|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
29.8.2007 6:19:20   
mala pikica
Dobro jutro user posted image !

Danes sem bolj zgodna. Se počasi odpravljam v Ljubljano službeno za tri dni, pa moram še nekaj spakirat. Pa ne morem, da ne bi prej še tukaj kaj prebrala in napisala user posted image  Prave odvisnice smo že nekatere postale od RR-a user posted image

Sunny lepa lupinica. Je pa res, da se nekako že da te cotke in barve skombinirat. Še toliko lažje pa je, če nimaš preveč sorodnikov okoli sebe. Mojo vsako novo cotko vsi vidijo, pa bi bilo težko skrivat user posted image  Lupinica pa je luškana user posted image

Muzika glede prevoza v Celje ne skrbi, vsekakor se bomo dogovorile. Jaz te bom na seznamu kar potrdila, ker na morfologiji bo tako ali tako vse v redu. To sploh ni vprašanje user posted image

Anonimna user posted image user posted image user posted image  Upam, da se je tokrat konkretno prijelo user posted image  Ko boš pa bolj sigurna, pa nam pridi le povedat, da bomo še me zate stiskale pesti in ti pošiljale user posted image  Do takrat pa mislimo nate!

Nalin sem sigurna, da se bo našel prevoz iz Ljubljane. Katja in mml sta ga ponujale. Katera še ima sigurrno prostor za vaju z Žanom. Uh, se že veselim, kako lušno se bomo imele user posted image

Tako, zdaj pa počasi pospravim in grem. Že komaj čakam popoldan, ko se bom lahko po mili volji sprehajala po trgovinah in si pasla očke na stvareh za user posted image

Lepo bodite, božajte svoje trebuščke, pa se beremo v petek user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
29.8.2007 6:23:02   
mala pikica
Seznam januarčic za popoldansko čvekanje v živo

Trenutno so prijavljenje (s povdarjenim pa tudi potrjene):

1. sani1
2. karatina
3. raja
4. lusa
5. mml
6. nalin
7. klepetka
8. sonček balonček
9. urssyy
10. koala
11. sunny morning
12. klaja
13. piškamiška
14. unika
15. ulla78
16. ketrin24
17. katee
18. nussy
19. katja
20. muzika
21. mala pikica

Zaenkrat nas je udeležbo potrdilo 13 (če sem še katero spregledala, se opravičujem). Pa kakšna se nam naj le še pridruži, da nas ne bo ravno 13 user posted image  Vse ostale nam čimprej sporočite, ali se nam boste pridružile. Pa tudi prijave še sprejemamo, z veseljem user posted image  

Dogovorjena lokacija je Citypark v Celju, 6.9. ob 17.uri user posted image

Punce, ki pridno klepetate z nami vsak dan, in še niste potrdile svoje udeležbe, ostale že težko čakamo, da to storite user posted image

Urssyy, malo spremljaj, koliko nas je kaj potrjenih, da bomo imele dovolj miz user posted image  Pa hvala, ker si nam rezervirala prostor user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
29.8.2007 8:43:01   
sonček balonček
Anonimna, držim pesti, da bo tokrat OK!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
29.8.2007 8:58:13   
nussy
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem takooooo zaspana. Moje noči so pestre in ne spim kaj dosti.user posted image
Ampak bo že. Vse za user posted image  kajne?

Jaz srečanja še ne morem 100% potrditi, bom pa vedela v ponedeljek. Upam, da bom lahko z vami.

V petek imam morfologijo, upam, da nam tokrat naš pišek pokaže kaj več. Če bova zvedela kaj je, bo treba drug teden nujno vsaj eno stvarco kupt za feeling.user posted image  Če bi bilo po moje in me moj ne bi bremzal, bi mela že vse.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
29.8.2007 9:49:44   
nana35
Pozdrav!!
Klepetka!Jaz itak imam morfologijo 12.9.,se pravi konec 22 tedna,tako da se ne obremenjujem.Ampak tako mi je po telefonu rekla sestra,zdaj pa jaz ne vem kako in kaj,če res delajo do 28 tedna morfolo.ali ne.Vem pa,da sem dobro slišala in bila sama presenečena,ker nisem še slišala tega.Ampak ker sem "nova"nosečka pač vsega ne vem.
Sicer pa mi je vseeno,glavno da bodo meni naredili to zadevo pravi čas!

