|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
3.9.2007 20:19:20   
soncek.djukelica
Pamela,čestitke! user posted image user posted image user posted image  
Goya, zakaj se pa ne bi ti razpisala?user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
3.9.2007 20:33:53   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Goya, zakaj se pa ne bi ti razpisala?user posted image

Hm, dobro vprašanje user posted image
Mah, nimam materiala user posted image . O problemih pa bolje da ne, a ne user posted image .
Jaz sem dober poslušalec (v tem primeru bralec), govorec pa bolj slab, he he.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
3.9.2007 20:58:24   
DaisyE
Ola čebelice!

Tolk ste pridne in tolk napišete user posted image , da si mora človek ogromno časa vzet, da vse prebere user posted image .

Pa gremo lepo po vrsti...

Zalazoja ti si 1a! user posted image  Čestitam za bebice. Za tiste, ki se grejejo pri tebi in za tiste, ki počivajo na hladnem. Želim ti, da ti ta čas hitro mine, da te čez dva tedna razveseli s pluskom. Bodi večji optimist, kot sem jaz.user posted image

SD super, da si štartala šolo za starše. pridno poslušaj in bodi najboljša učenka.

Sayurči, ti si ena super in oh in sploh tršica. Jaz se bom kar na vaš konc preselila, da boš še moje otroke enkrat učila. Uspešen začetek šolskega leta.

Pikovit maš prav, dolenjci so res face. Jaz v Zagradcu sicer še nisem bila, sem pa vedno alkoholno prestrašena, kadar ga z Dolenjci zažuramo, ali pa s Štajerci, ali z Gorenjci, s Korošci, Ljubljančani... Mater, res bo treba k Ruglju... user posted image user posted image user posted image

Pamelca tebi iskrene čestitke. Tole se bo dobro končalo. Seveda navijam naprej. In če jaz navijam, se šanse zvišajo na 50%,

Ja GoYa glede na to, da je tule na tem forumu praktično pol zbornice, je res, da morjo dons vsi malo počivat.

Dajčimajči, Koalca, vesta pravijo, da imajo ene nosečke šesti čut in že pred zaostalo user posted image  vejo, da so noseče. No, jaz imam očitno kontra čut in še preden pride, vem da nisem. In tudi tokrat sem imela prav. Žal. Danes je prišla v polnem sijaju. Neustavljivo. Od vsega user posted image , kar malo težko diham. Kaj je v tem dobrega zame, ne vem. Kaj je višji cilj, ne vem. Kaj me naj drži pokonci, ne vem. V tem trenutku se zdi vse brez pomena, brez smisla, briga me za male radosti v življenju. Želim si samo, da ne bi tako prekleto bolelo. In sem jezna, ker sem bila tak preklet pesimist, po drugi strani sem pa hepi, ker se mi zdi, da bi bilo drugače še hujše. Če je to sploh možno. Pa nič bat. Jaz bom ok. Ena pametna glava je enkrat rekla, da te življenje sicer pritera na rob, ampak, da ti nikoli ne naloži več, kot lahko preneseš. In bom prenesla. In bom šla naprej. Do konca.

Kot prvič, vas prosim, ne mi kakega jokeca prilimat. Jokam dons, malo bom še jutr, pol bo pa bolš. Če sem borka, si zaslužim vsaj čelado user posted image , tako da bo drugič, ko spet kaj prileti v moji smeri user posted image , vsaj malo manj bolelo.

Zdaj se pa že malo poslavljamuser posted image , ker vem, da bom od dons, pa do novga postopka malo manj na netu, bom pa definitivno navijala za vse trenutne trepetalke user posted image . Vas pa že zdaj vabim, da se kot user posted image  navijačke, pridružite fan klubu IVF ICSI v novem letu. Tam bom spet v šusu user posted image . Vsaj upam.

Fenomenalne ste user posted image .

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.9.2007 21:15:34   
dajamaja
Ah, sranje!
Marjetka, brez smrkcev, samo tega bojevnika ti pošiljam user posted image
Drži se ženska! Jaz sem s tabo ...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.9.2007 21:26:15   
kajatina
Daisye pogumno naprej in brez solz.user posted image  ( V vsakem dobrem je nekaj slabega in v vsakem slabem je nekaj dobrega). 

