mamuška
|
Ful ful ful držimo pesti tako za Tantro kot za Lukca! Kakorkoli, mislim da je Tantra ene 3 tedne pred mano, torej mora biti okoli 30. tedna, tako da iz najhujšega je že, pikec ni več življenjsko ogrožen Vsekakor bomo stiskali pesti maksimalno. Gruška, pregled pri Geršak imam tudi jaz 6.9. ob 9,20, če prav vem, tako da se ziher srečava. Zagotovo bom najmogočnejša nosečka tam Punce, dajte ve meni nekaj povedat! Ko vam otrdeva trebuh - vas to boli ali ne? Mene boliiiii!!! Bolečina je pa čist neopisljiva, ničemur podobna, ne menstrualnim krčem ne čemu drugemu in gre izpod želodca do sramne kosti, zategne ko hudič in pol popusti. Kot bi mi nekdo trebuh ovil z nekim ful močnim platnom in ful zatgenil , pa popustil. Sem včeraj to onim trem kokam razlagala, pa so me samo čukasto gledale Pa še nekaj: a se kateri dogaja, da ima po sprehodu mokre sp. hlače?! Par dni nazaj sem prvič pomislila, da gre lahko za odtekanje plodovnice pa tudi o tem ni nobena od treh"strokovnjakinj" nič vedela. Matr!! Je pa hecno, včasih lahko prehodim po 2-3 km, pa je vse OK, spet drugič naredim par korakov in si lahko perilo v momentu preoblečem . Kateri kaj znano??? Bel tok: jaz sem imeli prvih 20 tednov katastrofo! Na izmeno glive in bakterije, pa spet glive pa vedno znova, pa isto je bilo v 1. nosčnosti - začaran krog. Pol sem si za 14 dni vzela čas, da zadevo porihtam brez vse kemije - čist vse sem dala stran. Vsako jutro sem si zavrela "en kibl" (cca 5 L) hrastovega lubja in si ga nalila v vrče in vsakič, ko sem šla na WC, se s tem oplaknila. Aja, v čaj dam ali pol limone (na cca 1 l čaja) ali 2-3 žlice jab. kisa. Ne mažem več z ničemer, ne s kremami, tudi svečke sem dala stran, ker po moji logiki ne moreš stalno nekaj nekam pacat in stalno nekaj žokat vase. Ene 3 dni sem mislila, da ga sračkam in bo samo še slabše - 4. dan je začelo it pa na bolje. Izginila je srbečiča, izginila je razdraženost in pordelost, izginil je smrad, nobenih izcedkov več - ljubi mir. Zdaj, dokler je bilo vroče, doma sp. hlač niti nosila nisem, imam eno dolgo obleko do gležnjev in sem strašila v njej, da se "spodnji štuk" lepo zrači. Zdaj, ko se je stanje umirilo, se umiejm s HL še 2-3 x dnevno, vmes pa ne več. Vem, da je tole skoraj nemogoče za vse, ki ste še po službah, tiste ki ste pa doma, to lažje izvajate. Poskusite, meni je to ljubša rešitev, kot stalne neke svečke pa mazila. Gruška, naš fant bo imel konec leta 5 let. Če bi imeli L namesto R, jaz ne bi komplicirala, ker pa je J namesto R-ja, pa včasih tudi namesto L-ja, ne bi več čakala. Poleg tega ga vedno bolj vleče k Francozom, izgovarja nekje iz grla, kadar se hoče potrudit. NAš fante je spregovoril zelo zelo zgodaj in recimo pri 2 letih je govoril za to starost zelo lepo in razločno, vsi tujci so ga razumeli, -ampak tako je ostalo skoraj do letos, ko smo uspeli malo sanirat šušljanje (uhajanje jezička med zobke pri vseh sičnikih in šumnikih), medtem ko tega J-ja ne znamo spravit v red. Bojim se tudi, da ima malce pripraščen jezik, saj ga ne stegne čisto do roba ustnic. Ga noben nič ne sekira zaradi tega, vmes mso se šli igrice, ko je lizal sladoled, pa kako muca mleko pije in podobno, da bi bil jezik bolj gibljiv, pa nekako nismo bili uspešni. Vidim pa, da je nejga začelo motit, saj velika večina vrstnikov, s kateremi smo v stiku, R že lepo reče. Ker sin še zelo rad recitira in poje, ne bi rada, da izgubi veselje zaradi nepopolne izgovorjave. No, zdaj se mi je krompir že skuhal, danes imaa s sinom sladko zelje in kos vratnika zraven. Dober tek!
|