|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
28.8.2007 13:54:47   
barbas
Živjo!
Po dolgem času sem spet za rač. in sem kar malo v zamudi s klepetanjemuser posted image . No dopusta je konec, bolniške tudi, tako da upam da se bom lahko bolj redno javljala!
Naš seznam se je že kar povečaluser posted image user posted image user posted image
Sem zasledila vprašanje o masaži za user posted image .Sem ravno zadnjič rezervirala masažo za mojegauser posted image  in sem zasledila masažo za nosečnice. Ponujajo masažo celega telesa in masažo hrbta, ki naj bi odpravljali zatekanje nog in sprostita utrujeno hrbtenico.    THAI, tajske masaže in savne, Šišenska, Ljubljana. Malo reklameuser posted image   Jest še nisem probala teh masaž, upam pa da jih bom kmaluuser posted image
Natasa49, a ni lepo biti mlada žena in mamica!? Tudi jaz sem se pri 21-ih poročila in rodila srčico, pa mi ni nič žal! Mogoče tvoje kolegice samo ne morejo verjeti, da si si upala že tako zgodaj naredit tako pomemben korak v svojem življenju!
Da ne bom predolgauser posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
28.8.2007 13:58:00   
barbas
Pa še nov list sem obrnilauser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.8.2007 14:13:38   
Tinča1
Pozdravljene!

Tudi mi smo že za lušte kupili nekaj kompletkov in bodijev. So tako luštni, da bi jih celi dan lahko gledala in božala. Ko si predstavljam našega user posted image  v teh pajackih sem kar v user posted image . Sem pa imela srečo in sem v Baby centru našla en kombinezonček, ki je lanska zaloga, zato je bil znižan za 50%. Pa še nevtralne bež barve je št. 62, tako, da sem ga vzela brez nadaljnih pomišljanj.

Mf imam komaj 10. 9., Potem pa na lov za vozičkom, ki ga moram naročit in za ostalimi zadevcami.

Kar se tiče bolečin v sp. delu trebuha, so pri meni stalnica, ampak ni razloga za paniko, ker se širim.

Ne razumem, da vas nekateri G kregajo glede kg. Sama sem štartala z 52 kg, potem se 3 mesece nisem nič zredila, potem pa sem pridelala +3 kg, pa sem bila celo pohvaljena, da sem se končno začela rediti. Po pregledu sem pa tudi že na +2 kg, tako, da v skupnem pridobivanju sem na +5 kg, pa me nobeden ne sekira.

Lp

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.8.2007 14:15:42   
Tinča1
Edino kar me, je, da me na čase bolijo ledvice, kljub temu, da spijem na dan od 1,5 do 2l tekočine. Sploh če me tišči na wc, postanejo bolečine izrazitejše, sicer pa me vsake toliko zadane neka topa bolečina. Bom mogla 10.9. malo pojamrat glede tega.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.8.2007 14:23:38   
Lusa
Oh punce ,sem sedaj jezna ko user posted image  ,da sem tako nestrpna.Sedaj pa ne vem kaj si naj mislim ,saj mi je res prijazna gospa rekla ,da še žal teh izvidov od 6.8 niso pregledali in da so pri 1,2.8.Zdaj pa ne vem rekli so nam ,da če je kaj narobe pokličejo v 3tednih ,ampak bom spet cel teden na trnih.Naj se gredo solit ,pa njihova administracija.

Klaja-bogve ,kaj še se je pri meni dogajalo pri tem istem Ginekologu ,le da sem jaz imela z njim pogovorno stresno uro ,ampak mi je bilo potem lažje.Mogoče bi morale kaj proti njemu napisat in kje kaj objavit ,ker mi ne gre v glavo ,da imasta moja Ajša in tvoja punčka niti2tedna razlkike v rojstvu in niti pri eni ni opazil DS.Ma to ni doktor ,pa naj reče kdor kaj hoče.Pa javi mi ,kaj si izvedela ,ker me res zanima ,lahko na ZS.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.8.2007 14:27:27   
puri
Lusa,..žal mi je, da nisi nič izvedela,....sedaj boš verjetno res še bolj na trnih,....DRŽI SE, saj bo!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.8.2007 14:31:38   
barbas
Kar se kg tiče smo nekatere res srečnice, da jih ne dobimo preveč!
Jest sem v 1.user posted image  pridobila kar lepih 25 kg! Res da sem se jih trudila dobit, ampak jih ne želim nobeni preveč! Takrat sem se komaj premikala, zatekala sem, kolena so me komaj po stopnicah nesla, ...Pridobivala sem jih skoraj vsak mesec po 3. Zdaj bom pa v čet vidla koliko sem bila pridna!user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.8.2007 14:56:09   
gagy85
mala pikica lahk dodaš da bom mela puncko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dons sm mela morfologijo..... kok je lepa moja punci............... kok jo mam lada....user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.8.2007 15:53:37   
ursulina
pozdravljene!
tudi jaz sem iz morfologije, vse je bp in zgleda da bomo imeli malega navihančka! torej lahko dodamo user posted image  pri meni na seznam :)

