|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
31.8.2007 14:35:59   
klepetka
oj

mml,pa veš da je bilo danes dopoldne tudi meni slabo;nič nisem mogla jest.Ni mi bilo ne za bruhat ne nič.kar nekaj.user posted image In sem dop.kar malo kokakole spila (na prazen želodec!!!!user posted image ).Sem rekla ,itak največ kar lahko  je to ,da bruham;potem naj bi blo  pa itak boljšeuser posted image .In mi je res odleglouser posted image user posted image .

čestitke vsem za dobro opravljene MFuser posted image user posted image

klaja,ma ne sekiraj se preveč ;saj se bo rešilo.Imaš res vse sorte ljudiuser posted image

sani1,upam da ni s tole krvavitvijo nič resnega.Pazi nase in počivaj

Tinča1 ,jaz zaenkrat še nimam teh napadov ,kar pa ne pomeni da jih ne poznam iz prejšnjih nosečnostiuser posted image .Vem pa ,da mi tudi tokrat ne uidejouser posted image

bekica1,sva že dve s takim elegantnim user posted image obsegom trebuha ,kajne.Samo mene zaenkrat še nič ne moti ,včeraj sem si celo nohte na nogah uspešno ostriglauser posted image user posted image .Prsti se še vsi gor držijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj v trgovini me je ena znanka videla po parih mesecih in je izjavila(kako neverjetno),da kako suhcenauser posted image user posted image sem .Jaz pa tak trebuh ,da se ga iz aviona opaziuser posted image .

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
31.8.2007 14:39:21   
Lusa
Klepetka-ja si si prav zapomnila ,da bom danes poklicala in tudi sem in z mojim user posted image  je zaex kromosomsko vse vredu.Sem zelo veselauser posted image .Za spol pa ne dajajo informacij po telefonu tako ,da bo že v izvidu pisalo ,ki bo prišel naslednji teden.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
31.8.2007 14:47:45   
koala
Luša sem ful vesela da je vse kot mora biti, sicer pa sem itak vedela da bo. No zdaj me pa firbec daje kdo dobi okrepitev, vidve z Lušo ali pa tvoj dragi.

mml, za razdran želodec je boljši šipkov ali pa hibiskusov čaj, kamilice baje še bolj nadražijo že nadraženo sluznico.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
31.8.2007 15:14:25   
klepetka
luša ,super da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image .Zdaj pa v miru uživaj .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
31.8.2007 15:15:47   
puri
Tinča1,...hvala,.... samo toliko, da približno vem za ceno.

Lusa,....user posted image user posted image user posted image za super izvide

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
31.8.2007 15:33:25   
malamedika
Lusa user posted image za dober izvid zdaj pa uživajuser posted image  brez skrbi.

lp

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
31.8.2007 16:41:18   
nana35
Pozdravljene!

Se malo oglasim,da me ne pozabite.Lusa,sem vesela zate,da je vse vredu,zdaj boš brez skrbi uživala naprej,kajne?
Bekica,ne sekiraj se zaradi trebuščka,tudi moj je ogromen in tudi nekje tam kot tvoj po cm.
Klepetka,verjameš,da je včeraj tudi meni prijateljica,ki se ne vidiva pogosto rekla,da sploh nimam velikega trebuha,mogoče se njej samo tako zdi,ker sem bila tako oblečena,jaz pa vem da ga imam,ful je velik in potem še rit.Sem jo prepričevala,da ne vidi dobro,pa je rekla,da njej se sploh ne zdi in da mi paše.

No,me je kar potolažila,pa saj sploh ni pomembno,glavno je,da bo vse vredu z nama z otročkom.Saj do konca pa ni več tako daleč.Še malo manj kot polovička.

Lepo se imejte,uživajte,kolikor se bo dalo,naj ti slabost in sračka mineta mml in to čimprej in vsem ki imate takšne in drugačne težave,naj kmalu minejo ali pa postanejo vsaj manjše.

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
31.8.2007 17:01:27   
benika
Imam pa eno vprašanje, ampak se ne morem spomnit katera je pisala, da bo imela voziček Quiniya Speediya SX še od prejšnjega otročka in da je naročila naslonjalo.

Kakšno pa je vprašanje?

Mi sicer nimamo Quinnya, bomo ga pa kupili, pa tudi lok je že naročen v Sončkuuser posted image Zdej samo upam, da ga bomo dobili preden bo otrok vozek prerasel voziček.

Lusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa le pridno uživaj.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
31.8.2007 17:37:18   
mala pikica
Punce, pozdravček!

Jaz sem spet doma. Sem malo spet zapravljala v Ljubljani, pa ne preveč user posted image  Spet ste bile zelo pridne v klepetanju, sem kar pol ure brala, kaj vse ste počvekale user posted image  Se vidi, da so morfologije vsak dan na urniku user posted image  Vsem, ki ste že bile na morfologiji user posted image user posted image user posted image  pa še vsem, ki ste zvedele za spole user posted image user posted image user posted image  Za vse, ki pa še vas morfologija čaka, pa močno mislimo na vas user posted image user posted image user posted image

Lusa user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega user posted image   samo da je vse v redu, spol boš še že zvedela.

