|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
5.9.2007 12:08:02   
oktoberka
Sam eno vprašanje. A dudo pa flaško mislte met že za v porodnišnico, al kako je s tem?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2976
5.9.2007 12:12:10   
mehurčica
Samo dudo. Pri prvem je nismo imeli in je imel kar njihovo. Sicer so kao čiste, ampak mi je vseeno boljši občutek, če ima svojo. Flaške pa upam, da ne bomo potrebovali. Če bi pa slučajno jo, pa imajo tam.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
5.9.2007 12:13:40   
oktoberka
Aha, no dobr da vem! Hvala! Sem mislila da je še ne rabi v porodnišnici, pa da pride do tega šele ful kasnej. Ja mislm da je res bolš met svojo kt pa tm kr eno.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2978
5.9.2007 12:59:19   
mišk
Ha, smo mal hitrej pršle do 120. strani kot sem si mislila!user posted image  Sigurna sem bla, da bo prej ktera rodila.
Dans greva z lubitom na občino prijavit poroko, sam upam, da ne bom glih na dogovorjeni datum že kje v porodnišnici!!
Ve kej veste, če je 100%, da moraš prijavit najmanj 14 dni prej, al se da nardit kako izjemo, da je dost recimo 10 dni prej?!
Sej vem, da bom vse tam zvedla, ampak moja neučakanost nima meja in na občino grema šele popoldne.
Pol, ko bova to zrihtala pa greva za prstane pogledat. Sicer v Novem mestu po mojem ni neke izbire, sam je boljš, da kar letos ta prave prstane kupva, ne pa da čakava druzga leta ko bo še cerkvena poroka s fešto.

Neposredna povezava do sporočila: 2979
5.9.2007 13:09:02   
2ursae
mišk, čestitke user posted image user posted image user posted image . Glede občine ti pa žal ne znam odgovorit ... kaj pa če jim potelefoniraš in vprašaš?
Prstane pa kar šibajta izbrat, ker mora imet zlatar še mal časa, da vama na notranjo stran naredi še kakšno gravuro, če želita user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
5.9.2007 13:50:07   
mama06
Sem že kupila barvo za dnevno sobo in sedaj čakam, da pride moj user posted image domov, da žačneva s pleskanjem. Za najine okuse sem izbrala malo extra barvo, pa upam, da bo dobro izpadlo. Če ne bo, bomo pa še enkrat pleskaliuser posted image .

Mene je spet začelo bolet v prsnem košu. Upam, da bo jutri že bolje. Ko se enkrta razboli, v tistem dnevu nobeno počivanje ne odpravi bolečine. Zadnje čase spim kot top, še na WC ne rabim hodit. Da bi le še ostalo nekaj časa tako.

Lepo se imejte in uživajte!!!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
5.9.2007 14:01:11   
Jenny Anny
Mišk čestitke za porokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Probaj mal zatežit in se bo dal mogoče tud kaj prej to uredit.
Jaz sem prstane tud v NM kupila in sicer v Karatu in sem full zadovoljna (no sam zdaj ga ne nosim, ker mi roke preveč otekajo - ga sploh gor ne dobimuser posted image user posted image .

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
5.9.2007 14:03:57   
tave
Hoj user posted image !
No jest sem ravnokar s pregleda.Vse lepo in prav ampak sem sestro(medi) vseeno vprašala če  brez tehtanja pa vseeno nebi šlo, pa se je samo začela smejat. No in ko sem stopila na tahtnico so se uresničile moje nočne more. Zredila sem se v 1 mes. za 4,5 kguser posted image user posted image !!! Pa sem takoj rekla da je to nemogoče. Sestra me takoj potolažila da mi je itak trebuh zrastel, da verjetno je nekaj vode ker zatekam, pa tudi user posted image  zdaj pridobiva na teži. Ampak vseeno kdo bo te kile potem dol spravljal! Že do zdaj sem se zredila 15kg in jih imam več kot v 1user posted image , ko sem šla rodit. No dost mojga jamranja. Dobila sem še napotnico za CR, tako da moram zdaj še to urejat. Baje da moraš notri na preiskave in da si skoraj cel dan potem tam, tako da si potem ko gre zares redi stedi.

Zaenkrat toliko od mene, se tipkamo

lp, tave

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
5.9.2007 14:44:49   
skuštrana
Valči, daj še kaj napiši, da se lahko spet dobro nasmejim user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa danes tako čudno vreme - 5 minut sije sonce in je full vroče, potem pa  dež in veter in je full ledeno.

