|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 11:05:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
27.8.2007 12:02:54   
malecka_mateja
ojla!
midve sva spali do zdaj no zdaj sma se že najedle!user posted image bravo midve!včeraj smo še meli ponovitev piknika ker je ful ostalo pijače in mesa!In smo spet pozno prišli!
zdaj bom šl analožit slike od krsta!od morja pa popoldne!

krst je bil super!mala je bil aful pridna nič jokala!ful se je mela in župnika sploh nismo slišali kaj je govoroil še odgovarjali nosmo kr ga tak nismo čuliuser posted image user posted image user posted image user posted image !potem pa čaga in je bilo tudi ful vredu!mala pridna!tko da super!

grem slikice naložit!kolumbo jaz mam 4 stroje za speglat lahk prinesem???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
27.8.2007 12:20:52   
malecka_mateja
evo slikice so že noter!user posted image user posted image user posted image zdaj pa hitro poglejte in komantar pade kak???user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj sem vam že povedala daq naša že saam sedi že od morja torej ekje pri petih mesecih je začelauser posted image user posted image user posted image naša mala!pa skoz se dere atauser posted image mama pa ničuser posted image sej še bo!ko se ji vsere reče mam mam amapk redko!user posted image user posted image bo že!atiju pa rit raste ker nonstop njega kliče!user posted image
mi bomo tud zobka počasi dobili ker je tečka pa že ma prozorno dlesn amapk še nič ni!danes se je vsako uro zbul aza dudo nevem kaj ji blo!PO mojem zobki!ker tud če sem jo pusla dret ni pomagalo!ma sej bo bolje!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
27.8.2007 13:21:08   
ribicau
Super slikice Malecka_mateja, Tjaša je že prava dama, klobuček je pa ena A!

Neposredna povezava do sporočila: 2129
27.8.2007 13:21:39   
Bubilu
Malecka_mateja, kak je bla mala lepa. Cuker. Pa pridna ni nč jokala. Tortica je pa tudi fina zgledala. Njami.
Mi smo pa prvi zobek dobili danesuser posted image user posted image user posted image . Drugi pa že tudi vn leze, dlesen je že prebil tko da najhujša sitnoba je upam da mimo. Bogi revež, kak ga je srbelo...Si je kr cele dlani v usta rinu.
Sedet pa Maj noče. Se je odloču. Pa ga non stop devam na rit in zdrži tko par minut, pol pa gremo nazaj na trebuh.
A ve ste že kej vpisovale v vrtec? Jst bom šla ta teden kej pogledat, sam u mojem vrtcu je baje vse polnouser posted image !!! Ma jst ga bom vseen vpisala, mogoče se pa kdo čez leto izpiše, tako da upanje ostaja.
Zdej grem pa neki v miru pojest, dokler mali še spi.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 13:33:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.8.2007 13:36:24   
ribicau
user posted image user posted image user posted image  Majema (sej sploh ne znam sklanjat) za zobke! Jest tud upam, da bodo Evi čimprej ven pršli, ker drugače bo kriza - skoz nekej tečnar, pa k jo dam v ležalnik skoz nekej jokca, pa k je na tleh skoz nekej jokca, pa ko greva za vozičkom ven ji ni nič všeč user posted image ! Mažem jo z Dentinox gelom, upam, da bo kej boljš!

Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.8.2007 13:40:12   
malecka_mateja
hvala za pohvale!user posted image

mi smo jo že vpisal sam ker bi šla komaj v januarju ni sprejeta!upamo da se bo kdo izpisal!bomo videli!

naša pa ful dosti spi!mislim da je posledica zobka!!evo spet spi!

men pa je nekaj slabo!

jasna kako je s tabo si user posted image  al ne!nas firbec mantra!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.8.2007 13:50:53   
malecka_mateja
bubilu kaj ti si iz mb???

Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.8.2007 14:30:16   
ribicau
Mi smo evo vpisal v vrtec, ko je bila stara 5 tednov (ampak za našo se bo najdu plac, je tašča ravnateljicauser posted image )!

Drugače mam pa jest dva scenarija! Grem po porodniški delat in gre Eva v vrtec, al pa grem jest po porodniški delat za 4 ure, za 4 ure pa ima Evo varuška, pa še to bi jo mogla imet varuška vsak ta drug teden, ker bi jo drugače imel moj mož, ki dela en teden popoldne, en teden dopoldne! Ampak, če grem jest delat po 4 ure imam potem za pol manjšo plačo, pa še varuško morm plačat, če grem pa normalno delat, pa mam vso plačo, ampak potem plačava max ceno vrtca!

Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.8.2007 16:44:34   
ribicau
Ne boste verjele, rezervirala sem dopustuser posted image user posted image user posted image .....gremo 10.-16.9. na otok Pag! Rezervirala sem en apartma za 35 eur/dan, s klimo itd., plaža 200 m oddaljena, 2 km od Novalje....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
27.8.2007 20:06:53   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

bubilu kaj ti si iz mb???

