|
RE: IVF-ICSI avgust,september 3.9.2007 20:58:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Ola čebelice! Tolk ste pridne in tolk napišete , da si mora človek ogromno časa vzet, da vse prebere . Pa gremo lepo po vrsti... Zalazoja ti si 1a! Čestitam za bebice. Za tiste, ki se grejejo pri tebi in za tiste, ki počivajo na hladnem. Želim ti, da ti ta čas hitro mine, da te čez dva tedna razveseli s pluskom. Bodi večji optimist, kot sem jaz. SD super, da si štartala šolo za starše. pridno poslušaj in bodi najboljša učenka. Sayurči, ti si ena super in oh in sploh tršica. Jaz se bom kar na vaš konc preselila, da boš še moje otroke enkrat učila. Uspešen začetek šolskega leta. Pikovit maš prav, dolenjci so res face. Jaz v Zagradcu sicer še nisem bila, sem pa vedno alkoholno prestrašena, kadar ga z Dolenjci zažuramo, ali pa s Štajerci, ali z Gorenjci, s Korošci, Ljubljančani... Mater, res bo treba k Ruglju... Pamelca tebi iskrene čestitke. Tole se bo dobro končalo. Seveda navijam naprej. In če jaz navijam, se šanse zvišajo na 50%, Ja GoYa glede na to, da je tule na tem forumu praktično pol zbornice, je res, da morjo dons vsi malo počivat. Dajčimajči, Koalca, vesta pravijo, da imajo ene nosečke šesti čut in že pred zaostalo vejo, da so noseče. No, jaz imam očitno kontra čut in še preden pride, vem da nisem. In tudi tokrat sem imela prav. Žal. Danes je prišla v polnem sijaju. Neustavljivo. Od vsega , kar malo težko diham. Kaj je v tem dobrega zame, ne vem. Kaj je višji cilj, ne vem. Kaj me naj drži pokonci, ne vem. V tem trenutku se zdi vse brez pomena, brez smisla, briga me za male radosti v življenju. Želim si samo, da ne bi tako prekleto bolelo. In sem jezna, ker sem bila tak preklet pesimist, po drugi strani sem pa hepi, ker se mi zdi, da bi bilo drugače še hujše. Če je to sploh možno. Pa nič bat. Jaz bom ok. Ena pametna glava je enkrat rekla, da te življenje sicer pritera na rob, ampak, da ti nikoli ne naloži več, kot lahko preneseš. In bom prenesla. In bom šla naprej. Do konca. Kot prvič, vas prosim, ne mi kakega jokeca prilimat. Jokam dons, malo bom še jutr, pol bo pa bolš. Če sem borka, si zaslužim vsaj čelado , tako da bo drugič, ko spet kaj prileti v moji smeri , vsaj malo manj bolelo. Zdaj se pa že malo poslavljam , ker vem, da bom od dons, pa do novga postopka malo manj na netu, bom pa definitivno navijala za vse trenutne trepetalke . Vas pa že zdaj vabim, da se kot navijačke, pridružite fan klubu IVF ICSI v novem letu. Tam bom spet v šusu . Vsaj upam. Fenomenalne ste .
|