Jaz ne bom nesla v porodnišnico niti dudike, niti flaške. Če bom slučajno potebovala črpalko mi jo bo pa moj prinesel naknadno. Prvič sem rodila v Ce in dude sploh niso dovolili imet, razen če je šel otrok pod lučko, potem so mu pa njihovo dale. Brez vprašanja. Ampak naša hvalabogu ni šla pod lučko. Imam pa z dudo slabe izkušnje - naši smo jo dali prvo noč, ko smo prišli iz porodnišnice. Imela jo je 2 dni in dva dni jo je full napenjalo in je jokala. Dokler si ni moj mož user posted image prišel gor, da je to zato, ker ima tamala full močen sesalni refleks in je dudo vlekla kot nora zraven pa je pojedla full zraka. In smo ji dudo vzeli pa je bilo tudi krčev in joka konec. No, pri cca 3 mesecih jo je dobila nazaj, za kar mi je še danes žaluser posted image

Rekreacija pri meni je kakor kak dan. Včasih nič, potem pa druga dan full...Pač odvisno kako se mi da.

Mišk, najprej čestitkeuser posted image . Midva sva datum poroke spreminjala tik pred zdajci pa ni bilo nobenih problemov. Če imajo prosto potem po moje ne bi smeli kompliciratiuser posted image

Tave, zakaj pa greš na dogovorjeni carski rez? Če ni skrivnost?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
5.9.2007 14:59:07   
kmarija
Živjo še od mene. Vas pridno berem...... sam bl mal tipkam (nimam kej pamtnga dodajat user posted image )
Me pa zanima kako se sterilizira prsno črpako  (mam sposojeno), pa dude... je dovolj prekuhavanje ali morš dat kako sterilizacijsko tekočino user posted image ?
Pa glede likanja otroških cunj mi ni jasno, če se morjo likat po obeh straneh ali je dost sam po eni user posted image ?
Drugač sem v 34 5/7 in sem začela cunje prat... pa likat, nabavljen mam večino že..
Je pa moj zlo brihtn.... k kr še zmer se mu ne zdi pravi cajt, da bi pojstlco sestavla, pa previjalo prištimala..... mava še full časa..
Me kr ornk user posted image  , jst sem že full panična on je pa čista flegmauser posted image
Sem zjutraj imela en upam, da lažni preplah, k sem mela neki hlačke mokre, pa ni nč po urinu smrdel... sem že mislila, da mi je voda odtekla....
Zdej sem kr ok, sem pa prec dala posteljino oprat... za vsak slučaj user posted image
Se tipkamo

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
5.9.2007 15:10:55   
skuštrana
Jaz sem imela Aventov sterilizator za mikrovalovko in sem črpalko sterilizirala tam noter. Samo z vodo, brez kakršnekoli tekočina. Potem me je pa soseda vprašala, če ji ta sterilizator prodam in sem ji, ker kao mi ne bomo imeli več otrok user posted image user posted image user posted image Ha, ha, ha...Zdej jo bom pa kar v pomovalni stroj dala ali pa morda na štedilniku prekuhala pa bo.

Jaz sem cotke popeglala samo na eni strani, potem jih pa itak ne bom več. Samo za prvič. Imam pa sušilni stroj in pride ven vse že kao speglano.user posted image

Nič, jaz grem sedaj k ZOBARJU user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
5.9.2007 15:12:32   
tave
Skuštrana  ni nobena skrivnost. Glede na to da sem ga imela že prvič, mi je moja G dala možnost da se odločim kako in kaj bo v drugo. Pa sem si rekla zakaj bi se matrala če mi ni treba in sem se tako odločila. Ni pa še nič 100% ker grem še najprej na pregled. Tam te pa itak probajo prepričat da rodiš po naravni poti, ampak jaz se ne dam. Sem si pa zadnjič ogledala filmček o CR, pa mi je kar mal žal, ker šele zdaj imam pravo predstavo kako to zgleda. Tista k nima dobr želodec naj raje  ne gleda tega ker je grozljivka.

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
5.9.2007 15:21:26   
kmarija
Skuštrana fajn opravi pri zobarju.....pa hval aza odgovor.
Midva sva tud razmišljala o nabavi sušilca.... sam k kr zmanjka evrčkov, je je skos neki za kupt user posted image
Pa katera ve kolk časa morš "kuhat" črpalko pa dude, flaške , da je sterilizirano?

