|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
24.8.2007 11:39:12   
r1ta
Ženkica lepo se imejte v Grčiji! Predvidevam da greste z letalom. Poročaj kako bo!

Frufru tale filmček se noče odpretiuser posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.8.2007 12:07:02   
Shorty_
men so se kilce tud ustavile na -2,5 je pa res da zadnje dni mal manj pazimuser posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.8.2007 12:19:00   
pika30
R1ta iiiiiiiiiiii Bmw-fla sta si nabavlauser posted image , o madona kak lepotecuser posted image , samo predrag za mene.user posted image
Kile so si ustavleuser posted image celo 1kg nazaj dobilauser posted image  sem se malo pregrešila.user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.8.2007 12:50:42   
frufru
bom probala še enkrat
http://www.mojvideo.com/video-bodoci-bobnar/33e5d6e4137df1af3676

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.8.2007 13:06:22   
Ženkica
Rt1a: važička, pa glej da nuš preveč norela po cestah user posted image  hi hi; bravo za nov avto user posted image

Ja, itak, v Grčijo gremo z avionom; čarterski let bo; Kaja se je pa itak že peljala v Belgijo, tako da že pozna postopke. user posted image

Mi smo bili tudi na sprehodu dopoldne, pravkar sva pa kosilo pojedla z možem (za Kajo se še kuha) in sicer ajdovo kašo z gobicami v omaki + solatka user posted image ; dobro za dol past; sm dons prvič nardila in bom sigurno še kdaj.

Čez dobro urco greva pa s Kajo mal h kolegici in njenemu sinčku potem pa v Mengeš k moji mami; bomo šibal na Mengeško kočo - dons bom jaz šerpa, ker očija ne bo zraven, upam, da bom zmogla nosit na hrbtu skoraj 10 kil živega mesa. user posted image

Za vikend mava pa v planu motoriranje po Sloveniji; jutri pazi moja mami, v nedeljo pa tašča. Si bova mal duška dala spet po dolgem času.

Še to; odkar Kaja sama raziskuje po stanovanju sploh ni več zaspana (kao user posted image ); zdele je ura natanko 13.00, vstali smo ob 8.00 zjutraj, pa še vedno ni šla nič spat, niti za minutko ne. Pa čisto zadovoljna zgleda.

Vidim, da pridno hujšate; da se mal pohvalim; jaz sem šla rodit z 83,5 kg-ji, ravno danes sem se vagala in je pokazalo 61 kg-jev (par dni nazaj pa tudi še kakšen gram manj). user posted image  Idealno bi bilo da bi imela cca 58 kg-jev (za moje pravo zadovoljstvo), v resnici pa je že zdaj super, ker ko sem zanosila sem imela 65 kg-jev. Sicer pa ko bom šla v službo, bom sigurno kakšno kilo nazaj gor dobila, ko bom spet samo na riti sedela.

Dost nakladancije.

Uživajte.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.8.2007 14:02:11   
Shorty_
Lovro bo bobnar definitivnouser posted image

No da pohvalim Niko naučila se je tleskat z jezičkom sicer se je naučila prejšnji teden pa sem jo pozabla pohvalit, ti ti mami

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.8.2007 16:16:09   
Naja30
Frufru, a samo poskušaš, če dela? user posted image  Dela dela in Lovro je tak cortek! Shorty, ti imaš še previjalno na  posteljici? Joj, pri nas bi letela dol koker je dolga in široka.
A vaši tud ful butajo z glavo v stranice? user posted image  Tija kar naprej potuje po svoji postelji in se zabija.

r1ta, fajn pridobitev! Sam po Slo boš vozila? Kaj pa po NL mal do ikee?user posted image  

Mi2 sma leteče 100 na uro. Danes se pa Tija spet z Nejcem dobi. Gresta na tortico user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.8.2007 17:08:34   
r1ta
Tija in Nejc lepo se imejta na tortici!

Frufru Lovro bo  zagotovo bobnar!

Bravo Nika za tlesk tlesk!