Srečnice tiste,ki se niste preveč zredile,pa kaj čemo,pač mi paše zdaj jest,mejo pa sem si tudi že postavila.Ampak se bojim,da se je nekoliko že zvišala,glede na to,kako sem upala na začetku.Dragi me ima rad takšno kot sem in pravi,da sem pač noseča in naj se sprijaznim,da pa me bo potem podpiral 100% ko bo čas za hujšanje.On se mi samo smeje,ko se sekiram in pravi,da sem smešna,ker sem tako obremenjena.Pa saj veste kake smo punce,da nismo nikoli zadovoljne same s sabo.

Jaz sem naročila tisto lupinico pri Neckermannu,pa bo kaj bo.Meni se zdi ok,nobena od vas pa ni nič pokomentirala,ko sem vprašala,tako da bom naredila,kot mislim,da bo najboljše.

Še malo pa imate srečanje,upam,da se boste lepo imele in veliko klepetale.

Anonimna,tebi pa želim lepo nosečnost in zagotovo se tokrat posreči!!Uživaj v nosečnosti in se še javi,kako in kaj.

Vsem pa še lep pozdrav in bodite pridne!!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
29.8.2007 11:02:59   
karmyka
NANA35 evo ti bom jaz povedala jaz sem tudi gledala v necrmanu jajčke pa te stvari ,sem hotla tut naročit pa sem jih potem vidla v arielu .
Nimajo tak napačnih stvari recimo moja sestra je skor vse naročila tam pa je bla zadovojna.
Ja kilogrami zredila sem se že skor za 8 kg pa se nič preveč ne sikiram kaj bo pa bo.

Drgač pa mene neki druga zanima kaj mislite če bejbiju kaj škoduje preveč naglas glasba recimo vselice pa podobno neupam si nikamor več it ko je vse to tako naglas me je strah da bi mu to škodovalo????????
Aja pa še neki kako zgleda nosečnica v diskoteki  nevem če sem jaz čudna al mam sam jaz takšne predsodke da nisem več za tja kaj mislite??????????

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
29.8.2007 11:12:33   
unika
da se še jaz malo javim, pa me zanima, ker sem od včeraj na bolniški in bi načeloma lahko prišla na srečanje ampak si nekako ne upam, a mislite, da bi bilo kaj narobe?

(odgovor članu karmyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
29.8.2007 11:28:13   
klaja
Dan!

Nana35 nisem še nikoli takih stvari naročevala pri Neckermanu, tako da ne vem. Naroči, pa boš potem ti nam povedala, če se splača ali ne.

Karmyka jaz sem v prvi nosečnosti bila v 8 mesecu na veselici, pa nisem niti pomislila na to, da bi to lahko kakorkoli škodovalo. Če imaš voljo za it pa idi, saj boš videla, če se ne boš dobro počutila, boš pač šla domov. Sicer pa zdaj še izkoristi, potem bo bolj malo časa, pa tudi volje ne bo več.

Unika odvisno od tega če imaš kake kontrole oz. zakaj si na bolniški in če imaš izhode. Premisli, vsekakor pa si želimo, da bi nas bilo čim več.

Natasa49 res ti ne znam nič povedat glede popkovine, najboljše da pokličeš ginekologa in ga prosiš, da ti obrazloži kaj sploh to pomeni.
Napade pospravljanja pa imam zmeraj, zato zdaj to sploh ni nič posebnega.

Anonimna upam, da tokrat uspe in da boš v kratkem imela malo štručko v rokah!