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
5.9.2007 15:24:02   
kmarija
Tave jst bi tudi, če bi se lahko odločila za CR. Mi je bolj sigurno imet CR kot EA. To je moje mnenje...
Kr pogumno, sej na koncu koncev pa še noben ni notr ostal....user posted image
Jih bomo že kako vn spravle user posted image

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
5.9.2007 16:58:23   
Klaudia
Vidim da smo oktoberke končno postale klepetulje. Strani kar letijo user posted image !

zivepo - si me narobe razumela. Kopa se otročka: voda 37 stopinj, ozračje pa 27. Spal pa naj bi pri 21. Zato smo kupili kalorifer.

rekreacija - jst bi pa ful okol laufala. Imam polno energije. Samo kaj ko me takoj začne bolet hrbet in medenica in vse po vrsti.user posted image   Z medenico je zdej malo boljše odkar sem spet začela nosti pas - hrbet je pa noro.

oktoberka - jst bom v porodnišnico s sabo vzela dudo in pa nastavke za dojenje, če bi slučajno kakšne razpoke fasala. Flaško ali pa črpalko bom pa kar doma pustila. Mi še vedno lahko naknadno prinesejo.

Steriliziranje - mene tudi zanima, kako to sploh gre? Kuhaš v kropu? Koliko časa? Se vidi da tega še nisem počela.

Danes sem spet po dolgem času stopila na tehtnico. Me je skoraj infarkt. Nazadnje sem se tehtala 14dni nazaj, pa sem se zredila za skoraj 3kg!!! Zdaj sem skupno pridelala že 14kg, pa obseg okoli trebuha imam 105cm. A se v zadnjem mesecu še rediš, al se kaj ustavi tole? Nebi rada namreč prekoračila mojega cilja - 15kg. Ja saj vem - sanja svinja kukuruz, a kukuruza nema! user posted image
Zdej grem pa ričet jest da bom lahko čez ene par dni spet jambrala o kilah user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
5.9.2007 18:22:27   
pot
Vav, koliko ste naklofale! Gre proti koncu, se vidi. user posted image

Hvala vsem, ki se veselite z mano. user posted image

2ursae
, jaz sem pa mislila, da je to taka grelna podloga-blazina, ki je lahko notri, tudi, ko je otrok notri. A potem moraš to ven vzet, preden daš otroka nazaj v posteljico?

babyphona midva zaenkrat ne misliva kupit, ker ni vrat med sobo in dnevnimi prostori, tako, da ga bova takoj slišala. Ko se bo pojavila potreba, pa bova razmislila o tem.

tave, imaš že kak konkreten datum v mislih kar se tiče srečanja oz. kak dan? zaenkrat nič ne obljubim, bi pa prišla, če se bom vredu počutila in če ne bom imela drugih opravkov.

Ulaa, krči so se res malo zmanjšali, ni mi pa več nujno skozi ležat, ker je 32. teden mimo in je v bistvu zdaj že otrok dobro razvit, tudi, če bi se prej rodil. seveda je pa vsak dan, ko je v naravnem inkubatorju dobrodošel, pa upam, da bo dočakal vsaj sredino okotbra še notri, če ne celo do roka. Saj to ne pomeni, da bom sedaj skakala naokoli, samo počasi morem malo kondicije skozi krajše sprehode dobit nazaj (če je porod enako maraton, ga jaz trenutno ne pretečem sto metrov). včeraj sem šla do trgovine na krajši sprehod, danes do lekarne... vsega skupaj ne več kot pol ure. toliko, da si upam it spet sama na sprehod in se malo prezračit, ne da bi se bala, da me kakšni krči kje zagrabijo samo na poti.
Če so ti rekli, da počivaj in če te dajejo krči, potem raje kar upoštevaj. Držim pesti, da se pri tebi umirijo krči.

mišk, čestitke!!! Upam, da bo šlo vse po vajinih planih in da bosta imela, pardon imeli prelep dan. user posted image

Glede steriliziranja pa imam isto vprašanje kot Klaudia. Koliko časa je potrebno stvari v kropu namakat?