Nisem vam še povedala kako natančna je naša Ančka. To da se vedno zbudi ob enakem času že itak veste. Budilke sploh ne potrebujemo več. Druga stvar so pa njeni prstki. Vse mora potipati in to z neverjetno previdnostjo. Iztegne vse prstke na roki in nato samo s kazalcem poboža določeno stvar. Najbolj so ji všeč vsi prišitki, zato pri naši hiši kupujemo igrače zaradi prišitkov! Zelo rada ima kakšne majhne vozličke na repkih živalic, zelo zanimiv ji je pa tudi vozliček velikosti bucikine glavice. S tem se zamoti še in še, ga tiplje z vrhom kazalca... skratka res zanimivo...
Pa rada ima vse vrste trakov tako da sem zdajle raskirala en tepih in nanj prišila raznobarvne trakove, ježka... in zdaj je veselje na tleh...

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
24.8.2007 22:37:22   
Shorty_
Ana bo pa priznana modna oblikovalka, Nika tud včasih iztegne kazalček proti mačku al psu da bi ga "nežno pobožala" pol ga pa s celo roko mahneuser posted image tko anderkoveruser posted image

No da pohvalim mojadva sončka sta se danes 2 uri potepala mami se je pa učila, no dokazala je tudi da je lahko brez joške od dveh do sedmih (potepala sta se od 4ih do 6ih pa ni hotla pol jest prej je pa spala) če mamice ni zraven sicer ni jedla tudi nič drugega ampak je bila ful dobre volje, očitno ni bila lačna bo pa ponoči nadoknadilauser posted image user posted image

no do torka pridno tipkajte ker jz vas bom do takrat ignorirala z dobrimi nameni ko bo pa matura za mano pa se vrnem v popolnem stanjuuser posted image

držitepesti da zvem 19.9. da sem gimnazijska maturantka, ja en dan po živalskem zvem tko da mi bo izlet dobro del da ne bom živčna pa še razlog da naslednjič jz povabim na kavicouser posted image

Lepo pančkajte pocartajte svoje možeke in koruznike na njih kar malce pozabljamo oni tud rabijo svoje ženkice.  No pa seveda pocartajte tudi male nagajivčke ki so nam že začeli kravžljat živčke.

aja Klavdijak1 dobro opravita 29tega pa sporoči, držim pesti da razrešite uganko polivanja

lepe sanje

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.8.2007 22:41:35   
petri85
Shorty, držim pesti, da dobro opraviš!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.8.2007 22:44:30   
Naja30
Shorty, drži se, stara sablja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
25.8.2007 8:15:46   
frufru
Dobro jutro od slamnate vdove user posted image R se poka. Gre na dvodnevno kolesarjenje. Lovro je že v elementu. Je spal do 4h, zdajle ga je pa R nehote zbudil. Ga ful čudno gleda, ko je ves v kolesarski opravi. Ga greva pospremt, pol se greva pa napravt.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
25.8.2007 9:09:23   
Naja30
Dobro jutro.

Naspale sma se. Zdaj pa zajtrk in ven. Sonček je in ti si skuštrana... Tiji so zrastli laski! user posted image  Počasi, a vztrajno ji rastejo. Če bomo imeli srečo, ji bomo pri 3 letih delali kitke user posted image
Joj, saj ne morem niti pisat, vsepovsod je je polno.user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
25.8.2007 11:15:05   
klavdijak1
Pri nas smo tud danes pridno spali prvo bujenje šele ob 6h pa sej ni čudno ko je bil pa včer tak žur.

Shorty user posted image  bomo držali pesti da bo matura ok!

Frufru ja ma smisel za glasbo tvoj Lovro user posted image

Tristan bi pa po tanovem vse sam jedel če nima žlice da še sam nos v usta sploh noče jest poleg bruhanja zdej še to da ga lahko samo preoblačim včasih ga kar v banjo nesem.

No zdej se gremo pa mal potepat na sončka

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
25.8.2007 15:33:42   
crci06
hello,
jaz imeti gripo in sm čist preč - no tolk pa ne, da en bi malo na RR prišla pogledat. user posted image

Od "opravlajnja" pa le to:
danes ponoči je moj skrebl za Nejca in vse nejčeve klice prespaluser posted image  (babyphone skoraj na ušesih). (Ornk) jokal ni nikoli, malce oglašal se je pa velikorkat, ampak sem bila tolk preč, da nisem mogla it do njega.
Skratka, otrok je bil do 6h sam, ni jedel, ni pil, pa prav lepo se je naspal.
Mogoče pa delam narobe, ko jaz takoj letim k njemu, zato, da še mojga ne prebuja celo noč...

