|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
2.9.2007 20:24:36   
upajoča
Goya četitam za et,super,prav tako Skye za foliklčke,sam toliko da vas malo pogledam,ah na gorenjskem je bilo zjutraj krasno ,sončno -dokler se ni pooblačilo,sem pa se našetala za nov teden,in sem polna energije,uh saj jo bom rabila.lep večer naprej upajoča

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
2.9.2007 20:43:51   
sayuri
user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• anonimna(zamrznjenčki)
  • upajoča (2.ICSI;PO, dr.Reš) 5.+6.8 začetek špikanja z dipraheline, 6.8. nadaljevanje z menopurjem,punkcija 21.8., ET 23.8 
  • zalazoya (2.IVF;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 7.8 Diphereline, nadaljevanje 2. dan user posted image z Menopur,  punkcija 29.8. ET 3.9.
  • ele (2.ICSI?;PO,dr.Reš) začetek špikanaj 8.8 z Menopur, 
  • DaisyE (2.ICSI;PO,dr.Reš) začetek špikanja 9.8, punkcija 21.8, ET 26.8.
  • Skye (1.ICSI; MB; dr.Gavrič)- štart z injekcijami 13.8, predvidena punkcja 5.9
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8. razgovor,začetek oktobra femodeni,26.10 injekcije,9.11. gonal, 20.11. predvidena punkcija
  • fortun (PO;dr. Reš) punkcija 23.8., ET 25.8.
  • mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • PAMELA (MB, dr. Reljič), kratek postopek, začetek 24.8. Menopur
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image

• Goldy (1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • GITA14 (2.IVF;LJ?, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek s špikami 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline septembra, punkcija predvidena po 17.10
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš)
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • MIŠEK 13 (zamrznjenčki, Dubaj?)
  • šemalo (1postopek;LJ,dr.Drobnič)
  • mami26 (2.IVF)
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš)
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič)
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9.
  • pika74 (LJ) zamrznjenčki
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka sredi septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor

user posted image Navijačice:
pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image AKTUALNO V TEM TEDNU user posted image

Ponedeljek, 3.9.
zalazoya - ET

Torek, 4.9.

Sreda, 5.9.
Skye - punkcija

Četrtek, 6.9.

Petek, 7.9.
Pikovit- UZ

Sobota, 8.9.

Nedelja, 9.9.

user posted image user posted image  T R E P E T A L K Euser posted image user posted image
(beri TESTI)

upajoča greje user posted image user posted image  - TEST ??

fortun greje user posted imageTEST 7.9.07

DaisyE greje user posted image user posted image - TEST 9.9.07

GoYa greje user posted image user posted image  - TEST ??

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj sfulala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
2.9.2007 20:44:20   
GoYa
Grem zdej mal odgovarjat, k sem še za nazaj prebrala. Prej ni blo cajta, sem sam report napisala user posted image .

Skye, a si videla, da se je nekaj že naredilo user posted image . Se ne rabim ponavljat glede kvalitete & kvanititete, a ne, k sem že k ena lajna user posted image .

Pikovit, bili smo...ha, ta je pa dobra....ne vem več user posted image ...mal naprej od Malinske, ena vas. Se mi zdi da Peneziči al nek tazgauser posted image . V glavnem men je asociirao na penziče user posted image . Je pa lepo.

Katica77, kako je šlo danes na punkciji?

DaisyE, obdrži pozitivizem in proč s pesimizmom. Si na zelo dobri poti user posted image . Ja, pri meni je test spet na vikend, ampak ga v soboto ne bom delala, ker imamo lih tisto soboto eno izobraževanje user posted image user posted image . Pa v nedeljo. Itak imam dobre izkušnje s testi ob nedeljah user posted image .

Zalazoya, fajn odpravi jutri na ET in potem hitro poročajuser posted image .

Sayuri, če sem jaz pivo splaknila dol, ga boš pa tudi ti. No, ti ne rabim govort, kako me je ob vsakem požirku streslo user posted image , ampak če pomaga, pol se pa mal potrudmo user posted image .

