|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
29.8.2007 17:39:08   
Vilma
U sem včeraj skritizirala sceno user posted image  Zgleda, da sem mal dregnila, no ja tud to je včasih treba.
No včeraj sem šla še enkrat na koncert, vidla celo punčko, ki je jokala in si zatiskala ušesa (muzika je bila res naglas), starši pa nič. user posted image
In seveda so izjeme.  Tudi mi smo jih parkrat naredili. Recimo na morju, ko je Dominik spal popoldansko rundo do pol sedmih, pa smo potem bili zunaj v mestu z vozičkom pol desetih zvečer.
Ravno tako je malce drugače, če si sred poletja ob pol desetih zunaj, ko se šele zmrači, ali pa če si zdaj konec avgusta, ko se zmrači že ob 20:15, ni tako?
Sicer pa vsak po svoje. Eni prilagajajo otroka svojemu ritmu, jaz prilagajam sebe Dominiku. Mislim, da otroci potrebujejo red, celo radi ga imajo! In mi smo tisti, ki jim ga privzgojimo. Sicer spet ne smemo pretiravat kot v vojski, sploh ko so otroci že večji, ma mislim da otroci pod enim letom res morajo v večini primerov biti doma pred nočjo.
Poznam celo primer, ko je mama prepričana, da je njena hči "cigančica". Tako ji pravi, ker jo nosi vsepovsod s seboj. Pozimi na primer ob polnoči trimesečno dojenčico nosi gledat lučke v staro Ljubljano in na polnočnico. Na obiskih so, dokler se oni ne naveličajo. Ne vem, meni se to ne zdi prav. Res ne in to tudi povem.
Tako kot se je eni pred kratkim zdelo, da hrenovke niso za otroke. No tudi meni se glede hrenovk zdi tako. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
29.8.2007 18:41:46   
r1ta
Jaz vem iz lastnih izkušenj da je to mučenje otroka. Res mučenje. Moja starša sta bila in sta še žurerja da jih je treba iskat. Morda sta zdaj na stara leta malo bolj normalna, kaj preveč pa ne. Ko sta bila pa mlada (mami naju je z bratom imela pri 18. in 21. letih) sta ga pa žurala še pa še. To so bile takšne pijanke, ki jih jaz nikoli nisem in ne bom sama doživela, pa sem ga tudi v orto prežurala. Celo preveč... No in tako sta naju z bratom seveda vsepovsod vlekla zraven po vseh feštah, veselicah, ma na vsako pasjo procesijo... Saj čez dan je bilo zanimivo, ampak zvečer bi pa jaz rada čokolino in ajat, pa sva se x krat morala tiščat v avtu in jih čakat... Uf, še danes me trese ko se spomnim ne te stvari! Pravzaprav mi gre prav pošteno na jok... Zato vem, da istih napak jaz ne bom delala.