Mejte se!

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
25.8.2007 20:38:27   
Vilma
Naja3 nič ne poveš, kakšno fešto mate v Izoli! user posted image  Smo ravno z ribiškega praznika, smo se meli super, ma bi te kej prej kontaktirala, sam je šla še nona zraven, pa še k sorodnikom smo šli na obisk, tako ni bilo časa.
Smo se pa imeli super, midva sva pojedla vsak porcijo sardelc in skupaj še kalamare, mmmm je bilo dobro. Dominik je na ful užival, vse kar leti po zraku  je pa zdaj itak najbolj zanimivo - galebi, letala ipd...

KlavdijaK sem pogledala oba filmčka. Pri tistem, kjer puza, sem kr debelo pogledala, ker jaz tud rečem, da Dominik že puza, ma ni niti blizu Tristanu. Bravo mali res! user posted image  Tisti drugi filmček, kjer pa skače po postelji, sem pa pokazala svojemu dragemu, je pa rekel, ojoj a to nas še čaka user posted image  Skratka Tristan je res ful gibčen, verjamem, da mate polne roke dela z njim, sploh preden ga uspavate. user posted image  Upam, da tudi zrihtate tole polivanje, boš poročala ok?

Frufru Lovro bo pa RES bobnar. user posted image  Je tako srčkan s tisto zobno ščetko, mal v usta, pa mal po bobnu user posted image

R1ta, kaj naj rečem? Da imaš moj sanjski avto, bimo je itak zakon! user posted image  Ti kr stisni po gasu, ko boš sama, ampak vseeno pazi nase, saj veš, zdaj imamo večjo odgovornost do naših malčkov.

Zdaj pa še eno vprašanje? Kako zvečer uspavate svoje malčke? Me ful zanima, res mogoče najdem še kakšen dober predlog. Pri nas na kratko zgleda takole. Položim ga v posteljico, potem pa moram nuuuujno zraven sedet, dokler ne zaspi. To pa traja tudi do ene ure. Ker prvo se mal igra, pa govori, pol se hoče dvigovat, pa kotalit, pol se skriva z dekico, skratka ni da ni... Jaz mu noge držim dol, da jih ne dviguje v zrak, ga božam po ličku, mu dajem lubčke po obrazu in on se me potem dotika po laseh (mali ima fetiš na lase, vam rečem user posted image ), potem mu dam krpico, da se stisne k njej in tako po dolgem času mu rata. Zaspi brez joka, ampak eno uro?! user posted image  Včasih mi je slabo, ko visim čez tisto ograjco, ampk kakor hitro grem iz sobe, začne kričat in če zaspi v joku, se mi zdi da tud celo noč bolj joče in noče spat. No tko, če se bo keri dalo pisat, kako pri vas to zgleda, bom zelo vesela. Kor sem napisala, mogoče dobim kak nov predlog, ki bi prišel tudi pri nas v poštev.

Neposredna povezava do sporočila: 4241
25.8.2007 20:50:30   
r1ta
Vilma bom pazila! Hvala!

Pri nas naredimo tako, da jo najprej položim na taveliko posteljo, ji oblečem spalno vrečo, dam dudo, povem kratko pravljico, jo vzamem v naročje, dam lupčka in ji povem da jo imam rada, nato jo stisnem k sebi in ona položi glavico na mojo ramo. Potem ji malo zapojem in jo rahlo zibam in po petih minutah zaspi. Potem jo dam v posteljo in odidem iz sobe. Pokrijem jo zaenkrat le z rjuhico, ker ima dolgo pižamo in še spalno vrečo tako da drugega ne rabi. Nima pa nobene ninice (krpice) ali igračke v postelji.
Zadnjič sem ji enkrat nametala igračk notri, ampak sem se potem spomnila da so v posvetovalnici to odsvetovali, ker se otrok navadi na to in bo potem vedno želela imeti s seboj igračke, potem pa zamenja pojma spanje-igranje in se bo v postelji želela igrati. Tako pa baje ve, da ko je v postelji je čas za spanje.
Upam, da sem ti kako pomagala. Zelo pomembno je, da je priprava na spanje vsak večer do potankosti enaka, vse od hranjenja, umivanja pa do spanja. Jaz se tega držim saj me nič ne stane, v Sloveniji je pa bilo vse na aufbiks in mi tudi spala ni ponoči...