Ja, od študija naprej.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
27.8.2007 20:14:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
27.8.2007 21:02:52   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Margit za ušesa te bomuser posted image user posted image user posted image , cel dan sm sama ti se pa kr mimo pelješ, sm bla glih na pegla pavziuser posted image

Sorči, sorči... nisem vedela da si sama doma in da je cel žur pri tebi. user posted image  Sem mislila da Maja uspavaš in si še potrobit nisem upala. Smo se cel dan potepali in nisem bila nič na netu. Prej smo šibal domov, ker je Matic navajen na 20.10 da je že v postelji, drugač je cela panika. Tamala pa je itak 100m naprej od tebe že spala. Je mel moj oči roj.dan smo šli čestitat pa na tortico. VD pa je mogel neki delat, tko da je sam na hitro prišel čestitat. Še dobr. Je saj za nas več torte ostal.

Mater ste se razpisale danes, čez vikend pa nobene ni bilo okrog. Morm prebrat, pol pa se javim.

Neposredna povezava do sporočila: 2139
27.8.2007 21:11:39   
malecka_mateja
ojla!

bubilu potem pa bi lahko kaka kava kdaj padla z našo lulu in jaz pa ti??kaj praviš??

no novica dneva je IMAMO ZOBEKAuser posted image user posted image user posted image user posted image celo noč se je skoz zbujala oz jokala v spanju in hotla dudo met in potem smo ugotovili da zarad zobka!sploh nebi veddla če me nei v roko vgriznila ko sem jo držala in auu kaj te to je in ji je špiček ven pokukal sam zdaj je bla mal tečna ko celi prebija!upam na mirno noč!

ma so že skoraj vsi naši pikeci zobati!

no grem spat ker nevem kak bo noč!se zjutraj javim!papa

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
27.8.2007 21:21:27   
ribicau
user posted image user posted image user posted image  vsem user posted image  za prve zobke. Mi smo pa samo sitni, pa še nič ni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.8.2007 8:28:36   
ribicau
Jutro, mi smo že od 7.30 pokonc user posted image .  Čist narobe svet. Zvečer je bla ob sedmih že tko zaspana, da sem ji na hitro večerjo prpravla, no potem sva se pa pogajali skoraj do devetih, da je zaspala. Kdo bi jih razumu.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
28.8.2007 8:34:16   
malecka_mateja
ribicau potem pa bo kr zobek kriv!sej bo hitr zunaj!

mi pa smo meli super noč!je ksoz spala in jedlaob pol sedmih sedaj sma sezbudle in je prav dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
28.8.2007 9:20:57   
ribicau
Eva je tud neverjetno dobre volje zdele, pa še nč ne bode v ustih user posted image  ha, ha!

Sva tko zgodej vstale, da sva že pol stanovanja pospravile user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 13:41:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
28.8.2007 16:08:50   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MARGIT: KAM MORM JST PROŠNJO NEST ZA VRTEC, A JO LOH ODDAM TUT V SMLEDNIKU, čeprav ni tam ta glavn vrtec?

Ojla!
Lahko jo oddaš tud v Smledniku in jo potem oni dostavijo v Medvode. A ga boš v Smlednik dala??? Pol pa kr pohit.  Je fuuul gužva. Pa tam na vlogi moraš napisat kdaj zaključiš porodniško in če ne nameravaš dati MAja sredi leta v vrtec napiši, da bi ga rada vključila s septembrom. Pol posta pa z Maticem skupaj v Rožicah user posted image  Pa obkroži pravo enoto.

Neposredna povezava do sporočila: 2146
28.8.2007 17:30:20   
Bubilu
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ojla!

bubilu potem pa bi lahko kaka kava kdaj padla z našo lulu in jaz pa ti??kaj praviš??

Komot. Sam zdej grem za kakšen teden k svojim staršem mal na "oddih" in razvajanje, pol pa res lahko kakšna kavica pade.
Sm pa tako zmatrana, da komaj gledam, mali je dol padu ker je takšno vreme, jst pa ne morem. Sam ležim pa v luft gledam...
Ribicau, blagor se teb k ti je 7.30 zgodaj. Mi smo vsako jutro auf že med 5. in 6. Če ne bojo mene na Pohorje pelaluser posted image user posted image user posted image ?!

Neposredna povezava do sporočila: 2147
   [Brisano sporočilo]
28.8.2007 21:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Bubilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
28.8.2007 21:58:16   
Margit
Kaj ste pridni. Jaz pa upam, da bomo takrat še spali.

Mislim da se vrtec odpre ob 5.30 zjutraj. Pa tja do 16.00 imaš čas.

Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.8.2007 8:24:22   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: Bubilu

Ribicau, blagor se teb k ti je 7.30 zgodaj. Mi smo vsako jutro auf že med 5. in 6. Če ne bojo mene na Pohorje pelaluser posted image user posted image user posted image ?!

Joj, men se zmeša. Že dons se mi, k je tamala začela težit ob 7.10, tolk je imela za povedat, k une babnce na tržnici. Pa tud vem, zakaj se tamala zdej tko zgodej zbuja. Midva sva ji pred poletjem dala čez okno v spalnici eno odejo, da je v sobi bolj tema. Zdej tri dni nazaj, pa sem jo dol vzela, da sem vidla, če se bo kej prej zbudila. In voila....dons se že montira nazaj!

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.