Karmyka kar v diskoteko in na veselice, potem ne bo nekaj časa za to. Za glasno glasbo pa nikar ne skrbi, tvojemu user posted image  lahko prej koristi kot škodi.  

Unika, če se v redu počutiš, potem kar pridi. Bomo zelo vesele user posted image

Sunny morning res ful lep trebušček user posted image  Moj je nekaj večji se mi zdi. Zadnje čase iz dneva v dan vidno raste. Me mami ni videla 5 dni, pa pravi, da je kar zrastel.

Drugače pa punce, ne se obremenjevati z velikostjo trebuščkov in s kilogrami. Je od človeka do človeka različno, kako odreagirajo. Zadnjič mi je prodajalka v baby centru rekla, da imam majhen trebušček za 5 mesecev, pa imam še nekaj večjega kot Sunny. Pa prodajalka vidi vsak dan veliko user posted image , potem že ve, kako trebuščki rastejo. Je pa odvisno od vsake ženske posebej, kako ji raste trebušček. Se strinjam s Katee, ki pravi, da moramo biti ponosne na svoje trebuščke. Jaz si z veseljem kakšno oprijeto majčko oblečem, pa potem vsi hvalijo, kako je luškan trebušček user posted image

Puri, upam, da so se težave že pomirile in da je vse v redu. Počivaj, kolikor se pač da zraven treh fantičov. Tako ali tako si ful dobra, da vse to zmoreš user posted image  Drugače pa sem jaz proti večeru že tudi kar fajn utrujena, vsak dan.

Katee si pa imela pravo nakupovalno mrzlico user posted image  Zdaj pa je mrzlica verjetno v denarnici user posted image  Je pa prav lep takšen dan, jaz tudi komaj čakam, da gremo v Avstrijo. Edini problem je v tem, da če še bomo predolgo čakali, da bom jaz že prej vse tukaj nakupila user posted image

Koala in raja dobrodošli nazaj v resnični svet user posted image  Upam, da sta se lepo imeli in da sta še za nas kaj uživali. Koala, je že nekaj punc z naših punc, tako da mislim, da ne bo težko zapolniti avtov.

Benika, kako pa si se prej imenovala? Jaz iz tvojega posta nisem razbrala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
31.8.2007 17:39:17   
klaja
Čestitke vsem za opravljeno MF in tudi tebi Lusa! 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
31.8.2007 17:40:20   
mala pikica
Seznam januarčic za popoldansko čvekanje v živo

Dogovorjena lokacija je Citypark v Celju, 6.9. ob 17.uri

Trenutno so prijavljenje (s povdarjenim pa tudi potrjene):

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning
12. klaja
13. piškamiška
14. unika
15. ulla78
16. ketrin24
17. katee
18. nussy
19. katja
20. muzika
21. mala pikica

Zaenkrat nas je udeležbo potrdilo 14 (če sem še katero spregledala, se opravičujem). Vse ostale nam čimprej sporočite, ali se nam boste pridružile. Pa tudi prijave še sprejemamo, z veseljem user posted image   

Punce, četrtek se bliža, tako da vse, ki potrebujete prevoze, bo najbolje če se poskušate čimprej dogovoriti preko ZS z drugimi klepetuljami user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
31.8.2007 17:41:44   
klepetka
malapikica ,benika je bila prej katja.(če nisem jaz zdajle zamočila-upam da se ne motimuser posted image )

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
31.8.2007 17:41:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sweety*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
31.8.2007 17:45:07   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
       natasa49 (21), user posted image , Trbovlje, user posted image   
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana, user posted image
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image , user posted image  
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image , user posted image  
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
22.1. karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? benika (pred časom Katja), user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Zdaj nas je že toliko, da se nas splača prešteti user posted image  Če se nisem zmotila, potem nas je že 72 user posted image user posted image user posted image  Bravo januarčice!

Najbolj "naporeni" dnevi se zaenkrat kažejo 1., 7. in 9. januarja. Takrat naj bi dobili vsak dan po 5 user posted image To bo veliko joka user posted image

Še ena zanimivost; zaenkrat je napovedanih 11 user posted image  in 7 user posted image Nekaj sramežljivih user posted image  se je le pokazalo, vendar še vedno vodijo user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
31.8.2007 17:46:29   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

malapikica ,benika je bila prej katja.(če nisem jaz zdajle zamočila-upam da se ne motimuser posted image )

Zdaj se spomnim ja, sem se spomnila, da je imela Benjamina user posted image  Katja, oprosti user posted image  Takoj popravim na seznamu.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
31.8.2007 17:54:10   
Tinča1
Luša, user posted image user posted image user posted image  za tvoje izvide, zdaj pa se prepusti radostim nosečnosti.

Klepetka, moram rečt, da me je nagovor tvoje prijateljice, kar dodobra nasmejal in mi polepšal turoben dan oz. že večer.

