Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 11:13:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Seveda, seveda. Pivo je postalo praktično nujen del našega življenja. In to morjo vsi razumet. Če bi jaz delala popoldne, bi si ga kar u službo zraven nesla in potem razložila, da to je pač za zdravje in da od tega ne odstopam . Aja pol sem jaz tebe malo sfalila. Ampak službena pot je pa bila, a ne? Jaz mam že vse variante zračunane. Saj vem, da se pol vedno najde še miljon nepredvidljivih, ampak predvidljive mam pa vse pod streho. Torej, če misli prit, potem predvidevam, da se bo do torka prikazala. Vsak dan od torka naprej brez , mi bo pa povečal upanje, da je dejansko kaj ratalo. Test, če bom do njega prišla, delam v soboto zjutraj (upam, da se v tem sklepu ne bom omajala). Drugače so pa spodnje hlače zaenkrat še snežno bele, še prometrijuma ne prepuščam več toliko kot prej - vse popivnam in zdaj sem že dva dneva kar precej optimistična, bi rekla da sem na 70%. To me po eni strani skrbi, ker bom pol bolj fertik, če ne bo nič, ampak filing je pa dober. Tako da ja, odštevam na drobno.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 11:20:40
|
|
|
|
zalazoya
|
ja na hitrco zdele še en kofetek pol sem se pa kar k našim povabila na kosilo sem že od srede doma in se mi bo zmešal od dolgčasa. Ja sem bolje sam me še vedeno jajčniki tiščijo in želodec najhuj je ko grem na , ker pa skoz pijem sem skoz tam, pa čist lena sem ratala od ležanja se mi sploh stat ne da, amak tega je zdej konc grem ven. Ne bom več jamrala. Pa še sonček je zunaj dajamaja a si čuvala flaške, Kako je šlo pa špikanje? Ni krize. Katica77 mislim nate, zdej si iz tahudga ven poročaj ko boš lahko, dons se kar pusti razvajat kako si marjetica, a gre teb tud bolj počasi. Kakšni znaki, zdele se tvoji malčki lepo razvijajo, še čisto majčkan pa bo. se ujamemo na popoldanski kavici.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 19:20:18
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čerčka, tudi jaz sem imela fantasitičen dan!Mal smo hodili po štacunah in si ogledoval stvari za dojenčka! Pa tako lep dan je bil! Pikovit, lepo,da si fajn uredila pri Rešu! Sedaj pa, veselo špikanje! Dajamaja, wb! Goya pa že odšteva ure, ko bo dobila svoje za čuvat! Daisica, 70% je super, super! In vsak dan se bo odstotek dvignil!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 19:57:09
|
|
|
|
pika74
|
Punce... tole s pivom je men sumljivo... Sam kaj bo šele, ko bo OKTOBERFEST
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 20:11:49
|
|
|
|
zalazoya
|
ja Pika maš prav in ta je tik pred vrati tko da vse ki se pripravljte na postopek v septembru v razmislek obisk Bavarske. Al pa če naše srečanje organiziramo na Oktberfestu pol bi marjetica sigurno prišla.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 20:36:25
|
|
|
|
sayuri
|
Joj ste face s temle pivom JAz sem si obljubila, da se bom prisilila in popila en kozarec dnevno. Si bom kar nos zatislna in na hitro tistih nekaj šlukov naredila . Bomo vidli, kako bo. JAz sem tudi imela lep dan. Že zjutraj aktiven. Potem smo šli v LJ in nabavili nekaj stvari. Moj je hotu it na vsak način pogledat nove modele Forda Mondea, ki so jih ravno pripeljali iz Nemčije, jaz sem pa tam stala in se dolgočasila Še dobro, da je zraven Btc in sa šla s ta malim kar tja. Zdajle popoldne sem spet športala, malo sem bila na razstavnem prostoru moževe firme,. jutri je pri nas semenj in sefolk že ful pripravlja. Tko da...pridte punce, tle bo robe vsake sorte, ki si je ranku zmislt morte Kdo ma jutri ET? Goya? Bom močno navijala Se je Katica kaj javla?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 20:40:31
|
|
|
|
dajamaja
|
Tole z Oktoberfestom je pa špica ideja . Zalazoya nisem razbila špik, rabla pa tud ne. Zdej sem skupaj s Sayuri - čakam na M (upam, da se me prej usmili, sem le v "postopku"). Tud moj dan je bil ok. Jutri bi prišli ne sejem, pa gremo raj kužeke gledat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 1.9.2007 21:33:44
