|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
3.9.2007 12:36:46   
sani1
Joj danes pa res ni moj dan! Sem že vse napisala pol mi je pa računalnik zablokiral... Tako, da moram sedaj jovo na novo. Seveda bom v skrajšani obliki....
septemberka misli pozitivno pa bo vse dobro! Ne daj se ustrašit!
urssyy naj ti ginekologinja napiše, da imaš težave in rizično nosečnost pa ti bodo mogoče dali kaj več bolniške. Sicer pa kdo je v teh komisijah res ne vem, ker enostavno nimajo pojma. Meni so dali zdej bolniško za bolezen in moram biti doma, samo za preglede lahko grem ven. Mislim noro... Res bi jih bilo včasi fajn kam poslati...user posted image user posted image user posted image
Sunny Morning tebi sem pa že med debatami odgovorila tako, da se tam bereva.
Bi pa imela prošnjo user posted image če ima katera izkušnje z dr. Strahovo v Domžalah za 3d UZ  da mi malo svetuje, ker sem si premislila glede dr. Pušenjaka....
Ker sem imela včeraj slabo izkušnjo v porodnišnici z njim ampak moj šesti čut je vedel, da bo on dežuren in 100% bo pri porodu tudi on, ker sej veste, da je velikokrat tako kot ti narekuje 6 čut... No bomo videli...

A ja pa še to, da vam povem, da sem danes postala teta user posted image user posted image EVI!!!

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
3.9.2007 12:52:03   
Golobček
Ojla punce,
evo da se še jaz malo javim, sem takšna kot bi me povozo vlak, tri dni me že tako duši, da komaj pridem do zraka,evo pa danes kličem na dispanzer najmanj 5-krat pa se nobeden user posted image  ne javi, pa saj imam jutri pregled bom že še zdržala do jutri-no vsaj upamuser posted image ,ko imam pregled pa seveda morfoligijo.
A je še katero dušilo in ali se je potem umirilo samo od sebe, me res zanima.user posted image  

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.9.2007 13:09:36   
Sunny Morning
Sani1 te čisto razumem zakaj si bila razočarana. Že tako smo user posted image občutljive, potem pa še kakšna krvavitev ali neplanirani dogodek, veš da si vsa iz sebe, potem pa naletiš na G, ki ima malo bolj slab dan in je vsega konec. Jaz upam, da bo na 3D bolj prijazen, pravzaprav vem, da bo, ker bom plačala in se bo najbrž tam topil, ampak tako je povsod v našem zdravstvu. Po eni strani zdravnike kar razumem, da se ne morejo ves čas smejat, da so tudi oni kdaj slabe volje, da jih je tudi kdaj poln kufer vsega...mi pa bi jih najraje imeli vsak zase, pa vedno pri roki. Lahko smo na koncu prav veseli, da imamo tako zdravstvo kot ga imamo, ker ko bomo enkrat na nivoju (ne nujno na boljšem) ZDA ali Kanade, pa nekaterih zahodnih držav se nam bo še jokalo tudi po neprijaznih zdravnikih. Me je kar malo strah vsega tega.

Mala pikica sem videla, da imaš novo sliko bušija. Ti je pa res kar zrastel v teh 4 tednih, ampak je čisto ta pravi.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.9.2007 13:56:06   
benika
No, jaz se pa javljam po MF. Vse je user posted image , dobili bomo pa user posted image . Za PDP se G še vedno ni izjasnil, tako da upam, da se bo do 21., ko imam posvetovalnico, le izjasnil kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.9.2007 14:13:18   
raja
Septemberka ti kar optimistično glej naprej. Saj veš, da držimo pesti, da bo vse v najlepšem redu in da VSE dočakamo predvsem ZDRAVE user posted image .

Sani1 glede Pušenjaka ti lahko povem, da sem jaz imela pri njem zunanji obrat in kasneje CR in je bil vedno zelo,zelo prijazen. Tudi po CR me je prišel 2x pogledat, vprašat kako sem, tako, da ne morem verjet, da je lahko tudi neprijazen. Verjetno je imel včeraj slab dan.

