Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.8.2007 10:09:56
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dobro jutro! baba naš pogovor od srečanju je zamrl torej kdaj se dobimo??? atena se skriva'??kje siii??tabali tudi tebe ni???
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 16:45:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.8.2007 17:53:55
|
|
|
|
Margit
|
Kolumbo, kdo ti je rekel, da jih ne sprejemajo z 11 meseci? Jaz to prvič slišim. Res pa je, da je največji problem sredi leta vrtec dobit. Se pravi v našem primeru januarja. Sploh v najbolj obleganih vrtcih. Nažalost.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.8.2007 17:54:58
|
|
|
|
Margit
|
Kolumbo, danes sem opazila kva se ti šipe šajnajo. A jih skoz drgneš, al maš kakšen poseben pristop??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 19:32:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.8.2007 19:45:55
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo to pa nebo držalo glede vrtca vsaj pri nas je po 11 mesecu zato pa so jasli! mamo tudi puzle za na tla špar varianta in mala uživa na njih sto na uro!morem še po en komplet so meli sam enega!mam pa tiste vlke z črkami tak da hvalabogu ni malih delcev!Ker naša pripleza do konca in pol jih upogne in grize!Joj vse že pogrunta! prejle sem jo za 10 min dala v hojico sem mogla pri kuhi nekaj nardit pa je nekam tiho ibn pogledam pa mi je rožo liste trgala mali!pol pa ji rečem kaj dela pa se mi smeji sem že babco klicala da ji rože uničuje ja no ker to bo kmalu pa nismo nič več rekle o tem! ob kolkih pa kje točno pa????
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.8.2007 20:26:18
|
|
|
|
Bubilu
|
Kolumbo, to so te neki "nasrali", valjda da ti morajo vzet otroka v vrtec ko končaš s porodniško, večinoma imajo takrat 11 mesecev in nekaj drobiža. No ne vem kako je z brezposelnimi in iskalci zaposlitve, za zaposlene pa je ziher tko. Seveda, če majo plac. Malecka_mateja, jst tud malega ne morem samega niti za sekundo nokjer pustit. Zadnjič je tud ratal sumljivo tiho in jst takoj skočim pogledat in je tko fajn eno kartonsko knjigico glodal . Ga pa ta drugi zobek bolj matra kot ga je prvi, pa ne vem več kaj naj mu dam v usta, ker teh "grizal" sploh ne mara. No, vsaj teh ki jih ima doma. Kaj pa ve kaj uporabljate, oz. vaši ?!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 29.8.2007 21:15:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
bubilu jaz uporabljam cal gel in danes sem šla v avstrijo po osanit granula ki ji dašp v usta in pol hladi!naša je takoj tiho!priporočam!ker grizaal so malo cajta zan1imiva! moj gnjavi! PAPA
|
|
[Brisano sporočilo] 29.8.2007 23:02:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 7:51:59
|
|
|
|
Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja bubilu jaz uporabljam cal gel in danes sem šla v avstrijo po osanit granula ki ji dašp v usta in pol hladi! Ma sej jst mam tud Calgel pa res čist mal pomaga, trenutno. Je pa mami rekla, da bo šla po ene homeopatske granule v Samobor. Bomo vidli. Je bil pa Maj danes ponoči fajn bogi. Je začel okrog enih tako jokat in ni in ni nehal. Pa sem ga nosla pa cartala, no pol sm se pa zrajtala, da bi mu lahko zobek namazala in je blo potem okrog treh zjutri boljš. Ob 5ih pa jovo na novo. Kriza! Se mi zdi, da se počas privajam na to nespanje...