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2991
5.9.2007 20:26:20   
skuštrana
Evo mene, sem preživela pri zobarju in to brez lokalne narkoze user posted image ..Je pa bolelo kot hudič in na koncu sem mu rekla, da grem rajši rodit kot pa k zobozdravniku user posted image . Pa me je sestra vprašala, če je to prvi otrok in sem se pohvalila, da je drugi in da je bil prvi porod boleč, ampak tole vrtanje je pa še huje..Brrr. No, nisem bila pri zobozravniku vsaj 5 let in me je bilo full strah kakšno je stanje mojih zob user posted image , ampak sem bila kar pohvaljena. Nikjar kakšnega novega kariesa user posted image

Sterilizacija - nimam pojma kako dolgo se mora prekuhavat. user posted image Bo katera druga povedala. Jaz bom dala noter in pustila kake 10 min ut, da vre potem pa še v pomivalni stroj. To bi po moje moralo zadostovati. Pa prekuhavat ne mislim po vsaki uporabi, ampak samo kdaj pa kdaj - po potrebi. Drugače pa oprat v pomivalcu.

Kile- jah, no..Naj se ne bi več redili sedaj user posted image user posted image Malo morgen, jaz sem ravno pojedla kilo grozdja ter en paket enih gumi bombonov( od tamale, skrbim za njeno dobrouser posted image ) ter porcijo riževega narastka user posted image Samo meni je full smešno, ker kile grejo gor, jaz pa še vedno nosim hlače, ki sem jih nosila celo nosečnost. In so mi čisto ok, nič me ne tiščijo. Včasih mi res ni jasno kje so vse te kile user posted image

Pot, super, da ti ni treba samo ležat in da so se krči umirili.

Tave, moja kolegica je pa imela ravno nasprotno izkušnjo - prvič carski rez, drugič pa je želela rodit naravno pa jo je ginekologinja full prepričevala, da to pa že ne, da ni šanse..No, na koncu je rodila naravno in je rekla, da je veliko bolje kot pa carski rez.
Jaz osebno se ne bi nikoli mogla odločit za carski rez. Brr. Že zobarja me je strah, kaj šele rezanja po trebuhu. Brrr. Ampak če gre pa za življenje je pa druga stvar, potem bi pa tudi na to pristala. No, meni je že rezanje presredka bav bav in se bom že  temu upirala z vsemi štirimiuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
5.9.2007 20:39:55   
valči
Dober večer,oktoberke!

Upam,da mi z manj napakami uspe nekaj užitnega skup spravit.Drugače se boste spet valjale od smehauser posted image
Poročaje o pregledu:
-dete je končno v glaični vstavi in sem si pošteno oddahnilauser posted image
-tehtam 74 kil in sem se v enem mesecu zredila kilo,kar je zame super,vse skup pa 11 do sedaj.Ena je sprševala,kako naraščajo kile na koncu.Čistoodvismo.Prvič se mi je po 30. tednuvstavilo.Drugič pa od 32.-36 tri in ol,do konca še tri.Tokrat upam na prvi scenarij.
-delal mi je uz,ki sem ga plačala 21 eurov in je vse super,user posted image mi je nameril 2270 g. in komentiral,da ne bo glihmajhen otrok,obenem pa rekel,da bi bilo idealno,da kak tedenprej ali 5 dni grem rodit
-vprašala sem ga o mnenju epiduralne in mi jo odsvetuje,češ,da bom jaz tako ekspresno rodila in da se mi ne splača,ker bom težko pritiskala.Sem že pri prejšnjih porodih imela težave ziztisom,tako da mu verjamem,da se vakuma boji.Pa prvič sem bila 2.5 ure v porodni,drugič 1.5 ure,,,,sedaj pa on mislida bo še hitreje.Upam,da ima prav,če ne si bo bogi,ko rodimuser posted image
-spol je videl,samo sem pravi čas začela čivkat,da naj ne gleda,da bomo počakali,tako,da nisem niti imela časa,da bi ugibalakaj je na ekranu.Jaz še veeno mislim,da je fant,ati pa misi,da je punca,ker pač on meni,da špičast trebuh je punca.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
5.9.2007 20:45:00   
skuštrana
Valči, men pa ravno zaradi špičastega trebuha vsi napovedujejo fantka user posted image ..No, prvič me je bilo več v riti in v bokih pa je bila punčka, sedaj pa grem samo v špic. Sem res takšna kot kaka žogica marogicauser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
5.9.2007 20:48:40   
valči
Kaj mislite,mi gre,ali naj končamuser posted image Saj v soboto bo bolje,ko pride nov računalnik,t so pač nadomestki.Saj se trudimuser posted image

MIŠK,čestitke za nov korak v življenju,kako lepo,da boš ženauser posted image Uuuuuupam,da so ti šli na roke na občini

SKŠTRANA,ti je le uspelo,neuser posted image Saj tolaži se s tem,da bo porod mala malica

Morem it,ker mi že nadaja.

