mml
|
Dan, sem spet popoldan v službi in se mi nič ne da , pa saj bo že nekako. Danes so nam prišli zamnjat šipo v otroški sobi (da se bo manj slišalo od zunaj), tako da bom počasi res začela s postopokom izselitev Mance iz spalnice. Njaprej načrtujem izselitev skupaj z njeno posteljico, da se navadi novega prostora, po tem pa selitev v vposteljo, tako da januarja ta posteljica prosta za . Upam, da bo uspelo. nana glede lupinice nimam, pojma, jaz sem se vedno odločala pri nakupu avtosedežev glede na teste AMZS oziroma ADEC. Če ti ne bo všeč, jo lahko še vedno vrneš nazaj. Samo zame je bila najpomembnejša varnost, po tem uporabnost in po tem vse ostalo. Jaz sem zelo zadovoljna s Peg Perego - primo viago, ker ima podnožje, ki je fiksno v avtu in po tem lupinico daješ in jemlješ ven na klik in ni potrebno vsakič motovilit z varnostnimi pasovi. Mislim, da ima sedaj podoben model tudi Maxi Cosi. kilogrami jaz se z njimi obrmenejujem zmerno, ne mislim se redit do nespoznovnasto, stradam pa tudi ne. Na žalost sem takšne konstitucije in metabolizma, da se mi kile hitro poznajo in se jih težko znebim. Pejšnjič sem se zredila 13 kg, po porodu sem jih imela še vedno 7kg viška in je trajalo točno do ponovne nosečnosti, da sem bila na prednosečniški teži, tako da upam, da na ne preveč + kg unika, če nimaš strogega mirovanja, mislim, da te no bo nihče prijavil, če te ne bo doma v četrtek popoldan 3 do 4 ure , tako da bomo vesele, če boš lahko prišla karmyka jaz mislim, da občasno nekoliko glasnejša glasba čisto nič ne moti, tako da če tebi odgovarja in se ti dobro počutiš, kar izkoristi, tale čas, ko lahko gre povsod s tabo in ni treba nosit sabo celega kupa stvari . Manca se je konec nosečnosti zelo "pritoževala" nad zvočnimi efekti v kinu, samo takrat sem bila že tik pred PDP... nussy jaz sem tudi zaspana, se zadnje noči sploh ne naspim tako kot bi bilo treba...Upam, da se vidimo na čveku anonimna držim pesti, da je s pikico vse OK in tako ostane do konca, lepo in srečno . Pa kasneje sporoči, kdo si mala pikica lepo se imej v Ljubljani Lepo lenarite, če imate čas