Lp

(odgovor članu unika)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
29.8.2007 11:43:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Srečnice tiste,ki se niste preveč zredile,pa kaj čemo,pač mi paše zdaj jest,mejo pa sem si tudi že postavila.Ampak se bojim,da se je nekoliko že zvišala,glede na to,kako sem upala na začetku.Dragi me ima rad takšno kot sem in pravi,da sem pač noseča in naj se sprijaznim,da pa me bo potem podpiral 100% ko bo čas za hujšanje.On se mi samo smeje,ko se sekiram in pravi,da sem smešna,ker sem tako obremenjena.Pa saj veste kake smo punce,da nismo nikoli zadovoljne same s sabo.

Nana35 ne sekiraj se zdaj glede kilogramov. Če ti paše ti kar jej. Važno, da se ti dobro počutiš, pa je potem tudi user posted image ves vesel. S kilogrami se boš obremenjevala februarja drugo leto.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jaz sem naročila tisto lupinico pri Neckermannu,pa bo kaj bo.Meni se zdi ok,nobena od vas pa ni nič pokomentirala,ko sem vprašala,tako da bom naredila,kot mislim,da bo najboljše.

Glede lupinice pri Neckermannu ti lahko svetujejo samo tiste, ki jo imajo ali pa poznajo koga, ki jo je tam naročil. Jaz teh izkušenj nimam in ti res ne morem svetovat. Je pa mogoče dobro, če preveriš na testih AMZS kako se je ta lupinica obnesla.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
29.8.2007 12:28:46   
mml
Dan,

sem spet popoldan v službi in se mi nič ne da user posted image , pa saj bo že nekako. Danes so nam prišli zamnjat šipo v otroški sobi (da se bo manj slišalo od zunaj), tako da bom počasi res začela s postopokom izselitev Mance iz spalnice. Njaprej načrtujem izselitev skupaj z njeno posteljico, da se navadi novega prostora, po tem pa selitev v vposteljo, tako da januarja ta posteljica prosta za user posted image . Upam, da bo uspelo.

nana glede lupinice nimam, pojma, jaz sem se vedno odločala pri nakupu avtosedežev glede na teste AMZS oziroma ADEC. Če ti ne bo všeč, jo lahko še vedno vrneš nazaj. Samo zame je bila najpomembnejša varnost, po tem uporabnost in po tem vse ostalo.
Jaz sem zelo zadovoljna s Peg Perego - primo viago, ker ima podnožje, ki je fiksno v avtu in po tem lupinico daješ in jemlješ ven na klik in ni potrebno vsakič motovilit z varnostnimi pasovi. Mislim, da ima sedaj podoben model tudi Maxi Cosi.

kilogrami jaz se z njimi obrmenejujem zmerno, ne mislim se redit do nespoznovnasto, stradam pa tudi ne. Na žalost sem takšne konstitucije in metabolizma, da se mi kile hitro poznajo in se jih težko znebim. Pejšnjič sem se zredila 13 kg, po porodu sem jih imela še vedno 7kg viška in je trajalo točno do ponovne nosečnosti, da sem bila na prednosečniški teži, tako da upam, da na ne preveč + kg user posted image

unika, če nimaš strogega mirovanja, mislim, da te no bo nihče prijavil, če te ne bo doma v četrtek popoldan 3 do 4 ure user posted image , tako da bomo vesele, če boš lahko prišla

karmyka jaz mislim, da občasno nekoliko glasnejša glasba user posted image  čisto nič ne moti, tako da če tebi odgovarja in se ti dobro počutiš, kar izkoristi, tale čas, ko lahko user posted image  gre povsod s tabo in ni treba nosit sabo celega kupa stvari user posted image . Manca se je konec nosečnosti zelo "pritoževala" nad zvočnimi efekti v kinu, samo takrat sem bila že tik pred PDP...

