|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
31.8.2007 10:28:06   
scubadiver
Ojla punce, res ste zlate za komentarje o moji punčki :)
Sva imela srečo na 3D da je tko fajn pozirala in se pokazala.

Tudi jaz sem danes prav vesela in zadovoljna. petek je, imamo služben piknik popoldne in predvsem sem happy zato, ker s ponedeljkom končno štartam dopust, ki ga potegnem do 8.10, potem pa bom videla kako se bom počutila. Če bom ok bom šla za 14 dni nazaj v službo, če pa ne pa na bolniško user posted image

Alina_alin ali šteje da sem CD dala v DVD player? Tudi play sem že pritisnila, nato pa je moj prišel domov in je odpadlo. Ampak obljubim da bom čez vikend user posted image                                

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
31.8.2007 10:32:23   
Tanayya29
Jutro...
hvala za kavico,pošiljam še eno Ljubljanskouser posted image .
No,jaz sem tudi vesela,da se je ohladilo...ponoči mamo pa vse odprto,če ne sploh dihat ne morem...moj se pa kr križa...
Gruška
res pretresljiva zgodba..sedaj pa bo vse OK!

Scubadiver ma kok je lepa tvoja Lana...full lep posnetekuser posted image user posted image ...
Jaz pa sploh šla nism na 3d,pa mi je kar fulll žaluser posted image
no,ja....

kako pa je kaj s našo Tantro?
Upam,da je vse okej.....

jaz imam tudi največ za začetek teh plišastih pajackov....mislim,da so najbolj fajn...

en lep pozdravček....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
31.8.2007 10:34:19   
Tanayya29
Scubadiver kakšne maš te vaje...?
jst bi tudi...sm čist iz forme....kje si dobila ta dvd?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
31.8.2007 10:38:15   
scubadiver
Nayya28 imam dvd od vzajemnje ki mi ga je zelo prijazno presnela in po pošti poslala tale gospodična, ki sedaj grozi z izvidnico user posted image Torej Alina_alin in se ji  še enkrat prav lepo zahvaljujem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3529
31.8.2007 10:40:17   
Tanayya29
aha tnx...
no bom jo vprašala...Torej Alina_alin jaz bi tut telovadlauser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
31.8.2007 10:46:43   
naraščaj
Ojla user posted image
Pri nas je spet tako kislo vreme. Zunaj spet ružijo bagri, kopači tovarnjaki in ne vem kaj vse še. Kdaj bo to konc nimam pojma - meli pa bomo krožišče. To pani kar tako. Smo paja taka vele vas. user posted image user posted image user posted image

Gruška občudujem tvojo energijo. Res je kot si rekla treba je živet naprej. Sama osebno tisem imela take izkušnje. Je pa moja  strejša sestra imela hude proble z zanositvijo -umetno(ne vem kolkrat),pa je pri dvojčkih počla maternica 6 mesecev noseča, teža je bla že ok, pa niso rešli, nato je še eknrat in zgodba  se je ponovila, čeprav  je imela v drugo enga. Žal se je pri njej končalo tako, da zdaj sploh ne more več imet otrok (vzeli so ji maternico). Pa se je pobrala. Občudujem vas, res.

alina -alin, ravno včeraj sem probavala, pa kaj dost ne smem, ker mi začne trebuh še bolj trdet, bom mogla postopno. Me pa vaje čist spominjajo na tiste, ko sem pred letom hodla h kolegici na aerobiko, sam, da je mal bolj slow varjanta. Res mi je všeč.

Marunček, ful je dobr!!!!

Tut jaz že dva dni spim zeloo dobro v primerjavi od prej. Sicer ne zdržim do 6ih, ampak vendar, ko odtočim zadrnjohm nazaj do takrat, ko moj vstane, nato pa še enkart do 8-9ure.

Danes dobim obiske, user posted image user posted image user posted image . Mal civilizacije. Jutr pa tut midva greva na žurko, tut na 30 let. Mi je svakinja rekla, da mi je že en plac prštimala, da se bom lahk gor zleknla.

