|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
5.9.2007 13:47:24   
Strawberrie Cherrie
Uf tole sem pa spregledala.
Vampirka, upam, da ste že okuser posted image

Moj_moj, Ožbej je tudi hm...ravnokar iz protesta, ker sem ga sprevila zaspal? Sprevila sem ga in je uveljavljam svojo TRMO, potem sem ga pa dala v kinderbet, pa sem šla na wc in sem ga slišala kako protestira, pridem nazaj pa spi. valjda, logično, zdajle čez 5minut bi mogla mi2 krenit....

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
5.9.2007 14:46:04   
crci06
nejc je te dni obupno protestiral in jokal zaradi previjanja.
običajno je tako, da če je pokakan, je zoprn, rešiš težavo in je OK.

Zdaj pa, samo da sem ga dala na previjalno, je bila pa kriza. Neustavljiv jok.
Že par dni izvajam zraven pevsko-plesne akrobacije, tako, da bi lahko tudi sebe posnela in bi se tudi fajn smejali.
Bi prodajala po top-shopu namesto AbTronicka za trebušne mišice...

Pomoje je jokal zato, ker je imel vneto rito, moj pravi, da ga je verjenot vse bolelo, vse mipice in kosti, pa da mu ni pasalo, če smo ga po previjalni premetavalo... danes pa verjento cmevka že iz navade, je pa veliko, veliko bolje.

Men so tile robčki že čisto razžrli roke.

Nejc spi inmislim (upam user posted image ) da mi robčkov zmanjka, še preden se zbudi, da končno neham obsedeno vse brisat.

Samo 2 štuka mi še ostaneta user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
5.9.2007 15:20:38   
Vilma
Moj_moj in L_p vajina dva malčka se mi prva smilita. Pa vidve tudi, dobri sta! Se nič ne pritožujeta, da vama je težko, jaz bi verjetno prejamrala še in ne.
No v bistvu se oglašam zato, da mal pojamram. user posted image
Spali smo obupno. Zaspal je ob pol desetih, potem pa se je do pol enih zbujal na 15 minut in jokal. user posted image
Danes čez dan je spal samo 20 minut. Posledično sva oba tečna, jaz posebno. OD vse neprespanosti sem doma pozabila izklopit steklokeramično, tako da sem skoraj zažgala stanovanje, ko sva se šla vozičkat. Vmes naju je ujel dež, sem tekla domov, še zdaj sem čist hin. Doma pa me je po vsem tem tekanju prijel tak kašelj, da nisem prišla k sebi, vmes je prišla še slabost, tako da sem še bruhala user posted image  Vmes sva z Dominikom zgubila edine čevljčke, ki jih ima. Ena adidaska nama je padla v eno globoko luknjo, polno smeti in prahu, sem čeveljček kar tam pustila, naj ga jutri moj dragi rešuje. Aja za porvrh sva sama doma, dragi dežura in pride šele jutri. Zdaj je prišla nona Dominika uspavat (prvič), upam da ji bo ratalo.
Skratka dan tak, da upam da čim prej mine.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
5.9.2007 15:59:58   
crci06
OJEJ Vilma, to pa je bil dan!
Upam, da je tvoje zdravje boljše! Bruhanje od napora?
Za zažgano posodo in izgubljen čeveljček se pa ne splača več sekirat.
Če ti uspe sčistit posodo in najdit čeveljček, super, sicer bo pa čeveljčke tako ali tako hitro prerastel!
Posoda pa... no ja...

Ti bolj sebe pazi, da se ne naprezaš in ne sekiraj.
Moj nasvet: privošči si kavo in čokolado in dobro muziko!

Pa tudi tebi (vama) pripada malo počitka!!!!

