|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
30.8.2007 18:28:01   
Sunny Morning
user posted image moj trebušček user posted image moj trebuščekuser posted image
Najbolj važno je, da imamo vse najlepše trebuščke na svetu in da bodo iz teh trebuščkov prilezli najlepši user posted image na svetu. Stare babe naj pa nekam grejo.user posted image

Danes sem imela MF, vse je v najlepšem redu in kot izgleda bova midva imela user posted image . Se mi zdi, da zadnje čase vse poročate o user posted image . Potrditev spola bova 100% dobila še na 3D UZ. Sem bila tako user posted image , samo da je vse ok.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.8.2007 19:41:03   
puri
Jaz sem bila pri G in je baje vse tako, kot mora biti,....meni pa ni nič jasno, ker mi še vedno trebuh otrdeva in pritiska navzdoluser posted image . Sem jo vprašala, če pijem kaj proti otrdevanju, pa je rekla, da se njej zdi to brezveze, da kakor sama hočemuser posted image
Je pogledala še za spol, pa je rekla, da se ne vidi dobro,....da mogoče, da je punčka, samo to je bolj ugibala, tako da še nič ne vemo.
Morfologijo mi je pa prestavila iz 4.9. na 18.9., ker je rekla, da je to še prekmalu in da se ne bo še nič videlo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.8.2007 19:57:17   
*Naja
Puri- jst spet skačem na vašo temo....pa sj nisem tolk za vami, tako da pridno spremljam tudi marčice, ki so en mesec za menoj. Rada bi samo to rekla, da sem v 16 tednu in da imam podobne težave kot ti. No, trebušček mi sicer še ne otrdeva, imam pa občasno ta zoprn občutek, kot da bom dobila user posted image in pa občutek tiščanja navzdol, kot da mi bo vse skupaj ven padlo. Sem v ponedeljek šla prej iz službe in k dežurnemu g v celjsko porodnišnico. Je bila ena ful prijazna mlada g, me je pregledala, naredila UZ in me pomirila, da je MV ok. Tudi mene je namreč skrbelo, da se mi je začel mehčati MV. Nato pa mi je rekla, da mi da dve možnosti na izbiro, ali me obdrži na oddelku, ali pa bom doma počivala in pa predpisala mi je buscopan tbl.. No, to je moja zgodba in zdaj pridno lenarim doma, vse do naslednjega pregleda 13.09..

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.8.2007 20:06:26   
puri
Lara76, ...hvala ti za tvojo zgodbo,....upam, da se pri obema to malo umiri, ker je še veliko prekmalu za take stvari.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.8.2007 20:17:44   
Sunny Morning
Lara 76 prav lepo od tebe, da prideš tudi k nam pogledat, pa hvala za pohvale za moj buši.user posted image

Katee tole je bil pa konkreten shoping.user posted image  Mene to vse še čaka. Se kar ne morem odločit, da bi začela, bi kar nekaj čakala. No, je pa res, da sem danes, ko nam je napovedala user posted image kupila en body u dolgimi rokavi v taki roza-ciklama barvi. Začetek je že.user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 30.8.2007 20:18:10 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.8.2007 20:54:42   
natasa49
jst  bom mela tud user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
31.8.2007 8:33:44   
ursulina
no super, čestitke za vse, ki ste bile na MF. pa so se tudi punčke prikazale user posted image

jaz sicer večjih šopingov še nimam v planu, se pa nisem mogla upreti in sem šla v leclerc - imajo ful lušne zadeve za dojančke v akciji. štumfki luškani za umret, pa bodiji... sem se mogla kr mal bremzat, da nisem od vsake stvari neki uzela... user posted image

za pohištvo še gruntava, v septembru pa delava sobico za dete... to bo še veselo. pozdravček vsem in uživajte!

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
31.8.2007 8:47:02   
nussy
Jutro punce!

Jaz imam pa danes ob 11-ih MF. Tako da delam samo do 10.30 pol pa direkt k G.user posted image

Upam, da bo vse OK. Me je pa prejle user posted image  spet nekam proti mehurju brcal, prov čuden občutek.

Joj mene že tut tolk mika shopping. Midva bova šla po moje kar v Avstrijo, sam ne vem kam nej grem, ker nikjer ne najdem vseh trgovin, ki jih hočem na kupu. V Leibnitzu ni H&M-a, v Grazu mislim, da ni Takko-ja, pa v Villachu tut ne. Edin Celovec bi bil kul verjetn, sam mi pa ni všeč, ker so trgovine vsaka zase. Bolj mi je všeč, če je en shopping center na kupu, pol pa gasa. Se mi zdi, da je res dost cenejš, pa še več izbire je.

