Strawberrie Cherrie
|
Kaj vohunite, babe na čveku v 3dni je Drugače je pa naš prestolonaslednik bolan. Včeraj zvečer je zaspal, čez5minut pa vse zbruhal. Čist vse, kar je za večerjo pojedel. Bruhal je v loku. Smo šli k dežurnemu, ga je pregledal, mal je mel uhice vnete in je rekel (kolikor sem tega romuna zastopla), da je začetek neke viruze (a bejž no, bejž...od kot mu takšna pamet?) . Dal nam je rehidracijsko sol, ki jo (heh, ali bi kdo sploh mislil kako drugače), fant noče, tudi zelo sladkane. Kdo bi pil solen čaj s sladkorjem, soleno vodo, ali samo solen čaj? Nihče. Ah ja. Jutri gremo k pediatru. Ponoči je imel zelo visoko vročino, ampak bruhal pa ni več. Šmrka pa. Pa kašlja. Sem mu dala ponoči 2x na 4ure Calpol sirup, da smo spali vsaj nekaj časa. Revež Jaz samo upam, da res ni kakšen Rota virus na udaru, ampak se tolažim s tem, da šmrka in kiha, pa da je verjetno kakšna gripa. V vsakem primeru bi mogel veliko piti, kar pa gospod seveda noče. Pljuva ven, vse kar mu dam. Ponoči se je sicer 1x dojil, ampak to je bilo nič, glede na to, da je vse zbruhal - zjutraj je pa pojedel ene 3žličke gresa in pa škorjo kruha. 2šljuka čaja. Bomo videli. Sedaj je končno zaspal. Robeezke pa lahko kupite tudi v Lj. Če katero zanima, vam zvoham (znjuškam ) v kateri trgovini ; r1ta, ti ki imaš rada cortkane čevlje, ima zelo udobne tudi Clarks - še ena angleška trgovina. Pri čevljih je samo pomembno to, da lahko podplat z eno roko upogneš. JOK.........
|