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.9.2007 21:33:55   
gloria
ZALAZOYAuser posted image user posted image user posted image  PAMELAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.9.2007 21:47:21   
pika74
Sem bila na GK dons... in me je ful potrlo dejstvo, da mi ne morejo dati mojih zamrznjenčkov... pismu že drugič so me zavrnili, češ, da še ne delajo... ma punkcije pa delajo... evo - bom kr skopirala, kar sem napisala na sosednjem postu... čist me je potrlo dons user posted image

Dons sm šla že tadrugič na GK v Lj... Prvič je blo 16.8. (tik po dopustu), ko bi praktično še lahko ujela stopko  in potem transfer zamrznjenčkov... pa mi je sestra Blanka hladno rekla, da še nič ne delajo... in da naj pokličem konec avgusta oz. začetek septembra, ko dobim 1. dan M.

In včeraj popoldne vidim prve kapljice M... in se odločim, da grem danes zgodaj zjutraj na GK potrkat na vrata, če lahko dobim svoje otroke... ki jih že pošteno zebe...

In parkiram avto v parkirni hiši, da me ja ne bo skrbel še za pajka... grem spotoma še po dvoje Manner piškote... da mal podmažem sestre na GK... češ, mogoče bo pa nucal... in potem se postavim v vrsto... in čakam... in pol mi pove ena sestra, da ne ve, če bo šlo z zamrznenčki, ker ima baje sestra Blanka neke omejitve glede tega... in čakam na Blanko... in medtem opazujem GK, ki je v razsulu... menjajo namreč okna... ampak tako stanje je kolikor je meni znano že od junija dalje... ok... si rečem... pač traja... in čakam naprej... ena je tam v vrsti za punkcijo... in čakam... ura je 8... potem 9... in potem pridem končno na vrsto...

Sestra Blanka z resnim pogledom vpraša:Kdo ste pa vi? Ste naročeni? In ji odvrnem - imam zamrznjenčke... in danes je 1. dan M.

Nič ne bo, mi odvrne. Za zamrznjenčke bo treba še malo počakati. Pokličite v začetku oktobra oz. 1. dan M. Ampak tudi za takrat vam NIČ NE OBLJUBIM.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako na hitro sem opravila...

Mogoče me vse to čakanje še bolj ubija ravno zato, ker bi ta transfer moral biti že 5. dan po punkciji (ki je bila konec maja)... pa so mi na mizi, ko sem imela noge že narazen... rekli, da mi jih zaradi hiperstimulacije ne morejo vstaviti... user posted image ... zdaj pa to prestavljanje iz meseca v mesec še toliko bolj ubija...

Sem kar brez besed user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.9.2007 21:53:50   
DaisyE
Pika, saj ne vem, kaj naj rečem... se bo vse prazno slišalo. Kaj drugega kot - zdrži. Pa bo pol toliko bolj sladko, ko bo končno uspelo.

Drugače pa, dajčimajči in kajatina, valda, da se ne damo. user posted image user posted image user posted image  Bolj kot nas življene meče ob tla, močnejši smo.user posted image user posted image user posted image  Hvala za lepe misli in za kungfu borca. Slednji mi je še posebej všeč. user posted image  Se že smejim. user posted image  

Pazite nase.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.9.2007 22:01:03   
pika74
Dejzica moja... ma jest bi dons mogla tebe tolažit... vidiš, pa nisem za nobeno rabo. Saj vem, preveč sem verjela, da zdaj pa bo ta mesec... pa me je preveč potolkla kontra novica. Vidiš, pa me ne izuči in ne izuči.

Sej vem... vsaka stvar je za neki dobra... in tud ta ima zihr svoj namen. Enkrat bom že vedla... zakaj je blo tko dobr.

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
3.9.2007 22:23:07   
sayuri
Me je kar nekaj vleklo zdajle na net. Sem pripravo še pisala in pravkar zaključila. Nekaj mi ni dalo miru. DaisyE ne bom limala jokcev in cmeravčkev. Samo to bi ti rada povedala, da se jst čist jezno user posted image  zdajle počutim in se mi kar mal za malo zdi, da se ti je napovedala user posted image . To ni fer. user posted image  JSt tlele že 50 dni čakam nanjo, ona pa me kratkomalo zgreši in potrka na totalno napačna vrata user posted image . Še zdaj se ni naučila bontona in zopet dela zgago tam, kjer ni treba user posted image . Resnično ni fer. Roža moja, vse besede bodo že tako zlajnano zvenele, ampak vseeno ti moram napisat, da vem, da si prava user posted image  in da boš šla čez nekaj časa v ponoven boj. Mogoče se bova celo skupaj borili...nikoli ne veš. user posted image  Jutri bo že malo lažje, pošiljam pa ti  user posted image