navihanec pa zato, ker se je po ljubem miru cel dan, 10 minut pred UZjem začel kobacati po trebuhu in ni bil med pregledom niti sekundo pri miru, tako da sem bila ful dolgo na mizi user posted image  je G vzdihnil, ja tole pa je živahen otroček user posted image  ni in ni mogel vse lepo zmeriti in je iskal primeren položaj za sondo, še slikice so čisto "švoh", ker se ni hotel nastavit, LOL... samo spol je kar zelo očitno rad pokazal user posted image  kako lepo, zdaj pa začnemo s šopingom!!!

Punce, ste videle katalog od leclerca? ravno ta teden imajo akcijo na zadeve za dojenčke! vsaj vem, katere barve zbirati.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 17:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.8.2007 17:23:27   
benika
Dobrodošle vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki ste imele morfologijo, čestitke za zdraveuser posted image .

Lusa, saj veš, še vedno držimo vse skupaj pesti zate in upamo, da se tokrat vse skupaj izteče tako, kot se mora.

Meni je danes začel otrdevati trebuh in moram priznat, da je veliko bolj neprijetno, kot mi je pa ostalo v spominu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.8.2007 17:23:49   
nana35
Pozdravljene!!Pa sem vas končno uspela prebrati,priznam,malo površno,saj ste velikoooo napisale v tem tednu,ko sem bila na morju.Vreme je bilo tako - tako.Malo dež, malo pa sonce.
Morfologijo imam 12.9.Meni je po telefonu rekla da jo delajo do 28.ali 29.tedna.Nisem vedela,da tudi tako pozno. Veliko ste napisale,tako da ne vem prav več kaj vse.Jaz sem se v glavnem zredila več kot ve in se sama sebi zdim ogromna.Zdi se mi da sem težja za 7-8 kg.Se bom pa kasneje morala bolj potruditi!Ampak mi bo uspelo,saj sem trmasta,ko je treba kaj doseči.

Na morju sem prebrala 3 knjige in pol.Prebrala sem Belo masajko in nadaljevanje te knjige Zbogom Afrika.Prav pojedla sem jih tako sta bili zanimivi!!In zdaj bom prebrala še tretji del.Se vidi da je bilo slabo vreme,da imam mirovanje in da rada berem.
Pleničke sem kupila v Izoli,ko smo šli po nakupih in sem jih videla v Hoferju,tako da jih imam 10.Drugače pa mi je vseeno,če so potiskane ali niso,saj se itak ne bo prav nič videlo.

Počutje je en dan dobro drugi dan malo slabše,ampak gre.Otroček pa vsak dan brca,sicer ne premočno,bolj rahlo,pa tudi vidim brcike včasih če sem dovolj hitra in če ulovim pravo mesto.

To bi bilo vse!
Bodite lepo.Pri nas v MB pa dežuje,pa verjetno še kje drugje.Papa in se še oglasim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.8.2007 17:37:30   
Sunny Morning
Se vidi, da so se zečele MF in, da imamo veliko za napisat. Čestitam vsem, ki ste že bile na MF za dobre rezultate. Ugotavljam, da so očiti večinoma naštimal user posted image . Jaz imam MF v četrtek popoldne in sem že vsa nestrpna, ker bi res že rada vedela kaj bomo imeli. Mater sem firbec. Sva se pa odločila, da tega ne bova povedala drugim, bo to ostala najina skrivnost.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
28.8.2007 17:42:24   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Morfologijo imam 12.9.Meni je po telefonu rekla da jo delajo do 28.ali 29.tedna.Nisem vedela,da tudi tako pozno.

Moja G dela MF v 21.-22. tednu in vsako user posted image , ki je bila toliko noseča med časom njenega dopusta pošlje na MF v porodnišnico. Prav zadnjič, ko sem bila na pregledu so imele eno tam pa je bila že kar malo panika, ker je bila že v 23.t in sta se s sestro pogovarjali kako to, da je nista naročili za MF v porodnišnici. Zgleda, da ima vsak G svojo prakso.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35Na morju sem prebrala 3 knjige in pol.