Glede 3D UZ, jaz sem bila v prvi nosečnosti v Dravljah, ampak mi je UZ delala dr. Reševa. Bila sem kar malo razočarana kako hitro je vse opravila, večji del pregleda je opravila v 2D tehniki samo vmes je malo preklopila na 3D, dobila sem samo 1 filmček, in pregleda je bilo konec po 10 min. Zdaj sem se pa naročila v Postojni, sta bili tam dve moji prijateljici pa sta bili zelo zadovoljni, pa še ceneje je. Bomo videli kako bo. Imajo pa v Postojni zelo zasedeno tako, da imam datum šele 5. novembra, do takrat nimajo prostega termina. V Postojni delajo 3D UZ med 25 in 30 tednom.

Sedaj pa odhajam na MF. Se tipkamo zvečer ali jutri, da poročam kako je z našim user posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.9.2007 14:33:30   
sani1
raja sej verjamem, včeraj je najverjetneje imel slab dan in veliko dela. Jaz pa kot sama veš občutljiva in prestrašena in me vse še tolk bolj prizadane.  Bom probala se za 3d uz naročit pri dr. Strahovi. V končni fazi naj me pogleda še kdo drug ne sam en ginekolog da dobimo še kakšno drugo mnenje, a ne...
Če bom pa rodila pri njem pa samo upam, da bo boljše volje!

Hvala ti! Lep dan!!!

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.9.2007 15:19:45   
mml
No pa sem uspela....

....povedati šefu, da sem noseča user posted image . Je zadevo čisto OK sprejel, samo zanimalo ga je, če do decembra bom pa še v službi in sem ga potolažila, da če bo vse OK, da bom user posted image

sani jaz sem dvakrat naletela na dr. Pušenjaka, enkrat ko sem šla po porodu nazaj, ker sem mislila, da imam vnete šive in drugič, ko sem bila na AC. Obakrat vljudno prijazen, samo za moje pojme zelo molčeč. Kar se tiče dr. STrah, so nekatere zelo zadovoljne z njo, drugim se zdi, da jih na hitro odpravi...verjetno dovisno od časa, ki ga ima na razpolago in kakšen dan ima

septembrka ti lepo na naslednjem pregledu vprašaj G za kaj gre in ti naj razloži, sicer pa počivaj in pazi nase in user posted image

jaz grem pa delat...

...ni druge

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.9.2007 18:56:30   
Sunny Morning
Tiste, ki še niste nabavljale cotik, priporočam E.Leclerc. Jaz še nisem bila mi je pa prijateljica kupila 5 bodijev za 8 €. Zelo ugodno, ker sem v Pikapolonici kupila bodi za 4,59€ (samo enega). Glede na to, da jih bom uporabljala 1-2 meseca se mi zdi škoda dajat preveč denarja. Prilagam fotkice.
user posted image

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.9.2007 20:14:50   
koala
Lušni so, samo žal pri nas te trgovine še nimamo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.9.2007 21:07:42   
nana35
K nam pride Leclerc v mesecu oktobru (v Mb) tako,da bo tudi še takrat čas za nakupe.In se bo verjetno tudi za nas kaj našlo.Sem pa tudi mnenja,da je za prva dva meseca res bolje,da ne daš preveč denarja,ker veliko rabiš,potem pa še dolgo ne moreš uporabljati.Tudi sama bom kupovala cenejše stvari in seveda tudi kaj lepšega,se razume.V Europarku so odprli še en H&M in imajo tudi otroški odd.,pa Okaidi,samo tam je pa malo dražje.
Sicer pa niso več oblačila za male tako draga kot nekoč,tako da se mi ne zdi preveč drago,le da so nekatere stvari v  takih trgovinah kot je Okaidi res preveč zasoljene s cenami.Zato se bom te trgovine izogibala,če bo šlo. Res pa je da imajo čudovita oblačila.
Pa v Zari tudi,samo da jaz za otroške mini čeveljce ne bi dala 30 uvrov.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.9.2007 21:42:54   
koala
nana35 a res dobimo lecerc, to pa nisem vedela. Kje pa naj bi bil?

Nisem vedela

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.9.2007 21:56:16   
mala pikica
Dober večer vsem!

Danes pa sem pozna glede na to, da prvič danes pišem. Sem hotela v službi par besed napisati, pa mi računalnik ni hotel poslati sporočila. Imamo od administratorja tako narejeno, da ne moremo takšnih sporočil pošiljati user posted image
No, zdaj pa sem le tukaj.

