|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
3.9.2007 9:52:50   
Strawberrie Cherrie
Jutro.

R1ta ->  http://strudeljcek.blog.siol.net

Mi smo imeli noč tako/tako. Zvečer sem mu dala 3/4 svečke, se je podojil in spal do 3h. Potem smo imeli jok do 5h, ko me je razjezilo, kljub temu, da je imel vročine samo 37.5, sem mu dala še pol svečke, ker je itak tudi proti bolečinam, pa da je lahko revež zaspal. Spal je dobesedno na meni, tako da sem cela trda. user posted image
Potem smo se seveda zaspali in se zbudili šele 8.15h? Brezveze bi bilo ga sedaj vlačit k P, gremo ob 12h, ko bo konec tavečje gužve, malice in te bedarije.

A katera ve, če slučajno bolane dojenčke jemljejo naprej in jim ni potrebno čakati? Ala dežurni zdravnik?

Pižamica -> Ožbej spi tudi v dolgi pižami že par dni; ima pa tiste iz H&M, imela sem jih pa tudi iz Marks&Spencerja, pa jih je prerastel. Pokrit je bil pa do predvčerajšnim z rjuhu, sedaj pa s takim 'prehodnim kovtrčkom'. Pri nas se vreča ne obnese, ker si mora gospod sin vse to čez glavno nadeknit, drugače ne zaspiuser posted image

Samo res, kje je pa moj_moj. Jaz upam, da je z Nejcem vse ok, da je mali že živahten in je nehal bruhati.user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.9.2007 9:59:48   
r1ta
London_paris hvala! Takoj te dam med priljubljene!user posted image user posted image

Sem esemesala moj_moj in pravi da gre z Nejkom na bolje, imajo pa internetni mrk! Boga reva, saj bo še padla v dilerij!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.9.2007 10:55:48   
emaa
L_p ste prerasli cote, a. Naša dva nosita več ali manj bodije 86 (manjših nimamo več, od C&A 80 jima je že premajhna), pa tudi 92 in 98. Majice so pa v redu 80, če le ni kak ultra kratek model. Dolgih bodijev nimam nič. Hlače imam (trenirke, pa kak par hlač, sva nekaj kupila pred časom), te so pa še v redu 80, sta se več ali manj potegnila v trup, zdaj čakam, da se potegnemo v noge, ker če ne bomo čez avtosedež pogledal z glavo pri tem tempu. Pižamice bom kupila kar dvodelne, ker potem imata lahko kar dolgo kratke bodije, sta itak bolj vroča. 

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.9.2007 13:43:59   
crci06
ka si ti nor?
2 strani napišem, pa me ven vrže!
pa tako lepo sem vsako posebej ogovorila...

Zdaj pa kr skupaj: bravo za 8-ko še za Ano in Nejca!
Pa bravo za zobek, za skorajšnji zobek malo manj, se bo Tija še morala potrudit user posted image , pa za sedenje (sedenje po uspavanju malo manjuser posted image ) , plazenje, premike s hojico... za vse nas!

L_P: če mene vprašaš, že vem, kaj vam je. Škoda, da nisem prej videla, bi ti rekla, da nesi blato s seboj v laboratorij, ker imajo za viruse rota hitri test.  ČE se ti zapravlja, pusti Ožbeja s tvojim doma in si pojdi kupit še dodatnih 30 bodijev, ker jih boš rabila user posted image user posted image  Mene danes čaka SAMO en stroj ZAENKRAT! (trkam!)

Bravo jaz, vraževernica stara, s trkanjem sem si mulca zbudila...

Skratka, mi smo bolje. zaenkrat. Mulc je precej izčrpan. M je včeraj, ko se je vrnil po 2 dneva odsotnosti dejal, da ga ne bi prepoznal, če bi mu posedel vrsto mulcov, enako oblečenih user posted image
Danes se pa že nasmiha ipd. Problem je, ker mora non-stop (najbolj  se mi obnese sistem na 10-15 min) piti in jesti čisto po malo 5-15 ml naenkrat. In zvečer, ko zaspimo za 3-4 ure, je potem reveć čisto lačen in žejen in grabi flaško (kompot + Reidrato!), potem mu pustim preveč popiti, pa gre bruhica po kovtru... Samo v garderobni mi še ni bruhal (na etison). Ne bom trkala, raje ga en bom tja nesla sploh.

L_P: sporoči diagnozo, če bom lahko, ti bom še kaj pametnega napisla, če je to res to.
Ja, baje razsajajo rota virusi... kaj čmo.