nussy jaz sem tudi zaspana, se zadnje noči sploh ne naspim tako kot bi bilo treba...Upam, da se vidimo na čveku user posted image

anonimna držim pesti, da je s pikico vse OK in tako ostane do konca, lepo in srečno user posted image . Pa kasneje sporoči, kdo si user posted image

mala pikica lepo se imej v Ljubljani user posted image

Lepo lenarite, če imate čas

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
29.8.2007 15:15:08   
nana35
Hvala za vaše odgovore.Saj tudi sama zaupam Neckermannu,imam več stvari,pa nisem bila nikoli razočarana.Ka se tiče testa glede varnost,tega ima,saj je zraven vse opisano,lepa je in ni težka.Pa samo 60E stane,v trgovinah pa so ful drage.

Saj se ne sekiram preveč zaradi kg,malo že no,ker sem tako hecna.Vse življenje sem bila suha,zdaj pa me je sama rit in trebuh,ki se mi res ful vidi.Meni je sicer moj trebušček všeč,ampak se mi zdi velik,je pa moj ginek rekel,da sem čisto normalna nosečnica in da naj se ne obremenjujem.Da se mi verjetno zdi,da sem taka in da imam velik trebuh zato,ker sem bila prej vedno suha. Bo že držalo.

Ja,tako je to z mano.Aja,pa lupinica je že prišla!Tudi prav,sem se rešila enega nakupa v trgovini.Tam se verjetno ne bi mogla kar tako odločiit,tukaj pa je bila izbira le med štirimi,pa še to po barvi in vzorcu.
Lepo bodite.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
29.8.2007 16:58:50   
Tinča1
Nana 35 tudi mene so hotli naročit v 27. tednu na MF. Pa sem rekla, da mi je G naročila, da moram prit prej pred naslednjim pregledom. takrat me je sestra naročila v 22 tednu brez problema. Tudi jaz ne vem koja jim je to fora.

Lupinice pa jaz ne bom posebej kupovala, ampak jo bom kupila kar v kompletu z vozičkom, tako, da ko kupim voziček, imam vse.

Lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
29.8.2007 17:13:09   
natasa49
Jst sm bila tudi celo življenje suhica nisem prekoračla 55kg, zdaj sem pa v 22 tednu nosečnosti in imam deset kg več, to se pravi 65. Mene je tud skrbel in sm se sekerala, zdaj mi je pa vseeno, bo čas za skrb. Pa sej bomo pol februarja skrbele za odvečne kilograme. Meni se tudi trebušček kar pošteno že vidi, da o riti sploh ne govorim.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
29.8.2007 18:21:37   
urssyy
Natasa49 lepo, da si me pomladila user posted image user posted image , sicer pa bodi srečna, da si noseča, jaz in moj user posted image  sva se pošteno mučila user posted image nekaj let, da smo tukaj kjer smouser posted image !!!
Lusa vem, da bo glede tvojih izvidov vse ok, ampak saj veš da administarcija nagaja povsod.....
Unika ti kar pridi na srečanje, tudi jaz sem na b., pa bom prva tam.

Nussy tudi meni se zgodi, da spim na obroke in se zbujam vsaki 2 uri, ampak to potem nadoknadim čez dan..

Glede kg pa bolje, da si pišemo Januarja 2008, kako jamranje bo šele tist user posted image user posted image

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
29.8.2007 18:47:43   
Sunny Morning
Ja glede kg se bomo bolj sekirale februarja 2008. Važno, da smo zdaj vse zdrave, da je z našimi user posted image vse v najlepšem redu in da smo predvsem vesele user posted image . Moj bušek tudi pridno raste. Mi je sodelavka rekla, da res ne ve kaj delam, da je ona imela tak trebuh, ko je šla rodit. Ja pa kaj še. Velikost trebuha si pa zbiramo po katalogu. Sem bila kar malo jezna.user posted image   
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
29.8.2007 18:54:19   
natasa49
jst mam  tud prbližn tokšn trebuh, pa tud jst sm dobila opazke in komentarje, da so mele takšn trebuh ko so šle rodit, a jst sm u petem mesecu in mam že tokšng, KAJ ŠE BO?
Jst sm tud jezna k kej tacga slišm.
Uršy oprosti, ker sm se zmotla, sam vem da ti je ušeč. user posted image  Vesela sem da sem noseča, kljub drugim, ki pravjo da ni še moj čas.
Lp nataša