Se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
31.8.2007 11:35:36   
zirafa76
Pozdrav se od nas...
Imamo prekrasno vreme, soncek, ampak tako osvezujoce po dveh dneh slabega vremena...
Jaz bolj pocivam, vceraj sva sla na brzino kupit najnujnejse za v porodnisnico..
Hvala za seznam...user posted image user posted image user posted image
Imam hud obcutek, da bom kmalu tam, veliko bolj " drugace " se pocutim, sem proti 31 tednim, pa se moja mami je rekla, da kako da nimam vsaj najnujnejso kozmetiko zase in za user posted image user posted image ..
pa sem vlekla mojga v shoping, lekarno....nekaj mi se manjka, ampak bo ze..kolkertolk sem ready...user posted image

Sva skocla se v Avstrijo..v Kik...user posted image ( je kar cez mejo 15 min )..No, mal me je spomiuser posted image njalo na italijansko trznico...katastrofa..nic pametnega, kupila sma dva kopalna plascka, pa sem jih oprala, pa nocem govorit o tem...kaksna sta...pa sem jih samo "oplaknila"na 40C..pise tam, da se jih lahko pere na veliko vec..si sploh ne morem predstavljat....user posted image
V glavnem, nic vec KIK....sma kupla pa odlicno vino v Sparu..vsaj nekaj...user posted image user posted image ( oba sva eksperta za vino..jaz sem sommelier, zato sm se razveselila dobrih flask po super ceni, ker vino poznam) Sedaj pijem vino vsak drug dan, ker mi je po zelezovih tabletah slabo, od kar pa pijem kozarcek, je moje zelezo cist vredu in moj g. je rekel, da ni nic narobe z obcasnim kozarckomuser posted image user posted image

Gruska...res je, kar te ne ubije te naredi mocnejsega, res zivljenska zgodba...si bila zelo mocna..
Jaz si ne predstavljam, da se mi kaj zgodi, ceprv se mi lahko vsak trenutek..poskusam ne mislit na to, ampak sem ze postala " malo panicna", ce jih ne cutim....ker ne morejo narediti nic...
Ampak jaz verjamem v moje punceuser posted image user posted image

Vse user posted image user posted image  uzivajte ter pazite nase

kaj novega o Tantri??????

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
31.8.2007 11:41:08   
nicolina
Ojla user posted image , tudi jaz sem danes ponoči fenomenalno spala, zjutraj še kar poležim tam do 9 user posted image .
Hvala vam za user posted image , jaz sem pri sebi opazla, da mi kava kar škoduje, me zgaga potem ful mantra. Tako, da si zdej zjutraj naredim belo kavo (Bianko) in mi ful paše.
Je pa res fajn, ko se je tako ohladilo. Jaz imam tudi videokaseto od vzajmne, jo imam še os sestrice, ko je bila ona noseča. Pa se uredu vaje, samo kaj ko se ne spravim dostikrat. user posted image
Kako je kaj z našo Tantro? A ve katera kaj?

Grem zdej pripravljat za kosilo, danes bomo imeli piščančka in riž, zraven pa zeleno solato s koruzo. MMM
Pa pa

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
31.8.2007 11:46:55   
pikapikica
murencek : ) ti pa si polepšala tale dan user posted image !

Sonchek user posted image  za seznam, sem ga ze sprintala - sem ze vse pozabila kaj moram imeti... kako gre čas hitro naokoli...

Sicer pa glede kg... joj punce hmmm ne vem kaj naj jaz rečem... jih imam +14, toliko sem se zredila tudi prvič... samo, da me sedaj čakata še dva meseca.. uf! (no takrat se v zadnjih mesecih nisem skoraj nic več zredila) in po porodu sem shujšala (v cca. 1 letu) na -5... zato se morda sedaj ne obremenjujem preveč hudo ...

sicer pa gruškica joj kakšna zgodba... saj pravijo kar ne ubije, jača... ampak vseeno... kar srh me spreleti ob takih zgodbah... res, tudi jaz občudujem tvoj optimizem in energijo...