|
|
|
|
upajoča
|
Čeer, o koliko ste napisale,Sayuri jaz se tudi pridružim srečanju upajoča,Lj,vikend Daisye,po prvem et mi je bilo čisto drugače,takrat sem bila kar napihnjena-sedaj pa pa ne,samo hrbet me boli pa kot ti praviš joškice-prometrijske-bolijo in so povečane kar je mojemu to zelo pogodu .no sedaj grem pa malo počivat ,jutri grem malo na gorenjsko šetat po svežem zraku.Sayuri ti pa jutri dobro barantaj in saj vejš tud take robe je trejba met,pa še fajn vreme bo,kajneda,en lejp pozdrav ke dol. lp upajoča
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 7:27:36
|
|
|
|
sayuri
|
SREČANJE FIKSARK Z IGLO, KI OBETA Zaenkrat predlogi: Udeleženke (zaenkrat): - sayuri - vikend, LJ / CE
- Shuka - vikend, LJ
- gita14 - vikend, LJ, NM, KK, CE
- sonček.djukelica - vikend/med tednom - LJ / kjerkoli
- pikovit - vikend / med tednom - LJ
- zalazoya - vikend, LJ / CE
- ele - med tednom - LJ
- Koala - med tednom - Štajerska
- anadejka - vikend / petek popoldne - LJ
- upajoča - vikend - LJ
Za vikend je 5 udeleženk. Za med tednom sta 2 udeleženki. Za obe varianti so 3 udeleženke. Za LJ je 109110 udeleženk. Za Štajersko je 1 udeleženka. Za LJ ali CE so 132133 udeleženke. Za LJ, CE, KK, NM je 1 udeleženka. Če povzamem, nas je večina za srečanje med vikendom v LJ. Bomo še malo počakale in dopolnile seznam.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 8:19:54
|
|
|
|
DaisyE
|
Bro jutro... SD teh 70% je upanje v moji glavi, ki je popolnoma domišljisko. Danes sem recimo na 10%. Si pravim, kaj ga pa serješ, saj ni variante, da bi bila noseča. Hja, če bi bilo pa na oktoberfestu srečanje, pol bi mogla pa res dvakrat razmislit, a pridem, al ne. Kako ste v tem nedeljskem jutru drage moje?
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 8:32:05
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kako ste v tem nedeljskem jutru drage moje? Jst sm fajn. Razpoložena in naspidirana kot zmeraj . Ravno izpod tuša. Zdaj pa čakam, da se Filip odloči, kdaj bo nehal Živ žav gledat, da greva najprej samadva po semnju pofirbcat Sem že uč iz okna dol vrgla in je že vse pripravljeno. Tud barantajo že, čeprav se uradno šele ob 9h začne. Pa kavico pijem. Jo skuham še za katero?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 8:53:53
|
|
|
|
dajamaja
|
Jutro, jst bi tud .. kavico in firbcala po semnju Kaj bodo prodajali - domačo obrt al je kakšna tema? Marjetka, še malo Ne mi zdej obupat.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 9:11:25
|
|
|
|
Skye
|
Lep nedeljski jutranji pozdravček vsem. No moje poročilo z 2. UZ...5 foliklov od 17 do 19 mm. Jutri pade stop injekcija in 05.09.07 punkcija. Zdaj pa samo upam, da bo ta moja maloštevilna vojska kvalitetna in bo vsak vojaček izstrelil po en kvalitetni jajček Daisye kar ostani pri 70 % upanju.........jaz slutim da se splača Nič grem si zdaj eno skuhati...sem je močno potrebna
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 10:39:37
|
|
|
|
zalazoya
|
jutro skye vidiš, da se je izboljšala situacija, odlično, že kar stopka, kako gre vse hitro. jaz se še vedno ubadam z bolečinami, ki jim ni in ni konca nič nisem spala, ker se nikakor ne morem naštimat, tako da sem šla danes kar k Rešu. Je reku da se pogosto pri večjem številu jačec pojavi blaga hiper. in da jutri normalno na ET in da moram veliko počivat. Upam da bo vse OK, ma mora biti. Vidim da je sončen dan danes, kako ga boste pa vi preživele? GoYa kako je šlo, poročaj, zdaj že greješ .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 12:56:44
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
br dan, skye, a vidiš,da se je vse dobro izteklo! Dobre novice si nam prinesla! Jaz sem imela le 4 folikle, nekako enako velike kot ti; od 17-20 in glej me sedaj; kar z dvema sončkoma v bušiju hodim naokoli! Zalazoya, tudi tebi je kamen od srca padel,čim si govorila zu zdravnikom!Jutri boš pa že veselo čuvala svoje otročke! Goya, upam,da nisi preveč utrujena od transferja,da ni glasu od tebe! Lep pozdrav tebi in tvojim otročkom,ki jih sigurno že greješ!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 13:03:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Goya,tudi jaz močno mislim nate in tvoje .Kako ste?Se že pridno grejete? LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 13:24:48