Neposredna povezava do sporočila: 2066
29.8.2007 19:02:35   
nana35
Tudi meni jih veliko reče,da se njim v tem času ni še skoraj nič poznalo itd.Pa kaj morem,ne gre drugače,imam pač večji trebuh kot nekatere.Saj nisem sama nič k temu prispevala.Moja rit je pa - po moje - ooogromna,samo roke pa imam suhe skoraj kot prej,tako da so se vsi kg nakopičili v trebuh,rit in prsa.Pa malo v stegna.Rokice pa so dolge in tanke,pa tudi v obraz se nisem nič zredila.Čuden je ta svet in narava,kaj vse počne z nami.

Tudi jaz sem sestri rekla za morfologijo,da me naj prej naroči,ker mi je moj gin.na napotnico napisal od 20-22 tedna(kar je res) in še to sem ji omenila,da bi bilo dobro prej,ker se mi posteljica ni dvignila in mi bo pogledala tudi to.Saj mi verjetno tudi bo,ampak bi me razkurilo,če bi mogla še dolgo čakat na morfologijo.
Sunny morning,tvoja sodelavka je pa verjetno pozabila kakšen trebuh je imela,ko je šla rodit,dvomim,pa saj vsaka ki to reče malček pretirava.Ti imaš normalen trebuh kolikor je videti,le da se nam enim pač bolj vidi,drugim manj.Moj ginek je rekel,da sem popolnoma normalna s takim trebuhom in naj mu kar verjamem,ker je on strokovnjak in je videl že veliko nosečnic.

Ja,s kg se bomo obremenjevale januarja,februarja,ko bomo res na čistem,koliko nam bo ostalo po porodu.Zdaj pa tako nič ne gre naredit,ker ni hujšanja do konca!!

Pa lep pozdrav !!

Neposredna povezava do sporočila: 2067
29.8.2007 19:09:04   
klepetka
sunny morning ,sploh nimaš tako izrrazito velikega trebuha.vsaj meni se ne zdi.
Se mi zdi ,da imam jaz večjega .En cajt sem se obremenjevala ,zakaj imam tako velikega (češ ,nekaj more mit narobeuser posted image -pamet moja!!!),pa je glih tak orekla G kot tebi nana 35 ,da imam čisto normalno velikega glede na lego.in od takrta ne paniciram več glede velikosti.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
29.8.2007 19:11:18   
natasa49
Ja sej to ja. Vsi kg grejo v rit, joške in normalno v trebuh. Men se tud nikjer drugje nč ne pozna, sam to kar se tud vam po mojem. Sam se nimamo za kej sekerat, ker je to mati narava in tko more bit. Zredila se bo vsaka k bo noseča in vsaka bo potem shujšala, res pa je da ena več ena pa majn. U bistvu bomo pa to vidle po porodu in osnovale nov forum, "KAKO SHUJŠATI PO PORODU". heheuser posted image  Tam bo pa tud velik jamranja, ampak pustmo to za zdej, o tem se bomo pogovarjale januarja, februarja.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
29.8.2007 19:14:59   
klepetka
ma pri meni ni bila kriza s kilami med nosečnostjo ,se nisem nikol obremenjevala(pa se nisem tako malo zredila),mapak po porodu ,ki se tako vztrajno nabirajo .Takrat bom šele panicirala.Naj vam samo povem da sem se po tadrugem porodu zredila (sicer sem pol nekako shujšala zaradi zdravstvenih težav s kolenom)20 kiluser posted image user posted image .

