|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2005
1.9.2007 11:42:02   
Nana Liza
mml-Upam, da je bilo to samo post nosičniško bruhanje (da ne pozabiš, da si noseča ) in kakšna viroza.  , da te slabost čimprej mine!

jana- dons imamo piransko ribico(dietno) in nič obilno sladkega. 2kg na teden -  ne bi hvala (če bi šlo 2kg na teden dol, bi še šlo, ampak gre 2kg na mesec) !

jana, cuma- prijetno kofetkanje na obali. Pa naj vedeževalka jana ti vidi kakšno pot iz kofeta. user posted image

arielca-mogoče najdeš kakšne čevlje zase ali je to sedaj samo še običaj?

Izabela- mogoče so pa samo zobki. user posted image Pri nas je bilo tako že 2-krat. En dan vročina in ponoči 2-krat jok, naslednji dan pa kot da ni nič.

šnucika- držimo pesti zateuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5076
1.9.2007 12:55:26   
arielca
Daaan...

Mi2 sva se potepali po Kranju. Končno sem dobila pameten model kavbojk za mojo rit user posted image .

Nana Liza, v Peku takle čas vedno potegnejo iz skladišča modele iz prazgodovine in potem jih prodajajo po 'ugodni' ceni user posted image . Na štantih je pa običajno ful gužva pa še probat ne morš tako, kot je treba user posted image , tako da jaz vsako leto malo pofirbcam pa kupim kakšno malenkost. Veselim se edino štantka Pupa, kjer imajo tako luštkane kapice za Brino user posted image .

cuma, upam, da bo kava učinkovita. Če ne drugače, se vsaj načvekajta.

mml, user posted image , upam, da si OK.

Izabela_, držim pesti, da bo vročina padla in da boste lahko uživali user posted image user posted image user posted image !

šnucika, važno je sodelovati... in preživeti brez bolečin user posted image . Mislim nate...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5077
1.9.2007 15:14:28   
Izabela_
Hvala vsem, ki ste držale pesti. Se mi zdi, da je pomagalo, danes je Matevž kar dobre volje. Zdajle sicer spi že dve uri, pa ga bom kar pustila, da malo notri prinese. Nana Liza, tudi jaz skoz trdim, da so zobki, tako da upam, da je res tako. Tri petke so zunaj ali pa lezejo ven, četrta pa tudi ne bo dolgo zaostajala... Spakirani še nismo user posted image , nekako se nismo mogli vživeti zdaj v ta dopust, ker smo samo gledali, ali Matevž bo ali ne bo za na pot.

Mml, pozdravi se, Cuma, srečno v porodnišnici, Jana 73, Nana Liza, Arielca in ostale - lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5078
1.9.2007 22:15:27   
šnucika
Dober večer!

cuma - hm...še kar nič?Da ne boš slučajno čakala na naslednjo luno,da te spet primejo popadki!user posted image

jana - vem,vem,da so leta tuuser posted image ...ampak čisto vsak,ki stoka,kako je bogi,da ne more nič,da ga vse boli,bi moral na tem evropskem videti neverjetne starčke - en švedski dedek je bil letnik 1917 in je pri svojih 90ih neverjetno plaval...na štartni kamen mu je pomagal en dečko iz njihove ekipe,ko pa je skočil v vodo...pa ne samo on,cela skupina starejših od 85....ne moreš verjeti!Vse tribune so bile na nogah in neprekinjeno smo ploskali.Pa ena babica je prišla na štart s palico,pomagali so ji gor...potem pa hop v vodo in plavala ko strela.
Ko to vidiš,se zaveš,da je treba življenje zajemati s polno žlico do konca.user posted image
Jaz sem danes plavala solidno.Sem zadovoljna in če ne bi bilo bolečin,bi bilo še kakšne pol sekunde ali sekundo boljše.

mml - upam,da si v redu.Mene je ena taka viroza zgrabila v 34. tednu.Pa sem končala čisto dehidrirana v porodnišnici,kjer sem bila dva dni na infuziji.
Drži se in nič več bruhanja ti želim!user posted image

Ko smo že pri bruhanju...meni je od vseh ketonalov včeraj že cel dan slabo.....bljak!user posted image

Počasi se bom spravila spat.Živa je že klonila utrujenosti,čeprav je kazalo,da bo danes dolgo v večer skakala po dnevni in razmetavala igrače.Včasih je pravi ponočnjakuser posted image ......mama šnuci pa komaj gleda poleg nje....user posted image

Vsem želim eno lepo in mirno noč!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 5079
1.9.2007 22:50:36   
kofetek2010
čeeeeeer!