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
25.8.2007 20:51:56   
r1ta
Moj_moj pa kje te je gripa našla sredi poletja? Dej no fajn se pozdravi, velja!?user posted image user posted image user posted image (čajek)

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
25.8.2007 21:00:20   
frufru
Tko dete spi, jaz se pa relaksiram in se bašem s čokotom. Sem danes in jutri slamnata vdova. R je šel biciklirat. Jaz sem bila pa dooldne fata, pa Lovru sem posteljco spustila. Malemu je bilo vse drugače in je notri divjal kot zmešan. Tako, da je zaspal šele ob 2h in je spal do pol 5h , pol pa ni hotel jest user posted image user posted image user posted image Je jedel pol šele ob 8h (8h je bil brez hrane) No saj se mu ne bo nič poznalo. user posted image  Pol sva šla pa v trgovino. Je klical R, da mu je zmanjkalo energije (energijskih ploščic in tekočine) Pa sva mu peljala v Žužemberk. Lovro je bil čist divji, ko ga je zagledal. Pol sta šla pa na trampolin. Kako veselje user posted image , mene je bilo pa strah da ne bo R iz rok pal sem kar stran gledala.
Vilma pri nas mamo že od začetka tko, da se gremo okoli 7h kopat, pol pa okoli 8h papca rižolino, pol ga damo v vrečo in vklopimo CD s pesmicami in še pri meni drugo joško sprazne. Jaz mu zraven pesmice brundam in rata čist mehek kot čigumi. Pol pa ziziko zamenjam z dudo, ga dam v posteljico, dobi lupčka za lahko noč, njegovega kužka v roke in grem ven iz sobe. Mogoče še kaj po posteljici miga, ampak v 5 minutah zaspi.
Mojmoj tvoj večji user posted image  naj te malo zmaira in crklja, pa čimprej se pozdravi

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
25.8.2007 22:33:11   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Naja3 nič ne poveš, kakšno fešto mate v Izoli! user posted image  Smo ravno z ribiškega praznika, smo se meli super, ma bi te kej prej kontaktirala, sam je šla še nona zraven, pa še k sorodnikom smo šli na obisk, tako ni bilo časa.
Smo se pa imeli super, midva sva pojedla vsak porcijo sardelc in skupaj še kalamare, mmmm je bilo dobro. Dominik je na ful užival, vse kar leti po zraku  je pa zdaj itak najbolj zanimivo - galebi, letala ipd...

Draga moja Vilma, mi smo v Lj za čez vikend, tu pa ni nobene fešte user posted image  user posted image  Sem te pa jaz misla v sredo kontaktirat, ko je moj imel nek sestanek v PO, ampak si bila ravno takrat pri G. Škoda, če ne prej, pa v ZOO.
Glede uspavanja - naša zaspi na joški user posted image  Ti pa svetujem, da svojega pobčka malo umiriš še preden ga daš v posteljo. Npr. da na lep miren način opravita umivanje in mu potem mogoče tiho prebereš pravljico. Ravno toliko, da ne bo več tako igriv, kot si napisala, da je.
No, saj so punce tudi napisale podobno.

Jaz pa res ne razumem svojega user posted image ! Danes je spala popoldan 2,5ure in potem je bila cel čas tečka, dokler ni šla ob pol 9h spat in je lepo hitro zaspala. Druge dneve, ko pa spi npr. 2x po 20 minut cel dan, pa tudi zvečer težje zaspi... user posted image  Bom vidla, kakšna bo noč Zadnji dve noči je ves čas nekaj jamrala in godrnjala, sploh ni blo treba joške dat, sam obrnala se je in spala dalje. Edino jaz sem se zbudila, seveda user posted image  Mogoče je to zato, ker smo zdaj pri tašči in je sprememba okolja. Nas dolgo ni bilo tukaj in je pozabila.