Drži se, punca user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.9.2007 7:32:49   
zalazoya
jutro

včeraj pozno zvečer se odpravim pogledat, kaj počnejo moje punce in doživim šok, da tud nič napisat nisem mogla. In sem zelo jezna. Kaj vse moramo doživljat , koliko časa vse skupaj traja in najhuje negotov konec al bo al ne bo. Marjetka ne morem verjet, da se je zate že končalo, sem brez besed mislim nate in sem jezna in jezna pa še strah me je, ker jaz sem tud bolj pesimist.  Sej po tolkem času a je to kej čudnega  user posted image  dvomim. Vem da boš sedaj bolj odsotna, ker je treba odklopit, se pobrat in na novo začet, kako že, ne vem, ne znam ti svetovati, vendar vem da boš OK, se vidimo v naslednji vojni.
PS jaz te že pogrešam. user posted image

Pika to kar se tebi dogaja me je pa totalno razp. ne morem drugače reč, jaz tega ne razumem, pa kaj je s temi ljudmi še s svinjami se lepše dela. Kako ne ve kdaj bodo začeli delat? Bodi vztrajna in težka to zmerja nuca jaz tudi delam s strakami in svoje "vedno"dosežejo najbolj glasni in najbolj tečni user posted image . Upam da boš čimprej prišla do eskimčkov in da ti bo ratalo v nasprotnem primeru zamenjaj kliniko. Katastrofa. Te čakalne dobe ubijajo, pa kako si lahko kej tazga prvošjo.
uff, ko da ni dost že ta hiperstimulacija, de me mora še vse skupj jezit bi najraj user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.9.2007 7:33:11   
Sulfinija
Pamela,user posted image user posted image user posted image user posted image  pridna kokoška.

Pika74,žal mi je zate,vem da nobena tolažba ne pomaga v tem trenutku vendar ne pozabi vztrajnost in čakanje se ti bo na koncu lepo izplačalo z debelim + na tvojem testu.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.9.2007 8:28:37   
blanč
Marjetka joj no. Jaz sploh ne najdem besed, da bi ti kaj rekla. Želim ti, da bolečina in slabe misli hitro minejo in da boš kmalu pripravljena za nove boje.
PIka, kaj si pa misli tale sestra. Ne vem kako gre to na gk LJ ampak jaz bi sigurno zahtevala zdravnika, ki je vodil postopek maja in se pogovorila z njim. Saj ni mogoče, da še v oktobru ne bodo imeli prostora za en ET. Groza kaj vse moramo dati skozi, da bi prišle do naših pikic. Moja psiha je tudi čisto na tleh in nekako sem se prepričala, da jaz nikoli ne bom noseča in imela svojega zakladka. Joj pa še neki se je v meni spremenilo. Pred prvim postopkom sem verjela, da je Reš superman zdaj pa ni v nekaj mesecih nobena punca pri njemu zanosla( tiste, ki se zbiramo na forumu), in ne vem kako bom zdaj. V ponedeljek grem k njemu po zdravila, ker tam nekje okrog 16-tega naj bi prišlauser posted image  in moram začeti s postopkom. Joooooooooooooj zdej pa žeuser posted image user posted image user posted image  men se hoče zmešat.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.9.2007 8:41:16   
koala
Ojoj punce kaj jaz to berem.

DaisyE ne bom lepila jokcev, sem pa s teboj. In močmo verjamem, da bo prav kmalu posijal sonček tudi zate. Ostani takšna kot si, pa le kaj poglej med nas, meni je tvoje pisanje takooo všeč.

Pika kajjjj ti je rekla. Pismu, za ostale bedarije nikoli ni omejitev in nikoli ne manjka sredstev, tu pa ne morje ene par uz-jev in enega transferja narditi. Mislm, dvig natalitete pa takšen, DGHRWUEUFGWDFGWGEBFDW8GFBSD, da se ne izrazim grše.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.9.2007 8:57:01   
zalazoya
draga blanč

Reš nikakor ni user posted image si pa definitivno ti superwomen ker prestajaš vse to. Pomagal je že mnogim in tudi nam bo, enkrat nam bo uspelo. V to sem prepričana. Danes je očitno slab dan, jutri bo že bolje. Drži se.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.9.2007 9:02:40   
Sulfinija
Punce,joj pa tak turoben dan je zunaj,mrzlo,dežuje pa še same neke čudne novičke tukaj gori.
Punce jaz sem tokle korajžna sedaj,ko nisem v klubu trepetalk,ko bom tam pa bom sigurno spet malo drugače pela.Ravno sedaj sem spomnila kmalu bom v tretjem IVF u še dva zastonj pol me pa že če bom mogla iti kot samoplačnik kako bomo tole štimali.Vendar vem,da mi bo prej uspelo.
Komaj čakam drugi teden,da grema na mini počitnice na Gorenjsko,da malo spet odklopim in mogoče prinesema domov kakega malega gorenjca.