Ni mi uspelo spravit cumo v porodnišnico! user posted image

mml - prosim ti uredi! user posted image

Sicer pa je cuma tako lepa nosečka, da lepše še nisem vidla. user posted image  
Ema pa je veeelikaaa, kr večja od Ele. Zgleda čist prava punčka, ni nič dojenčkasta. Bili sta ful družabni... vsaka na svojem koncu s svojim (t)atijem - vsaj enkrat sem lahko mal čvekala in mi ni bilo potrebno za Elo tekat. user posted image    

Grem jest... tortilje čakajo!

mirno noč!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5080
1.9.2007 23:23:25   
cuma
Jaaaanaaaaa! Nekaj pa ti je očitno uspelo :
Mislim, da se mi je začel luščiti čep user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... če je to to user posted image : sluz s tankimi rdečimi nitkami user posted image  ... a ga je bilo nekam malo ... user posted image . No, bomo videli.

Glede današnjega srečanja: Ja, res sta bili zelo družabni, Ema je imela napad samostojnega igranja - predvsem kuhanja v peskovniku in se je tako zaigrala da še pa pa-ja ni zmogla na koncu user posted image . Ela je imela veliko dela s kreganjem bigbrotherja, ki ji je jemal žogo ... sicer pa je veselo tekala sem in tja in povedala marsikaj. Gal je zelo olikan in prijazen dečko,  janin mož pa bi se lahko komot švercal za 30 letnika ..user posted image . O naši jani pa ne bom izgubljala besed ... kot user posted image  user posted image !

Se tipkamo jutri!
Lepo spite!

Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 5081
2.9.2007 9:33:27   
arielca
cuma, TO JE TO (čep mislim)!!!!! Čakaj, zdaj pošiljamo še okrepitve. mml, a si se že naročila k zobarju?

Mi2 zdejle šibava po štantkih, očija pa vmes oddava v službo user posted image .

Ju3 pa jaz začnem s službo, Brina gre pa prvič v vrtec. Zaenkrat sem presenetljivo mirna. Mislite na naju user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5082
2.9.2007 9:36:21   
kofetek2010
cuma - pojma nimam kako zgleda čep user posted image   kolikor se spomnim pa je neka sluz z nitkami in luščenje lahko traja malo časa ali pa počasi tja do 14 dni user posted image  Saj bo kmalu! user posted image  

Vidim te! user posted image  
Je Ema šla kmalu spat? Si se naspala? user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5083
2.9.2007 10:14:14   
cuma
Čau pupe!

jana: Ema je šla spat ob 22ih in potem ob 3.30 prišla k nam ... ni pa bilo histeričnega joka user posted image . Jaz sem sicer spala, samo skozi me je po malem zvijalo kot pred M user posted image . Zjutraj se je poslavljanje čepa nadaljevalo ampak po malem ... Zdaj sem poslala Emo in tatija na sprehod, jaz pa pucam in pospravljam ... imam ful energije in zagona user posted image . Potem pa hitro spečem še lazanjo in popoldan sem fraj ... pa grem lahko rodit user posted image !!!

Arielca: jojjj! Mene ne bi spravili iz WC ja na tvojem mestu. Jaaa, sem tipična devica in me psiha vedno priklene na školjko user posted image . Bom močno mislila nate in na Brino, sem pa sigurna, da bo šlo vse super! user posted image

Grem pomivat po tleh ... čaaau!

Neposredna povezava do sporočila: 5084
2.9.2007 15:59:09   
sonček balonček
Dan,

kako ste? Lara spi, jaz sem tudi malo zadremala, zdaj grem pa en načrt dokončat, da imam potem za službo vse porihtano. Upam, da se ne zbudi preden končam.

Lepo, da je Jani vsaj delno uspelo pripravit Cumo na porod. Cuma, to kar opisuješ je definitivno čep. Lahko ga je čisto malo, vsaj pri meni ga je bilo. Čez eno urco sem pa že rodila. Vso srečo!

Izabela, držim pesti, da dopust uspe in da bo Matevž zdrav.