Jaz, veliki borec za počitek in kavo in čokolado! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
5.9.2007 16:42:51   
r1ta
Moj_moj ne mi preveč o čokoladi ker bom šla spet v špajzico pajke štet!user posted image  Ajd Vilma lahko je čokolado, ti pa ne!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
5.9.2007 17:41:03   
crci06
jst sm pa včeraj dobila paket od Životinjskega carstva user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
5.9.2007 17:52:20   
vampirka
Ojla - se javim, ker mala miš spi po današnjem cepljenju. Drugače je že boljše. Jemo ferrobet tabletke za železo...
Laura nosi št. 68 in 74 (odvisno od firme). Najnovejše mere pa so: 69cm in 7800g (vmes je pol kilce zgubila zaradi driske). Sedi že povsem samostojno, plazi se bolj ne kot ja (če ji že uspe, potem je to rikverc user posted image ). Na nogice se pa še nič sama ne postavlja (silim jo pa ne). Konec meseca imava kontrolo v RA (pri 3m sva bili prvič in edinič) - pa da vidimo kaj bodo povedali...

Nejko in Ožbej - pocajtajta se, pobalina!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
5.9.2007 18:14:40   
r1ta
Vampirka ti si ena velika pojava! Tile komentarji slikic in nasploh ideje za slike so fenomenalni! "Give me five muci", "da bom čista in dišeča", "z računom lahko menjate", "babji čvek", najbolj pa zažge "playboy junior edition"!user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
5.9.2007 18:50:21   
Naja30
user posted image user posted image user posted image  Ful sem že napisala, pa me je ven vrglo!!!

Posvetovalnica - razočarana sem. Vprašala za polivanje in baje ji dajem preveč hrane user posted image  No, če je 130ml kašice preveč hrane, pa tud ne vem?? Koliko kaj vaši pojejo na obrok?
Na ličku se ji je pred 2 dnevoma pojavil rahel flekec, tak pikčast in naj bi bila alergija, verjetno na rumenjak. Pa sem ji ga dala čisto malo v ponedeljek in evo user posted image  Čez ene 3 tedne ga bo spet dobila, pa da vidimo.
Dobili smo tudi železov sirup in sicer na podlagi tega, da je pogledala tamalo in rekla, da ga rabi user posted image  A se ne vzame kri za preverjanje železa? Pri 6m so ji vzeli kri, ker jo je pogledala in rekla, da se ji zdi slabokrvna. Kri je bila ok.

Ne vem, kar malo sem žalostna zarad teh dogodkov in skrbi me še vedno polivanje, nič novega ni povedala. Posledično je tud Tija malo sitna.

Vilma, pošiljam ti eno user posted image  za lepši dan!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
5.9.2007 20:19:30   
TanjaS
Večer,

smo bili spet leteči (le kdaj bo malo miru) - dopoldne v službi na sestanku in me ni nič prijelo veselje, da se kmalu vrnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . potem na špancirju, kuhanje, po Kajo v šolo, spet malo ven, je bil mraz do kosti, popoldne sem pa za jutri pripravila solato za kosilo in skuhala en kup zelenjave, ki je bila v hladilniku za porabit, spasirala in pripravila malo zaloge za "hude čase".

L_P, mi smo bili še za vami - rok 3.1., imata pa naša korenjaka na isti dan RD, če se ne motim.

Naja3, Maks tudi po jogurtih in skutkah včasih bruhne, pa mi je čudno, ker ni do sedaj nikoli polival ali bruhcal. Pa mislim, da ni od preveč hrane, ker poje eno ali dve tisti mali skutici ali pa še ne cel jogurt, tko da to ne more biti to. Pa samo po mlečnih stvareh.

Mi2 se dojiva še zjutraj (okoli 5), samo iz desne, leva je fuč. Pa mislim, da tudi desna ne bo več dolgo. Mogoče bi dalj spal, če bi mu mleko naredila, a je najbolj komot, če ga priklopim. Ali katera že daje malčkom navadno mleko?

Maks je tudi velik 76,5 in tehta 10160 g - ampak so mu bodiji H&M 74 čist ok. Pa Okaidi je tudi 74 ok in Chicco, ostalo ima pa že 80.

