|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
29.8.2007 23:00:57   
gruška
Pa je spet ura, ko bi mogla it spat, jaz pa sem gor........ user posted image

Se vidi, da sem cel dan z mojima sončkoma, pa "hvala bogu" ni časa za računalnik...

Ajtak, dobr si zrihtala tole z darilom. Mi je všeč. Pa lepo praznujte........

Kanarka, jaz sem glede Magnesola vprašala dr.Pušenjaka, pa se je samo smejal, kdo mi je rekel, da ga odsvetujejo user posted image . On pravi, da ga v nosečnosti že tako primanjkuje in ga svetujejo tudi po 4 tabletke na dan (na škatli piše 2-3), da pa je res, če je nosečnica npr. v 28 tednu in ji grozi prehiter porod, takrat jo NAFILAJO z magnezijem do konca - ne vem kolk mg na minuto direkt v žilo, ker magnezij zavira popadke. Ampak pri "normalni" nosečnosti ga pa lahko pijemo do poroda, pravi da se s tem ne moremo predozirat in ne vpliva na porod.... Moram rečt, da jaz njemu kar verjamem......

Mamuška, kolk je pa tvoj sine star? Zarad logopeda sprašujem. Moj sine je namreč tudi do tretjega leta govoril j namesto r, pa mi je pediatrinja sama dala napotnico. Ko sem pa po telefonu logopedinji povedala koliko je star, se je pa čudila, zakaj bi rada prišla do nje, če pa je do 5.leta čas...... Pa sem šla kljub temu do nje, v tem času je mali že sam spremenil j v l, r pa mu je uspel šele pri petem letu in pol..... V ponedeljek gre v prvi razred in nikjer sledi o poznem r-ju........ Logopedinja mi je ves čas govorila: boste videli, do šole se bo samo uredilo, ne ga silit in se sekirat........
Kdaj maš pregeld pri Geršak? Se nama mogoče uspe zdaj videti? Jaz imam 6.9. ob 9-ih.

Še glede streptokoka: jaz sem bila v drugi nosečnosti pozitivna (zato je tudi sine po porodu umrl), tko da mi zdaj teste delajo celo nosečnost brezplačno in tudi pri porodu bom dobila posebno zaščito (antibiotike). Kot sem že enkrat povedala, sem zdaj v posebni študiji, ki dela raziskave ravno v zvezi s temi bakterijami..... Kako je s samoplačniškimi testi pa na žalost ne vem.......

Zdaj pa spat!!!!  NOČKO!!!!!!!! ( dons je user posted image user posted image  mal bolj mirna, jo je zgleda 2 dni zdaj luna premetavala in je utrujenauser posted image  )

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
30.8.2007 8:38:31   
nemrak
user posted image user posted image Na hitro se vam javim iz službe.
Doma nimam računalnika že 4 dni, upam , da ga dobim danes.
Slišali sva se s TANTRO.
Sporoča vam, da je v bolnici oz. porodnišnici. Dobila je krče in začela tudi krvaveti.
Včeraj in danes je dobila injekcijo za razvoj pljučk.
Če se pa krči ne bodo umirili, ji bodo naredili CR.
Držite pesti za TANTRO in malega LUKCA!!!

Javim, ko bo kaj novega!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
30.8.2007 9:01:56   
Tanayya29
jojj držimo pesti za Tantro..upam,da bo vse vse uredu...user posted image user posted image

gruška nisem vedela,da je to tako nevarno!Žal mi je za tvojega sinčka...res žal!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
30.8.2007 9:09:12   
Tanayya29
No,vsem drugim puncam pa želim dobro jutro..in vam pošiljam eno dišečo kavico na ta turoben danuser posted image .......

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
30.8.2007 9:22:21   
nicolina
Jutro,
Nayya, hvala za user posted image  in ti jo vračam nazaj, pa tudi vsem ostalimuser posted image
Upam, da bo vse dobro s Tantro, nemrak poročaj nam, držim pestke.
Gruška, žal mi je za tvojega sinkota, jaz tudi poznam eno mamico, ki se ji je hčerkica okužila pri porodu in so jo komaj rešili. Jaz bom šla definitivno na testitranje.
Scubadiver  user posted image user posted image user posted image  za 3D.