... tudi mene malce muči Tantra - a katera že kaj ve?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
31.8.2007 12:21:32   
Tanayya29
kdaj nas bojo še zadnjč testiral za toksoplazmo..in še nekaj hepatitis b?

a kera kej ve?

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
31.8.2007 12:52:59   
sonček5
ojla punce
Po dolgem času se vam spet oglašam. Nosečnost poteka v redu, le če počivam, saj mi grozno pritiska dol. Malo morja sem sem se tudi naužila. Skozi sem dala tudi 3d uz in vam prilagam link:
http://lusy3.moj-album.com/
Tantri sem poslala sms, vendar ni še nič odgovorila. Če mi kaj pove vas obvestim in močno držim pesti zanjo. Srečno vsem
Sonček

Neposredna povezava do sporočila: 3536
31.8.2007 13:24:25   
sonchek
evo...najprej seznamček....
Pozdravljena kesi...med namiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  65-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  (Dušan ali Staš)  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image Maša ali user posted image Vasja) 

3.11.07 
user posted image  naja08,32, LJ, NS user posted image  (Blaž)  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;(Taja)  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;
user posted image  kesi,

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image   (Zala ali Ajda);
user posted image  lajla, user posted image

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image (Taja???)   

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77, mofr user posted image  (Ana)

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image user posted image   soni, user posted image  in user posted image ;  
user posted image  manca, KR, morf-ok ???;

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka

20.11.07
user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image ,3Duser posted image   ( user posted image Lana)
user posted image  kanarka, user posted image  (Sara)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image  mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 
user posted image  viki-2
25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image (Tjaš)
user posted image  mila1,

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

Madona...letos novembra bo pa pestro v porodnišnicah user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
31.8.2007 13:27:57   
sonchek
Scubadiver...
...odličen filmček....user posted image user posted image user posted image

Sonček5...tudi tvoje slikica malega Aljaža so superca....
Res fuuulll dobr....user posted image ...aja..pa takoj sporoči, če dobiš kakšne novice o Tantri...upam, da je vse ok...
...jojjj zelooooooooooo močno držim pesti za oba...

gruškica...res je grozna tale tvoja zgodba...ampak kakor je ena že rekla...kar te ne ubije te ojača....kajne???

...no, pa lep dan še naprej...grem mal počivat...papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
31.8.2007 13:31:31   
barika
joj punce, sam z ajtak grem na kavo, pa je že ena stran popisanauser posted image user posted image user posted image
gruška, me veseli da si tako polna optimizma, nekatere bi čist potrlo, ti si pa šla naprej, čestitamuser posted image user posted image user posted image

hm, tudi jaz imam vzajemnin Cd, pa mi še ni uspelo ga pogledat, vidla sem ga sam tam do nege otroka, kok ga moreš obračat (ne vem, če govorimo o istem cd-ju)user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
31.8.2007 13:37:44   
sonchek
Punce...ali katera začne v ponedeljek z materinsko šolo...

...jaz bom kr šla....kaj čmo pa čakat...upam, da bodo kej koristnega povedal, glede na to da tam sedimo 8-dni po ne vem kok ur....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
31.8.2007 13:41:14   
nemrak
user posted image user posted image ,
sem dobila računalnik user posted image .
Ko vas preberem , se javim še jaz malo.
TANTRA mi je dop poslala sporočilo, da že četrti dan po malem krvavi. Če pa se kri ulije, ji bodo naredili CR.
Sem jo pozdravila v vašem imenu!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
31.8.2007 13:53:05   
ajtak
Ja, se strinjam z bariko, ena kratka kavica in naklofate celo stran... user posted image

Berem, da nas bo imelo kar nekaj obiske in razne feste tale vikend, men bo toook pasal! Pa fajn je, ko majo vsi male otroke in zacnemo ze ob 13h, do 21h bo pa ze konc user posted image , mi to blazno pase, da se pol lepo naspim in spocijem... Nisem vec za nocne variante!