Šnucika, zakaj pa ti ješ Ketonale do slabosti, jaz sem se glih kar najedla čokolade, pa mi je glih tako slabo. Je pa že bolje isti učinek s čokolado dosečt, kot pa s Ketonalomuser posted image .

Mml, joj upam da te ne zagrabi post nosečniška slabostuser posted image ! Meni je še vedno po vsakem žrtju slabo, ampak bruham pa nikoli ne. Si pa velikokrat želim, da bi lahko... npr. sedaj, ta trenutek (fuj čokolada). Nazadnje sem bruhala na prvem študentskem brucovanju (na naslednjih pa nikoli več). To je že skoraj 15 let nazaj.

Arielca, saj bo, kaj pa če te prvi dan mami pelje v šolo, tako kot prvčke? Moja sestra se že dva tedna joče, ker gre njen sin jutri v prvi dan v šolo. Mali je pa full vesel, da gre... Držim pesti, da boš uživala in da te bodo lepo sprejeli. Le kako te ne bi, saj se bereš kot fajn tršica...

Bino in NRMM imata očitno spet polne roke dela! Mene je tako strah, ko vidim, da prej kar veliki čvekici, sploh nimata več časa za RR.

Neposredna povezava do sporočila: 5085
2.9.2007 20:51:16   
arielca
Ojla,

Jaz sem danes kar pošteno utrujena. Je bil res naporen dan, ampak smo se imeli luštno user posted image . Zdajle šibam pod tuš pa še par stvari za šolo grem narest, potem pa ajo ajo. Sem hotela še likat, ampak se mi tolk ne da. Me bo vse počakalo user posted image .

cuma, mislim nate user posted image ...

sonček balonček, jaz imam zelo zelo rada otroke in meni moja služba ni bila nikoli breme, ampak užitek. Baje je to velik privilegij user posted image .

Sladke sanje!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 5086
2.9.2007 21:17:25   
NRMM
Čer!

Sem bolj kot ne ''iztirjena'' in kar ne morem verjet,da se je pri Kamniku včeraj ubil z motorjem moj najboljši prijatelj iz otroških let user posted image user posted image .Res sva preživela skupaj ogromno časa v vseh 14 letih,ko sem živela v Velenju,''celo'' osnovno šolo sva skupaj hodila zjutraj v šolo (od 1-4 je hodil par 100m dlje v drugo šolo),v 5 razredu se je prepisal na našo šolo in ker naju niso dali v isti razred,sem se jaz prepisala v njegovega....res sva bila ful prijatelja in kar ne morem verjet,da ga več ni user posted image .Dobro da imam Mašo in Marušo,da misli usmerjam veliko k njima in,da ne mislim na to,kako lepo sva se imela v otroških letih z njim in,da ga kar naenkrat več ni.

Pri nas drugače nič novega,dnevi so prekratki za kaj drugega kot za otroke,zdaj je Maruša en teden doma,ker je varuška na morju.Je pa postala prava lumpa od kar je pogruntala kako finoo je lulat na kahlico.Danes se mi je v postlcii slekla 6x predno je zaspala user posted image user posted image ,med kopanjem Maše se mi je pokakala med igračke,v glavnem pestro,pa še same smo nocoj,je ati v nočni.Sej več ne vem ali se naj jočem ali smejem tem njenim lumparijam user posted image .

Maša si je našla rokice in si jih na veliko ogleduje in tišči v usta,slini se kot polžek.Sem ji danes za finto pogledala dlesni,ker si rokice prav grdo tišči v usta in gloda z vso silo in ima zgoraj enke in dvojke prav nabrekle user posted image user posted image ,tak da ne vem,če jo zobeki ne jezijo,ker sem si potem dala na prst mokro gazico in ji drgnila in je od ugodja kar zadremala.Upam,da ni še to to,kajti komaj sem se pri Maruši rešila problemov ob izraščanju zobekov.

No to je zaenkrat to,napišem kateri dan več,grem pod tuš in spat,vsaj upam,da bom lahko zaspala.

Cuma to je nedvomno čep,tudi pri meni je takoo zgledalo pri Maruši in po dveh dneh,od kar se je začel luščit sem držala Marušo v naročju user posted image .