Vilma čuvaj se in veliko počivaj.

Vampirka, super, da je mala bolje, izgubljene grame bo pa že nadoknadila. Mi se tudi še ne plazimo po vseh 4 ampak se vleče naprej kot v vojski. je pa hiter in povsod ga je dosti. Ampak v RA ni bila zadovoljna in morava spet na FTH, čeprav je tam rekla, da je vse ok in ne rabivaveč hoditi, ker je samo vprašanje časa, kdaj bo pogruntal kobacanje. user posted image user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.9.2007 21:21:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Ali katera že daje malčkom navadno mleko?

Seveda, jaz že skoz. V kašicah, pa kadar mu recimo zalijem tisto, kar zmiksam, pa s kislo smetano... Glede na to, da se sicer še dojiva, se sploh ne sekiram zaradi tistega dcl mleka.

(odgovor članu TanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.9.2007 21:32:53   
ally1
čer punce, po dolgem času vam spet mal pišem. Vidim da se vam vsem kar veliko dogaja user posted image  user posted image .
No tudi pri nas se dogaja, bolj počasi in počasi, vendar bo šlo. Jutri smo stari 9m in naš cilj (oz.cilj od mamiuser posted image ) je bil, da bomo pri 10m samostojno sedeli, naj vam povem, da naš Matic že sedi, samo včasih se še malo zamaje in pade na meho user posted image  user posted image . Vsi smo zelo ponosni na njega user posted image , tudi fizioterapevtka je zadovoljna z njim user posted image .
Imava pa drug problem: NOČE mi jesti tople hrane (gresolino, frutolino, kosilo...), samo skutke, pa mogoče kakšno doma narejeno sadno kašico. Drugače imamo ful problemov z zaprtjem, ta teden pa je nonstop pokakan in sploh ne vem kaj naj naredim - ali imate kak predloguser posted image . Zobke že ima 2 spodaj in 2 zgoraj, ne vem če bi ta neješčnost bila od zobkov, a user posted image . Upam, da bomo skupaj našli kakšno rešitev, če se nam kaj posvetiuser posted image user posted image user posted image .

Dobro spite in lahko noč vam in vašim user posted image  user posted image .

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
5.9.2007 22:06:36   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Naja3, Maks tudi po jogurtih in skutkah včasih bruhne, pa mi je čudno, ker ni do sedaj nikoli polival ali bruhcal. Pa mislim, da ni od preveč hrane, ker poje eno ali dve tisti mali skutici ali pa še ne cel jogurt, tko da to ne more biti to. Pa samo po mlečnih stvareh.

Mi2 se dojiva še zjutraj (okoli 5), samo iz desne, leva je fuč. Pa mislim, da tudi desna ne bo več dolgo. Mogoče bi dalj spal, če bi mu mleko naredila, a je najbolj komot, če ga priklopim. Ali katera že daje malčkom navadno mleko?

Če bruhne po skutah ali jogurtih, je baje dokaj normalno, ker so kisli, predvsem jogurti. Mi je rekla, naj ji dam zraven kak piškot ali sladko sadje (banano), da se malo prikrije ta kislost.
Navadno mleko ji pa jaz še ne dajem. Edini ml. izdelki pri nas so skuta, kisla smetana občasno in maslo. Aja, pa tisto peno na beli kavi moram obvezno z njo deliti, drugače se jezi user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
5.9.2007 22:28:32   
Vilma
No dan se je proti popoldnevu umiril, hvala bogu! Nona ni uspela v 70 minuta uspavat Dominika. Je pa vsaj poskušala, kar je najpomembneje. Moram jo mal upeljat, da mi bo vsaj mal mal pomagala. Ji bo pa drugič ratalo.
Sem ga pa potem uspavala jaz in je spal od 16:10 do 18:45 in jaz z njim user posted image  Dve uri in pol popoldanskega luksuza. Še ponoči ne spi toliko časa v kosu. user posted image  Mal se hecam.
No ko sva vstala, pa me je nekaj uščipnilo v zgornjem delu trebuha desno. Tam pri želodcu. Se kateri sanja, kaj bi tam lahko bilo? Se mi je zgodilo že drugič in me je malo strah. Boli pa cca 10 minut, je kot nek napad, takrat ne morem dihat, stat, sedet, skratka nič.
Malo me je strah, da niso kakšni žolčni kamni. Kaj drugega mi skoraj ne pade na pamet. No če se katera spozna na anatomijo, trebuh, zgoraj desno, pri želodcu, kaj bi to bilo? Če ne bom šla brskat po netu. user posted image  Če se pa ponovi še 1X se bom šla pa kar k zdravniku pokazat.
Dominik je zaspal ob desetih. NO saj nisem mogla pričakovat, da bo šel prej spat po tako dolgem popoldanskem spancu.