Joj, sem pojedla 2 napolitanke ko sem prisla domov pa mali kar salte dela user posted image

Nemrak, lepo da si Tantro pozdravla. Upam, da bosta z Lukcem zdrzala vsaj se kak teden...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
31.8.2007 14:05:55   
potepinka
sonchek-super za seznam,mi bo prav prišlo

gruškauser posted image -joj sem kar solzna postala ko sem brala tvojo zgodbo,kaj si prestajala,super da si tako pogumna

scubadiver-user posted image  za 3D,prava princeska je mala

murencek-prav nasmejala sem se vicuuser posted image

nayya-Za tokso bo še 1X testiranje ,jaz imam naslednji petek pregled in mislim da me bo kar dala na testiranje

kesi-dobrodošla in pozdravljena med nami imaš pa isto PDP kot jaz,kje boš pa rodila?

sonchek-Jaz začnem v torek z materinsko šolo v Velenju pa imamo 2x na teden po 2 uri,traja pa 2 tedna.Upam da bom kaj novega izvedela

No upam da  tantra in njen Lukec še malo zdžita.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
31.8.2007 14:31:08   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka
sonchek-Jaz začnem v torek z materinsko šolo v Velenju pa imamo 2x na teden po 2 uri,traja pa 2 tedna.Upam da bom kaj novega izvedela

A to pomeni da imate potem samo 4x predavanje...ja bog ve kaj bomo mi delali 8x tam...user posted image ???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
31.8.2007 14:36:15   
barika
ta materinska šola je hujša kot kakšna predavanja na faxu.
v Celju v ZD se nam začne 18.9 in traja do 20.9, 4 ure.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
31.8.2007 15:07:53   
Ilije
Pozdravljene!

Jaz bom pa tokrat šolo za starše kar prešpricala. Pri nas je namreč vse skupaj bolj tako tako, pa še od prve nosečnosti imam vse zapiske, tko da mi res ni tam za sedet... Mogoč bom šla samo na ogled porodnišnice, da si malce osvežim spomin, kako je s sprejemom in z ostalimi postopki.

Pridno pišite še naprej user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
31.8.2007 15:34:54   
sonchek
Lep vikend...
letim na bajto....naš nov domek...se beremo v ponedeljek, pa da naute pretiravale s tipkanjem, k pol spet rabim cel teden da pridem skoz...user posted image
papa

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
31.8.2007 15:42:09   
potepinka
A to pomeni da imate potem samo 4x predavanje...ja bog ve kaj bomo mi delali 8x tam... ???
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

A to pomeni da imate potem samo 4x predavanje...ja bog ve kaj bomo mi delali 8x tam...user posted image ???

ja mi jo imamo samo 4x,ja bohve kaj bodo vas tako matrali

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
31.8.2007 16:26:35   
mamuška
To, Tantra, to, samo da ne gre na slabše, pa vsak dan je zlata vreden!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
31.8.2007 17:11:11   
Dajica
Tantra-tudi jaz drzim pestke zate, da zdrzis cim dalj casa. user posted image

Mene pa zanima, a se katera jemlje folno kislino? Jaz jo se kar, ker sem vegi, pa je G rekla, da je dobro, ce jo jemljem celo nosecnost. Komaj cakam, se 2 tedna, pa imam spet pregled.

Sem pa taka zaspanka. Zjutraj sploh ne morem kmalu vstati. Je moj nastimal uro za ob 8ih zjutraj, da bi sla malo po trgovinah, ker on ob 12 zacne s sluzbo in ko je ura zvonila, se uck nisem mogla odpret, tako da sva se od doma odpravila sele ob 11ih. Sla sva pogledat nov nakupovalni center Tus vLJ, potem je sel on delat, jaz pa sama naprej po trgovinah, malo v Rutarja, pa Leclerc, pa Zara, potem sem imela pa kar dovolj. V Rutarju sem se zagledala v eno tko lepo posteljico, pa previjalno mizo pa komplet omar in upam, da bo vse to kmalu v nasi sobici! user posted image Po vseh teh ogledih pa sem sla na sladico- kepica sladoleda in sadje v jogurtovo medeni omaki. Njami. Pa se moj mi je pocastil. user posted image

Lep vikend vam zelim, se posebej tistim, ki greste na zurke, pa pazite nase! user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?