r1ta
|
Dobro jutro! Spimo še vedno bolj po lunino... Tudi če se jaz solidarno vstanem in poskušam Aniko uspavat mi ne uspe, tako da bolj kot ne dadi dežura čez noč... TanjaS dieta kar lepo napreduje. Sem zagrizena, je pa veliko lažje ker sva oba na dieti. J. sicer ni imel nobene potrebe, ampak je bolj meni za vzpodbudo. In je tako tudi meni lažje, ker ne kuham nekih finih jedi od šniclov pa hamburgerjev pa hot dogov naprej... Ana pa itak je takšne stvari (zelenjava, piščančja juhica...). No.1 ji je mix korenček, cvetača, brokoli in krompir. Tega bi lahko pojedla na tone. Jaz imam pa to tudi rada. Dieta je prilagojena nizozemskim jedilnikom oz. izdelkom ki se jih da tukaj dobiti. Jem veliko manj (na obrok), pa vse nizkokalorično, je pa res da imam zdaj 6 obrokov na dan prej sem jedla pa samo 2x na dan pa zato ornk . Od prejšnjega tedna so kilce malo počakale, pa upam, da bo šlo ta teden malo več dol... Sicer je pa za 2 tedna 2,5kg kar nekaj... Vilma te razumem in sem podobnega mnenja. Ana je malo ponočevala le na morju, ko smo šli v mesto, pa še takrat jo je v vozičku vrglo, drugače pa je bilo x prireditev, ko bi jo lahko tja vlekla, ampak ne. Ne samo da ne gre pravi čas spat ampak se potem okoli nje preveč dogaja in je vsa rasturana in še spi ne potem dobro. Itak smo ga malo sračkali ko sem šla recimo na obisk k bratu in sva ostali do desetih in je potem Ana zaspala v avtu, potem se je pa vsa razbudila ko je bilo treba v pižamico... Načeloma sem proti temu, da otroci ponočujejo. Menim, da se mora vsak starš zavedati, da so na prvem mestu otrokove potrebe in predvsem red, šele potem potrebe in želje staršev. Zato pa sem jaz prej žurirala do onemoglosti, zdaj pa niti pomislim ne na to... Pa bi lahko šla ven s kolegicami ko sem bila v Sloveniji. Lahko bi se ga ornk "ftukli", babi bi skrbela za Ano tri dni če bi bilo treba, ampak meni ni do tega. Saj bo še čas, če bo sila... No zdajle (jaz tole pišem cca 1 uro, vmes pijem kavo, dajem perilo iz sušilca, pripravljma nov stroj za oprat, preoblačim Anino posteljico, zasedam na wc-ju...) pa sedi Ana na tleh v hodniku in jo dvignem na nogice in za hec, da bo hodila in dama prehodi vso pot iz hodnika do njenega kotička v dnevni sobi (seveda jo držim za rokice). To je cca 4 metre. Sem bila ful presenečena da si je že poštudirala kako je treba nogice premikat, njej se je pa zdelo ultra noblih! Pa ima hojico le en teden... No, se tipkamo. Moram tole poslat če ne me bo skenslalo...