Neposredna povezava do sporočila: 2141
31.8.2007 17:59:13   
klepetka
tinča1 ,jaz sem pa prav debelo pogledala,ker sem, kakorkoli pogledaš, daleč od suhcenega bitjauser posted image (s trebuhom ali brez,ker je nekaj zaloge od prej-za hude čase ,nooouser posted image user posted image )In prvi trenutek sem cel opodvomila ,da s ez mano pogovarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
31.8.2007 18:39:36   
Daschi
Lusa, tole sem jaz težko čakala!user posted image user posted image user posted image  Super, super! pa še naprej vse dobro zate in za vse ostale user posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
31.8.2007 18:57:11   
Golobček
LUSA super za dobre rezultate ,ko boš vedela nam sporoči samo še spol, zdaj pa uživaj.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
31.8.2007 19:49:18   
unika
mala pikica zelo verjetno bom prišla, ampak me je vseeno malo strah, ker sem iz celjskega konca in me lahko kdo vidi, a bom rizkirala, ker bi vas res rada spoznala

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
31.8.2007 20:00:03   
karmyka
No tudi jaz se malo pridružujem k čveku.
Vsem ki ste imele MF ali pa kakšne druge preglede velike čestitke a ni lepo da je vse uredu.

TINČ1 tudi jaz mam take napade in to take smešne mi pašejo čokolade pa bonboni pa žvečilni sam da mam neki sladkega v ustah, pa žejna sem tut kr non stop  mi pašejo same gazirane stvari recimo kaka orangina (njami).

BEKICA za obseg si lahko podava roke za kilograme pa menda ne jaz sem se zredila za 10kg kaj še le bo me je kr groza sicer sem bolj velika pa se to še ne pozna tako strašno sam nevem kaj še bo.

MALA PIKICA tut jaz komi že čakam na MF da bom tudi jaz lahko šla malo zapravljat za moja dva srčeka.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
31.8.2007 20:59:55   
benika
Punce moje drage, mene pa tako rit boliuser posted image user posted image user posted image Resno no, če ležim ali sedim več kot 10 minut, se komaj poberem iz stola ali kavča. Zjutraj me mora prav nekdo potegnit iz postelje, da sploh lahko vstanem. Groza.

Sej nimam več danes kej pametnega za napisat, sam pojamrat morm mal. Če ne drugač, me morate vsaj ve posušat, ker moj dragi pravi, da mu grem že rahlo na j...user posted image

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
31.8.2007 21:11:48   
muzika
Lusa, čestitam!user posted image  Konec travm in čakanja. Glavno, da je 46 kromosomov, spol pa tako ni važen.

Čestitam tudi vsem, ki ste zadovoljne prišle z morfologije. user posted image Jaz komaj čakam na torek, da je še to za mano.

Tinča,  tudi jaz imam podoben problem s požrešnostjo. Samo da meni tako fulll paše sadje, da se mi zdi, da bi umrla, če ga ne bi jedla vsak dan. In to JEDLA! Če ga ne pojem 2 kg, sem lahko bicikel. In to se grozno pozna na kg, sem se v zadnjem mesecu zredila skoraj za 4 kg. GROZA. G me bo tako nadrla!

Mala medika: lahko mi na seznamu pripišeš, da bomo imeliuser posted image in da bom rodila v Ptuju ali Feldbachu.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
1.9.2007 0:26:32   
natasa49
Jst sm pa tok zaspana že zdele, ampak se morm mal oglast in prebrat kakšno zanimivost. Tudi jaz vsem čestitam za dobro in uspešno opravljeno morfologijo.
Jst sem pa do zdele z mami delala ajvar in kumarce ulagala in me tko grozn križ boli, da je to neki neverjetnega. Prav mami da naj se usedem ko sem rezala papriko, jaz pa na žalost v sedeh ne znam delat. Mislim znam, sam tkole sekljat in likat mi nikakor ne gre v sedeh.
Mogoče že malo težim, ampak me vseeno zanima, če je kera slučajno poizvedela kaj o mojem problemu?(premalo žil v popkovnici).Jst upam da to ni problem, ampak me vseeno skrbi.
Zdej grem pa pančkat.
Lep pozdrav.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
1.9.2007 8:36:04   
klepetka
jutro čvekice

benika ,nisi edina z bolečinami ,sam s to razliko da mene boli kolk.že par dni ,ker najrajš spim na njem pa sem se verjetno zaležalauser posted image

nataša49 ,glede popkovnice;po moje če bi bilo kaj narobe ,bi ti že G povedal kaj to lahko pomeni in bi te  poslal na nadaljne preiskave.zato se po moje ne rabiš nič sekirati

jaz sem pa danes vsa neprespana ;včeraj sem bila na eni zabavi ,pa sem mogla ob polnoči spokat doomov ,ker me je tak ozelo križ bolel.pa malo me skrbi ,ker sem bila ene pol ure izpostavljena divji(beri precej naglas)muzkiuser posted image .Mislite ,da lahko močna glasba kaj škodi otrokcu?user posted image user posted image

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?