Navadnega mleka še ne dajem in verjetno en čas še ne bom. Kar se tiče rahlega bruhanja po skutkah, jogurtih, se dogaja tudi pri nas. Po mojem je res zato, ker so te zadeve rahlo kisle.

Aja pa hvala za čestitke. user posted image  Od današnjega dne sem skoraj pozabila, da naš dečko prazuje 2/3 leta. user posted image
Čestitam sama tudi vsem ostalim za 9-mesecev, nas je kar nekaj na ta dan, se vidi, da je bila takrat polna luna. user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
5.9.2007 22:33:23   
Naja30
Da ne bo prej čez polnoč user posted image  tudi mi2 z mojo uspavano princesko čestitava vsem današnjim slavljencem!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
5.9.2007 22:43:17   
Vilma
Kriza user posted image  Nosečniški znaki: izguba spomina, slaba matematika...

Aja pa hvala za čestitke. user posted image  Od današnjega dne sem skoraj pozabila, da naš dečko prazuje 2/3 leta. user posted image

Menda ja 3/4 in ne 2/3. Čist prav mi je, kaj pa se sred noči igram s številkami. Grem spat, jutri bo lep dan. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.9.2007 9:33:23   
Strawberrie Cherrie
Jutro (tole pišem prva, mogoče ne bom oddala prva, ampak vseeno sem prva user posted image user posted image user posted image user posted image )

Anyway, mali je dosti bolje, je ravnokar razsul škatlo s kockami in jih raznosil po celi dnevni. Zjutraj si je preuredil posteljico, in razmetal cel predal nogavic, medtem ko sem si umivala zobe.
Kakico ima še vedno tekočouser posted image Se je včeraj tako pokakal, da je bilo potrebno vse tuto completo zamenjati! Od bodya, puloverja, hlač, še štumfkov.
Mu pa zelo teče iz nosa, revežu,

V glavnem, revež se polna buni, ga grem dat spat, pa pridem nazaj, da vam napišem še kakšno litanijo več!

Oddam, da vidim, če sem prvauser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.9.2007 9:33:52   
Strawberrie Cherrie
jjjjjjjjjjjjeeeeeeeejjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.9.2007 9:34:42   
r1ta
Dobro jutro!

Mojega spet meče...user posted image

Danes pa izide tista superMami, v kateri naj bi bil objavljen intervju z mano. Če katera slučajno revijo kupi, naj mi pove če je res notri, velja!? Prosim!

Spali smo v redu. Zbudila se je samo enkrat okoli enih ponoči za dudo in potem ob pol sedmih. Jaz sem pa šla sinoči spat že ob desetih, tako da sem se tudi naspala.

Danes si grem pa iz inata kupit ene čevlje. Imam že nagledane. Tako!

Vilma pazi nase kršen Matiček rompompom!