Zdej grem malo pojest, potem se pa moram spravit likat in malo pospravit.
Pa pa...

Neposredna povezava do sporočila: 3480
30.8.2007 9:33:49   
pikapikica
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Je pa user posted image zvečer ko sem šla spat bil tak živahen, da sem se prav nasmejala, pol sem se drla , da sem priklicala user posted image , da je še mal njega nabrcal.

user posted image  naraščaj, ti pa si skica

gruška ... sicer priznam, da vas zadnje čase bolj sledim in sem malce zgubljena glede debat, ampak glede magnesola - jaz ga moram pit cca. 2 tableti na dan... v prvi nosečnosti pa tudi do 3, več pa nekako niso priporočali, razen v primeru krčev...

ja mimogrede krči... Nemrak, če boš še kaj govorila s Tantro jo prosim lepo lepo pozdravi in reci, da mislimo nanjo in naj ga ne lomi s kakšnim prezgodnjim porodom... !!!

Sicer pa pozdravčke vsem... user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
30.8.2007 9:38:46   
potepinka
naya in nicolina hvala za kavico

gruška-user posted image user posted image  žal mi je za tvojega sinčka

Jaz se grem tudi definitivno testirat

TANTRA upam da bo vse vredu,držim pesti in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

NEMRAK-poročak ko boš kaj več vedela,joj me je kar stisnalo pri srcu.Res upam da se vse dobr izteče

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
30.8.2007 9:56:24   
sonchek
Tudi jaz mislim na Tantro...in držim pesti da mali pikec še malo zdrži v maminem trebuščku...
Drži se...

Scubadiver...bravo za punčko in uspešen UZ!!!!

No, še jaz grem zdele na eno kavico da lažje zdržim ta turoben delovni dan....
papa

aja, pa še za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
30.8.2007 10:16:07   
ajtak
user posted image
Dobro jutro vsem.

Nemrak pozdravi Tantro in povej, da drzimo pesti!!!

Vsem hvala za pomoc pri izbiri in izvedbi darila, sem kar pomirjena, da imam ze vse urejeno, se zavijem pa je- navadno bi jutri ko kura letala okrog in se ideje iskala user posted image . No, je le 30 in je treba mal bol premislt...

Zal mi je ker ne vem katera je napisala, da sem jo "zrajcala" z Leclercom (Ilije?)... Predlagam, da gres cimprej, ker bos zamudila akcijo... No, saj imajo tudi v redni prodaji ogrooomno stvari in cene so ugodne tudi drugace.

Punce, kaj kupujete za pod plis?? Jaz sem sedaj kupila dvoje zabice (strample) in ene te bombazne hlacke do pasu, ki jih v BC prodajajo kot zabice, pa en tak tanek bombazni bodi z nogicami in brez rokavov... Mislim, da so to edine tri variante. Mislim, da bom to med sabo primerjala potem pa ugotovila, kaj je najboljse...
Kaj mi pa od tega ve priporocate??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
30.8.2007 10:17:34   
tintin
Pozdravljene so-nosečke, tudi jaz močno držim pesti za Tantro in upam, da ji uspejo še za kakšna dva tedna zadržat porod.
Hvala bogu je vsaj v porodnišnici, kjer pazijo nanjo.
Naš piki je pa živahen, da je kaj. Včeraj sva z možem jasno čutila kje ima nogici (vsaj upam, da sta bili), ena je bila levo od želodca, ena pa desno...tako, da mislim, da je obrnjen na glavo. Sicer pa bomo videli...čez slabe 3 tedne, ko imam UZ....
Lp vsem.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
30.8.2007 10:21:31   
tintin
Aja, glede magnesola: jaz vzamem načeloma 2 na dan, ko pa mi trebuh veliko otrdeva (včasih pride tak dan) pa tudi 3, pa še kakšen bonbon Dextro Magnesium (ki ima notri 200 mg magnezija) povrh.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
30.8.2007 10:38:46   
scubadiver
Joj Nemrak lepo prosim pozdravi Tantro in ji prenesi naše pozitivne misli. Močno držim pestke za njo in za malega lukca da zdrži še čimdlje na varnem v trebuščku. user posted image  