S.d, tebi pa matematika lih ne gre, kaj user posted image . Če boste ne GK ti in pika, boste potem štirje, ne samo dve user posted image .

Pika, fajn se zmeni jutri.  Pa mal k pingvinčku pokukaj po enga lupčka.

Upajoča, ti si pa tudi že daleč, a ne user posted image . In fortun tudi user posted image .

No, jutri pa spet ponedeljek user posted image .

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
2.9.2007 20:45:25   
GoYa
Sayuri, test 16. 9.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
2.9.2007 21:12:35   
pika74
s.d. jaz bom bolj med zgodnjimi user posted image . Sej bo še prilika. Enkrat se bova že doble.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.9.2007 10:01:32   
Ozone
Dobro jutro,

Najprej sem se "morala" user posted image v službi prebiti skozi vse poste, ker nam je doma telefon, in seveda s tem internet, crknu že v četrtek in so popravljali cel vikend, tako da me ni bilo nič na netu. E, tu pa fulllllllllllll dogaja. Lepo.

V petek sem bila na UZ, jajčniki prazni, sluznica tanka, skratka vse ok. Dobila sem špike Menopurja, ki si jih že pridno dajem. 10.9. imam naslednji UZ.

pikovit držim pesti, pa kakšno pivce za živce user posted image user posted image user posted image . Tudi sama kakšnega ruknem, pol sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
GoYa, upajoča, fortun, DaisyE sedaj pa v mir in grejte pikice. Za user posted image user posted image user posted image user posted image in čimveč  .

Za vse ostale pa tudi en velik user posted image .

< Sporočilo je popravil Ozone -- 3.9.2007 10:02:55 >

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.9.2007 10:36:06   
zalazoya
čao mačke

midva sva šla dans po najine malčke, ki se zdaj že lepo grejejo. Odločila sva se za user posted image  user posted image , trije so šli pa na hladno. Sem zelo zadovoljna. Z mojo hiper. je trenutno bolje se je sigurno Reša ustrašla, ker sem bila danes presenetjivo OK, je pa res da se stanje tekom dneva poslabša. Je reku Reš, da je to lahko celo dobro, dobila sem še 14 dni bolniške se pravi do testa, ki bo 17.09. če se bo stanje izboljšalo bom šla kar delat, ker drugač je 14 dni takooo dolgih, če pa ne bom pa počivala. V primeru nosečnosti se stanje lahko še poslabša. Ma brezveze napovedovati za naprej, bomo pač mogli počakat, važno da se mi grejemo.
Kao ste kej, danes nič ne kofetkate bom pa jaz eno pristavla user posted image  user posted image , pikovit a ne bi ene? kako je bilo zadnjič je teku pirček  v potokih, k se nič ne javljaš, si mogla malo počivat user posted image .

Ozone čestitke za uspešen štart.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.9.2007 10:53:16   
zalazoya
ja pikovt je že zbrisala, jaz pa tud ne smem preveč kofetkat user posted image , hotla sam povedat, da sem sedaj dobila aspirin 100.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.9.2007 10:58:06   
GoYa
Zalazoya, jst kar z 99%-verjetnostjo napovedujem da boš oz. si že nosečka. Zakaj? Zaradi hiperstimulacije. No, pa še tri rezerve maš na hladnem user posted image .
A ti je aspirin Reš predpisal?
Jaz ga tudi jemljem.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.9.2007 11:32:08   
bojana4
Živio punce,

imam nekaj vprašanj za tiste, ki hodite v Ljubljano in imate ginekologa in vse izvide v Leonišču. Kdaj zjutraj začnejo delati?  V spreejmni najbrž povem kaj vse rabim za staro porodnišnico (spolno preno. bolezni za oba, zvdi brisa), a kaj komplicirajo ali ti brez problemov dajo, da odneseš v staro porodnišnico? Jutri grem namreč po injekcije.

Hvala in čim več plusov ter optimizma.

