crci06
|
Že 2 uri se spravljam pisat post, pa kr vse drugo počnem... Zdaj imam še to "srečo " , da pri sosedovih, ko delajo hišo, so ravno majstri na strehi in so mi videli direkt v razmetano kuhinjo... sem se potrudila, da sem jim malo polepšala razgled. Saj potem (UPAM) se ne bo notri videlo, če ravno ne bo koga luna nosila in bo strehi hodil. Sicer pa sem že pridelala ene par brihtnih danes, najprej pa, odgovorim Vilmi: meni se zdi precejkrat uspešno uspavanje tako, da se kakšno urico prej lepo umirimo, poje rižolino po žlički, potem pa slinček dol, umit okrog ust, (kopam ga ne vsak dan ), pleničkko zamenjat, v pižamico, nato pa čez nekaj časa dobi še malo rižolinota po flaški, ne v stolčku, ampak v naročju (kao dojenje), včasih v kuhinji, včasih že v njegovi sobi, pa v postlco, dudiko, mamične litanije , lupčka in spat. No ja, včasih rata v prvo, včasih pa v zadnje. Al sm ti to že pisala? Mah, sej ne vem več. R1ta, sprašuješ, če se mi zgodi, da se Nejc zbudi, ko rečem: evo, zdaj se bo pa zbudil... Ja, seveda vedno, ko si skuham kofe, pa si rečem, saj se bo prej zbudil, kot bom imela čas zanj... pa ko visim na RR in hočem še jaz it malo podremuckat, pa si rečem, saj se bo zdaj, zdaj zbudil in se res. Ampak jaz mislim, da ga en tolk poznam, ne, da sem čarovnica. Če bi bila čarovnica, bi si po porodu vrnila pamet, ki mi je ušla.. Danes sem vam hotela ponosno naznanit, da zdaj sme pa tudi jaz na istih kg kot pred . Za spomin sem si hotela pa še slikat vago - k mi je fajn, ker se potem datum v fajlu ohrani. Ja, seveda, če greš na fago s fotoaparatom, ap več pokaže No, magična meja še ni, šlo je pa dol, kar sem s čokoladami za nejca pridobila. Seveda, vse je bilo zanj Mah, ne vem več, kaj sem še hotela... Saj je dost. Itak ni nobene nikjer, da bi brala. Saj je tako tudi prav. Je treba bit zunaj, danes, ko je še vreme. Jaz pa pospravlajm Še dobro, da sem ravno začela, da lahko na hitrco tudi končam
|