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
30.8.2007 10:42:30   
zirafa76
pozdrav se od nas....kaksen danuser posted image

Sem sele danes uspela na RR, vceraj sem bila zmozgana..
Mamuska..kako dobro vem, kaj prezivljas.pri meni je tudi vedno isto..dohterji vsakih ugotavljajo kaksno cudo imam tam notri, pa kaj bi lahko bilo in kaj ne...sedaj samo cakam na porod..pol bomo pa vidli

Drugace pa nic novegauser posted image kot do sedaj..kontrola vsak teden, poskusat moram zdrzat se stiri tedne....!!!!!!!  mislim, da bodo kar kmalu tu....
pocasi se mi je zacel krajsat MV, je na 34mm, bil pa je 40mm, prejsni teden, tako da......user posted image

Tantra......jaz srcno upam, da bo zdrzala se malo, vsaj dva tedna.....user posted image user posted image user posted image drzimo pesti, mislim da vsi tukaj gor.....

Moji dve user posted image user posted image sta ful aktivni, ceprav moram pazit na vsak gib...vsaka stvar, ki mi je sumljiva, grem noter...v bolnico, tako da ...................

Niti se nimam vsega, g.mi priporoca ostat doma oz.v radiusu bolnice....user posted image , tako da bomo sedaj na hitro nekaj nakupil, ce pa bo sila pa bo ati....

Vse user posted image user posted image  pazite nase, se posebno tiste z tezavami...da ne bomo prehitro tam, ko ni treba....

Pozdravcke vsemuser posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
30.8.2007 11:07:45   
murencek
Živjo!
Joj, kolk je enga stresa. Tudi jst upam, da bo vse dobro s Tantro. nemrak ti pa nam kr poročaj. Sej res, v katerem tednu pa je TANTRA?
gruška, res user posted image . Tudi jst si nisem mislila, da je možno, da user posted image  zaradi streptokoka lahko umre (za hude poškodbe, zaplete sem vedela, za to pa res ne). MI je kar hudo user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, kaj naj ti napišem: življenje res ubira čudna pota... Ne vem, če ti kaj pomaga: Kako pa si zdej kej? (ponavadi je to vprašanje vedno dobrodošlo tistemu, ki ima težko izkušnjo; če pa nočeš odgovoriti, pa tudi razumem)

sonchek, midva bova na CSD očetovstvo urejala čez 1-2t (kot sem napisala). Fant mora podpisati, da je oče (al neki tazga). S seboj morava imeti osebni kartici (jst bom pripravila še kopije). To pa bova zdej naredila zato, da ne bo potem enga letanja okol. Ker če to zdej narediva, bo na otrokovem roj. listu že napisano njegovo ime. Če ne, pa menda še ne bo - in je treba to potem urejati.
V glavnem, ob porodu mora fant dvigniti še potrdilo bolnice (kdo se je komu rodil) - in ga nesti na CSD (sam ne vem, zakaj točno ga rabi. Sem pozabila).
No, tko je v Po na CSD.