Ja res žalostmno za vse druge bedarije je denar za naše otročke pa ne ne vem kaj se grejo ti vsi skupaj.

Jaz morem priznati sem se navadila čakanja in meni po novem v LJ gre ful hitro se pa tudi prejle čakala leto,...zato mi sedaj vse nekam leti in sedaj le še čakam oktober in belo pismo pol pa naprej.

Koala,tvoj buši pridno raste,kajne?

Punce za vse nas bo enkrat posijal najlepši sonček,ki ne bo več nikoli ugasnil.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.9.2007 9:14:48   
fortun
Pišuka DaisyE... nekako se mi je zdelo, da ti bo uspelo, pa kar nekako povezano sem se čutila s tabo, glede na to, da sva imeli ET samo en dan narazen...
jaz pa kar še vztrajam, čeprav se mi pojavljajo vsi tisti znaki, ki nakazujejo na user posted image ... pa saj sploh nisem upala na kaj ker je bilo itak 1.
CB moram narediti v petek, čeprav bom do takrat najbrž znorela... po drugi strani, pa ga bom (seveda če bom zdržala, ali pa če prej ne bo user posted image ), naredila v soboto, ker sicer v petek ne bom sposobna za delat...

punce, držte se, pa obilo uspehov!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.9.2007 9:22:30   
dajamaja
Pika, tkole se pa ne pustit odgnat. Se pridružujem mnenju Blanč, da stopi do zdravika, ki vodi tvoj postopek. Sestre si včasih jemljejo pravico, ki jim ni dana. Če ne moreš mimo nje, nastavi zasedo kje na hodniku. Se bedasto bere user posted image  .. ni se treba povharja vrečt na zdravnika ..ampak pristopi k njemu iz zančni z ... imela sem hiperstimulacijo .... No, tko bi se ga jaz lotla, če bi mela jajca. V resnici sem jst bolj krotka (dokler me ne razpiuser posted image  in takle način bi me. Držim pesti, da se jih lotiš in da pridejo tvoji pingvinčki čimprej na toplo!

Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.9.2007 10:17:06   
PAMELA
Drage soborke,

no pa sem prišlado PCja in tako končno postala zopet "mobilna".
Hvala Biba26 za poročanje.

Kot je že Biba napisala, sem resnično presrečna, saj takšnega "pridelka" nisem niti v sanjah pričakovala. Seveda sem brala o vas puncah, da imate nekatere po 10, 15 in tudi čez 20 celic - ampak zame je bila to le iluzija, saj mi je sam dr. Reljič (glede na moj visok hormon FSH) povedal, da pač ne bom "klasična" pacientka in naj bom vesela že enega folikla.
Na UZ-jih je nato sledil šok, saj sem imela ogromno foliklov. Na zadnjem ultrazvoku pa so moji folikli povztočili zdravniku kar nekaj preglavic, saj je eden od foliklov zelo izstopil in bil (preveč) vodilen. Tako se je moral v soboto odločit:
- ali se zgledovati po velikosti vodilnega folikla in mi dati še isti dan stop (v tem primeru reskira, da vsi ostali folikli še niso zreli za punkcijo), ali pa
- še počakati en dan in tako reskirati, da vodilni folikel postane prevelik, ostali folikli pa so lahko primerni za punkcijo, ali pa so že tudi vsi "prestari".
No ker pa sem imela sluznico v soboto 10 (torej že dokaj primerno), se je odločil za prvo varianto in tako sem dobila še isti dan stop.
Včeraj sem bila edina punca z narkozo na punkciji. (Hvala sestri Mariji in sestri Danieli za neverjetno prijaznost in čas, ki sta si vzeli zame in moža). Ko sem se zbudila iz narkoze in ko mi je sestra Marija povedala, da so dobili 9 celic, se od sreče nisem mogla nehat jokat.
Punce to pomeni, da kakorkoli se bo ta postopek končal - jaz imam celice. Do včeraj nisem vedela ali jih imam (negativni prejšnji postopki) ali ne. Sedaj vem, da sem jih sposobna "pridelat". Res bi bilo lepo, če se sedaj razvije še kakšna Morula ali Blastocista, ampak v tem postopku sem neglede na to že zdavnaj zmagala.
Če se bo kaj oplodilo, imam tako v četrtek ali soboto prenos.