No pa veste še malo več o meni... 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
29.8.2007 18:52:41   
frufru
Veseli dan - nick čvekajočega starša - user posted image - MERE OB ROJSTVU (kg/cm)- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - 2,2/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čuvaj svojo mamico .
27.10. - Ženkica - Kaja - 2,13/46 - 9m 8,88/74 (6,75kg/28cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - ,380/52 - 6,5m 7,22/67 (3,34kg/15cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2,82/48 - 6,33/60 - (3,51kg/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1,97/46 - 9m 10,59/75 (8,62kg/29cm)
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2,1/47 - 9m 11,41/76 (9,31kg/29cm)
28.11. - Supermami - Tilen - 3,58/50- 3m 6,3/63 (2,72kg/13cm)
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
01.12. - Vampirka - Laura - 2,33/44 - 8m 7,5/69 (5,17kg/25cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3,6/53 -  švoh 7m 6,88/68  (3,28kg/15cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4,15/53 - 8m 9,8/72 (5,65kg/19cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2,87/52 - 6m 8,07/65,5 (5,2kg/13,5cm)
05.12. - Duc.20 - Tyra - 1,9/42 - 5m 5,85/59 (3,95kg/17cm) 
06.12. - ally1 - Matic - 2,2/48 - 7m 7/65 (4,8kg/17cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - Rene - ??? - 7,6/72 (???kg/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280/62 (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3,08/50 - 7m 6,51/67 (3,43kg/17cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan ??? - 6m 7,2/70 (???)
15.12. - Severnica77 - Leo -  3,94/51,5 - 5m 8/70 (4,06kg/18,5cm)  
15.12. - NadicaB - Žiga - 4,03/54 - 7,5m 10,5/75 (6,47kg/21cm)
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3,86/52- 7m 9,4/75,5cm (5,04kg/23,5cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3,02/48 - 6m 8,6/71 (5,58kg/23cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3,21/51 - 3m 5,14/57 (1,93kg/6cm)
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4,15/53- 7m 10,3/75,5 (6,15kg/22,5cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3,55/50 - 7m 7,4/70 (3,85kg/20cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc 
29.12. - Luna06 - Mark - 3,64/53 -5m 7,8/69 (4,34kg/16cm)
30.12. - Barbk - Manca 2,68/48- 6m 6,32/65,5 (3,64kg/17,5cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3,63/52- 6m 6,65/65,5 (3,02kg/13,5cm)
30.12. - nena82 - Lejla - 3,015/50 - 6m 6,66/68 (3,645kg/18cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper - ??? - 5m 7/65 (???) 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3,445/49 - 7m 6,44/66 (3,995kg/17cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3,46/52 - 6m 7,4/69 (3,96kg/17cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3,88/52- 6m 9,82/71 (5,94kg/19cm) 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
29.8.2007 19:54:47   
Naja30
moj_moj, Tija je tudi prebrala. No ona je tudi danes imela smolo, je padla s stola user posted image  Ni bilo nič hudega, sem se jaz bolj ustrašila.

Vilma, včasih je treba kaj dregnit user posted image  Tko kot jaz mojega, da posesa (po tleh, da ne bo kdo kaj drugega mislil user posted image ). Ma ne, mene nisi nič dregnila nikamor, jaz sem samo povedala, da naša je pa že ponočevala z nami, ko smo šli julija na koprsko noč. To je tako, kot če je kdo na morju in si tam pač malo več privošči, tudi z user posted image  Drugače pa sem jaz zelo za red pri user posted image  in bi ga rada čim prej uvedla, ker bi nam vsem bilo lažje. Ampak naša pupa si sama dela red.
To, da bi na vsako pasjo veselico vlekla user posted image  joj, r1ta si me spomnila, tudi naši so bili hudi žurerji ja, in dokler je bil dan, smo se otroci lepo igrali, potem pa vsi obnemogli in zaspani ždeli na stolu in skoraj spali. No, ampak nas so starši imeli prej. Pri tistih letih, ko smo mi še veselo bluzili.
Joj, spet sem zabluzila! Včasih se tako brezveze nekaj razpišem, a ne? Kar priznajte, brez repa in glave. Sledim toku misli user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
29.8.2007 19:56:11   
Naja30
Še nekaj sem pozabila. Naša je pa danes fižol jedla user posted image  V bistvu ričet, pa sem ji kar še malo fižola dala. A lahko že to je ali sem naredila napako? No, saj kaj več kot fajn ropotalo v riti tud ne bo, ne? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
29.8.2007 20:27:35   
TanjaS
Naja, Maks je tudi že jedel ričet, pa je bilo vse ok.

Mi smo se danes dopoldne potepali, sva bila v NM z eno prijateljico, ki je šla do bioenergetičarke.

Maks je pogruntal, kako se vsede in se mu ful fino zdi.

Kaja gleda NMK in komaj drži oči odprte. Čez nekaj dni je šola, jo bo počasi treba malo prej spat dajati.

R1ta, meni je vedno hudo, ko vidim otroke, ki se stiskajo v avtu, starši ga pa žingajo. Sploh, če je to še pozimi ali kadarkoli, ko je malo bolj mraz. Mislim, da si vsi želimo v posteljo, ko smo utrujeni, res pa je, da malo dlje z našimi malčki pokonci tudi ni kak hud greh, sploh če lepo spijo v vozičku. Samo Maks se kar naprej prebuja, ker se ne more obrniti in tako nam tudi na morju srce ni dalo, da bi ga predolgo matrali. Smo šli raje lepo spati (no, vsaj Maks, mi 3 smo pa kartali, se pogovarjali ali kaj drugega).

