klepetka
|
katee,ti pa si udarila taprav šoping .samo nimaš kaj ,kr je treba je treba ,kajne. sunny morning,verjamem ti da si vsa blažena po MF puri,samo da je vse vredu.Veš tudi meni je v obejh prejšnjih nosečnostih otrdeval trebuh in tiščalo dol,tako da sem se prav bala ,da nebi rodila precej pred rokom.Pa je bilo nazadnje čez rok. meni je takrat dala buscopan,glih zadnjič sem pa rala na pušenjakovem forumu ,da je to (buscopan in spazmeks)blažev žegen,da moraš verejti v te tablete če hočeš da bodo pomagale .Pol pa vedi ,kako in kaj ,če dva G ne pravita glih Zdaj po MF se je pa napovedalo kar nekaj punčk,ko je sprva kazalo da bodo prevladovali fantje nussy,dobro opravi danes na MF. Gleede letala pa mislim ja ,da greš lahko brez potrdila samo do 28.tedna. Pa uživajta ta vikend v Bohinju koalca ,dobrodošla spet nazaj. benika ,šele na koncu ko sem prebrala cel post ,m ije potegnilo da nisi nobena tanova ,ampak si se dala samo prekrstit,kajne. čeprav imamo tiste,ki imamo že kakšnega otroka ,že praktično vse stvari od njih ,pa bomo mogli vseeno še kaj kupit,kajne .tako ,za dušo privezat Punce ,jaz sem si pa danes merila obseg trebuha in so mi skor oči iz jamic padle .Namerila sem nič manj kot 110 cm Luša ,poročaj ,ko boš klicala danes (mislim da nisem kaj zamešala zdaj )za izvide.Držim pesti da bo vse vredu. Tako,zdaj grem pa k zobozdravniku .Me je tako zelo strah Lepo se imejte še naprej