Hvala za pohvale za bušija, mi je kar nerodno user posted image

Čestitke vsem za dobre novice iz morfologije user posted image user posted image user posted image  in za vse user posted image  ter user posted image ! Za vse ostale pa še vedno stiskamo pesti user posted image

Nussy močno upamo, da bo posteljica vzdržala vsaj še dobre tri mesece. Pazi nase user posted image

Meli zate tudi upamo, da je že vse v redu in da so res bili samo šivi user posted image

Sunny ni kaj, res so luškani ti bodiji, pa res so poceni. Drugi teden se moram nujno vstaviti v Leclercu. Če bi že vedela, da jih imajo, bi se že danes vstavila.

Koala naslednjo sredo grem, pa ti jih lahko kupim. Sploh ni problema. Potem pa še imava en izgovor, da se drugi teden spet dobiva na user posted image  Drugače pa bi naj pri nas Leclerc stal tu nekje za Rutarjem, vsaj zdi se mi tako.

Punce, četrtek se bliža user posted image  Jaz že komaj čakam. Kje pa se bomo dobile? Vem, da v City centru, noter mislim, kje user posted image  

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.9.2007 21:58:06   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
       natasa49 (21), user posted image , Trbovlje, user posted image   
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana, user posted image
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image , user posted image  
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image , user posted image  
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image , Ptuj ali Feldbach
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
22.1. karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? benika (pred časom Katja), user posted image  + user posted image , user posted image       
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Zdaj nas je že toliko, da se nas splača prešteti user posted image  Če se nisem zmotila, potem nas je že 72 user posted image user posted image user posted image  Bravo januarčice!

Najbolj "naporeni" dnevi se zaenkrat kažejo 1., 7. in 9. januarja. Takrat naj bi dobili vsak dan po 5 user posted image To bo veliko joka user posted image

Še ena zanimivost; zaenkrat je napovedanih 12 user posted image  in 8 user posted image Nekaj sramežljivih user posted image  se je le pokazalo, vendar še vedno vodijo user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.9.2007 8:02:01   
ursulina
pozdravljene!

ja, leclerc res ni slaba trgovina kar se tiče otroških oblačilc, kot sem pa že napisala, pa imajo ta teden akcijo z otroškimi stvarmi in tile bodiji so super - sem kupila kar nekaj zadevic in ene tako cortkane štumfke, da dol padeš :)

samo vse je tako majhno :) user posted image
verjetno smo vse tiste, ki smo prvič nosečke, malo zmedene, koliko česa in katerih velikosti... nisem kupila še nič 56, ker vsi pravijo, da raje večje in se potem vidi, koliko velik otroček je in se magari kaj dokupi... ampak kako težko se je bremzat, če vidiš kakšno res lepo stvarco za oblečt :) user posted image

jaz sem bila tudi pridna včeraj, kuhala slivovo marmelado in je zlo dobr ratala, utrujena sem bila pa tudi ko zmaj, tako da vse, ki imate navodila za počivat, kar lepo ubogajte, se zelo pozna že pri "vse ok" nosečnosti, če kaj počivaš ali kar bezljaš naokoli...user posted image  
tako da, posebej še septemberka, kar lepo počivat in usmerit misli v lepo prihodnost pa kako knjigico o dojenčkih v roke, da nam boš znala kaj več svetovat januarja :)

Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.9.2007 8:27:26   
koala
Jutro souser posted image !

Kako ste na ta turoben in deževen dan, mene kar ni mikalo da bi vstala, ko se je tako lepo valjati po topli postelji. No kar se mora se mora.

urulina a ti pa kar marmelado kuhaš. Pridna jaz se k čemu takemu ne spravim več niti pod točko razno. Sem jo enkrat kuhala pa je tako špricalo da sem še cel teden potem marmelado z kuhinskih elementov drgnila.

Nisem vedela

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.9.2007 8:43:15   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

samo vse je tako majhno :) user posted image

Saj bo tudi tisto kar bo ven prišlo zelo majhno.user posted image

Sunny morning čestitke za dober nakup. So pa predvsem spodnji bodiji na preklop zelo praktični. Pa zelo ugodno si jih dobila.