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
29.8.2007 20:31:22   
Vilma
Naja tud mi smo že ponočevali. Saj so odstopanja. In če ste bili na koprski noči, seveda, prav je tako! Tudi jaz bi te nagnala, tako kot moj_moj user posted image  
Kar se tiče fižola si zgrešila!!! user posted image
To noč ne boš mogla s Tijo v isti sobi spat. user posted image  user posted image  user posted image

Ema vi pa vse na ekstreme. Začeli ste z najmanjšo porodno težo, nadaljujete pa z največjo. Prav je tako, saj se bo ustavilo, saj sta tudi po velikosti v zgornjih mejah. Sicer pa kakor gledam malčke, vsi tisti, ki so v prvem letu kao buckoti, so kasneje prave trlice.

R1ta si ne predstavljam, kako ti je bilo, verjetno pa zelo težko. Sicer pa vsak nosi neko breme iz preteklosti. Evo mene so starši že pri treh letih puščali samo doma. Pa ne zato, ker bi žurali user posted image , ampak zato, ker nikakor nista dobila varstvo Ne v vrtcu, ne privat. To je bilo sicer samo ura in pol na dan, ma meni so od takrat ostale take travme, da še danes ne maram bit sama. Jokala sem se cel čas, dobila pruh in bila najbolj srečna, ker sem bila zaradi tega v bolnici na operaciji. V bistvu še danes nisem nikoli sama. Tudi ko se je kdaj nakazalo, da bom mogoče kak vikend sama, sem se zmenila in prespala raje pri prijateljici. No evo, zdaj pa še ve veste mal več o meni. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
29.8.2007 20:35:44   
Vilma
Nisem vsega napisala...
Danes je Dominik prvič zaspal pred osmo, sem kr mal v šoku, ker nimam kaj delat user posted image
Nekaj ga matra prebava, včeraj je 5X kakal, danes spet 5X, od tega enkrat čisto tekoče. Bi ve na mojem mestu klicale pediatrinjo? Vročine nima, samo se precej joka, ga vidim, da ga želodček matra. Novega mu nisem dala nič za jest.

Pa še to: Nuhalno svetlino imam 17.9., to je en dan pred našim živalskim vrtom. Upam, da pridem na srečanje z dobrimi novicami user posted image  
Zdaj grem pa kej pojest, lakota kliče user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.8.2007 21:31:57   
Naja30
Vima, Tija je tudi imela obdobje, ko je kakala po 5x na dan, praktično po vsakem obroku. Še preden je pojedla do konca, ga je že spustila v plenico user posted image
No, zdaj ji pa zobek prodira ven, tak da sem pomisla, da je to povezano. Sploh pri vas, če je še bolj tekoče blato.
Kje pa imaš NS? Glej, da boš slikco prinesla pokazat! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.8.2007 21:38:06   
r1ta
Mah ja Vilma, res ima verjetno vsak kakšno traumo iz preteklosti. Mene najbolj jezi ko takšnih stvari ne morem pozabiti in jih vlečem s seboj že ves čas in me potem kakšen dan, ko se bolj spomnim na te stvari (tako kot danes) vrže v neko čudno stanje depresije ali kaj vem čega... To je edino slabo! Ma o teh stvareh bi jaz lahko razglabljala in še v ta drugo diplomirala... Brezveze... Tako in tako sem dobro izpadla glede na vse traume preteklosti...user posted image user posted image  Kar sama sebi ploskam!user posted image

Danes grem pa prej ajčat, ker se moram lepo naspat. Jutr mam zobarja in me je kar malo strah...user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.8.2007 21:38:49   
Ženkica
Čeer.

A veste, da sem ravnokar ugotovila, da imam 18.9., ko imamo me zmenek za ZOO sodišče (zapuščinska obravnava); sicer je obravnava ob 9.00 uri; ZOO pa, če se ne motim ob 10.00 uri, a ne? Bom probala nekako skombinirat, če se bo le dalo.