Si ista kod jaz. Jaz tudi full rada berem in sem lani in letos med dopustom "ubodla" kar 4 knjige. Jih kar požiram na plaži. Drugače berem tudi doma. Sem se kar navadila, da vsak dan predno grem spar preberem vsaj 2-3 strani, če ne gre več. Sem ugotovila, da veliko lažje zaspim.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
28.8.2007 18:13:44   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana 
       natasa49 (21), user posted image , Trbovlje  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj, user posted image
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
       aurora6(30), user posted image , Ljubljana 
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana, user posted image
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
        sunny morning (32), user posted image
        binči user posted image  user posted image  + user posted image
        ninykitty user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85 user posted image , user posted image  
        malamedika user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor, user posted image
        mateja80 (26), user posted image
        septemberka user posted image
        jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor
          levinja 27 (27), user posted image , Jesenice ali Kranj  
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
          malamanja (27), user posted image , Celje 
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
          zofija nr.2 (32), user posted image , Postojna, user posted image
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
22.1. karmyka (20), user posted image  user posted image  (dvojna nosečka), Celje
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? katja, user posted image  + user posted image      
? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Zdaj nas je že toliko, da se nas splača prešteti user posted image  Če se nisem zmotila, potem nas je že 72 user posted image user posted image user posted image  Bravo januarčice!

Najbolj "naporeni" dnevi se zaenkrat kažejo 1., 7. in 9. januarja. Takrat naj bi dobili vsak dan po 5 user posted image To bo veliko joka user posted image

Še ena zanimivost; zaenkrat je napovedanih 9 user posted image  in 4 user posted image Kar močno vodijo user posted image mislim pa, da se bo to razmerje še kar nekajkrat spremenilo user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 28.8.2007 18:21:56 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
28.8.2007 18:16:57   
malamedika
Tudi jaz se vam oglašam z dobrimi novicami.Tudi jaz sem mela danes UZin naš user posted image je že sedaj zelo živahen  je  pa danes ginekolog kar prebledel ko je videl izvid AC,da je uredu ni mogel verjet da se bo to tako končalo ,da je naš user posted image popolnoma zdrav ,in tudi po UZ so danes lepo vidni vsi organi najbolj pa mi je v spominu ostalo ,ko mi je kazal lulčka ,kot da bi mi hotu rečt res sem user posted image .Je pa rekel da se lahko zgodi da rodim predčasno ker sem 3 otroka rodila prekmalu in če to drži potem bomo zibal že v začetku decembra.Jaz pa še  nimam niti ene stvari doma za našegauser posted image prej sem vse razdala okoli zdaj pa bo treba začet nabavljat na novo.Sem pa vesela da lahko sedaj umiru začnem nakupovat ,ker se je vse dobro končaloz tem našimuser posted image .

lp

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
28.8.2007 18:23:09   
mala pikica
Kar se tiče križov in težav, jih imam jaz tudi user posted image  Ni šans, da pol kaj delam sklonjena, potem se sploh več ne dvignem. Kaj hočemo, to so čari nosečnosti user posted image

Glede kilogramov se zdaj jaz sploh ne obremenjujem, niti jih nisem preveč pridobila, 3 ali 4 največ.

Lusa glede prevoza, sploh nisem razmišljala, da se nas bo 11 natrpalo v en avto user posted image  To pa je res preveč. Bomo res šle z dvema, to je najmanjši problem. Samo, da spoznamo Lušo. Sicer pa upam, da čimprej mine še ta teden in da nas čimprej razveseliš z lepimi novicami user posted image

Vsem, ki ste že bile na morfologiji, čestitke user posted image user posted image user posted image  

Sunny, tudi po svoje lepi občutki, ko veš kaj imaš, pa ne želiš povedati drugim. Jaz vem, da ne bi mogla obdržati zase. Kako pa bosta z barvo cotk naredila? Te lahko veliko izdajo user posted image

Malamedika tudi tebi čestitke user posted image user posted image user posted image  za dober ozvid in za user posted image  Čeprav boš mogoče prej rodila, ostani pa le naša, januarčice te ne damo user posted image

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
28.8.2007 18:29:18   
mala pikica
Seznam januarčic za popoldansko čvekanje v živo

Trenutno so prijavljenje (s povdarjenim pa tudi potrjene):

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning
12. klaja
13. piškamiška
14. unika
15. ulla78
16. ketrin24
17. katee
18. nussy
19. katja
20. mala pikica

Zaenkrat nas je udeležbo potrdilo 11 (če sem še katero spregledala, se opravičujem). Vse ostale nam čimprej sporočite, ali se nam boste pridružile. Pa tudi prijave še sprejemamo, z veseljem user posted image  

Dogovorjena lokacija je Citypark v Celju, 6.9. ob 17.uri. Pa četudi pride katera ob 17.30, jo bomo vzele medse user posted image

Punce, ki pridno klepetate z nami vsak dan, in še niste potrdile svoje udeležbe, ostale že težko čakamo, da to storite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
28.8.2007 20:01:32   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Glede kilogramov se zdaj jaz sploh ne obremenjujem, niti jih nisem preveč pridobila, 3 ali 4 največ.