Lep večer vam želim!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5087
2.9.2007 21:24:39   
šnucika
Sem dobila nekaj časa za računalnikuser posted image ,ker je šel user posted image  ven na čik pavzo.
Pa Živa tudi že spi,očitno ji krajši dnevi pozitivno vplivajo na spanec....trkam...upam,da bo ta ritem držala še naprej!

arielca - srečno jutri,tebi in tvoji pupiki!user posted image
Zaposli se z mislijo,kako bo Brina uživala v vrtcu,pa boš prebrodila začetek nove službe.user posted image

cuma - no,si rodila?!user posted image
Ali še vedno luščiš čep?Navijam za Tinkaro,da hitro pride pokukat na svet.

sončekbalonček - ne maram čokolade.Pa nisem vajena antirevmatikov,ampak drugače ni šlo...evropsko je le vsaki dve leti...pa pri nas veteranih nikoli ne veš,če bomo še prišli na naslednjega!user posted image

mml - si boljše danes?

Zdaj šibam še malo brat po RR....včeraj sem našla med novimi nosečkami ,aprilkami,tudi bratovo punco.Imeli bomo torej še en naraščaj pri hiši,pa je mislila še nekaj časa skrivat....ampak šnucika vse zvoha!user posted image Tako bo moj brat že tretjič očka.

Lep večer in dober začetek novega tedna vsem skupaj!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5088
3.9.2007 8:32:10   
cuma
Dobro jutro pupe!

Še sem tu: popadki od 2h do pol4, p5ih do 6ih ,potem pa miiiiiiir user posted image . To je že malo neresno user posted image . Kot izgleda bom nosila to 5kilsko utež na križu in medenici in hodila ko 80 let stara raca še nekaj časa user posted image . No, se bom vsaj še pobarvala danes, ker sem siva ... ( a je čudno, pri vseh šokih zadnje čase? rodit pa ne rodit .... ).
Sonček: ko tudi mene več ne bo na RR, se začni sekirat ... user posted image  Pri Emi sem že prvo noč vdoma visela gor in limala slikice (zasvojenka user posted image ).

NRMM: user posted image  moje sožalje za prijatelja!Lepi spomini bodo ostali za vedno ... pa čeprav se ti v tem trenutku zdi, kot da ti je bil odvzet del otroštva. Drži se!
user posted image  za Mašo in rokice, Maruša pa je tudi zelo ustvarjalna user posted image user posted image .

arielca in Brina: Srečnoooo!

mml: še vedno hodiš z vrečko naokoli? Upam, da ne! user posted image

jana: kako je šlo na tekmi?

šnucika: user posted image  za uspešno tekmo! Prideta z Živo kej v Izolo pohajat? user posted image  

Zdaj pa peljem princesko ven, dokler sem še fit ...
se še kaj tipkamo!

Lep dan vsem!
Cuma

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5089
3.9.2007 8:36:11   
sonček balonček
Jutro!

Mene zebe kot psa! Joj, kako je mrzlo!

NRMM, res mi je žal za tvojega prijatelja! To z motorji je katastrofa, kaj se zadnja leta dogaja. A ti si živela v Velenju? Svašta. Do kdaj pa? Na katero OŠ si pa hodila?

Cuma, en sex pa bo!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5090
3.9.2007 8:53:05   
mml
Jutro,

jaz sem (še) doma, ker sem spet popoldan user posted image , sem imela zadnje 2x takšen mir, da bom sigurno danes vse noter prinesla. Manca je že pri varuški in na srečo je že spet vse po starem in sploh ne protestira več in z veseljem zašiba do vrat in potrka in potem gre v stanovanje, brez da bi pogledala, kaj se dogaja z mano user posted image . Me je pa danes najprej razveselila s spanjem do 7.05 in še po tem se ji ravno ni dalo vstati, planica kot že nekaj juter povsem suha (samo tako pogumna, da bi jo pustila brez plenice ponoči pa nisem user posted image ), sva se lepo pocrkljali in se šli oblečt. Jaz sem še pripravljala perila za prat, ko se pojavi gospodična in se drži za rito...in govori...to to to...seveda je uspešno naredila kupček v hlače, tako da sem jo morala najprej dodobra obrisat umit, oprat hlače in v mes se je uspela še polit s pralnim praškom, ki sem ga imela pripravljenega za v stroj, skratka seldilo je kmpletno preoblačenje. Ampak enkrat bo že pogruntala, da je boljše, če kaka na stranišče ali v kahlo...no vsaj upam. Smo pa soboto in nedeljo preživeli čisto brez plenic in brez polulanih hlač user posted image , tako da zadeva se premika. Računam še malo na morje in 14 dni skupenga bivanja in po tem res upam, da bo čisto brez plenic.