Moram poklicat za kontrolo... upam, da bo P všeč elastičnost nejčeve kože... (njihov hitri test, da niso dehidrirani otročki, to je pa u iber ultra nevarno)....

Pa pa

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.9.2007 17:21:50   
Naja30
Ja, pri naši pa kovterček, dekica itd ne ostane dolgo na njej user posted image  Ne vem, kako to, da ko že trdno spi in jo pokrijem, se ona takoj obrne na drugo stran in odkrije user posted image

r1ta, spet nekaj istega! H&M in hello kitty pižamica...user posted image  Komaj čakam, da ji jo začnem oblačit, ko je tak cortkana!

l_p, verjetno je že prepozno, ampak ja, bolane otroke jemljejo naprej. Vsaj pri nas je tako. Ena user posted image  za Ožbeja.

moj_moj, super da je Nejc bolje. Še nekaj dni in bo stari dobri Nejc. Še ena user posted image  za njega.

Mi gremo pa zdaj še malo ven. Aja, samo da se še pohvalim, da mi je moj kupil nov likalnik user posted image  Ne vem čemu ploskam!? Gori perila, ki jo imam za zlikat?user posted image

user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.9.2007 19:44:01   
crci06
a, saj ste še tle !!
pridem pogledat, če je kaj novega, pa PRAZEN FORUM in NIČ ZS?
OK, zdaj vidim, da so le nek upload delali

Mi2 sva se imela pa noro lepo. Šla sva ven, offroad, stran od ljudi, ki šlatajo (kužne) jenčke v vozičku...
lepo sva vsake 3 min malo pila ali jedla, nabirala lešnike,  skoraj sva padla v reko user posted image user posted image (mami pozabila gledat, kakšen je naklon bregu, ko je zijala za lešniki)....  prav lepo jesensko popoldne.

Samo to  me moti, da je v bistvu še poletje in da mi moramo še iti na drugo polovico našega dopusta?!?!?!

Naja3 - od kdaj imaš pa ti "5 zvezdic" ? user posted image user posted image  Ja super za nov likalnik, zdaj naj ga pa še pridno uporablja user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.9.2007 19:45:18   
TanjaS
Mi smo bili v šoli. OBUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Jaz sem bila čisto razočarana, pa se cel dan delam, da je ful kul in vse to, da ne bo Kaja kaj opazila. Skratka, sem mislila, da bo prvi dan nekaj oh in sploh posebnega, pa je bil kup staršev s kupov vprašanj, zmešnjava s prevozi, jutranjim in popoldanskim varstvom, OBUP. Kot da ne morajo to uštimaz že junija in na prvi dan za otroke narediti nekaj posebnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič igre, vsi skupaj v učlnici in razlagaja, kako bo kaj potekalo, kaj bo treba - bi lahko otroke posebej odpeljali in bi se starši zmenili z učiteljico.  No, vzgojiteljica je super, učiteljica malo medla in brez nasmeha, a pustimo se presenetit, ko je začela govoriti gospa, ki jih bo imela v popoldanskem vrtvu, pa sem rabila kar nekaj časa, da sem dojela vse skupaj. Namreč - BILA JE NUNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že študirala, kam naj gre pa zdaj Kaja v šolo. Pa ne me narobe razumet, bo hodila tudi k verouku, čeprav sem sama ateist, je to pač od A želja in Kaja zaenkrat želi hoditi (sva se pa dogovorila, da je ne bova silila), ampak nuna v šoli pa pač ni po mojem okusu - pa kao po zakonu ločenost šostva in vesrstva in to. Je sicer poudarila, da ne bodo molili in to ampak vseeno.

No, sem se pol le malo umirila, ko mi je nekaj mamic starejših otrok zagotovilo, da jo imajo otroci ful radi, da dvigne kiklo in z njimi igra nogomet, skratka, da je kul. Ampak, ko je v ta okoliš v vrtec prišel vzgojitelj, je moral po kratkem času spokati, ker moški pač ni za v vrtec, nuna v šoli je očitno ok. Ma, sem kar malo jezna, ampak važno je, da bo Kaja zadovoljna, kar upam, da bo. 

Potem sva šla z Maksom v RA in ji povem, da je Romana iz fizioterapije rekla, da ne rabiva več FTH, ampak se v RA ne strinja, ker na bi na preširoko sedel. Pa drl se je ves čas, ni hotel ploskati s kockami, ker ni hotel nič. Vprašala me je celo za podaljšanje porodniške, ampak žal ne bo šlo.

