Naty*Taja
|
Hojla punce. Talika, a vi bote to prvega imeli? Dulči držim pesti, da je vse ok stabo! Jaz sem pa že pozajtrkovala grozdje, kavico z mlekom in pz kruh z marmelado bs. Za kosilo bodo kotleti in pečena paprika - sem že včeraj naredila, da je moj dragi vzel s sabo v službo. Tudi on se je namreč lotil Montija! Sicer ni tak dosleden, ker je že dolgo, kar je bral knjigo, pa itak se kr na mene naslanja- je kr tisto kot jaz. Potem pa včasih zvečer jaz sam sir, al pa baso, on si pa še malo pz kruha zraven vzame. Pa jaz pravim, glavno, da vsaj približno zdravo je, pa bo po moje tudi šlo dol. On pravi, da ima že dve kili manj. Verjetno res, ker je dal stran sladko, kokakolo in podobne strupe. Je prej kr veliko tega konzumiral. Npr. jaz en deci refoška, on pa dvadeci bambusa! No v glavnem moram vam povedat, da že komi čakam ponedeljek, ko se začne pri nas zopet aerobika v živo. Sej imam on fajni cd od Punčice, sam če je pa doma tak težko najt pravi čas za tole delat - da otroci spijo, pa da spodaj nobenga ni doma, ker drugače preveč ropota....Sta pa tašča in tast na smenah v službi in je en sigurno doma, pa svak je skoz doma in se uči za izpite.... No ja, bom res rajši tja šla pa mir. BOm šla vsaj malo od doma. Jančika, sem gledla tele tvoje vaje - a ti si dejansko vse tole delala? Potem pa res moraš imet bušija kot radiator! Jaz tegale pol ne morem delat zaradi križa, tak, da bom kr pri onih vajah za križ ostala, čeprav so ful fajne tele.... No dost mojga nakladanja - še ve kej povejte, sej ni treba sam od hujšanja.