Zdaj tudi ni pravi čas za obremenjevanje s kilogrami. Smo si pa tako različne, da itak ni nobenega pravila.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Sunny, tudi po svoje lepi občutki, ko veš kaj imaš, pa ne želiš povedati drugim. Jaz vem, da ne bi mogla obdržati zase. Kako pa bosta z barvo cotk naredila? Te lahko veliko izdajo user posted image

Glede cotik sem že razmišljala. Nekaj bom dobila, nekaj bova pač kupila. Nekako bi se rada osredotočila na nevtralne barve, ker pri naslednjem otroku, če ne bo istega spola, ne bi rada vse ponovno kupovala. Pa še najini starši ne hodijo pogosto k nama na obisk, da bi jim morala cotike glih kazat, tako da mislim, da bi celo lahko to izpeljala do konca. Tudi glede ostale opreme bova zbrala v takih barvah, da bo lahko v tem tako fant kot tudi punca. Zimski kombinezonček bom dobila na sposojo in bo svetlo modre barva, pa bova v njo dala tudi punčko. Npr. lupinico sva že zbrala in bova nabavla tole
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2044
28.8.2007 20:15:58   
muzika
V soboto sem dobila rezultate ac. Fantek bo, tako da mi lahko mala pikica pripišeš ta podatek. Naslednji teden imam morfologijo in če bo vse ok, se vam pridružim v Celju. Videla sem, da ste se nekaj že organizirale glede prevoza iz MB. Je še kaj prosto?  Lahko se tudi meni katera pridruži, saj mi ni problem vozit, bolj mi ni sami za it. Torej mariborčanke?

Neposredna povezava do sporočila: 2045
28.8.2007 20:21:53   
klepetka
malamedika in muzika ,super za zdrava fantkauser posted image user posted image

luša ,tebi bomo pa naslednji teden ploskali za zdravega fantkauser posted image .verjemi da res.

s kilami se tudi jaz ne bremenjujem -zaenkrat,ker ni vredno

glede MF,moja G jo dela najkasneje do 23tedna.Nana35,kaj pa če bi vseeno še enkrat vprašala,da niso se oni to kje zmotili.

Zdaj pa se še malo považim user posted image in naj povem ,da sem danes prvič skuhala hruškovo marmeladouser posted image user posted image .Ma saj sem kar ponosna sama nase ,ker nisem glih tip za neke tovrstne specialitete,čeprav ni nič kompliciranouser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
28.8.2007 20:43:52   
Anonimen
pozdravljene nosečke januarčice2008user posted image user posted image

sem vas malo zmotla???? . . . pa se ne bom opravičevalauser posted image

sem vaša bivšauser posted image  in vas vsak dan spremljam kako vam gre!!! SUPER STE!!!!

kako bi se reklo----sem vaša NAVIJAČICA!!!

v 7 tednu nosečnost se je končala moja pravljica, sedaj pa upam da se nova začenja in ji ne bo koncauser posted image user posted image user posted image ..... po treh user posted image  se začenja novo poglavje....

želim vam vse dobro in . . . . . . . . .

. . . . . objemajte sebe in svoje buškoteuser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
28.8.2007 20:46:31   
butara
Punce, lepo se imejte na klepetu user posted image
Sama bolj malo pišem, ampak pridno berem! Na klepet pa me ne bo, ker odhajamo na dopust, daleč, daleč.
Sicer pa meni kg verjetno še najbolj letijo v nebo, kolikor berem, ste vse zelo pridne glede tega... Ampak se ne jezim preveč, saj je bilo tudi v prvi nosečnosti tako.
Vidim, da vas že kar nekaj ve za spol otročka. Pri meni se na NS ni videlo, zdaj pa čakam na morfologijo po dopustu, 24. septembra imam pregled, pa bo morda takrat kakšna novička user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
28.8.2007 22:28:54   
natasa49
Mene še zmeraj skrbi zaradi te popkovine, pa mi nobena ne zna pomagat. Šla sem tud na stran dr. Pušenjaka in tudi tam ni nič. Lepo Vas prosim, da mi daste vsaj kakšen nasvet, ker me zelo skrbi za mojo pikico, da nebi blo kej narobe.
Hvala v naprej.

Aja pa ma mogoče še katera od vas napad pospravljana? Mislim, da ne more ležat in počivat?
Jst ne morem sedet in gledat tv tko k sm pred nosečnostjo, zmeraj moram imeti krpo v rokah al pa neki tacga, sam da delam neki, sam mam problem k neham delat me zmer u križu uščipne. A nej to pomen da ne smem delat al nej še bol delam?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 22:35:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu butara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ANA JULIJA
lana10

KAKO VAM JE VŠEČ IME ANA JULIJA

ZELO (11%)

SREDNJE (35%)

NI MI VŠEČ (38%)

GROZNO SE SLIŠI (16%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!