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 7:56:15
|
|
|
|
malecka_mateja
|
DOBRO JUTRO! kolumbo potem pa hitro prid v mb ti bom dala osanit granule pa boš vidla nebo več vreščanja!ker te granuje ful male hladijo usta in je ok!na pol ure jih lahklo daješ če pa je fejst hudo pa na 15 min! ni pa to zdravilo ampak smo sama zelišča in so prav za zobke in novorojenčke že narete!dobijo pa se sam v avstriji!stanejo pa skori 6 evrov!naši pomagajo!mi tudi mamo ono vijolćno tubu calgel se reče amapk se mi zdi da pomaga 5 min! lulu si se zgubla??? jasna???kje si??? atena???? višnja te že pogreamo!pa nič se ne javiš!ti ti!??? tabali pa se je zgubla ala kaj??? kolumbo v pon pa nas zapuščaŠ???ti ti vzemi me zraven! LP
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2007 9:07:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 9:24:21
|
|
|
|
ribicau
|
Evo mene! Sem vstala že bo 7.30 - pohvalno a ne? Eva je spala do 8.40, zdej pa čakava obiske. Imamo pri nas otroško rajanje, pridejo še 4 malčki (10 mesečnik, 7 mesečnica, 8 mesečnik, 4 mesečnik), pa seveda njihove mamice, da bomo mal kofetkale, tamali se bodo pa igrali. Pri nas pa zdej nič ne kaže na zob. Sem mislila zadnjič s tisto vročino, pa sitnobo, da bo kej, pa ni še nič. Tud zdej je razpoloženje normalno . Ha, dons pa delam gobove (iz jurčkov) omlete. Moj fotr jih vsak dan eno cajno iz gmajne prnese in se sevede takoj javim, da jih očistim in vzamem . Ajde, vam potem poročam, kako smo se imeli.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 13:40:24
|
|
|
|
ribicau
|
Imeli smo pravi otroški živ-žav. Tamali so bli tko razpoloženi, pol kr naenkrat pa so vsi postali zaspani in smo jih napokali v vozičke in šli na eno vožnjo. Našo je tole tko zmatralo, da je spala kar 30 min. To je za nas kar odlično. Mi že tri dni jemo govejo juhico (kot kot je rekla Margit, brez soli, vegete, kocke). Obožuje jo. Že za jutri jo imamo. Notri sem dala enkrat riž + zelenjavo, enkrat polento + zelenjavo, enkrat riž, polento + zelenjavo....njami bi rekla, če bi znala.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 13:40:57
|
|
|
|
ribicau
|
....kje ste vse, saj je slabo vreme, ne morete biti zunaj
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 13:59:41
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! tukaj smo ribicau! mi pa vse jemo!včeraj rižoto prilagojemo!danes smo jedli kašico!zdaj mamo mlečni riž!pol pa si morem še nekaj zmislit!mogoče polentos sadjem! povej kaj ribica da nebo dolg cajt!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 14:21:34
|
|
|
|
ribicau
|
Ojla malecka_mateja, sem glih malo dajala spat. Pomojem jo vreme daje in je skoz ful zaspana. Upam, da bo vsaj ene pol urce spala. Praviš, da je Tjaša rižoto jedla....a si jo kaj zmečkala, a je bil riž cel?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 14:22:07
|
|
|
|
ribicau
|
....evo, se že oglaša
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 14:23:05
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sem smao malo z vilico pretlačla meseka belega pa sem z paličnim miksnl pa vmes zmešala danes pravkrar pa je jedla pečen krompir v pečici in na vodi pečen!no ja ni ji ful všeč!sej se bo navadla! večerja pa gris!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 14:25:08
|
|
|
|
ribicau
|
samo nekaj se ji je sanjalo, hvala bogu, spi dalje! Aja, sem vam pozabila povedat, da se je danes Eva zbudila ponoči ob 2.30 in je z dudo zaspala nazaj, pa potem sem jo ob 5ih nahranila in se je kr ob 6ih zbudila in z dudo zaspala nazaj, potem ob 7ih mava pa itak zajtrk v postelji in je normalno zaspala nazaj do 8.40....zakaj vam to pišem, ker naša Eva ne mara dude
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 14:27:53
|
|
|
|
ribicau
|
....jest ji pa vse bolj na grobo zmiksam, ker če je kakšen večji košček, potem se kar davi ! Ah, bo že osvojila sistem . Jam imam pa namen drug teden začeti z meskom. Aja, pa včeraj sem ji dala en bebi piškot, pa ga je tud ful maznla. Sem pa gledala v Mercatorju, od Mlinotesta in od Žita imajo piškoti notri mleko v prahu, ali pa sirotko, eni italijanski pa ne. Upam, da italijani niso samo pozabil to gor napisat . A vi kej gledate na gluten al ne?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 14:45:24
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jaz ne gleam na nič!sam kravje mleko se izogibam!večina pa tak sama pripravljam in vem kaj je not!naša ma tud rada keksealbert ji kubim!pa ga prime v roko in je!pol pa cela namazana z njim
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 15:01:43
|
|
|
|
ribicau
|
evo mala je budna in greva k mojim na obisk cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 21:07:50
|
|
|
|
visnjaaa
|
ojla! evo mene iz morja. bilo je super. samo nahitro sem se javila, zdej pa morem malo poštimam kufre, pol pa pridem lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 30.8.2007 22:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla čvekice! Tudi mi smo glih z morja, je bilo vse tako na hitro odločeno, da smo skor brez kopalk šli... No, zdej smo nazaj, vreme je bilo tak-tak. Bi lahko bilo bolje, ker smo se en dan zaradi deža trikrat pakirali s plaže domov in nazaj. No mali že aja, atek gre pod tuš in pol gre3mo spat, ker smo vsi zmatrani 100 na uro. SREČANJE JE 15.9. A NE? Kaj zdaj ne drži več? A je Atena na morju? Javite mi prosim kako bo... Pa čestitke vsem za zobke! Mi smo še kr brez! Slinim se pa itak zelo. Pa vsaka čast vašim da tolk jejo, in tako raznoliko! Moj je samo riževe kašice od Alete, ostalo pa je dojenje. Sm mu dans spet eno novo kašo kupla, pa ni govora... No ja, vsaj juho s cvetačo dobro poje. Nč babe, grem spat, se slišimo jutri. Prej še samo slike pogledam! Mirno noč vsem! Aja - test sm naredla na morju, ker nism zdržala do atijevega rojstnega dne In rezultat??? Vam javim jutri! Še naprej glejte POP TV!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.