No, potem smo šli pa na Kajino željo v kitajsko in tam je bilo fino user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, izčrpno poročilo današnjega dne, kaj več pa pokomentiram kasneje.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.9.2007 21:06:05   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Naja3 - od kdaj imaš pa ti "5 zvezdic" ? user posted image user posted image  Ja super za nov likalnik, zdaj naj ga pa še pridno uporablja user posted image

Ja ne vem, zgleda odkar imam 2000 postov user posted image  Bravo za mamo, ki ima čas za svojega jenčka in še na RR-ju viset user posted image
Likalnik je še kar v škatli. Si me mogla spomnit na njega? Sem res pozabila na goro perila, ki se skriva na stolu za zaveso user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.9.2007 21:08:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

Ampak, ko je v ta okoliš v vrtec prišel vzgojitelj, je moral po kratkem času spokati, ker moški pač ni za v vrtec,

Tanja, tukaj se pa ne strinjam s tabo. No, ne vem, v kakšnem okolišu živiš (Lj?). Ko sem delala v vrtcu, sem imela tudi enega sodelavca (pa še ena 2 fanta sta delala preko študenta) in otroci so ga oboževali! Ne samo tisti iz njegove skupine, ampak cel vrtec! Se mi zdi, da če se dec odloči za tak poklic, mora res imeti rad otroke in se ukvarjati z njimi. No, vsaj ta se je zelo.

Drugače pa škoda za ta prvi dan, mogoče bo pa Kaji ostal v drugačnem spominu? Za nuno pa ne skrbi, mogoče je res faca. user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.9.2007 21:12:13   
TanjaS
Naja, sva se narobe razumeli. MENI SO VZGOJITELJI SUPER. Ga je imela tudi Kaja v Ljubljani v vrtcu in smo bili vsi zadovoljni. Mislim, ko je v primestje v en vrtec prišel so se starši zbunili, proti nuni nimajo pa nič . mislim na dvojna merila. Meni so vzgojitelji super, pri Kaji v vrtcu so imeli kar 4 in vsi so bili fini.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.9.2007 21:16:42   
Naja30
Ne, saj jaz tudi nisem misla, da jih TI ne maraš. Vem, najdejo se ljudje, ki jim je drugačnost čudna. Drugačnost v smislu, da je namesto ustaljene vzgojiteljice pač moški vzgojitelj. V našem primeru se je res super obnesel, pravi tip za ta poklic, boljši kot marsikatera ženska!

Kaj se je pravkar zgodilo? Po mučnem uspavanju (potem ko je spala podnevi dobrihn 45 minut in NIČ VEČ!!), sem tamalo dala v posteljico in šla ven. Po baby fonu sem slišala, da se kobaca, malo je tarnala v smislu mami vrni se. Še preden mi je počilo srce pa je utihnila. Ko sem šla 1.pogledat, je še nekaj ropotalo, 2. pa je spala kot top! user posted image user posted image user posted image  Od danes naprej jo polagam v posteljico.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.9.2007 21:57:20   
Vilma
R1ta kar se tiče hormončkov, niti ni tako hudo.  Imam srečo, da nosečnosti kar dobro prenašam, tudi slabo mi ni, razganja pa me edino za čokoldao user posted image  Ravnokar sem zmazala eno tretjino nutele user posted image  Upam, da jutri zjutraj moj dragi ne bo jedel tega na kruh namazano, bo takoj opazil moje razdejanje. user posted image  Sicer pa.... nutela na kruh... sam škodo dela...to je isto kot vodo v vino mešat.... valjda da se nutelo samo je user posted image
Ej R1ta kdaj bo članek v super mami? A si rekla v septembrski številki? Kdaj pa izhaja?

Naja3 si omenila, da je bil tvoj dragi v petek v Postojni. Ja je pihalo za znoret, sem Dominiku prvič po dolgem času kapico dala. Je pa Postojna kr huda za mraz in veter ja. Sicer pa je drugo najvišje slovensko mesto po nadmorski višini in se verejtno tudi to pozna. Smo pa imeli danes ob petih zjutraj 5 stopinj brrrr. Sicer pa Naja, mogoče bova kdaj živeli v istem mestu user posted image  Izola je meni sanjsko mesto, moj cilj na stara leta. user posted image  Sicer ne vem, kako bomo dinarčke zbrali, ma res že dolgo sanjam, da bi živela v Izoli. Naslednjič pa le pridi v Postojno s svojim dragim, bova šli na kak kofe ok?