Jaz sem boljše. Tisto petkovo bruhanej in nekaj krčev v noči na sobot je bilo še vse kar je preostalo, nimam pojma kaj je bilo, ampak ni bilo prijetno. Tako da hvla vsem za lepe želje user posted image

arielca lep prvi vrtčevski dan, upam, da bo Brini zelo všeč v vrtcu in bo uživala med vrstniki user posted image

cuma ti samo povej za kdaj se naročim k zobozdravniku user posted image , ampak mislim, da glede na dogodke v zadnjih dneh to sploh ne bo potrebno. Sicer se ti pa še nikamor ne mudi, saj imaš še 14 dni do PDP, da te ne bomo prehitro napadle in pošiljale rodit user posted image

izabela upam, da je Matevž zdrav in uživate na dopustu user posted image

jana v to,da je cuma lepa nosečnica pa sploh nisem dvomilia. Kar se pa tiče posnetka varnostnih kamer in mojega bruhanja, srčno upam, da nisem spravila kakšenga varostniak do bruhanja user posted image

pegica držim pesti danes in po tem še naslednje 3 do 4 tedne user posted image user posted image user posted image

Nana Liza nikar ne poslušaj jane in njenih "zlobnih" napovedi glede kil user posted image

NRMM vidim, da ti ni dolgčas in da ga tudi Maruša uspešno biksa kar se tiče kahlice user posted image . Je pa definitvno vedno bolj zabavno, kadar se to dogaja komu drugemu. Upam, da tale teden za vas ne bo prenaporen in da bo Maruša pridna velika sestrica.
Žal mi je zate in za tvojega mladsotenga prijatelja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šnucika glavno, da si na prvenstvu uživala, vse ostalo je pa manj pomembno. Jaz nisem bila nikoli kaj prida plavalec in me spraviš v vodo, ko je res neznosno vroče, sicer pa rajši ležim na plaži in nič ne počnem (kar mislim, da v naslednjih letih ne bo opcija user posted image )

sonček balonček sta se z user posted image  že pomirila? Kaj je pa z Larino drisko in sumom na celiakijo? Upam, da ni iz vsega skupaj nič resnega user posted image . A ime za user posted image  si že izbrala?

Grem na zajtrk in prištimat stročji fižol, da ga user posted image  skuha za kosilo, ko pride domov

Vam zatežim še kaj popoldan, če ne bo prehudega drena v službi
vse manjkajoče  lep pozdrav in napišite kaj...opravičeno odsotna je samo bino user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5091
3.9.2007 10:13:16   
Pajaca
HOJLA!

Se mi ne da brat za nazaj, kaj se je ta teden zgodilo, a bom že nadoknadla.

Mi smo v Čatežu užival. Je bilo prav luštno, žal je bilo 3 dni bolj čudno vreme, a je hitro minilo.

Včeraj smo zvedel, da Pajace ni alergičen na pike os, ga je ena pičla, pa je bilo vse ok. Vsaj nekaj. Očitno jo je udaru, ker ga je pičla v liček.

To je to, nič novega.

Cuma javla sem se, zdaj pa lahko šibaš rodit!

LP vsem

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5092
3.9.2007 10:45:52   
kofetek2010
juuuuuuuutroooooooo!

Uf kako paše spat do 10:15 user posted image  
Ste mi kaj fauš? user posted image  
Varuška ima dopust in sva si z Elo privoščili... sedaj pa gleda "Bagi", jaz sem prečekirala, če je kak urgent e-mail in počasi se bova porihtali in greva na firmo, ter po mulca v šolo.

Drugače pa nič novega. user posted image  

Se še javim kaj!

uživajte!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 5093
3.9.2007 12:31:15   
sonček balonček
Jana, seveda smo ti favš!

