TanjaS
|
Večer, smo bili spet leteči (le kdaj bo malo miru) - dopoldne v službi na sestanku in me ni nič prijelo veselje, da se kmalu vrnem . potem na špancirju, kuhanje, po Kajo v šolo, spet malo ven, je bil mraz do kosti, popoldne sem pa za jutri pripravila solato za kosilo in skuhala en kup zelenjave, ki je bila v hladilniku za porabit, spasirala in pripravila malo zaloge za "hude čase". L_P, mi smo bili še za vami - rok 3.1., imata pa naša korenjaka na isti dan RD, če se ne motim. Naja3, Maks tudi po jogurtih in skutkah včasih bruhne, pa mi je čudno, ker ni do sedaj nikoli polival ali bruhcal. Pa mislim, da ni od preveč hrane, ker poje eno ali dve tisti mali skutici ali pa še ne cel jogurt, tko da to ne more biti to. Pa samo po mlečnih stvareh. Mi2 se dojiva še zjutraj (okoli 5), samo iz desne, leva je fuč. Pa mislim, da tudi desna ne bo več dolgo. Mogoče bi dalj spal, če bi mu mleko naredila, a je najbolj komot, če ga priklopim. Ali katera že daje malčkom navadno mleko? Maks je tudi velik 76,5 in tehta 10160 g - ampak so mu bodiji H&M 74 čist ok. Pa Okaidi je tudi 74 ok in Chicco, ostalo ima pa že 80. Vilma čuvaj se in veliko počivaj. Vampirka, super, da je mala bolje, izgubljene grame bo pa že nadoknadila. Mi se tudi še ne plazimo po vseh 4 ampak se vleče naprej kot v vojski. je pa hiter in povsod ga je dosti. Ampak v RA ni bila zadovoljna in morava spet na FTH, čeprav je tam rekla, da je vse ok in ne rabivaveč hoditi, ker je samo vprašanje časa, kdaj bo pogruntal kobacanje.
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|