TanjaS verjamem, da je bilo v šoli bolj tako tako. Kaj je šla Kaja prvič v šolo? Kar se tiče vzgojiteljev se strinjam, so lahko enako dobri ali celo boljši od žensk, nuna pa bi tudi mene zelooo motila. Zakaj pa ne boš vzela podaljšano porodniško? Ne moreš zaradi službe? Mater sem firbčna user posted image  
Drugače pa imamo tudi mi v postojnski porodnišnici medicinskega brata, Mirkota, mi je prov hecen, user posted image  ampak prijazen pa je sto na uro in se dosti bolj potrudi za pacientke kot mariskatera ženska.

Danes sem spet rabila eno uro, da sem uspavala Dominika. Zraven posteljice imam stol in če tam sedim, kao spi, samo da odnesem pete iz sobe, evotigana jok! No danes sem namontirala enega velikega medveda na tisti stol, tako da če se zbudi, pogleda, bo videl senco na stolu, upam da bo palilo. user posted image  Drugače pa moram rečt, da Dominik boljše spi, odkar smo mu obrnili posteljo. Zdaj ima glavo na sever in je boljše, dosti boljše.
Zdaj pa šibam spat, itak sem predolgo že tukaj.
Nočka vsem user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.9.2007 22:25:39   
crci06
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

... Imam srečo, da nosečnosti kar dobro prenašam 
user posted image user posted image  

Ej R1ta kdaj bo članek v super mami?

jaz sem jo že prelistala, pa ga nisem našla?!? A so ga spet prestavili? Izhaja... prejšnjo nedeljo je že bila. 

Sicer pa je drugo najvišje slovensko mesto po nadmorski višini in se verejtno tudi to pozna. 

to mi pa ne bi na kraj pameti padlo. Je res? Pa že. Zato pa je tolk mrzlo, če ste kmalu za kredarico user posted image  Jutri si bom šla malo nadmorske višine pogledat, za osvežitev.... mogoče se celo pripeljem na izlet v bližino PO,ampak dokler smo radodarni rotarijanci, nobene ne vabim na kavo.

TanjaS  - si se pa ti potrudila, da je bil dan malo special. Kitajska in to.user posted image Ravno tako si lahko Kaja ta dan zapomni kot lepega, tudi, če ni bil po tvojih idelaih. No, niti ne idelaih. Realnih pričakovanjih. Jaz se spomnim, kje smo bili in da smo sedeli v krogu in jedlo TORTO. Evo, take stvari si zapomnim user posted image
Bravo za Tijino samo-uspavanje user posted image  in za Dominikovega medveda user posted image user posted image user posted image
Glej, če imaš tak baby-phone, da lahko dvosmerno komuniciraš, lahko ta medved še oponaša mamico user posted image  Ti lepo v postelji malo brundaš in bo res mislil, da se ti oglašaš user posted image

Povej jutri, če je medved palil. Mogoče bi morala poskusit z zmajčkom, ko si iz tega konca user posted image

Ožbej - je kaj bolje?
Sem si šla na blog pogledat: dobro, ni dobro... znano mi je. Mamici, ki se bo nekaj naslendjih dni posvečala samo Ožbeju, želim veliko atomov moči. Jaz sem tako goljufala, da sem parkrat na dan pomila šalčke, flaške, žličke, moje posode pa sem kar na kup zlagala in če sem slučajno utegnila, sem pomila še kaj od nenujnega.
Res, da sem bila sama, mi je bilo še malo težje, ampak mi je pa bilo tudi prav smešno, ko sem razmišljala, kako naj se obrnem, da se ne bom preveč utrudila.

A ve tudi kršite svoje "mišljenje"?
meni je bilo vedno grdo, ko so bile omare ipd polimane z nalepkami, in to po možnosti kakšnimi brezveznimi, reklamnimi, kakšna firma Gorenje na otroški omari ipd.
Ja, no ja, Njec je za 8m dobil 3 nalepke na Antilopa. Zih mi bo žal. Če bi mi to drug naredil, bi pop...

Tako pa ima zajčka, metuljčka in pikapolonico. Mami pa pospravlejno mizo user posted image

A se vaši otroci zavedajo, kaj gledajo?
Knjigice gredo pri nas še vedno samo v usta, mogoče sem zadnja 2 tedna opazila rahlo spremembo na bolje. In danes se jekončno zasmejal medvedkom, ki so na kuhinjskem srvetu. Prej,kot da jih ni. Pa tako lepi so, otroški...