Bojana

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.9.2007 12:06:05   
soncek.djukelica
dan,

goya, sej imas prav, res ne znam steti!user posted image  Zato pa sem danes ponovno sedela v klopeh v šoli( tokrat le za starše)user posted image !
Zalazoya, iskrene čestitke za tvoji dve user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Zdej pa jih lepo čuvaj in grej!user posted image user posted image user posted image
Bojana, v leonišču ne začnejo pred 8.15! Zakaj ne bi kar danes šla iskat te stvari, ker na GK delajo že od 7.30! Pa veliko sreče ti želim pri postopku!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu bojana4)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
3.9.2007 12:14:38   
GITA14
zalazoya
super, lepo čuvaj svoje dvauser posted image user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
3.9.2007 14:31:30   
sayuri
Evo me. user posted image  Prvi šolski dan je uspešno za mano. Otročki so bili krasni, očiji in mamice tudi, tako da sem z velikim optimizmom začela novo šolsko leto. user posted image  Tudi moj Filip je dobro prenesel zamenjavo vzgojiteljice in pomočnice, pravi da se je imel super user posted image  Tako da...sem zadovoljna.

Berem same lepe novičke. Zalazoya že greje user posted image user posted image . Bravo user posted image . No, aspirin100 sem tudi jaz jemala v mesecu maju, ko sem bila v postopku pri Rešu. Mi ga je on predpisal. Zalazoya, a bolniško ti je dal on, al tvoj zdravnik? Sporoči datum testa za seznam user posted image .

Počasi se bližajo datumi testa za upajočo, fortun in DaisyEuser posted image . JAz imam za vse tri dober občutek, tako da bo ta teden zagotovo vesel. user posted image  Naslednji sta na vrsti Goya in Zalazoya, tako da bomo imele zdaj polne roke dela z navijanjem in veseljačenjem. user posted image

Pri meni ni nič novega. Gospe ta rdeče še zmeraj ni in tole me zdaj že kar žalosti user posted image . Sama sebi sem obljubila, da počakam še ta teden, potem pa pokličem ginekologa. Vse skupaj se je že tako ali tako zamaknilo za en mesec. user posted image  In tako bova s postopkom verjetno šele novembra začela. Piševka, takrat ko jo čakaš, takrat se zihr ne bo prikazala.user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
3.9.2007 14:56:35   
pikovit
Čao bejbe

Ja Zalazoya me je kr računalnik zbrisu.Neki mi net nagaja.Pol sem pa šla k svoji g. po napotnico in recept,ki se ga bila dolžna Rešu.V soboto je bilo krasno popoldannpa nas je malo dež napral.Peklo se je v izobilju.Pišče,prase,kozliček....Da so se ti sline pocedile ko si tja pršu.Piva pa je itak bilo v potokih.Skratka bilo je kul.Ti dolenci so čist nori.Nič jih nisem zastopila.Veste kako rečejo karjoli-karola.No pa zastop če lahko.Pa še tako hitro govorijo.Moram rečt da sem bila še včeraj malo alkoholno prestrašena.Danes pa je že vse mimo.Hvala bogu.Se že poznajo leta.Včasih smo ga pil pa ni bilo tolk hudih mačkov-tigrov.
V petek me čaka že prvi uz.Jasno spet ob nenormalni uri.Sej pol grem pa kar nazaj spat in produžimuser posted image
Zalazoya user posted image user posted image user posted image  za tvojauser posted image user posted image  in eskimčke.Si na dobri poti.Pravijo da lažja hiperstimulacija včasih pripomore.Vsaj moji kolegici je.
Sayuri vidim da je bil prvi šolski dan uspešen in poven optimizmauser posted image
Goya čestitam za et
Kje pa je naša marjetka?

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
3.9.2007 15:59:38   
biba26
Pozdravljene!

Pišem vam v imenu Pamele,ker trenutno nima dostopa do interneta imam jaz to čast,da vam napišem rezultate današnje punkcije!