Aja midva si bova pa dons privoščila mini oddih. Popoldne greva v Bohinj do nedelje, da mal odklopiva. Sicer pa ali katera kaj ve, kako je z avioni? Konec oktobra bi šla v Tunizijo za en teden, bo pa 29. teden. A mislite, da letenje lahko sproži kaj? Let traja 1h40min. Bom danes kar G vprašala.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
31.8.2007 8:55:13   
koala
Evo me, ne nisem tam ostala čeprav je bilo lepo je doma najlepše. No kakšnih 10 stopinj plusa ne bi škodilouser posted image .

Katee ti si pa res pridno šopingirala, jaz se še nazaj držim, no naše deta ma doma 40 potiskanih tetra pleničk, temu pa se res nisem mogla upreti, še dobro da je šla babi po njih, ker je bila Koala na morjuuser posted image .

Lusa a še rabiš prevoz v Celje? Še katera mogoče?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
31.8.2007 9:44:58   
benika
Aja midva si bova pa dons privoščila mini oddih. Popoldne greva v Bohinj do nedelje, da mal odklopiva. Sicer pa ali katera kaj ve, kako je z avioni? Konec oktobra bi šla v Tunizijo za en teden, bo pa 29. teden. A mislite, da letenje lahko sproži kaj? Let traja 1h40min. Bom danes kar G vprašala

user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko greš ja, ampak ne letos. Jaz sem G spraševala, če grem lahko v začetku septembra na Malto, pa me je kr mal čudno gledal. Nosečnica gre lahko na avion do 6. meseca nosečnosti, potem pa le s potrdilom G, da je vse ok, pa še takrat ponavadi letalske družbe zakomplicirajo. Nosečnica je na letalu v nevarnosti, da dobi trombozo, zato tolikšno kompliciranje. Jaz ti vsaj osebno ne priporočam odhoda v Tunizijo, pa ne le zaradi letali, temveč zaradi okolja samega. Že če nisi noseča fašeš lahko hudiča in pol, kaj šele sedaj, ko smo bolj občutljive.

Pa srečno na MF in takoj poročaj!

Drugače pa smo bili predvčerajšnjim v Celovcu v šopingu. Kupili smo nekaj zimskih cunjic za Benija, zase sem dobila dvoje nosečniške hlače (kavbojke in ene ful lepe črne elegantne) in bel plet. Za dojenčka nismo kupili ničesar, ker mi je moj dragi obljubil, da mi bo novembra podaril celodnevni izlet po štacunah, ki bo namenjen samo kupovanju malih cotkuser posted image user posted image user posted image Tako ali tako ne rabim veliko, ker imam še vse stvari od Benija. Kupit moram le kompletek za domov iz porodnišnice in nekaj žabic ter bodijev in to je to. Če predvidevamo, da bo user posted image . Če bo pa user posted image , potem bodo pa imele štacune praznikuser posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki ste imele MFuser posted image user posted image user posted image  za user posted image  in user posted image . Mene le ta čaka v ponedeljek.

lp

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
31.8.2007 10:07:45   
klepetka
katee,ti pa si udarila taprav šopinguser posted image user posted image .samo nimaš kaj ,kr je treba je treba ,kajne.
sunny morning,verjamem ti da si vsa blažena po MFuser posted image

puri,samo da je vse vredu.Veš tudi meni je v obejh prejšnjih nosečnostih otrdeval trebuh in tiščalo dol,tako da sem se prav bala ,da nebi rodila precej pred rokom.Pa je bilo nazadnje čez rok.user posted image meni je takrat dala buscopan,glih zadnjič sem pa rala na pušenjakovem forumu ,da je to (buscopan in spazmeks)blažev žegen,da moraš verejti v te tablete če hočeš da bodo pomagaleuser posted image .Pol pa vedi ,kako in kaj ,če dva G ne pravita glihuser posted image

Zdaj po MF se je pa napovedalo kar nekaj punčk,ko je sprva kazalo da bodo prevladovali fantjeuser posted image user posted image

nussy,dobro opravi danes na MF.
Gleede letala pa mislim ja ,da greš lahko brez potrdila samo do 28.tedna.
Pa uživajta ta vikend v Bohinjuuser posted image

koalca ,dobrodošla spet nazaj.user posted image user posted image

benika ,šele na koncu ko sem prebrala cel post ,m ije potegnilo da nisi nobena tanova ,ampak si se dala samo prekrstit,kajne.user posted image
čeprav imamo tiste,ki imamo že kakšnega otroka ,že praktično vse stvari od njih ,pa bomo mogli vseeno še kaj kupit,kajneuser posted image .tako ,za dušo privezatuser posted image user posted image

Punce ,jaz sem si pa danes merila obseg trebuha in so mi skor oči iz jamic padleuser posted image user posted image .Namerila sem nič manj kot 110 cm

Luša ,poročaj ,ko boš klicala danes (mislim da nisem kaj zamešala zdajuser posted image )za izvide.Držim pesti da bo vse vredu.