NO, naš oči je majčkeno bolje, je imel danes pregled, dobil tudi neke protibolečinske tablete, skratka, v ponedeljek gremo 100% na morje, ker ne bomo dobili dinarčke nazaj, ker nismo zavarovali paketa, v primeru odpovedi user posted image  (pa vedno to narediva).

Prejle sva s Kajo prišli iz BTC-ja oz. Citya; noro, kakšna gužva. NO, jaz sem si kupila nove hlače; take 7/8 dolžine al kako se to napiše. Sem važička, spravim na rito št. 36 user posted image .  Je pa res, da se ful odrekam dobrotam zadnje cajte; komaj že čakam, ko bova imela z mojim najdražjim rojstni dan, greva na tartufe na hrvaško. MLjaskkkk.

Evo, grem mal tv gledat, potem pa spat.

Ženkica

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.8.2007 21:45:25   
Shorty_
Joj  jz sem si pa danes palec in kazalec na desni roki opekla z tisto stvarjo na štedilniku k zmanjša da lahko npr. majhen lonček postavišuser posted image a razumete s čim? verjetno neuser posted image peklo me je od 11h do 17h roko sem mela skoz v mrzli vosi pa me še vedno mal skeli. Kako bom v petek pisala pripravo za ustni mi ni še jasno no sej se bo vrjetno pocajtalo.
Vilma držim pesti za nuhalnouser posted image

No moja suhica je dones pojedla četrt tramalga hippa eno tamalo skutko (v dveh delih) tri žliče pireja s piščančkomuser posted image user posted image ne se mi smejat sam to je za nas res rekorduser posted image no upam da to pomeni da bo končno začela malo bolj jest.
Sicer ne zgleda suha ker je tud bolj majhna sam vseeno se mi zdi 6700 premalo?
Bom vidla kaj bo pediatrinja povedala glede tega.

No pa  še eno vprašanje tiste k so bli vaši mal slabokrvni pri 6tih mesecih a so vam pri devetih ponovno testirali kri al ne?

No zdejle pride moj iz službe po možnosti z vrečko iz Mc-a
no zdej se lahko mal pregrešim k sem boščekuser posted image

no bedarije klatim grem mal tv gledat

nočko

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
29.8.2007 21:51:03   
Shorty_
o preteklosti jz ne morem pisat ker me določeni berejo ampak kot praviš R1ta pusti posledice jauser posted image

Ženkica lep dopust želimuser posted image
Drugače jz tudi že oblečem večinoma vse hlače k sem jih pred nosečnostjo tko da mi je kar fajn čeprav bi lahko res zgubila še  nekaj kg. Sicer nisem sigurna če bo moj cilj realiziran pa vendar kolikor bo bo super. Mal se pa moram pregrešit da se pol druge dni sekiram.

Joj zobarja mam pa jz v ponedeljek in to grem prvič k novi, prej sem imela šolsko. Če mi ne bo dala inekcije ne bom ust odprla in pikauser posted image Mislim pa dab bo imela veliko dela k je nosečnost pustila posledice na starih plombahuser posted image

No slišim avto hrana gre no pa lubi tudiuser posted image

sej se hecam najprej lubi pol pa hrana

zdej pa res nočko

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
29.8.2007 21:57:19   
emaa
shorty vem s čim si se opekla, malo bolj pazi punca

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
29.8.2007 22:02:54   
r1ta
Sem še kar tu. Se mi še ne da it spat...

Shorty pocajtaj se! Nimam pojma na čem si se opekla ampak verjamem da peče!

Ženkica super za Grčijo!

Jaz imam jutri prvič zobarja tu v NL, prej sem še vedno hodila v Slo ko smo prišli, pa mi je porihtal kar je bilo. Zdaj sem se pa naveličala te njegove pacarije in vedno krega okoli barve plomb. Pa res nisem zadovoljna z njegovim delom, tako da upam, da mi bojo znali tukaj svetovati kako in kaj. Jutri imam samo spoznavni sestanek. Pogledali bodo kaj in koliko je za naredit potem se bomo pa naprej pogovarjali...