|
|
|
|
kajatina
|
Skye tole je super številka, držimo pesti, da se vseh pet tudi oplodi. Srečno.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 14:52:31
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Goya, upam,da nisi preveč utrujena od transferja,da ni glasu od tebe! Sem ja zmatrana , sam ne od transferja. Ta mala mi je dala vetra. Komaj sem kosilo skuhala. Ne vem, kaj ji je. Ve, da bo jutri ponedeljek in bo treba k varuški . No, grejem . Zelo lepi blastocisti po laborantovih besedah. No, punce, ne mi jokat, če imate malo folikov, ker sem jih jaz imela ŠTIRINAJST in danes sem dobila "samo" dve nazaj, ker vse ostalo se ni razvijalo naprej. Torej ni bilo niti prilike se z Rešem kregat, zakaj bi rada vstavila tri . No, jaz sem zadovoljna. Sicer sem bila malce razočarana na mizi, ampak kaj čmo. Če sta ti dve res tako lepi, kot mi je potem razlagal Janez, bo čisto dovolj . Zdej pa končno kavč. Alelujaaa! Pa držte pesti, da bo ta mala vsaj še dobre pol ure spala, da se mal spočijem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 16:30:49
|
|
|
|
zalazoya
|
GoYči čestitke , če so jih tako lepo pohvalili potem mora biti neki iz tega, kar lepo malo počij, da se palčka vgnezdita.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 17:09:05
|
|
|
|
pika74
|
Goyči... sej najbrž še počivaš... ampak kot sem ti že v smsu napisala. Mislim, da si na dobri poti. Držim pesti, da Lina kmalu dobi družbo.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 18:33:59
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živ, goya, iskrene čestitke za uspešen transfer! pri meni je tudi biologinja rekla,da sta dve krasni blastocisti...in evo, polna sem kot šibica! sayuri, zdej morš pa seznam obnoviti! ali pa naša nosečka koala, imamo eno novo trepetalko, jutri pa še zalazoyo dobimo! juhuhu! tega sem res vesela, poplava novih nosečk! A je katera jutri v Lj na Gk? Jaz sem!
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 19:11:31
|
|
|
|
pika74
|
A je katera jutri v Lj na Gk? Jaz sem! jst
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 19:22:44
|
|
|
|
DaisyE
|
O lube moje, tole so pa same dobre novice. Sem kar hepi za vas. Skye, čestitke za folikelčke. No vidiš, da se je splačalo vztrajat. Danes pade stopka, v sredo bomo pa vsi navijali za punkcijo. GoYa zelo si me razveselila. Pridno grej svoje breskvice in pazi, da se ugnezdijo. Jaz mislim, da bi se ti znali kaki dvojčki obetat. Potem boš šele zmatrana. Ena dveletnica in dva novorojenčka. Drugo leto tak čes bo pa res živo pri vas doma. Test ti pa spet na vikend pade. Vidiš, vse gre kot po maslu. Sayuri kako je bil semenj. Si kaj kupila? Dajčimajči, veš da bom laufala do konca. Kaj mi pa drugega preostane? Jeb... ga, dons je pač tak dan, da sem malo na dnu . Sta bila pa zato predhodna dva dneva prav fejst in če ne drugega, mi bosta ta dva ostala v lepem spominu.
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 19:26:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Goya,super novička sedaj pa le pridno počivaj in grej svoji . LP
|
|
RE: IVF-ICSI avgust,september 2.9.2007 19:47:41
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 jst pol sva že dve! Dež bo! Kdaj boš pa tam? Jaz okoli 10! daisica draga, ne bit žalostna! vsak dan je večja možnost,da boš postala mamica! in sama veš,da boš!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 2.9.2007 19:48:41 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
sindarinKoliko let je star vaš najstarejši otrok?0-1 (
29%)
1-2 (
14%)
2-3 (
10%)
3-4 (
9%)
4-5 (
7%)
5 in več let (
31%)
Število vseh glasov: 533Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!