crci06
|
jaz tukaj, včeraj v šopingu... Nejc se je pa pokakal!!!!!!!!!!!!!!! No, saj to se je v zadnjih 7 dneh ogroooomnokrat, amapk danes je šele bilo to, kar smo želeli. Po tisti definiciji, da otrok ni več kužen, ko začne normalno kakat. Sem mu obljubila nove dudke, ko se pozdravi, pa jih še nisem šla kupit. Ker v bistvu (če je zdrav) jo ima samo za zaspat, pa sem mu zdaj raje cunje kupovala. Včeraj je dobil troje rjave hlače. Ker imam ogromno domišljija. Pa končno smo kupili prve čeveljčke: tiste HM štunfke, k so spodaj usnjeni. Naja - tija ima že št. 21? Nejcu sem po tej info najprej hotela kupit 20-21, pa nama jih je prodajalka v HM k sreči odprla, da smo probali: mi imamo zdaj 18-19. In jih seveda vleče dol, razen, ko jih je pa zjutraj imel v stajici, je pa ugotovil, da so mu fajn. Eno zelo zelo zaresno vprašanje: a vam kaj trgajo stajice z zobmi? Jaz imam eno sposojeno in me je kr groza, k ga gledam, kako se zagrize vanjo in potem povleče. (PS: če vam to delajo z bradavicami, potem AUČ, OJOJ).. no, eni 2 majceli luknjici mu je že uspelo narediti, pa nista opazni. Stajica jih je že prej imela ene par in zdaj ne vem, akj naj nareidm, da pri tem ostane. Verjento jo bom še 5-ič razkužila in vrnila. Naš se pa danes uči, kako se preprijemati iz kavča, na stajico (zunaj) itd. In zdaj se je reveć zagledal v igračko, ki je V stajici in joka moram si malo šparat objave, ker sem rekla, da ko jih bo 1500 pa dokončno mrknem iz RR... Preveč časa sem gor, če pridem nekaj na hitrco pošpegat. R1ta, kaj pa, če mi mail od J FWD: only.me.at@gmail.com To je tudi mail, če si bo katera želela še ohranit stike, po teh magičnih 1500. saj mogoče mi ne bo uspelo.. to je tako kot s hujšanjem ali odvajanjem od kajenja: jutri pa res ne več... Zdaj, ko sem že začela pisat, lahko pa napišem 2 strani: Naja, veliko uspeha pri izločevanju jajca. Men se zdi, da je jajce tudi v enih sladoledih ipd... vprašaj malo punce, ki to prakticirajo, kje so zanke.... Shorty, punca, pa ne se ti sekirat zaradi g in cm... saj imaš tudi ti v povprečju 15 kg manj od nas. Bo pač princeska izrezan a mamica, kar tudi ni slabo, ane? tehtnice ti pa jaz ne priporočam. Jaz sem si že pred časom pogledala, kolk držijo lončki, iz katerih Nejc je npr. rižolino (200 ml) in potem ocenim, kolk je pojedel. Danes je spet VSE. Če tehtaš, moraš tudi odštevat, kar gre po slinčku ipd. Pa še (pomoje) lahko rataš malo obsedena s tem... Moje mnenje. Zdaj pa kljub vsemu pustim malo prostora še za ostale. Zaenkrat lep pozdrav, pridem še kaj!
|