Ma zdaj pa res grem!

Nočko!

(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
29.8.2007 22:32:44   
crci06
če vse pišete, da klobasate, se pa skoraj moram še jaz oglasituser posted image user posted image .
Spotoma še mojga počakam, da pride izpod tuša, pa bo.

Travme iz otroštva so kar huda stvar, ja, pa tolk hitro so lahko.
jaz sem 1x gledala en film, ko se je en dal sušit (obesil se je), pa sem se ful dolgo bala it v zgornji štuk v dve sobi (tu, kjer zdaj kraljujem). Kr nekaj. Pa še kaj bi se našlo.

Glede žuranja - jaz sem bila najbolj v skrbeh (in to tistih, otroških, ta velikih, res iskrenih skrbeh - NE ZANEMARJAJTE JIH PROSIM! NIKOLI!) ko smo šli kam na obisk, pa so ga pili, ko smo se domov vozili. In še danes sem 100% proti alkotu za volanom. Vedno en od naju ne pije (običajno jaz). Njegovi se vsi norca iz mene delajo zaradi tega, ampak kr vztrajam. Sploh zdaj, ko imava Nejca. Saj za avto je res vseeno, nas je pa škoda!

Kaj že? Samo travme sem hotela opisat? Ja, super, zdaj lahko grem pa spat pa sanjat...
Sicer se razen današnjih sanj že dolgo ne spomnim, da bi kaj sanjala...

Aha, še ena spodbuda za vse nas:
(pa ne rečt kolk sm pametna, mišljeno je zgolj pozitivno in dejansko izlite misli na papir)

Jaz sem tudi nazaj na svojih kilah, pa se mi zdi, da sem se najbolj zredila od vseh nas in v P ni šlo skoraj nič dol.
Z Najo3 sva se hecali o reku 9m gor, 9m dol. Jaz sem rodila pol meseca kasneje, torej imam še fore user posted image
Za vse ostale, pa vam predlagam, da izkoristite še tale zadni mesec pred 9m, ker ko še dojite, se kao lažje hujša in pred službami ipd.
Lahko naredimo eno foro, da moramo vse decembrčice dat dol 2 kg user posted image

No, ne, seveda nobeni ne težim. Mnoge (ali večina) ste ornk lepe suhice, samo tako, za spodbudo ostalim.
jaz sem jo ornk rabila in sem jo dobila, dol na obali me je čakala, oz. sem se "kao"  odločila, pa sem še tisto spodbudo prepričala user posted image user posted image user posted image  mogoče se debati še katera priključi. user posted image

Zasanjana in Vilma in ostale, ki ste (če ste?) nosečke, ve ste izvzete! Ve morate dobiti 2 kg v naslednjih mesecih. Evo, lahko si jih samo lepo pošteno porazdelimo user posted image user posted image user posted image

Evo, za tsko klobaso jaz porabim skoraj 10 min, al se pa moj tolk hitro tušira!?!?

Zdaj grem pa sanjat kaj dobrega - ali da sem lepa in suha, ali pa vsaj, da kaj dobrega jem user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
29.8.2007 22:41:35   
frufru
Mojmoj, če si že na svojih kilah, lahko daš tiste dneve do 9 mesecev meni, ker jaz mam še kar +3kile. Oblečem sicer že stare cote, samo nad pasom pol nastane en fredov obročuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
30.8.2007 8:08:47   
emaa
MOj_moj lahko se je hvaliti, jaz tudi še nisem na starih kilah, trebuh pa absolutno ni tak kot je bil (ni strij, raztegnjen pa je)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
30.8.2007 9:14:40   
TanjaS
Joj, punce - kile user posted image user posted image user posted image  Št. na tehtnici je že ok, samo kaj ko so šlavfki prisotni naokoli trebuha. Jim bo treba vojno napovedati user posted image user posted image user posted image