Ja, moram napisati še nekaj. Danes sem začela s 32t. In v 1t sem pridelala 2kg user posted image user posted image user posted image . Tako da imam sedaj 11kg gor. Zdej se moram pa res začeti štopati. Priznam, da več jem, še posebno piškoti so na mojem dnevnem menuju kar redno. Pa še 1-2 obroka več pojem, ker me daje zgaga user posted image .
KAKO SE ZAŠTOPAT pri hrani pa ne vem - ravno zaradi zgage je hudič!
Nč, fajn bodte in srečno vsem!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
30.8.2007 11:26:15   
hruškica84
jst tut držim pesti za tantro....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
30.8.2007 11:31:32   
barika
user posted image user posted image user posted image tantra, držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
30.8.2007 11:37:32   
tintin
Murenček,
pomoje sta te dve kili samo voda...mogoče si kaj bolj slanega pojedla v zadnjih dneh. Pušenjak pravi, da se več kot pol kile človek v enem tednu ne more zredit.....
Jaz sem imela ful poskok teže od 20-26 t. ko sem dobila 4 kg, pri 30 t. sem imela na pregledu celo pol kile manj kot pri 26 t. Sem pa izločila slane zadeve (nič salamic, ful manj solim hrano, pizzo jem samo z zelenjavo in ful malo sira itn), veliko sadja (zajtrk pri meni zelo pogosto izgleda kot jogurt in sadje, brez muslijev), eliminirala sem sladoled (že 5 tednov nisem pojedla niti kepice) in večino sladkarij (pojem samo kakšen polnozrnat piškot ali košček črne čokolade), kruha skoraj nič ne jem (pojem sem in tja kakšen prepečenec, ki me precej hitreje nasiti; kruh pa samo občasno - npr. ob filanih paprikah). Nič več ne pojem vsak dan ene banane, kot sem to delala prej - ampak samo vsak drug dan ali še redkeje....pijem veliko vode. Upam, da so se kile pri meni vsaj malo ustavile, sedaj sem na +8 (jutri začnem 32 teden). Pomoje je krivec za nenaden porast kg samo sol...ker pač bolj zadržujemo vodo.

LP.

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
30.8.2007 12:03:49   
ajtak
Uf tintin, ti si pa pridna user posted image .
S tako samodisciplino se gotovo dalec pride, sam kaj ko to pri meni ne pali user posted image , velik sem sama kriva- mi pac pase jest in jem. Mal pa se okolica, ker zivim pri tasci pa me non stop pitajo in mi govorijo, da moram jest. Sej vem, da so ti miti o user posted image , ki morjo jest za 2 preteklost... Sam, ce ti nihce ne zbuja slabe vesti (prvic v zivljenju) potem pac jes in si happy, k te noben grdo ne gleda...

Vem, groza! Zato pa imam v 28t ze +13kg in sem ze na magicnih 100kg user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
30.8.2007 12:12:40   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Pušenjak pravi, da se več kot pol kile človek v enem tednu ne more zredit.....

O pa se lahko, ali pa jaz nisem človekuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa user posted image  za TANTRO in seveda nestrpno pričakujemo novice, predvsem dobre!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
30.8.2007 12:28:07   
mamuška
Ful ful ful držimo pesti tako za Tantro kot za Lukca! Kakorkoli, mislim da je Tantra ene 3 tedne pred mano, torej mora biti okoli 30. tedna, tako da iz najhujšega je že, pikec ni več življenjsko ogrožen Vsekakor bomo stiskali pesti maksimalno. user posted image user posted image user posted image

Gruška, pregled pri Geršak imam tudi jaz 6.9. ob 9,20, če prav vem, tako da se ziher srečava. Zagotovo bom najmogočnejša nosečka tam user posted image

Punce, dajte ve meni nekaj povedat! Ko vam otrdeva trebuh - vas to boli ali ne? Mene boliiiii!!! Bolečina je pa čist neopisljiva, ničemur podobna, ne menstrualnim krčem ne čemu drugemu in gre izpod želodca do sramne kosti, zategne ko hudič in pol popusti. Kot bi mi nekdo trebuh ovil z nekim ful močnim platnom in ful zatgenil user posted image , pa popustil. Sem včeraj to onim trem kokam razlagala, pa so me samo čukasto gledaleuser posted image

Pa še nekaj: a se kateri dogaja, da ima po sprehodu mokre sp. hlače?! Par dni nazaj sem prvič pomislila, da gre lahko za odtekanje plodovniceuser posted image pa tudi o tem ni nobena od treh"strokovnjakinj" nič vedela. Matr!!  Je pa hecno, včasih lahko prehodim po 2-3 km, pa je vse OK, spet drugič naredim par korakov in si lahko perilo v momentu preoblečemuser posted image . Kateri kaj znano???