Mml, z user posted image  sva se že pomirila. Se od tistega dretja nanj dalje res lepo obnaša. Si je spet bolj podoben. Mi zelo pomaga, tudi Laro ven spoka, da lahko vsaj enkrat na dan grem malo odležat. Pa zvečer jo da spat, da mi ne šari po popku in vleče za skoraj prazno ssizzzi. Ime imamo že izbrano in je na M. in ga ima že ena izmed naših decemberčk. Se kar skušamo držati imen ruskega izvora. Pa mi ni čist jasno zakaj. Meni so všeč. Ko sem bila noseča za Laro, so hoteli v firmi da gre dragi v Rusijo za nekaj let, ke so postavljali hčerinsko fabriko. Pa sem ji dala pol kar rusko ime Larisa, da če bi slučajno tja šli, da ne bi tako ven sekala...user posted image  No na srečo, tja ni bilo treba it. Saj v Moskovo ali Petersburg bi šla, ampak to je bil en kraj 500 km JV od Petersburga, tam ko imajo fiull neke izgrede. Saj glede imena se malo hecam, ker Laro sva imela izbrano že skor 10 let prej, preden sva jo spackala skupaj. A ti že imaš ime, menda si omenjala, da bo tudi na M?

Glede celiakije, gre Lara na testiranje. Naredila bo neke prve teste, ki jih naredijo kar ambulantno v ZD. Izvid blata je bil negativen na vse okužbe (viruse, ali kaj jaz vem), tako da zdravnica pravi, da jo naj pripeljem po napotnice. Mislim, da bova šli jutri ali pojutrišnjem k njej. Upam, da ne bo kaj narobe z izvidi, ker to je pa res hudo, če ona ne bi smela jest, kar ima rada. Pa tako rada je...

Ima pa Lara hude izsiljevalske napade zadnje dni. Tuli kot bi jo iz kože dajali, če kaj ni po njeno. Npr., če ji hočem dati nogavičke na noge, ali pa če se v avtu odloči, da ne bo več sedela v sedežu, če se gremo zvečer kopat, če ji ne pustim z vrati treskat... Čisto znori in se dere tudi po 10 minut skupaj. Potem pa naenkrat popusti in se začne smejat in sodelovat, če jo kaj skušamo animirat. Jo probam ignorirat, ampak pri glavobolu je to težko. Že itak mi gre na živce tudi če je samo radio prižgan ali pa TV, potem še pa ona čez svoj histeričen jok udari... JAO!

Neposredna povezava do sporočila: 5094
3.9.2007 12:57:23   
arielca
Ojla,

Moja lumpika spančka, jaz pa uradno pišem priprave, neuradno pa visim na RR.

Preživeli smo prvi dan v vrtcu in je bilo OK user posted image user posted image user posted image ! Očija so poslali domov, mala pa se je lepo zaigrala in ko je prišel ponjo, ga ni niti opazila. Ju3 bo že malo dlje tam in upam, da bomo uspešno napredovali! Hvala za lepe želje in držanje pesti user posted image !

Popoldne grem k frizerju na temeljito obdelavo moje glave user posted image , zdajle pa dokončat priprave. Sem še čisto počitniško razpoložena in kmaj čakam, da začnem z resnim delom. Tale začetna birokracija mi je user posted image .

Uživajte pa se še kaj oglasim. Zvečer imam v planu likanje v kombinaciji z RR user posted image .

Lupčka za vse!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 5095
3.9.2007 14:34:49   
NRMM
Daaan!

Najprej hvala vsem za tolažbo user posted image user posted image .

Sonček si se že ogrela?Zdaj je zunaj prav vroče user posted image ,ampak kaj ko bo tako samo še danes,jutri pa občutne ohladitve user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

NRMM, res mi je žal za tvojega prijatelja! To z motorji je katastrofa, kaj se zadnja leta dogaja. A ti si živela v Velenju? Svašta. Do kdaj pa? Na katero OŠ si pa hodila?

O ja sem preživela svoja najlepša leta v Velenju,potem sta me pa starša ''odvlekla''v Mb user posted image ,ko sem končala osnovno šolo,to pa je do leta 1992.Sem pa hodila na Anton Aškerc,bila pa doma čisto blizu te šole,nasproti znanega ''indijanskega''bloka,če so ti tile konci Velenja znani.
Welcome to the club izsiljevalskim izpadom.Hvala nekomu,da je pri meni tega malo,so pa toliko bolj hudi,ko je ati zraven,takrat pa mi gre vse v luft,ko se dere,kot bi jo dajal iz kože......sej bo minilo pravijo user posted image .