Tako,zdaj grem pa k zobozdravnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Me je tako zelo strahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte še naprej

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
31.8.2007 10:20:55   
zofija nr.2
user posted image  juhuhu,

mi smo tudi včeraj opravili morfologijo in je vse ok z mojim user posted image . tudi z mano, razen da moram - kot sem že sama ugotovila - malo bolj pazit, koliko jem....2,5 kg plusa v zadnjem mesecu user posted image  grrrr!
user posted image  je potrjeno user posted image , kar kaže, da mamin instinkt velja. zelo je živahen, tako da je precej nenavadno, da ga jaz ne čutim. najbrž res ne vem, kaj je treba čutit. no bomo že ob svojem času.
srečno vsem, ki še čakate!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
31.8.2007 10:47:15   
TinkiBinki
user posted image Juhu, mi smo bili tudi na morfologiji, vse ok, se je zelo lepo vse videlo.
Imeli bomo pa user posted image !
Držim pesti za vse ostale, ki še čakate na morfologijo.

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
31.8.2007 11:58:26   
mml
najprej čestitke za vse uspešno opravljene morfologije user posted image

puri upam, da se počutiš že boljše, poskusi počivati kar se da, kar je ob 3 nadebudnežih sicer veliko lažje reči kot nareditii user posted image

lusa po mojem te ne bodo nič nadrli, ko boš klicala za izvid AC, saj so navajeni in povsem razumejo, da user posted image  težko čakamo dobre izvide user posted image

koala se strinjam s tabo, da kakšna stopinja več ne bi nič škodila. Je že čisto jesensko vreme user posted image , čeprav menda napovedujejo milo in toplo jesen.

nussy jaz grem v Tunizijo no ja na Djerbo čez dobrih 14 dni (bom v 22 T tja grede in 24. nazaj grede) in nimam nobenih hujših pomislekov glede tega. Če izbereš dober hotel, je hrana varna in dobra, življenje počasno, ljudje prijazni user posted image . Mi smo bili lani en teden in smo ugotovili, da jbilo to čisto prekratko, tako da gremo leots za 14 dni. Let je pa res tako kratek, da ni kakšne hude nevarnosti za vesnko trombozo, dosti pij in vmes kaj vstani pa bo. Problem so medcelinski leti, kjer frčiš 8 ur ali še več. V prejšnji nosečnosti sem letela nekje v 30. T na Dunaj in nazaj in mi je G dala za vsak slučaj potrdilo, da je z mano vse OK, ampak me ni nihče nič vprašal ali kompliciral. Tako da če se počutiš dobro, ni razlgoa, da ne bi šla...

Jaz imam pa od zjutraj drisko in mi je slabo, prej sem pa objemalo en umivalnik, ker do stranišča nisem uspela priti in bruhala user posted image , sploh ne vem, kaj je in kje sem zadevo pokasirala...Bom poskusila iti prej iz službe, ker nisem za nikamor...in upam, da bom kmalu boljša, in da ne bo zbolela tudi Manca, ker po tem bo pa res zabavno...

Lep konec tedna

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
31.8.2007 12:03:51   
TinkiBinki
Mml te je pa fejst zvilo. Skuhaj  si kamilice, mogoče si pa kaj takega pojedla. Upamo, da ni kaj resnega.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
31.8.2007 12:07:10   
mml
TinkiBinki hvala za nasvet, ampak meni je po kamilicah slabo že, če sem čisto zdrava user posted image , tako da ne bodo prava opcija...saj bo, moram poskusiti kaj se zgodi, če kaj pojem in popijem, ker po bruhanju še nisem nič dala v usta

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
31.8.2007 12:47:33   
Lusa
mml-kokakolo si kupi in bobi palčke in samo to jej ,pa kakšno prežganko si naredi-Recept ene zdravnice in se obnese ,vsaj pri meni in moji mali se je obneslo

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
31.8.2007 13:01:02   
klaja
Hojla!