Zelo sem vesela.

Vsaki od vas iz srca želim, da ji uspe.
Punce fajn bodite.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.9.2007 10:26:17   
pikovit
Pika jaz ti priporočam da ko imajo naše gnade konec sestanka to je okoli 8h jih počakaj pred vrati ga začopati pa se bo dalo zihr kaj zrihtat.Jaz to delam na kliniki pa več ali manj rata.

Marjetka moja žal mi je.Vsi smo na taki preizkušnji.Kr strese ko bom jaz kmalu na tvojem mestu.Ne bom kaj preveč dolgovezila ampakuser posted image zate zdaj se izjoči in spočij decembra pa hitro v nov postopek.

Zunaj je pa res tako mraz.10,5 stopinj brrr.Vonj zraka je kot pozimi.A mislite da je konec poletja?Mal sonca nam bi še koristilo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.9.2007 10:30:49   
pikovit
Pamela bravo.Včasih nas življenje zna presentit.user posted image Želim ti veliko sreče in da se odvija v +.Veliko blaistocist pa tudi če so morule rata velikim puncam.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.9.2007 10:35:30   
pikovit
Pa še nekaj od naše MIŠEK13.Prispela srečno v Slovenijo.Pravi da nima veliko časa,da samo leta okol in rihta stvari.Danes pa ima kolonoskopijo.Držimo pesti da bo vse ok.
MIŠEK DRŽI SEuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.9.2007 12:16:44   
GoYa
Ma joooj user posted image user posted image user posted image . Sam en objemček za Marjetko in Pikico.
Ostalo bom pa zvečer prebrala.

Miški piški, držta se. Daisy, vzami si čas, če ga potrebuješ. Zelo mi je žal, da ni ratalo. V tretje gre rado, pri meni je to držalo in ni vrag, da ne bo tudi pri tebi.

Pika, pišuka pa tile dohtarji user posted image . Ma sem brez besed....

user posted image za obe.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.9.2007 13:16:16   
soncek.djukelica
zdravo

Daisy, draga ne morem ti povedat, kako mi je žal! Bila sem prepričana,da ti je uspelo! Vem,da je sedaj hudo, vendar tudi vem,da kljub vsemu niso izgubila upanja in ti tudi prepovedujem,da ga izgubiš! Morda potrebuješ čas zase, da zbereš moči,da premisliš..ampak le nekaj ti polagam na srce, v vsakem času in v vsakem trenutku smo me tukaj, sem jaz tukaj na IVF-ICSI temi, ki te bomo bodrile, ki te bomo pogrešale in ki te bomo imele v svojih mislih, ne glede na to, če se nam ne javiš! In še nekaj je, spomni se mene, ki sem čakala dolga leta, mesec za mesecem, M za M da bom postala nosečka, in zgodilo se je! Nekje sem brala, sanje so vse in res je, in ko noben drug ne verjame več,ti verjameš in le ti hodiš to pot in le ti veš,da boš enkrat mamica!In pot,ki jo sedaj hodiš, bo enkrat preteklost in boš zrla v svetlo prihodnost z bitjem pod tvojim srcem in vse bo pozabljeno!user posted image

Pika, draga kot sem ti že včeraj rekla, res mi je žal, da boš mogla počakat! Poišči si svojega ivf-zdravnika in z njim reči kakšno besedo! Če ga ne moreš dobiti na GK, pa pojdi v leonišče, in se zmeni z njim! Hudiča,da enega kur.user posted image  transferja ne morejo narediti!user posted image

Pamela, zate pa sem itak vesela, čuti se optimizem v tebi, in kot si sama rekla, sposobna si narediti celice in to je res pomembno!Iskrene čestitke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.9.2007 13:21:29   
cukica
Prišla iz dopusta polna energije in moči.
Vidim da je kar nekaj novega in pri meni tudi 17.9. greva z mojim dragim na pogovor in po inekcije in zdravila potem pa veselo se začet špikat.

Lep pozdrav pa se slišimo.

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

cene zasebnega varstva
tinchek1980

Koliko plačujete za zasebno varstvo otroka v manjši skupini (do 8 otrok) v Lj. ali okolici?

manj kot 200 evrov (47%)

200-250 evrov (15%)

250-300 evrov (16%)

300-400 evrov (13%)

več kot 400 evrov (8%)

Število vseh glasov: 193

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!