Kot sem že Naji napisala:
želim vam mirno noč in naj vas vaši otročki z nasmeškom zbudijo pozno v jutro...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.9.2007 22:37:39   
Naja30
O, moj_moj si se razpisala. Jaz sem se tudi smejala, ko sem brala Vilmin post!user posted image user posted image  Še posebej temu medvedu, ki na stolu sedi za kamuflažo user posted image  Vilma poročaj, če je palilo!user posted image
Sem pa misla, da bom z mojim šla v PO, potem se je pa drugače izšlo. Aja, Izola sanjsko mesto... ok, ampak zakaj šele na stara leta? user posted image

Mislim, da nove Supermami še ni user posted image  Vsaj v naših trafikah ne. Sem ravno te dni gledala, da vidim r1to, pa je še vedno tista z "muco maco" na naslovnici user posted image

Knjigice so tudi pri nas za v usta, no pa tudi slike gleda že lepo. Danes sma na pošti gledale tiste igračke, ki se jih lahko pošlje s telegramom in sem ji pokazala psa-povštrček, ki ga ima tudi ona. Kakšne je delala, da naj ji ga dam in začela user posted image  Jaz pa njej, saj te doma čaka, na postelji... ja, verjetno mi je verjela. No, saj pol ga je vidla tud doma user posted image

Že bedarije kvasim. Čas je za spanje. Lahko noč.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.9.2007 0:06:46   
r1ta
Ojla čvekulje!

Bom kratka ker se mi že spi... Kopiram: Revija SuperMAMI je mesečnik, izide vsak prvi četrtek v mesecu v nakladi 8.000 izvodov.
Ja, obljubljeno mi je v septemberski številki! Upam da bo res! Muca maca je julij-avgustovska številka!

Naja3 bravo za uspešno uspavanje!

Vilma dobra ideja - medo! Upam da bo palilo!
Medicinski brat? Jaz ležim po CR sredi noči ta tretjo noč v bolnišnici in spim kot klada (po morfiju bi še vsak). Nakar me nekdo zbudi. Pogledam samo z enim očesom in kaj vidim? Pred menoj je stal sam Apolon. Madonca, blond, malo daljši lasje, modre oči, visok in me gleda zabodeno, če se bom zbudila ali ne... In potem mi je le dopovedal, da sem naročila naj mi Aniko pripeljejo da jo podojimuser posted image . Čisto me je s takta vrgel...user posted image
Zdaj pa res grem! Bom jutri več napisala!

Lahko noč in enega medota za pomoč, da vas bo gledal ko spite in zraven prav močno smrčite!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.9.2007 8:07:11   
TanjaS
Jutro,

evo mi smo šli v šolo - Kaja. Danes sem jo pospremila na kombio in je šlo brez problemov. Upam, da bo vse v redu.

Vilma, ja Kaja hodi v prvi razred, porodniške pa ne morem podaljšati zaradi službe. Še ne vem, ampak verjetno bom zamenjala in sem dogovorjena, da bi začela po novem letu.

V Lj porodnišnici je tudi kar nekaj medicinskih bratov. Pa prav prijazni so.

Vilma, Maks ima tudi napad joka, samo da se obrnem stran od postelje, ampak ga kar malo pustim in včasih tudi celo uro nazaj hodim na vsakih par minut, ga pobožam, mu dam dudico, pokrijem, vse ok, grem ven, dretje, da para ušesa. Ampak probam kar vztrajati.

Moj_moj, Maks najraje gleda zlato ribico, knjige tudi on je, razen če mu kažem živalce. Tudi tako je zunaj nad leglom muck čisto navdušen, kar cvili od veselja. Si predstavljam, kako bi jih rad zagrabil user posted image user posted image user posted image

R1ta, sem spregledala - o čem si pa pisala za SuperMami? Jo bom jaz tudi kupila.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.9.2007 8:34:29   
crci06
dobro jutroooo!
Mi pa očitno nekaj časa ne bomo potrebovali slinčka, saj je otrok tolk sestradan, da še bolj kot jaz pazi, da ne gre kaj mimo. Včeraj popoldne sva pojedla pol ood-night kašice in odlično spala (9-7.30, vmes bila 1 uro budna, brez bruhanja!!  TRKAM!!!).
No, zdaj za dobro jutro spet jeva good-night kašico. Ko bi le še šla malo poležat...

Zunaj zima. Dež. Mraz. Baje bo sneg do 1800m?
br..