Mene pa bodo spravli ob živce. Že kar nekaj časa prodajam avto, pa se potem zmeniš z enim, že fiksno, pol pa ne duha ne sluha o njem. Na koncu koncev pa še mi je take pogoje postavil, da mi je šlo na bruhanje. In to se mi je zgodlo ta teden že dva krat. Danes pa sta še dva prišla gledat avto in bi ga odpeljala v Makedonijo. Pa nič nebi dala za njega, češ da je ne vem kaj vse narobe...user posted image Mislim!
Naj se grejo vsi lepo solit!
Se vam opravičujem ampak nekje sem se mogla malo izpovedat, ker drugače bo moj dragi popeno, če bom samo njemu težila. Sem se že danes ene parkrat zjokala, ker me to res spravlja ob pamet.
Se grem zdaj malo na zrak hladit!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
31.8.2007 13:02:08   
mml
Sem testirala želodec in popila 2 dcl čaja in pojedla preprečenec in zaenkrat zadeva na obeh sraneh drži user posted image . Sem se pa dogovorila s koelgom, da bo pogledal še malo na moji pomočnici, tako da grem lahko domov...upam, da je ta hujše že za mano.

hvala za nasvete user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
31.8.2007 13:09:57   
sani1
No mi smo tudi že doma iz morfologije in je vse vredu z našo bebo user posted image user posted image user posted image smo bili veseli...In je dr. Pušenjak potrdil da je user posted image ...
Samo malo krvavim pa sem se včeraj tolko ustrašila, da smo bili na urgenci pa so rekli, da ni nič posebnega, samo počivati moram...Če bo pa hujše bomo pa šli čez vikend ponovno k zdravniku... Upam, da bo vse v redu...
No vse ostale ki pa ste bile danes na M pa upam, da ste se nagledale svojih otročičkov in da je z vsemi vse vredu...
Lep dan še naprej jaz grem pa v posteljo...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
31.8.2007 13:22:21   
Tinča1
Pozdravljene!

Vsem čestitke za dobro opravljne MFuser posted image user posted image user posted image , jaz pa še moram čakat do 10.9. No ja še dober teden dni pa bo.

Sani, zakaj pa krvaviš, a so ti delali vaginalni UZ?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
31.8.2007 13:26:04   
Tinča1
Joj sem prehitro stisnila potrditev.user posted image user posted image

Punce, jaz sem postala tako požrešna, da je groza. Samo jedla bi. Se moram prav skoncentrirat, da ne izropam hladilnika in da jem bolj sadje, ker mi dišijo predvsem sladkarije. Če bo šlo tako naprej, bom januarja taka, kot da nosim trojčkeuser posted image .

A ima še katera takšen problem?

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
31.8.2007 13:26:29   
puri
user posted image user posted image user posted image bravo vsem za uspešno opravljeno morfologijo.

Jaz sem se jo tudi že tako veselila in odštevala dneve do torka, pa moram sedaj čakati še 14 dni večuser posted image ,....no, se bo vsaj več videlo.
Drugače je pri meni stanje nespremenjeno, še vedno čutim da mi pritiska navzdol in otrjuje, ampak sedaj nisem več tako pozorna, ker vem da je bilo včeraj vse vredu, prej sem pa takoj pomislila na najslabše. Verjetno bo pa ta nosečnost najtežja do sedaj, ker me že sedaj vse boli,...kaj šele bouser posted image ,....ampak bom potrpelauser posted image

Koliko sploh stane 3D UZ?
Jaz tudi premišljujem, da bi šla.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
31.8.2007 13:29:33   
Tinča1
Puri, meni se zdi, pa nisem čisto prepričana, v MB pri dr. Pelkičevi cca 80 EUR. Tako mi spomin pravi, ko sem na NS gledala cenik.

Mogoče še katera bolje ve.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
31.8.2007 14:14:14   
*sweety*
punce pozdravljene,
da se vam še jaz malo oglasim, berem vas vsak dan, pisati se mi pa ne da, ker sem ful utrujena zvečer od moje 21 mesečne hčerkice. Tudi jaz sem v sredo imela MF in me je ful spol zanimal, ampak se ni videlo, ker so bile nogice ves čas skupaj. Tudi v 1. nosečnosti nisem vedela spola do konca nosečnosti.Ampak glavno da je vse ok. Glede trebuščka se pa jaz ful obremenjujem, ker mam tako velikega, potem pa me pripombe mimoidočih še ful ganejo. Sem si ga izmerila in imam res velikega 110 cm.user posted image , tako da ga nič kaj ponosno ne razkazujem.

Imam pa eno vprašanje, ampak se ne morem spomnit katera je pisala, da bo imela voziček Quiniya Speediya SX še od prejšnjega otročka in da je naročila naslonjalo. saj imam jaz tudi ta voziček še od prej in tudi tisto prednje naslonjalo ful pogrešam. Drgač sem pa ful zadovoljna s tem vozičkom.

No lepo se imejte , pa se oglasim še kaj

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?