Mml vi ste že izbrali ime za vašega novega člana???Ja res mi ga fino biksa ta moja prvorojenka.........dobro,da se rada smejim,ampak v takih primerih ne vem kako naj reagiram,ker bolj ji pravim ne,bolj se ona slači.......upam,da jo mine ali pa se čisto odpove plenice,kar bi bilo odlično user posted image .Ta teden jo šolam,ampak kaj ko ga z atijem mahneta na potep,ji lepo namontira plenico in je brezkrbi s tem user posted image .No še predno gresta nazaj domu jo pozabi previt,tako da bo zdaj ziher vsa premočena user posted image  ,ko se zbudi in potem izpadem tečna,ker mu solim pamet,da je treba otroka kdaj pa kdaj previt tudi,če že nima volje jo spominjat,če jo lulat ipd.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Jana viš kak ti je fajn,ko lahko tako dolgo spiš user posted image ,ti malo zavidam veš user posted image .Me  bi lahko danes tudi spale do pol 9,ampak kaj ko ati prileti iz službe kot tornado,najprej je zbudil naju,ker so vrata spalnice odprte,potem pa je Maša zbudila Marušo in veselje se je začelo user posted image .Modrica še na hrbtu??

Cuma no zdej pa le idi v porodnišnico (ti priporočam tudi jaz to,kar ti je predlagala Sonček),da ne bodo sami neki lažni popadki user posted image  in,da bomo lahko ob prihodu Tinkare delili veselje s tabo.Veš kaj me zanima,kako pa so ti izvedlii obrat Tinkare?

Pajaca pravijo,da še prvi pik ne pokaže alergije,da potem naslednji.....koliko pa je to res,pa ne vem

Arielca super,da se je Brina imela tako lepo v vrtcu user posted image user posted image ,očitno ji paše družba otrok,druge igrače,prijazne tete.To ful veliko pomeni,no vsaj meni je,ko sem dala Marušo v varstvo.
Nisem pa ti še uspela dat pasa na pošto user posted image ......obljubim,da bom kmalu.

No ati je z Mašo iz sprehoda (sta odšetala v lekarno po kremico,ki so jo zmešali zanjo,ker sva bili dopoldne pri pediatrinji zaradi huudo suhe kože,kar poka ji do krvi,tak ima suho user posted image ),očitno še mala spi v vozičku,Maruša še tudi spi,po kosilu gremo nabirat slive,ker bo dedi skuhal domačo slivovo marmelado user posted image user posted image .

Lep dan in uživajte!

< Sporočilo je popravil NRMM -- 3.9.2007 14:35:43 >

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 5096
3.9.2007 15:13:08   
mml
Evo, še en služben pozdrav user posted image

Sem končno ujela šefa, da sem mu povedala, da naj od decembra ne računa name, ker sem user posted image . Prvih nekaj stavkov je malo težko govoril, po tem se je pa zbral in je zadevo prenesel dosti umirjeno in prijazno, pa saj drugega od njega niti nisem pričakovala, ker je večinoma čisto normalen, če odptejem ,da hodi domov namesto ob 15.30 ob 17.30 ali še kasneje...se vidi, da ima doma tečno ženo, otroci so pa že odrasli in so se odselili user posted image
Pri nas v služi je še večja norišnica kot je bila poleti, tako da sem prav vesela, da sem v službi samo še 2 tedna in grem po tem na dopust, oktobra pa res upam, da bo kaj bolj mirno user posted image

Kar se imena tiče ni pri nas še nič določenega, razen pač da bo na "M", čakava na izvid AC in morfologijo, da sploh veva za kateri spol izbirati ime user posted image . Se mi pa zdi, da bo kar problem, če bo user posted image , ker nisem prepričana, da bo obema všeč kakšno skupno ime na "M". Mislim, da bo za user posted image  lažje. No bomo videli...

arielca user posted image  za prvi dober vrtčevski dan. Ti verjamem, da ti pisanje priprav preseda, meni gre  tudi administracija na živce. Danes sem za dober dan, najprej 2 uri urejala papirje user posted image , po tem sem pa lhko lotila česa bolj pametnega...

cuma seks defintivno NE pomaga za sprožitev poroda....preverjeno user posted image , ampak vseeno poskusi, škoditi ne more user posted image

pajaca lepo, da ste uživali v toplicah. Kaj novega s tvojo novo službo?

jana če boš toliko poležavala, te bo vščipnilo v hrbtu, pa boš imela user posted image user posted image user posted image

sonček bravo za izbrano ime user posted image . Pri nama pa so imena s "č," "š" in "ž" že v osnovi na "ignore" listi user posted image , "j" in "c" sta pogojno sprejemljiva user posted image . Manca se je sposobna vreči na tla v kuhinji, če ne dobi ketčupa user posted image , drugače pa kakšnih hudih izsiljevalskih izpadov zaenkrat (že trkam) nima