In sicer je bila zelo pridna kokoška saj je pridelala celih 9 celicuser posted image user posted image user posted image ,
kar je kar 8 več kot jih je pričakova.

Si lahko predstavljate kako je veselauser posted image

Vse vas lepo pozdravlja in takoj,ko bo lahko se vam osebno javi!

Zdaj punce pa še moramo navijat za njo do četrtka oz. do sobote,da se jih čim več oplodi!

Seveda pa vas bom prehitelauser posted image   in ji prva čestitala za lepo število jajčec!

BRAVO PAMELA    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp Biba

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
3.9.2007 17:10:41   
pikovit
Bravo Pamela.Super pridelek.Javi se ko boš lahko.user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
3.9.2007 17:11:27   
pikovit
Ej punce kje pa ste dons vse?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
3.9.2007 17:18:50   
zalazoya
user posted image user posted image user posted image  PAMELA, pridno počivaj, držim pesti da se jih čim več oplodi.
Hvala punce, ker navijate za moje malčke.
Sayuri meni je Reš napisal na ta list z navodii in slikicami palčkov bolniško dvigneš jo pa pri osebnem zdravniku. Ta tvoja tečka je pa res neverjetna k te tako jezi mogoče bi ti jo pa lahko kako sprožili, ma ziher se da. A ja test 17.09
Goya aspirin mi je Reš reku naj vzamem.
Kdaj ma pa upajoča test, vsak čas a ne? Ja do konca tega tedna bo marsikaj znano, držim pesti da bo veliko pluskov.  Ne da bodo samo pluski. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
3.9.2007 18:33:38   
dajamaja
Bravo, Pamela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Število trepetalk se zaenkrat dviguje, pol začnemo pa štet  user posted image -ke. 
Dejmo user posted image

Marejtka, brez malodušja, prosim user posted image ! Boš dobla user posted image . Če imaš kakšne dvome glede rezultatov se obrni name user posted image , moja prognoza je user posted image .

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
3.9.2007 19:39:44   
pikovit
upajoča,fortun kako je kaj z vama?Še malo pa bo D day.A vaju že kaj prsti srbijo da bi delali test?Če bosta delali 12. dan test bo že kaj pokazalo.Samo še 4 dni.
Pol je pa že na vrsti naša marjetka.Nič se ne oglasiš.Kje se skrivaš?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
3.9.2007 19:54:20   
sayuri
Ooo,kako sem pa jaz vesela za PAMELO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
3.9.2007 20:06:24   
kajatina
Bravo Pamela, super da jih je toliko uspelouser posted image -
Bojana v Leonišču pričnejo ob 8.00 in nič ne bodo komplicirali. Potem greš k sestri Blanki, kjer je važno, da imaš napotnico in izvide spolno prenosljivih bolezni, pa tudi to bi lahko naredla tudi kasneje. Lepo opraviuser posted image .
Zalazoya glej, da boš lepo grela svoja user posted image user posted image , lepo počivaj in držimo pesti zate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
3.9.2007 20:08:59   
koala
Pamela user posted image user posted image user posted image si bila pa res pridna kokoška! Zdaj pa držim pesti da se jih čimveč oplodi.

DaisyE ni šment da ne bi bil plus, na tak lep datum. Jaz vem da bo plus, ker ma moj dragi takrat rostni dani in je to tak čudovit datum, da se same lepe stvari nanj dogajajo.

Vsem trepetalkam pa mirne živce in moooooočne pestke!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
3.9.2007 20:11:58   
kajatina
Punce, a mi lahko ena malo bolj podrobno razloži, zakaj in kdaj se pričnejo jemati aspirini 100, ker pojma nimam o tem.user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
3.9.2007 20:13:06   
GoYa
user posted image user posted image user posted image user posted image  PAMELA.

Drugače pa kar neki štrajkate (nekatere)...ni tolk robe za brat user posted image user posted image . Včasih si pa komi skozi pršu user posted image .

Ja, očitno je bil prvi šolski dan naporen za mnoge.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?