Mi smo spet bolj slabo spali. Do 3 je še šlo, pol pa bujenje kar naprej, pa duda, pa joške, ob 6 smo pa vstali. Koliko vas še doji? A tudi čez dan, a le ponoči? Za Shorty vem, da je še vedno mama hrana user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj piha in je oblačno. S sprehodom kaže, da ne bo nič.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.8.2007 9:30:48   
frufru
Tanjas pri nas so mlekarne odprte 4x: zjutraj, ko se zbudi (7-7.30), okoli 12h, zvečer pred spanjem in 1x ponoči. Jaz bi se rada tistega nočnega znebila, pa mu ne potegne.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.8.2007 10:17:30   
TanjaS
Ker pri nas pa predvsem ponoči 1 do 2x, pa me zanima, ali se tudi temu prilagodijo, ker meni se zdi, da počasi ugaša vse skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj gre pa kmali v mižule, že komaj gleda

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.8.2007 10:33:34   
crci06
jah, ne, nobena ni tega pravilno razumela:
ne, da se jaz hvalim, daleč od tega, jaz tudi nosim fredov obroč s seboj,
to je bila bolj pobuda, da se lahko tule malo spodbujamo, ker resno pa mislim, da kar ti ostane od prvega otroka, ko drugič zanosiš, da tisto gre težko dol razen z ornk dieto.
Jaz sem itak že pred user posted image  imela 15 kg preveč.

Ne, prosim, ne me narobe razumet!!!!

Zdaj pa pošilam eno rožico vsem, ki ste to narobe razumele, da se malo odkupim:  user posted image user posted image
evo, kr dve. Druga pa kr tko, za lep dan.

Bom bla raje kr tiho...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.8.2007 10:37:29   
emaa
saj ni sile moj_moj saj jaz imam tudi kak 10+ viška še od pred nosečnosti, samo motivacije pa ni prave. 

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.8.2007 11:18:22   
frufru
mojmoj hvala za spodbudo, samo jaz nisem karakter za hujšanje. Beri zdržim do 15h, ko je kosilo pol gre pa vse po gobe.  Sem čokoholik Mi do zdaj ni bilo nikoli potrebno hujšat, oziroma sem biola s sabo zadovoljna. Oziroma čokoladice so bile skurjene na kolesu, pa v hribih. Zdaj je pa na kolesu že 1 leto pajčevina. Sem se 14 dni nazaj peljala s kolesom v mesto, pa mi je zračnico in plašč razneslo. se tolažim, da od starosti. Bimbo je pa premajhen za na kolo (glava je premajhna za čelado) Pa smo dobili rabljen sedež za na kolo, pa mi živ krst ne zna pomagat, kako tiste paščke gor namontirat.user posted image user posted image user posted image  Kakorkoli obračam mi en sfali, pa nisem blond, (samo z barvo prekrite sivčke mamuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.8.2007 13:56:52   
Strawberrie Cherrie
Ojla babike moje.
Mi smo nazaj iz morja. In računalnik spet v polnem teku deluje user posted image user posted image user posted image 8sicer pa naj vam prišepnem, da menda kaj kmalu dobi mami novega Apple macbooka v beli barvi in se bo totalno frajerišla, ati naj ima pa velik računalnik user posted image user posted image user posted image user posted image , Ožbej bo dobil pa malega vedija, pa bomo totalno računlaniško usmerjena družinica...)

V glavnem, uživali 200/h, malemu vročina sploh ni prišla do živega (itak nismo bili na soncu od 11.40h pa ponavadi tja do 16h) ...
Čisto je upalen na živali, sploh na konje in pticeuser posted image , govori Mam (to naj bi bila jaz), TI (ati - se ve, kdo je to), ded (dedi...), EJ (ves ostali svet, od živali do ljudi, za njimi pač kriči Ejjjjj...), D,G,B in podobne zadeve, DI (za diča, diča, diča ...) ... v glavnem čebljari kot nor.
Postavlja se sam na noge, občasno tudi zdrži kakšnih 5sekund, pa čunkne na rito. user posted image user posted image user posted image Puza po obeh kolenih kot nor.
Pri 8m in 14dni ima 78cm in 10200g. user posted image user posted image user posted image

Sedaj grem malo še prečitat vašo čvekarijo, pa še zvečer napišem kaj 'osebnega' user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?