Bel tok: jaz sem imeli prvih 20 tednov katastrofo! Na izmeno glive in bakterije, pa spet glive pa vedno znova, pa isto je bilo v 1. nosčnosti - začaran krog.  Pol sem si za 14 dni vzela čas, da zadevo porihtam brez vse kemije - čist vse sem dala stran. Vsako jutro sem  si zavrela "en kibl" (cca 5 L)  hrastovega lubja in si ga nalila v vrče in vsakič, ko sem šla na WC, se s tem oplaknila. Aja, v čaj dam ali pol limone (na cca 1 l čaja) ali 2-3 žlice jab. kisa. Ne mažem več z ničemer, ne s kremami, tudi svečke sem dala stran, ker po moji logiki ne moreš stalno nekaj nekam pacat in stalno nekaj žokat vase. Ene 3 dni sem mislila, da ga sračkam in bo samo še slabše - 4. dan je začelo it pa na bolje. Izginila je srbečiča, izginila je razdraženost in pordelost, izginil je smrad, nobenih izcedkov več - ljubi mir. Zdaj, dokler je bilo vroče, doma sp. hlač niti nosila nisem, imam eno dolgo obleko do gležnjev in sem strašila v njej, da se "spodnji štuk" lepo zrači. Zdaj, ko se je stanje umirilo, se umiejm s HL še 2-3 x dnevno, vmes pa ne več. Vem, da je tole skoraj nemogoče za vse, ki ste še po službah, tiste ki ste pa doma, to lažje izvajate. Poskusite, meni je to ljubša rešitev, kot stalne neke svečke pa mazila.

Gruška, naš fant bo imel konec leta 5 let. Če bi imeli L namesto R, jaz ne bi komplicirala, ker pa je J namesto R-ja, pa včasih tudi namesto L-ja, ne bi več čakala. Poleg tega ga vedno bolj vleče k Francozom, izgovarja nekje iz grla, kadar se hoče potrudit.  NAš fante je spregovoril zelo zelo zgodaj in recimo pri 2 letih je govoril za to starost zelo lepo in razločno, vsi tujci so ga razumeli, -ampak tako je ostalo skoraj do letos, ko smo uspeli malo sanirat šušljanje (uhajanje jezička med zobke pri vseh sičnikih in šumnikih), medtem ko tega J-ja ne znamo spravit v red. Bojim se tudi, da ima malce pripraščen jezik, saj ga ne stegne čisto do roba ustnic. Ga noben nič ne sekira zaradi tega, vmes mso se šli igrice, ko je lizal sladoled, pa kako muca mleko pije in podobno, da bi bil jezik bolj gibljiv, pa nekako nismo bili uspešni. Vidim pa, da je nejga začelo motit, saj velika večina vrstnikov, s kateremi smo v stiku, R že lepo reče. Ker sin še zelo rad recitira in poje, ne bi rada, da izgubi veselje zaradi nepopolne izgovorjave.

No, zdaj se mi je krompir že skuhal, danes imaa s sinom sladko zelje in kos vratnika zraven. Dober tek!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
30.8.2007 12:55:29   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Joj Nemrak lepo prosim pozdravi Tantro in ji prenesi naše pozitivne misli. Močno držim pestke za njo in za malega lukca da zdrži še čimdlje na varnem v trebuščku.

Tudi jaz se pridružujem željam za Tantro in njenga Lukca.

Ja z sem spet lena. sem mal prej govorila s šefico - majo ful gužvo. če vedno jih je ful na dopustu. Pa je rekla, naj se nesekiram, tak vsaj nimajo časa na neumnosti študirat. Sem ful vesela k je tak razumljiva.

Pri nas je tak turobne vreme.

Punce, dajte ve meni nekaj povedat! Ko vam otrdeva trebuh Mene boliiiii!!! Bolečina je pa čist neopisljiva, ničemur podobna, ne menstrualnim krčem ne čemu drugemu in gre izpod želodca do sramne kosti, zategne ko hudič in pol popusti. Kot bi mi nekdo trebuh ovil z nekim ful močnim platnom in ful zatgenil user posted image , pa popustil. Sem včeraj to onim trem kokam razlagala, pa so me samo čukasto gledaleuser posted image

Nekaj podobnega je pri men. trebuh mam trd ko hudič in nekaj časa ne popusti. tega nisem vajena.  Se pojavlja kar pogoto in mam občutek da mi magnesol 3x na dan nič kaj ne pomaga. Je blo že mal boljš, zdaj pa je tega spet več. Mam drug teden kontrolo pa bomo vidli kaj bo rekla G.

