Vilma
|
Poročilo noči: Medvedek ni palil. Ima eno veliko napako, in to je, da Dominika ne boža tako kot mami. Noč je bila z eno besedo obupna. Smo ponočevali od dveh do štirih, ampak mislim da bolj zaradi grmenja in bliskanja. Kakor hitro je malce zatisnil oči, je tresknilo, da se je takoj zbudil. No je danes čez dan nadoknadil, jaz pa tudi. Popoldne smo šli na sprehod z vozičkom. Sem ga oblekla v dvoje dolge rokave in kr debelo jakno. In ker nimam niti enih žabic, sem ga spodaj pokrila z dekico. Rokice je imel čisto mrzle, je pa tudi mene pošteno zeblo brrr. Sem šla takoj v trgovino in kupila ene žabice za vsak slučaj. Zdaj pa me čaka en večji nakup zimske garderobe za Dominika: bunda, kapa, rokavice, čevlji, žabe, kakšne debele hlače, pa še kaj bi se našlo, to je zdaj tako na hitro iz glave. Naja Izola na stara leta, ker prej ne bomo zbrali dinarčkov. No še za takrat nisem ziher, ampak sanjat je pa lepo. Evo sem pred kratkim gledala en oglas, hiša na Livadi, 88 mio sit. Sem prekratka za eeeee..... za velik milijonov Mogoče pa pade kak večji denar, sam moram začet loto špilat. Mi je dosti šlogarc napovedalo, da bom jaz prinesla denar v hišo, da moram igrat loto, no začela ga še nisem, tako da ne vem, kaj še čakam. Tanja kar se tiče tega, da puščaš Maksa jokati in potem po petih minutah prideš nazaj. Orto variante pravijo, da ga moraš pustit, da joka ne da hodiš v sobo. No jaz tega še nisem sprobala, sem ga pa pustila tako kot ti po par minutk, včasih pomaga v toliko, da je bolj zmatran in prej zaspi, včasih pa prav nič. Sem pa pripravljena za dobro spanje še mariskaj narest (medo je npr. ena taka varianta ), tista čisto končna je tudi ta, da ga bom pustila jokat. Samo ne še, se mi zdi še premajhen. R1ta medicinski bratje Imam podobno zgodbo. V tej postojnski porodnišnici se splača rodit, vam rečem punce. Če ne zarad epiduralne, zarad zdravnikov. Eden me je pregledal pred laproskopijo. Me je skoraj kap, ko sem ga vidla v ordinaciji. Visok 190 cm, črne rahlo skodrane in rahlo daljše lase, lepe in prijazne čokoladne oči.... jaz sem kar mehla ratala, pa nerodno mi je bilo fuuuul. Je bilo tako hudo, da sem tud dragemu povedala doma Je rekel samo tako bolj naglas: AJA Da ne govorim o svojem zdravniku... Po mojem si bo mislil, da zanalašč tako hitro zanosim, samo da njega pridem gledat No mal heca mora bit, ampak je kr hecno, ko ti lepotec šari po mednožju. Zdaj pa dovolj, sem predolga. Lahko noč
|