Dajica
|
ajtak-ce pa nam slucajno lulcek zraste, pa se ne vemo, kaj bo. tko da upam, da bo kr brez lulcka, pa bosta s tvojim Tjasom lahko parcek Pa pazi, kako se bos jutri obnasala med ljudmi nayya28-meni je G rekla, da ce jemljem tifol, da se zelezo dosti bolje veze, kot ce ga ne bi jemala. Sicer pa do zdej nisem imela tezav s slabokrvnostjo, zadnja vrednost Hgm je bila 125, kaksno je pa zdej stanje, pa bomo vidli cez 14 dni. Jaz sem pa ful vesela, ravno prej me je klicala prijateljica, s katero sva bili vcasih veliko skupaj, potem pa sva se nekako oddaljili. Pred manj kot pol leta se ji je v nesreci ubil njen fant in je imela veliko krizo, se zdaj je od casa do casa v hudi depresiji. Ko sva se prej pogovarjali po telefonu, sva se obe smejali, hecali, skratka cist sproscen pogovor in sva se zmenili za jutri, da se dobiva in greva malo po Lj, pa na kaksno sladico. Pa se z novim avtom jo bom peljala. Res sem vesela, da se bova spet videli, pa upam, da bo kmalu preprodila to stanje, v katerem je zdej, sej pravi, da zivi iz dneva v dan, kot da bi bila v sanjah... In tudi upam, da ji bo moja druzba kaj koristila, pa tudi da bo meni njena. Mogoce bova sli se kaj v soping za mojo pikico, da se malce zamoti. Zdej grem pa se malo pocivat, potem bom pa gledala Twin Peaks, da vidim, ce se se kaj spomnim od takrat pred leti, ko so to predvajali. Lepo nocko pa lep pozdravcek od mene za vas !!!
|