Drugače pa smo včeraj uspešno prestali prvi vrtičkarski dan.user posted image  Smo pa imeli pestro ponoči. Se je zbudila ob 3h in hotela klepetat, ker pa sem morala na stranišče, je še ona rekla, da jo tišči, potem pa je hotela brat pravljice.user posted image  Ja seveda ob 6h pa vstat. In seveda je bil jok in stok, pa se je potem le umirila. No jaz pa potem nisem mogla več zaspat, tudi ker sem precej prehlajena.user posted image  Je pa zjutraj nekaj štrajkala za v vrtec, ko pa je vstopila v stavbo, pa je bilo vse ok. no danes imamo pa prvo spanje.

Drugače sem pa zadnje čase za vse preglede prehlajena.user posted image user posted image  Imam ga jutri in upam da bom že kaj boljša. 

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 4.9.2007 8:44:47 >

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.9.2007 8:44:09   
nussy
Dobro jutro bejbe!

Men prov paše takle vreme, ker vročine ne prenašam ravno dobro.

Včeri zvečer mi je user posted image  zmasiral moje noge z enim posebnim oljem, ampak me tako bolijo.....že sama masaža boli. Res imam noge dol od gležnjev kot balone.user posted image

Sicer sem pa že včeraj zjutraj Pušenjaku poslala vprašanje glede posteljice in mi še zdaj ni odgovoril. user posted image
Upam, da mi bo, ker me prav zanima, kaj bo rekel.

Glede srečanja pa: čist nič ne vem, kako bo, mislim, da če bom pršla, bom kr direkt tja uletela, tko da me zaenkrat ne pisat. Rada bi sam vedla lokacijo, pa kako do tja pridt, ker Celja res ne poznam.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.9.2007 8:49:22   
Lunca1
nussy Pušenjak mislim da ne odgovarja vsak dan.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.9.2007 9:05:50   
ljubljana
Dobro jutro!

user posted image

Jaz imam pa slabe izkušnje z Leklercovimi bodiji. Sem jih kupila za mlajšega, pa sem jih enkrat oprala in niso bili za nič drugega več kot za krpe, Popolnoma so se raztegnili in malemu lezli čez rame. Sem bila jezna ko user posted image .

Pol sem šla pa v HM in tam kupila bodije in "ne boste verjeli" še sedaj so iste oblike in barve pa so bili velikokrat oprani, ker so našemu malčku vse plenice razen DM jevih puščale kljub natančnemu "pakiranju in usmerjanju lulčka".

Imam pa tudi zelo dobre izkušnje z bodiji Babycentra (Clark), ki jih uporabljajo tudi v Lj porodnišnici, pa veste da tam ogromno perejo.

Drugače sem pa skoz zaspana. In za nobeno rabo. Bo že boljše ko bo vreme boljše. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.9.2007 9:12:57   
Golobček
Dobro jutrouser posted image

No da se še jaz na hitro javim, pol pa grem na pregled, ker imam morfologijo.
Sem tako zmatrana kot bi celo noč delala, se vidi da je slabo vreme.
No zdaj pa moram it ura tolk hiter teče, mene pa tak živčeki matrajo.

Lep dan vsem  

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.9.2007 9:13:15   
mml
Dan,

jaz sem bila pa z Leclercovimi bodiji še kar zadovoljna, sicer so relativno majhne številke, tako da teh pa res ne kupovati št. 56 ampak kar 62. Glavni problem so dokaj trdi gumbi, tako da jih je bilo včasih težko odpreti. Kar se pa oblike tiče pa nimam pripomb in tudi sušenje v sušilcu so dobro prenesli user posted image . H&M bodiji so meni OK za pozimi, za kseneje so pa precej debeli. Meni so bili super tudi tisti iz Mothercare, samo kaj ko so trgovino ukinili user posted image . Podobna kvaliteta in lepi motivi so tudi na bodijih iz Marks&Spancer, cene so pa tudi precej ugodne

Je pa zunaj takšno zaspano vreme, da bi jaz kar spala in spala...

