Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 10:20:22
|
|
|
|
Skye
|
Štunfek zelo mi je žal
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 10:24:42
|
|
|
|
lana38
|
stunfek! Zelo mi je žal, da si tudi ti izgubila svojega . LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 13:59:03
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek ma ne no!Tako sem se razveselila ob tvoji novici,da si končno ,sedaj pa jočem s teboj in mi je srčno žal,da je morala ta težka žalot in bolečina doleteti tudi tebe.Vem,kako ti je,saj sem sama kar prevečkrat občutila to veliko žalost........ Štunfek,samo zate ,zelo mi je hudo......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 14:05:51
|
|
|
|
kodrana
|
stunfek zelo mi je hudo..
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 15:23:20
|
|
|
|
monikap
|
Stunfek tudi meni je zelo hudo .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 17:58:28
|
|
|
|
medika 13
|
stunfek...zjutraj, ko sem dobila tvoj sms so se mi ulile solze po licu Res mi je žal, da te je doletela izguba pikice za katero sta se tako dolgo trudila in ste jo vsi tako težko pričakovali.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 22:05:17
|
|
|
|
stunfek
|
hvala punce moje. zlate ste. no, na žalost sem morala dat skozi tudi abrazijo in samo upam, da je bila opravljena popolno in da ne bo še kakšnih dodatnih stresnih komplikacij. totalno sem emocionalno odpulena, moram priznat. Ko bi se guncala na taki ful veliki gugalnici, ki niha od vprašanj do ugibanj od jeze do žalosti, od brezbrižnosti do solza pa spet do sanj in upanja in želja in nepoumljive otopelosti. Prvič vidim samo sebe, kako se delam močno in pogumno, da jaz bom pa to pač zmogla, saj "nije težko što se mora" ampak tam nekje globoko, k še sama sebe ne vidim prav pogosto me je pa povozilo v neprepoznavno gmoto žalosti, ki pa je tokrat (tako se mi zdi) ne bom mogla potlačit, zato, da bom svetu kazala svojo močno plat. Saj vem, da bo bolje. Saj vem, da bomo čez tri mesece lahko ponovno probali. Samo to je nefer in to je svinjarija, da mora katerakoli to dajat skoz.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.9.2007 22:13:41
|
|
|
|
ledenka
|
stunfek hudo mi je zate. drzi se!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.9.2007 8:48:59
|
|
|
|
biba26
|
Stunfek resnično mi je žal! Naj ti ti temačni dnevi čimprej minejo!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.9.2007 21:30:07
|
|
|
|
martin6
|
stunfek žal mi je! A si jemala klomifen, pred zanositvijo.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.9.2007 8:49:45
|
|
|
|
stunfek
|
ja martin6. to je bil moj prvi cikel s klomifenom in prvič sem tudi slišala, da se nosečnosti s klomifenom večkrat končajo s splavom!?!? Si zato vprašala? Tega mi pa prej nihče ni omenil oziroma tega podatka nikjer nisem zasledila!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.9.2007 9:09:37
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek jaz sem klomifen jemala 6 mesecev in v tem času sem zasledila pri klomifenkah kar nekaj ss.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.9.2007 17:44:57
|
|
|
|
martin6
|
Stunfek, veš za kaj sem vprašala, ker sem jaz maja v drugem krogu klomifena zanosila in se je v devetem tednu vse končalo. Zato mislim, da ta klomifen , čeprav ga imam sedaj spet. Men je g. rekel naj počakam 3 po splavu.Čeprav v Angliji pravijo, da se naj počaka 1 , da je potem sluznica že vsa obnovljena. Jaz ne vem mislim, da bo enkrat že prišel čas, da bomo tudi me poročale o zdravi .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.9.2007 19:04:47
|
|
|
|
koala
|
Stunfek pa ne no!!!!!!!!! Mislim, kej je parvica na svetu. Nekatere bi vse dale za eno malo pikico, pa je ne morejo dobiti, drugi pa jih brezbrižno zavržejo kot smet. Ob takih dokodkih se tako razjezim da ni za povedat. Svinjarija na kubik. Draga moja, vem, da zdaj ni besed, ki bi ublažile tvojo bolečino, vedi pa da si v mojih mislih, da danes gori sečka za tvojo malo pikico na moji mizi. Želim ti veliko veliko razumevanja v okolici in da ti bodo pustili prebolet. Mislim nate in ti pošiljam velik in topel objem.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.9.2007 20:35:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Punce moje kak ste mi kaj?Jaz sem bolj .Se me loteva neki viroz grlo boli,smrkam,....in mam ful naporen teden.Glih ob nepravem času se me tole loteva ko morem v četrtek v LJ na prireditev,v soboto ima tašča 60.let jaz pa bolana,kriza no.V petek spet ne čakam vse je na enem kupu in nič kaj dobrega.Samo na kratko serm vas hotela pozdraviti sedaj pa grem v krtovo deželo z dvema blazina pokrita da me bo ja bolj toplo,jutri pa bom kar lepo čajčka pila celi dan in prelkeža in upam,da bom vsaj do sobote v stari formi za čagati. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.9.2007 13:07:23
|
|
|
|
medika 13
|
Sulfinija želim ti, da se čimprej pozdraviš, veliko čaja, limone in ljubezni pa bo prehlad preteklost Vam pa sporočam, da v petek končno odhajava na se že veselim sončka in malo bolj prijetnih temperatur. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.9.2007 16:17:48
|
|
|
|
lana38
|
medika 13, lepo se imejta na in uživajta. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 25.9.2007 19:31:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,jaz še sedaj ne morme priti k sebi,da sem tkole hitro pšošto prejela.Pvič bila v LJ junija,nato dopusti in glej ga zlomka 30.08.je šel najin karton na konzilij na dan,ko sma praznovala obletnico poroke,in povejo,da pošto naj pričakujem šele oktobra in danes najdem pošto v nabiralniku točno na rojstni dan moje tašče.Ali ni tole vse ksupaj malce srečno,sedaj le še upam,da bom do božiča že vedela rezultat in,mda mi test pokaže pozitvno še na god mojega moža,pol pa ni kaj da sma rojena pod srečno zvezdo. Medika13,uživaj mi na morju,spočij se in pol gremo skupaj v nove boje našim zmagam nasproti. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.10.2007 15:22:57
|
|
|
|
citrončica
|
Punce, kaj pa je to-štrajkate?? na 3.stran sem šla po temo...no da jo vsaj malo obudim... javite se kaj!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.10.2007 16:41:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,jaz mislim da bi si me,ki redno hodimo na tole temo lahko omislile tudi eno novoletno zabavo.Če bom nosečka v decembru bo 100% zabava in to v Marogicini pizzeriji.Kaj menite na mojo idejo? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.10.2007 16:54:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Oktavija, se bomo vse pravočasno zmenile,ok?Drugi meesc proti polovici lahko začnemo kaj študirati,velja punce? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.10.2007 16:57:16
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Oktavija, se bomo vse pravočasno zmenile,ok?Drugi meesc proti polovici lahko začnemo kaj študirati,velja punce? LP Jaz se strinjam upam da bomo do takrat že srečke in bo zato slavje 2X....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.10.2007 16:57:32
|
|
|
|
lana38
|
Ja, pa lahko kar tam rodim. Hecam se. Decembra bom že pravi slon. Zdaj sem še samo slonček. Ve se le fajn imejte na novoletni zabavi. Drugo leto pa se pridružim. LP
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?