Tanja - mogoče pa nuna v varstvu pripomore k lažjemu dojemanju različnosti in strpnosti? Prav rada bi jo videla, kk kiklo dvigne user posted image  Verjetno bodo tudi kaj peli... to jim ponavadi leži...

R1ta - jaz sem brala revijo Mama in ne SuperMami - očitno sem zamuštrala!
Bom pa še tisto tokrat kupila, al pa jo katera v ZOO prinese.
Da niste pozabile!!!

No, naš polurni zajtr je minil.
Čas za kavo, čas za kavo....

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.9.2007 8:57:09   
Naja30
Gud mouning (alo alo-poštar-kopiramuser posted image )!

Medicinski brat, ja eden je na C odd. Lj. porodnišnice. Ful prijazen. Spet en takih, ki morajo biti rojeni za svoj poklic. Bil je prvi moški, ki je previl Tijo user posted image
In res zeloooo prijazen.

Grem, moja mala že raziskuje kopalnico user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.9.2007 9:40:43   
severnica77
Moški na domnevno ženskih delovnih mestih user posted image .

Ja v Mariboru pa je babičar. Je pa zelo fajn in tudi mamice oz. nosečnice ga na splošno imajo rade - je bila že tudi tema na RR.

TO vreme pa ga je res začelo biksati. Kaj početi z otrokom ob takem vremenu. Ne moreš ven (razen v centre), doma pa totalno razturavanje. Uf, mi je kar naporno, če sva predolgo noter.

Zdaj pri osmih mesecih in pol pa ga je naš škrat začel biksati, da ni res. Je imel zvečer celo čago. Najprej je seveda jedel, potem pa mu ni bilo za spati vsaj kakšno uro (dogajalo se je okoli četrte ure zjutraj). V glavnem ne morem verjeti, da je lahko tako buden ob takšni ure - pa še prvič se je zbudilo.

Vsi user posted image  pa se pozdravite čim prej. Z Leom drživa pesti user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.9.2007 10:10:59   
Strawberrie Cherrie
Dan...

Mi smo boljeuser posted image ; sem se kar malo oddahnila. Mali nima več vročine in tudi ne več tako rdečih učk. Šmrka še vseeno, ampak to ne igra neke veze. Driske pa tudi nima že od včeraj in tudi bruhal ni več od včeraj.user posted image user posted image user posted image user posted image Zgleda da smo preboleli eno krajšo verzijo bolezniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.9.2007 11:03:17   
crci06
BRAVOO!!!!!! Dobro za Ožbeja!!!!!
L_P ne morem se spomnit: prideš ali ne prideš v ZOO?

Pogrešam Frufru (in njene super seznamčke user posted image )
upam, da so spakirali tudi bunde za na morje

Jaz moram pa danes sprobat vse žametke in ostalo, kar je nejc ob rojstvu dobil v velikosti  1 leto.
Le zakaj se mi ne da?

2 uri sva že počivala, jaz bi še 2

Je katera že kdaj futrala kupljeno Good-night kašico, pa da potem otrok NI zaspal?
Pismo, ne vem, če ne dajo notri kakšnega uspavala za vse, ki se kašici približajo

Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.9.2007 11:05:06   
crci06
V I L M A
Si videla levi banner?
http://www.mami.si/si/buggypod-dodatni-sedez-za-starejsega-otroka-i7057.shtml

(pa še v akciji je)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.9.2007 15:32:15   
Naja30
Severnica, v takem vremenu greš v šoping center. Ti imaš šoping, za user posted image  pa zaviješ v igralnico. Mi smo se prav fajn danes imeli tam user posted image

l_p, super, da je Ožbej bolje.user posted image user posted image

moj_moj mi smo seveda probali tudi good night kašico, o tem sem pred časom pisala oz. spraševala, kako to, da ne delujejo na spanje (mislim za user posted image ). Mah, te kašice nimajo nobene veze s spanjem.

Tamalo grem uspavat, ker še nič ni spala user posted image  Le kaj našega otroka drži pokonci?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.9.2007 15:37:28   
Strawberrie Cherrie
Če prav razumem smisel good night kašice, je samo v tem, da ima dodano adaptirano mleko, ostale kašice pa ne?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
4.9.2007 15:38:04   
Strawberrie Cherrie
Trenutno največji hit pri nas doma je "Pet malih račk šlo je na potep, daleč čez devet gora, mama kliče GA GA GA, štiri račke so doma."

hehe, Naja3, jaz začnem že pri 10majhnih račk, da dlje trajauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?