NRMM upam, da bo Maši kremica pomagala in da bo tudi to pripomoglo k boljšemu počutju. Sicer ste pa že skoraj zmagali, saj se že pospešeno bližate 12. tednu user posted image , po tem je pa medna vse lažje in boljše user posted image . Manca kakšne hude manije lsačenja nima, je prelena za kaj takšnega, razen ko sedi na kahli je pa treba slečt hlače in spodnje hlačke - nimam pojma zakaj user posted image . Je pa poraba plenic drastično padla na 1 za spanje. Sedaj se resno sprašujem koliko plenic naj spakriam s sabo za 14 dni na Djerbi

Drage moje, kaj pravite, če se spet enkrat dobimo v bolj konkretnem številu..skratka Štajerke in ostale na enem koncu user posted image , da vidimo, kako so kaj zrasli naši decembrčki, kako so se mamice pomladile in polepšale,...? Kaj pravite na kakšno srečanje tam nekje v oktobru v Celju? NRMM in bino bosta že iz najhujšega, cuma se bo že spočila, Nana Liza še ne bo šla rodit...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 5097
3.9.2007 16:01:15   
kofetek2010
vedno pozabi napisat....

oj hrbet je OK, hvala vsem, ki ste mislile name user posted image  

Gremo počasi domov... sem bila 4.ure z obema v pisarni user posted image   Ne vem kdaj je tamali uspelo vsekat po tikovnici, ker mi črke m, s, o, i, a grejo ful težko stisnit. user posted image  

Ob 17h pa greva na GIB pogledat kako zgleda telovadba.

Bom poročala!

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5098
3.9.2007 19:59:07   
Nana Liza
Drage moje, kaj pravite, če se spet enkrat dobimo v bolj konkretnem številu..skratka Štajerke in ostale na enem koncu , da vidimo, kako so kaj zrasli naši decembrčki, kako so se mamice pomladile in polepšale,...? Kaj pravite na kakšno srečanje tam nekje v oktobru v Celju? NRMM in bino bosta že iz najhujšega, cuma se bo že spočila, Nana Liza še ne bo šla rodit...

mml- Tole je pa zelo zelo dobra ideja! user posted image

Ta vikend sem imela napade peke. Sem spekla boroničevo pecivo, muffine in včeraj še ponesrečeno trto. Se ni spekla na sredini in je ratal na koncu čokoladni kolač. Vseeno ga ni več.

Danes mi je pa zapasala paella. Sploh nisem pomislila na morske sadeže in user posted image ! No nekaj dagenj sem potem pustila na krožniku. Če paše, paše. user posted image

Danes je ful en zaspan dan. Se mi je v službo komaj uspelo prikotaliti do 8h.user posted image Pa še taka gužva je bila.

Lp, NL.

Neposredna povezava do sporočila: 5099
3.9.2007 21:00:07   
arielca
NRMM, user posted image user posted image user posted image . Sem hotela že prej napisat, kako zelo mi je hudo, ampak mi je kar ušlo iz glave user posted image . V takih trenutkih so vse besede odveč user posted image . Drži se...

Nana Liza, user posted image user posted image user posted image  za vse dobrote! Se vidi, da si srečka user posted image .

cuma, raaapoort user posted image .

Pajaca, user posted image  za dopust! A sta Pajacek in pajacka že v vrtcu?

bino, kjeeeee siiiii user posted image ?

mml, mi2 lahko sproživa kakšno akcijo proti birokraciji. Jaz jo tako sovražim user posted image . Najbolj butasto mi je izpolnjevanje dnevnikov, ker je hudičevo pomembno ali narediš minus ali križec user posted image .

Zdajle grem pa likat. Mam taaaakoooo goro cunj user posted image . Drugače sem pa tut fino user posted image , ker sem ponoči razmišljala milijon stvari (namesto, da bi spala).
Aja, in projekt frizer je uspel. Imam novo frizuro user posted image .

Lep večer in sladke sanje!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 5100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  202 203 [204] 205 206   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Čudovit način, da otroku poveste resnico o...
Otrok je star sedem let in postaja vedno bolj sumničav glede Miklavža, Dedka Mraza, Božička. Zastavlja veliko vprašanj, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?