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
29.8.2007 19:46:22   
*Naja
sunny morning- Sem sicer februarčica, ampak morem pokomentirat, da imaš res lep trebušček, ki se meni ne zdi čist nič velik.Sem sicer komaj v 16. tednu, bom pa zelo vesela, če bo moj buši tudi takšen.
Pa kaj je tej tvoji sodelavki? Mislim ženske so pa res krave. Sj mene tud non stop nekej sekirajo v službi. Nenehno me sprašujejo, če sem se že kej zredila. Zdej sem se jim kr zlagala, da sem se že za 4 kg, pa so čist srečne. Moj dragi pa tudi dela v pretežno ženskem kolektivu in so ga "prijazne" sodelavke tudi že prosvetlile, da naj se kr pripravi, da se bom razlezla v nosečnosti. Mislim, kr neki. 

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 2071
29.8.2007 20:47:47   
muzika
sunny morning, nikar se sekirat zaradi takšnih izjav, kot jih daje sodelavka. Jaz imam tudi tak trebušček kot ti, pa se mi ne zdi, da je prevelik, niti mi ni tega do sedaj še nihče rekel. Je pa res, da je v zadnjem mesecu pošteno narasel, saj se mi pred mesecem še ni nič poznalo. Pa se niti najmanj ne sekiram, tudi ti se ne!!!

Mala pikica, ti si pa res skrbna s tem seznamom. Hvala ti za tolažbo glede prevoza, očitno se bomo res nekako zmenile.

lp

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
29.8.2007 20:54:53   
ursulina
user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, kolk sem se nasmejala!!! user posted image  Ja, res je, vsi samo sprašujejo, ja kako se pa počutiš, kolk si se pa zredila, pa sej se ti nikjer ne pozna...

Najbolj jih potolažiš če ful zajambraš in nabiješ kile, ha ha! dober recept, ni kaj... Ne vedo pa kaj reči, če rečeš, da si ful kul in uživaš :) Kar vidiš kako jim leze po žilah zelena pošast, ki je nevoščljivost, he he...

vsaka nosečka je svet zase, enim se pač pozna več, drugim manj, ene ne vejo  kje jih kaj ne boli, druge kot da ni nič, vse pa bomo ladje zadnji mesec, v to ne dvomim, hi hi...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
29.8.2007 21:14:03   
zofija nr.2
user posted image  he he he tole o kilah tudi mene zabava. user posted image  mi pravi, naj se ne sekiram, ker bo že nekako šlo dol. kliče me pa 'tadebela' user posted image   zdaj se trudim zmanjševat količine zaužite  hrane, kako tragično je šlo gor do zdaj bomo pa videli na morfologiji jutri!

Masaže v THAI centru: jaz sem bila pred 3 dnevi prvič tam. Boli me trtica (vsaj po mojem je to to) in sem šla na relaksacijo. Masaža teles za nosčenice, 37 evrov. ležiš na boku na mizi (ni kot klasilna tajska masaža na tleh), masira ti v glavnem hrbet in noge, na koncu pa tudi rame in glavo, kar noro paše!!! zgleda je tam vse zelo napeto, tako da je bil zame to skoraj najboljši del. no saj ne da hrbet in noge ne bi sedlo... jaz bom šla sigurno še, in če katera okleva, ji priporočam da poskusi!

lep večer vsem!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
29.8.2007 21:23:47   
natasa49
ursulina to maš pa prov, da so nekatere ženske prov nevoščljive, ko jim rečeš, da se zelo dobro počutiš in da ti nič ne fali. Jst se tud zelo dobro počutim, ko ostanejo nekateri brez besed, ko jim z nasmeškom odgovorim, da se nikoli boljše nisem počutila.

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ANA JULIJA
lana10

KAKO VAM JE VŠEČ IME ANA JULIJA

ZELO (11%)

SREDNJE (35%)

NI MI VŠEČ (38%)

GROZNO SE SLIŠI (16%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!