neni
|
Čau, da se še jaz malo javim. Včeraj sem bila v šoli za starše, nas je bilo en cel regiment. Sejna pa tako majhna. Sej najprej je bilo v redu, potem pa je kljub odprtim oknom zmanjkalo zraka. Sem morala na stranišče pit vodo, ker sem se bala, da me zmanjka. Mi je začelo v ušesih šumet in una čudna vročina v lica. No, ma sem preživela. In kaj sem izvedela? Da moraš za vsak barvast izcedek povedat, jaz trapa, sem bila pa v sredo pri G tiho. Tako da zdej klicarim sestro pri ginekologu kaj nej nardim. Imam ga res zelo zelo malo, ampak en mesec se mi bo glih zmešalo če bom mislila na to in še moje dete je preveč vredno, da bi se hecala. Nas je dr. Kristan na to resno opozoril. Glivice lahko povzročijo vse sorte, tudi smrt. Tako, tole bom nekako rešila, potem pa novim zmagam naproti. Se mi zdi, da se me zdej proti koncu loteva nosečniška tečnoba. Včeraj nisem vedela ali naj se kregam ali naj se jokam zvečer, pa sem šla kar spat. Sej zaspala pa tudi nisem. Sem mislila, da bom jaz tole preskočila, pa sem zdej v to zapadla. Sej se skušam kontrolirat, tako da moj še niti opazil ni. Ampak ene stvari morava razčistit. Verjetno me malo moti, ker se ne ukvarja z mano, ampak res nima časa. Hodi delat, pa na pogrebe, pa po bolnicah. Ker jaz se izogibam. In samo telefone dvigujem. No, imam pa danes eno dobro novičko. Moj tast je imel včeraj celo popoldne hudo operacijo srca in se je zdej zbudu. Res da je še na aparatu za dihanje, ampak važno, da je preživel. Zdej bo šlo samo na boljše. Da se razmere v familiji normalizirajo, ker smo vsi zmešani. Vključno s taščo. Danes bo verjetno malo lepši dan (predvsem v moji glavi) lp Neni ps: Pika, sem vidla eno ki ti je bla ful podobna s trebuhom, ti moram rečt, da ti bo fajn pasal. Sem pa mislila na vas med vsemi tistimi nosečkami, kako bi vam bilo hudo. Še vedno vem, kako je ko jih gledaš. Očitno še vedno nisem dojela, da mi je že fajn zrasu. Verjamem, da boste morale vse še enkrat v šolo - za starše.
|