Uh, kaka klobasa. Kranjska že ne! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
25.8.2007 22:36:20   
Naja30
Aja, še to. Mislite, da lahko muha tudi piči? user posted image  user posted image  Sem šla v klet nekaj iskat, tam pa taužent muh, tistih velikih mesnatih črnih, ki tako brenčijo, fuj in fej so mi odvratne! Ko je tamala spala, je bila pa ena v sobi, samo je hitro pobegnila čez okno ven, ko sem prišla. V glavnem, mala ima na rokici ful rdečo piko, kot da jo je pičilo, ampak komar ni user posted image  Bi lahko bila muha??

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
25.8.2007 23:44:24   
klavdijak1
Spanje pri nas nočna mora, jast nimam več idej smo že vse probal ampak pri Tristan nič ne deluje ker skoz vstaja če ga dam v žakelj se pa tako dere da pol še bruha in je brez veze se sploh več ne trudim  ko  je enkrat do konca utrujen ( nekje po 22 uri ) začne jokat ( 10 - 15 min.) pol pa od vsega hudega zaspi pa nima veze a ga nosim ali če je pri men v postli ali pa v svoji posteljici ista figa. Timon je bil čist druga pesem njemu sem dala flaško in je mirno zaspal.

Je pa čez dan tolk bol priden in vedno dobre volje!

Moj moj ti se pa čimprej se pozdravi!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
26.8.2007 8:07:44   
emaa
Mi se skopamo, pojemo, potem ju dam v posteljo v žakelj in prižgem zvezdici zaspanki. Ponavadi zaspita brez velikih problemov v roku 10 minut, razen David, ki ga 1 teden nekaj nosi in se histerično dere, včasih ga ven vzamem, dam na airex (da mi ne zdrma Luko), včasih pa zaspi brez problema po 10 minutah joka. Preden greva spat, ju pokrijem z lahko dekico (spita v kratkih bodijih), če dam kaj več se mi zbujata, ker jima je vroče. 

Neposredna povezava do sporočila: 4248
26.8.2007 9:33:58   
r1ta
Naja3 če tista ta velika črna fuj fuj muha piči ne vem, vem pa da manjše še kako zelo pičijo. Pravzaprav grizejo. Naš dedi ima v Sloveniji veliko koz in letos ko sva bili tam na počitnicah so šli "ta stari" za tri dni v hribe in sem mogla jaz rihtat te koze. Tudi dojit in nato po steklenički hranit eno bratovo ovčko, ki jo je mama zavrgla. Ti ne veš kako so me muhe napikale! Grozaaa! Vsakič ko sem zatem šla med njih sem se našpricala z autanom, ker drugače bi me še pojedle! Tako da je možno, da jo je muha pičila! Drugače sem pa jaz dokaj živalske sorte ker gre name vsa golazen. Imajo me radi komarji, muhe, napadejo me tudi bolhe, da o klopih ne govorim. Jaz v gozd sploh ne smem iti v sezoni klopov, ker jih imam takoj. Enkrat sva šli z mamo nabirat gobe. Tako, na hitrco v bližnji gozd, glih toliko da sem si rit preluftala (v času izpitov). Pridema nazaj in se pogledam in sem bila polna klopov. Ja, ene dvajset sem jih imela! Sem dobesedno zmetala vse obleke s sebe! Trije so se že držali ostale sma pa vse pobile. Kar naga sem stala na dvorišču. user posted image  Hm, striptiz! Sem bila bigbrotherjevi Jasminci že takrat konkurenca, ko je bila ona še v plenicah!

Joj ko pa jaz danes nakladammm. Grem na kratek sprehod, da se dadi malo naspi, ker je bila nočka dokaj naporna... Ti ti Ančka!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
26.8.2007 17:12:34   
Naja30
O, kje pa sta vse danes? Je lep dan, kaj, za izkoristit! user posted image

Mi2 sma tud bile vzunaj na sončku, spale sma popoldan, se najedle, zdaj pa gremo spet malo ven vsi skupaj.

Sam pozdravt sem vas hotla user posted image

r1ta hvala za odgovor.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?