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.9.2007 10:13:28   
Strawberrie Cherrie

Hehe, tole je mene tut v nosečnosti držalo - slaba matematika user posted image user posted image user posted image sem si pdp po mesecih kar skrajšala user posted image user posted image user posted image

Vilma drži se user posted image , pa idi se pokazat G....
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Kriza user posted image  Nosečniški znaki: izguba spomina, slaba matematika...

Menda ja 3/4 in ne 2/3. Čist prav mi je, kaj pa se sred noči igram s številkami. Grem spat, jutri bo lep dan. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.9.2007 11:43:57   
TanjaS
Dan!

Ja kje pa ste vse? Glede na vreme bi morale bolj čvekati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva šla celo ven, je šef prišel v Komendo in sva ga morala iti pozdraviti. Je pa zunaj mraz kot sredi zime brrrrrrrrrrrrrrr. Groza. A katera verjame,d a smo bili še prejšnji teden v kratkih hlačah? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maks ima žogo in se z njo zabava. Je zagotovo njegova najljubša igrača, jo lahko tudi pol ure ali več lovi po dnevni sobi.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.9.2007 13:21:08   
Shorty_
hej!

no sam da mal pokomentiram in seveda čestitke vsem obmesečnicam.
Mleko ji jz dam v špinačo al pa gres ji skuham na mleku sam ga ni niti ene žličke še pojedla drugače se pa itak še dojiva. Zadnje čase obožuje juhiceuser posted image

no njena igračka 1a je tudi balon je še  boljši kot žoga ker ga lažje ščipauser posted image

no garaža se pospravlja obstaja pa možnost da grem kmalu v službouser posted image user posted image no več povem ko bo bolj sigurno

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
6.9.2007 14:04:50   
Naja30
Pozdravček.

Tija je imela danes zmenek z Nejcem. Ja, sta se malo dobila, poklepetala o rota virusu, fant zgleda zdrav. Ko sta mamici popili kavico, pa vsak na svojo stran. Zdajle mi spi. Prvič mi jo je uspelo prinesti spečo iz avta gor do postelje user posted image  user posted image  Ponavadi se je zbudila nekje po poti.

Punce, a katera ve, kako izgleda alergija na jajce oz.  konkretno rumenjak? user posted image  Bom pogledala na forum alergije, ampak če slučajno tukaj katera ve. Tija ima po ličku že od ponedeljka, ko sem ji dala 2/3 rumenjaka (drugič ga je zdaj jedla, prvič je bilo ok) tak flek rdeč, malo pikic. In ne zgine. Sem malo zaskrbljena, ker alergija na jajce je pa res en user posted image

r1ta sem misla že prej kupit supermami, pa sem potem pozabla user posted image  Bom kasneje in ti povem, ali je vaša visokost objavljena ali ne.

shorty držim pestke za službo. Joj, jaz se tud moram spravit malo iskat... pa se mi kar ne da user posted image

Ja, mrzlo je. Tukaj v Lj še bolj kot na morju. Tija je imela za ven body s kratkimi rokavi, povrhu majčko z dolgimi in čez jeans jaknico. Ali pretiravam? user posted image  Ampak mene je ful zeblo.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
6.9.2007 14:13:23   
r1ta
Pa kaj si ja nor! Piše na prvi strani da je v Celju ob 13. uri bilo 10 stopinj! Pa saj ne morem verjeti! Pri nas je danes 20 stopinj, malo piha in tu in tam malo poškropi. Ni ravno pravljično in mene kljub temu zebe, tako da imam nažgana dva radiatorjauser posted image . Saj moj me bo preklel ko bo to videl ampak mene vseeno zebe... Se mi je maščobni plašč stopiluser posted image .

Kaj potem oktobra ko pridem prinesem s seboj smuče in kombinezon?

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
6.9.2007 14:21:58   
Strawberrie Cherrie
Naja3, tole kamot zgleda kot alergija na rumenjak. Počakaj kakšen dan, da boš videla, če bo zginlo.

R1ta, mi2 z mojim sva ravno študirala, da greva že kar 15sep po kombinezonček za tamalegauser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?