Kar se pa izcedka tiče ga mam jaz skoz, vendar ni glivic al pa bakterij, vsaj tak je rekla g. Sem pa že pred user posted image  imelča povečan izcedek, kar je ful moteče. Mini vložki - obvezna oprema. Sem pa si sam pred user posted image tut delala te hrastove kopeli. v en pisker in nato sedet nad njega in je para mal prepucala. Tega sedaj nebi prakticirala bom pa iz preventive probala sam z umianjem - hvala za nasvet.

Zdaj pa razmišljam kaj bi šla kuhat.- Grem mal po hladulniku gledat. Nimam nobene ideje.

Kar se pa kil tiče sem v 30t in sem pridelala dobrih 8 kg. Povrnala se je želja po sladkem, ki je dolgo časa ni bilo.

No se slišimo kaj.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
30.8.2007 12:58:22   
ajtak
Mamuska, mene otrdevanje trebuha ne boli, je sam en tak hecen obcutek, kot bi mi nekdo od znotraj kake dva prsta nad popkom prijel kozo in zategnil... En tak krc, sam dokaj hitro spusti! Boli me le ce prevec hodim ali pa ce pospravljam, takrat vem, da je cas za pocitek!

Tudi jaz imam ce veliko hodim mokre hlacke, sem ze mislila veckrat da krvavim, pa je bil k sreci beli tok (oz tak prozoren in bolj tekoc iscedek brez vonja). To se mi navadno dogaja ce hitim, ko grem zvecer na sprehod se mi to ne zgodi, ker mam bolj sprehajalen tempo... Vedno pa kadar imam svoj "shooping" tempo- takrat namrec pozabim na vso utrujenost in letam okrog kot da nimam nic trebuha user posted image .

Mmmm, sladko zelje, tega pa mi ze stoooo let nismo jedli, pa bi pocasi ze prav pasalo! Pri nas bo danes "makaronflajs" pa se to sem vzela omako kar iz skrinje (je treba ponucat)...

Lep dan vsem!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
30.8.2007 13:08:32   
Dajica
TANTRA-tudi jaz se pridruzujem dobrim zeljam!!! Drzim pesti za vaju z malim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
30.8.2007 13:14:52   
Tanayya29
hoj čvekice...

jst sm ravnokar iz knjižnice..no sproti sem se ustavla še v merkatorju in sm kupla še par oblačilc za user posted image ...dva bodya pa en pajacek pa 2 slinčka...juhu!!!sm kupla vse št.56,ker mam full velik stvari 62 in 68 za začetek pa skor nič...
jutri verjetno skočim še v h & m in zaro mal pofirbcat...

joj kg ....jst ne vem kako naj se to ustaviuser posted image moraš bit res discipliniran in priden...kar jaz nisem...sem v 31 tednu(no jutr se začne...)in mam že 11 kg več..no,sm pa imela začetno težo tko nizko..da mam sedaj vsega skp 62 kg...sam se počutm k en slonček..hihi..user posted image

jaz sem si pa ravnokar kar naročila po telefonu za jest...sem cel dan sama in se mi ne da kuhat...jedla bom pa francosko in zrezek na žaru...odlično spet za kg....
ampak sem tko lačna.....nimam kejuser posted image

meni trebuh tud otrdeva,ampak me nič kej ne boli..no zdj tut jaz pijem magnesol,kok pa lohk teh tablet na dan?
jst kupm vprašam pa nič...una navodila pa ne vem kje mamuser posted image

želim vam dober tek....upam,da meni čimprej pripeljejo kosilo.....

pridne bodte..tle v Lj je tak turoben dan,pa pri vas?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
30.8.2007 13:16:09   
Tanayya29
aha nemrak sporoči, ko zveš kako kaj z našo Tantro...
močno stiskam pesti.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (82%)

Negativna. (18%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!