P.s. me zanima,katre bo naredila otvoritev porodov.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
5.9.2007 21:24:36   
Ulaa
Steriliziranje: po mojem je kake 5-10 minut vretja dovolj.
Ce pa nisi siguren, dudice in steklenicke lepo pustis v posodi, da se kuhajo, vmes celotna druzina odide v soping za dve uri, in ko prides domov so sigurno zelooo dobro pregrete. Pravzaprav tako dobro, da oblike niso vec prepoznavne user posted image - moja izkusnja.
Tako, da bodite previdne, ko boste to pocele!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2996
5.9.2007 21:57:34   
2ursae
steriliziranje: mi smo kar soparili, se manj kamna nabere. Par minut nad soparo, pa je user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.9.2007 8:09:38   
mišk
Dobro jutro punce!!

Najprej vsem hvala za čestitke! No, da povem, da sva se včeraj dogovorila za datum poroke 22.09.2007. Samo priči in midva. Prstane sva naročila in že plačala v Karatu v Novem mestu. Odločitev je bila zelo težka, sploh ker so imeli proti pričakovanju zelo veliko izbiro!user posted image Izbrala sva si take iz belega zlata.
Poročila se bova dobesedno v kavbojkah!user posted image  Zdej se morava pa še čimprej rezervirat gostišče za poroko (cerkveno), ki bo drugo leto. V mislih imava Vilo Otočec, čeprav vem, da bo to kar velik finančni zalogaj.  Eh, pa poročiš se (naj bi se user posted image ) samo enkrat!!user posted image
No, zdej pa moram tam, kamor gre še cesar peš!user posted image  
Se oglasim kasneje!user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.9.2007 8:26:46   
bambi
Dobro jutro!

Mišk, najprej čestitke za poroko in veliko sreče v zakonu user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža81 tudi tebi čestitke, sem zelooo vesela te informacije, torej kot že 100 x ugotovljeno, čudeži obstajajo.

Jaz pa sem malo slabe volje, ker sem v 37. t, moja user posted image  pa se ni obrnila in sedaj se srečujem s strahovi. Strah me je CR, raje bi rodila naravno, vaginalno, po drugi strani pa me je grozno strah poroda z ritko naprej..... Sedaj bom delala te vaje za obrat otroka in upam na najboljše.

Moje počutje je tako kot pač je, zadnje dni, komaj se premikam, trebuh mi grozno otrdeva, boli me križ in vsake toliko časa se vležem in čakam ali bo potrebno it pogledat do porodnišnice..... Tudi spim slabo, spala bi zjutraj, a me moja 2 letnica zbudi že ob 7h in se želi igrat. Jaz pa user posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa moram končat, ker mala gospodična želi gledat Nodija in to preko računalnika.... konec debate!!!

LP

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.9.2007 9:19:48   
Jenny Anny
Jutro vsem tudi od mene, končno sem prilezla izpod kavtra, zunaj vladajo skoraj zimske razmere, brrrrrrrrrr, še mal pa bomop gretje vključili, če bo šlo tako naprejuser posted image user posted image
Kaj bo šele januarja?? -40°C????

No upam da res ne bo.
Bambi, nič ti ne zavidam tega nespanja, oz jutranjega prebujanja, zato se strogo držim tega da naj zjutraj spim, dokler še lahko.
Moram rečt da zaenkrat zelo dobro spim (najbolje da takoj potrkam na les). Zvečer, ko se spravim spat me sicer user posted image  brca kot zmešan, ampak ko zaspim, potem spim, sicer grem 1-2x na WC, ampak to je že kar rutinsko ratal, tako da se velikokrat sploh ne spomnim, ali sem šla, ali ne. No zjutraj je pa tud čist mir in se moj user posted image  zbudi malo za mano, ponavadi ko spijem svojo jutranjo (in na žalost edino) user posted image .

LP
Vsem

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!