vse tole zapile,a je prav? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 13:40:34
|
|
|
|
Argojuhica
|
Ja Lana te razumem. Držim pesti in za srečo. V časih tudi jaz pomislim, da se matram zanosit, potem da mi pride takšna. Sicer sem tudi jaz v letih 40 in me skrbi.Danes sem bila pri splošni zdravnici in mi je rekla, da bi bil po 9 mesecih truda že čas, da bi uspelo. Pregledali bodo kri, če imam slučajno težave s ščitnico, ker je menda tudi ta vzrok za težave. Izvid bo čez en teden, drgač sem pa naročena pri G jeseni. Lp Vesna
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.8.2007 17:11:25
|
|
|
|
citrončica
|
O,sulfinija,sem že mislila,da si kar na primorskem ostala,pa vidim,da si se še poškodovala ,no,saj dopust je bil super,noga se bo pa že pozdravla!! Lana38,tud jaz še držim pesti in nestrpno čakam tvoje rezultate!! Medika13,drži se,poskušaj gledati na svet s sončne strani!! Kaj bo s srečanjem,bomo imele svojega,a bomo skup z avgust-septemberkam se nekje okrog Celja baje??-dobile???
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.8.2007 10:02:05
|
|
|
|
citrončica
|
Kje pa so se izgubili tile naši tekaški krogi?? Moram malo temo zbezat na plano,vidim,da se "žurerke"kar nekaj oglašate,a po različnih temah.... ku-ku!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.8.2007 11:02:50
|
|
|
|
lana38
|
Pa so se res čisto izgubili tile krogi. Sulfinija, kje si? A spet na ? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.8.2007 15:14:47
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla ! Ja,na momente ta tema malo zaspi ! Ku,ku,kje ste
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.8.2007 16:43:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Pupike moje nisem jaz na morju,temveč sem ful delovno.Jutri spet predstavitev,...drugi teden 2x pol pa spet se pripravljam,da grema na majhen dopust na gorenjsko,...Fanj mi bodite in se tipkamo zvečer. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.8.2007 19:55:15
|
|
|
|
stunfek
|
Ojla bejbe! No, lepo, da se tema vsake toliko zbeza na plano. Ja, članice smo sicer kar dejavne...še pamelo sem zasledila, da je spet v boju za . Jaz sem trenutno v bolj glupem obdobju, ko se čaka, če smo kaj pridelala, če je bil klomifen kaj uspešen. Upanje je že zaradi dejstva, da sem jemala klomifen narastlo in s tem tudi neučakanost. Res mi je žal, da si nisem merila BT, da bi bila bolj sigurna glede ovulacije. No, ampak bolelo me je ko sto hudičev, tako da po mojem je bila na 15. dan, 7 dni po zadnji tabletki. Za ta dan mi jo je napovedal tudi moj ginekolog, na podlagi UZ iz 13. dne, ko sta folikla merila 18mm. A ima katera kaj spodbudnega za povedat? Npr. ja, seveda bo ratalo!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.8.2007 20:13:03
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek držim pesti,da vama je poratal.Javi se kaj na zs. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.8.2007 8:51:50
|
|
|
|
citrončica
|
Stunfek, ,naj rata!!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.8.2007 9:10:20
|
|
|
|
lana38
|
stunfek , da bi kamlu zagledala . LP
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?