...danes je točno tri tedne od AC in glede na to, da me niso poklicali, upam, da je z izvidi vse OK. V petek imam pregeld pri G in bom mogoče še zavila v 5. nadstropje na genetiko vprašat, kako je z izvidom.

nussy dr Pušenjak si vzame nekaj časa, da odgovori, ponavadi dobiš odgovor nekje po 10. uri dopoldan, če postaviš vprašanje popoldan oziroma nekje po 18., če vprašaš dopoldan, je pa odvisno koliko ima dela

Jaz moram pa tudi it delat, sicer bo kriza

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.9.2007 9:44:38   
sani1
Dobro jutro!
Jaz sem pa končno spala celo noč in to kot beba. user posted image je ponoči zapiral okne, ker je začelo deževati jaz pa sem se samo obrnila na drugo stran in spala.
Vse naše čveke sem prebrala oz. naše pametne nasveteuser posted image user posted image user posted image in sem rekla, da se oglasim in malo napišem, da vam ne bo dolgčas. Zdej se grem pa oblečt, ker grem tudi jaz v Leclerka malo pošnofkat, grem z taščo, ki je že čist naspidirana glede nakupov. Je že kupila banjico, brisače in ni da ni... Grem raje z njo, da kupi kaj po mojem okusu... user posted image

Kaj pa srečanja se že veselite? A bomo še mal po H&M pošnofale?  Ta teden je napovedan dež in v četrtek vam povem bo še bolj deževalo ko bomo mi vse na kupu...user posted image za nas!!! Jaz se že veselim!
Lep dan in se popoldan kaj beremo!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.9.2007 9:52:20   
koala
Jaz se že ful veselim! Sem kot majhen otrok, ja moj žepravi da bo vesolji potopuser posted image baje da je treba čolne pripravituser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.9.2007 10:28:14   
nana35
Nussy,Prosim,ko ti bo dr.Pušenjak odgovoril glede posteljice,daj napiši tukaj da bom tudi jaz vedela,ker me zanima,pa nisem nič spraševala,samo pri mojem ginekologu.Bi bilo fajn slišat še kaj.Pa hvala vnaprej!

Koala!Leclerc delajo zadaj za Rutarjem,no tukaj se vidi kjer gradijo,če se pelješ zadaj iz Tezna preko krožnega prometa na Zagrebški c.(mimo kramarskega s.)in zaviješ proti Snaginem odlagališču,pa mimo Surovine proti železnici(ne vem od kod prav si,če si iz MB pa boš itak vedela)in greš pod tistim mostičkom,kjer pelje vlak in je ob dežju vedno poplavljeno in ne moreš z avtom skozi.Malo naprej vidiš gradbišče.Mislim pa da bo vhod pri Rutarju.Nisem pa 100%.Moja prijateljica bo tam delala,pa mi je rekla da bo v mesecu oktobru.
Upam, da sem ti dobro razložila,pa saj če si iz MB potem boš vsekakor razumela.

Jaz sem pa to noč res prvič bolj nemoteno spala in sem si zjutraj malo privoščila.Vsako jutro sem okoli 6h ali že prej budna,danes pa sem spala.Samo 1x sem šla na wc okoli pol 3h potem pa mir.In se mi zdi da sem si malo spočila,ker itak sploh ne spim prav ponoči.Res me vse moti,pa trebušček me močno ovira in kadar se obrnem se obvezno zbudim.
Ne vem,kako je kaj po novem z vašim spancem,ampak moj je katastrofalen!Ampak mi verjetno nič druga ne bi pomagalo kot uspavalna tableta!To pa se ne bo zgodilo in zato me čakajo še naporni 4 meseci.Bom že preživela,za mojega otročička pa ja!

Pri nas dežuje,je deževalo vso noč in zdaj spet.Mi prav paše tako vreme,da ni vroče.In dež je kar fajn.

Uživajte tudi ve v tem dežju,če ga imate rade in lep pozdrav!Nana

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.9.2007 10:34:50   
SUZY7
PUNCE PRVE DVA MESECA VAM ISKRENO PRIPOROCAM DA NE KUPUJETE BODIJEV AMPAK MAJCKI KI SE ZAVEZEJO NA HRBTU-OB STRANI.DA OTROKA CIMMANJ MATRAS IN TUDI MAMAM JE LAZJE TAKO.JAZ DOBIM JANUARJA ZE DRUGEGA OTROCICKA UPAMO DA PUNCKO!!!!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?