|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
28.8.2007 11:01:03   
srečka nosečka
Njami dobro kosilo. user posted image  Le kje rastejo gobe na našem koncu, mi smo jih iskali na Urbanu in Žavcerju pa nič našli. user posted image  Bi tudi jaz pripravila kakšno fino gobovo juhico (iz svežih gobic) pa ajdove žgance.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.8.2007 11:06:42   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Po pomožnosti si še recpte dol prepisuje (printerja tko verjetno ne uporabljauser posted image ) in veselo kuha...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.8.2007 11:19:16   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: torcica

IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Po pomožnosti si še recpte dol prepisuje (printerja tko verjetno ne uporabljauser posted image ) in veselo kuha...

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.8.2007 11:19:36   
larisa
NJAMIIIII, kok dobrih stvari. naslednjič ko me bo sestra pri G. nadrla da se preveč redim vas bom vse zašpecala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.8.2007 11:21:18   
maja80
Helov user posted image ! Morm povedat, da sem dala dve slikce gor od mojega buhija in upam da vam bodo slikce všeč!
Drugače sem pa zelo vesela, ker sem včeraj oddala diplomo in sedaj čakam samo še na zagovor, ki ga bom imela septembra.
Moram pa reči, da me ta debata o hrani kar navdušuje, ker sem končno dobila tisti pravi apetit in komi čakam, da kaj pojem. mjammm!!!!

Lepo se mejte in se beremo!

LP!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.8.2007 11:30:21   
pina-1
maja80 user posted image user posted image user posted image  full lep buhi.....

ma meni je tako lepo gledat trebuščke okoli.... prov na smeh mi gre.

Je pa res tuki so sami dobro recepti. He bi polonci rekla da jih na kup zbira, da bomo imele na koncu vse pripravljeno za izdajo knjige: recepti februarskih nosečnic na RR!user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.8.2007 11:58:54   
polonca78
maja80, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image to pa se ti je odvalil kamen od srca!! enkratno!!! glej, da si boš sedaj privoščila doooolge počitnice! če nisem preveč firbčna, kaj si pa študirala?

ja pina, samo tega se mi še manjka! user posted image user posted image user posted image že tako sem obsedena z kuharicami in kuhanjem, ne predstavljam si, da bi lahko zbirala najboljše RR recepte in imela manj kot 100kg do konca nosečnosti. ne, ne. to nalogo z veseljem prepustim tebi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.8.2007 12:06:24   
maja80
Študirala sem organizacijo im management v Kranju. Ja res bodo sedaj dolgeeeeeee počitnice, ki jih že komi čakam, ker mi je to pisanje diplome kar malo že presedalo.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.8.2007 12:12:53   
katka37
Komaj mi je uspelo prebrati,koliko ste Že uspele napisati, pridneuser posted image , da imam kaj početi.

Bamby, danes je že boljše, čeprav si nisem predstavljala, da bo tako, čudno boleč občutek je, krčenje ibn bolečine podobne kot pri M, pa še glavobol me muči. Sem pa že  poslušala srček z angel soundom, pa veselo razbija, me je pomirilo. Samo, da čimprej mine,nisem navajena dolgo ležati, za bebija pa vse.

Polonca, imam že tri športnike (ati je sicer zdaj samo trener, ni več aktiven tako zelo), so me že davno zajedli user posted image . Včasih kar ne morem verjeti, da lahko toliko pojejo. Pa sem zadovoljna glede tega, niso izbirčni in je lepo kuhat za njih.

Kaj vse ne kuhate in jeste, pridne ste, jaz pa še vedno predvsem solato in krompir, sendvičev sem pa pojedla za tri leta naprej. Še dobro, da mi vsaj mleko in sadje paše.

Amaya, žal mi je, poskusi se potolažit, mogoče ti zdaj življenje prinese kaj boljšega, user posted image  je že.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.8.2007 12:35:14   
katka37
Punce, mislim, da se ne bi G hecala in da je res user posted image , kaj praviteuser posted image  Ko  sem jo direktno vprašala, če je fantek, mi je druga zdravnica potrdila,vse skupaj pa je bilo v smehu in sta rekli, naj vseeno počakam na rezultate AC,vendar mislim, da to bolj zato, da je 100 %. Saj je po eni strani vseeno, mulca v glavnem že planirata, da je še en bodoči rokometaš user posted image .

Včeraj sem tudi jaz opazovala trebuške nosečnic, je bilo prav zanimivo, kakšnih različnih oblik so.

Polonca, tudi sama sem včasih kar na veliko kuhala in preizkušala nove recepte, zdaj pa to že nekaj časa prepuščam mojemu, prav uživa. Imaš mogoče kakšen dober recept za namaz na kruh?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.8.2007 13:39:03   
Suzi*
Kolk ste naklofale kar me ni blo gor.

Punce, hvala za recepte in nasvete! user posted image   Zdaj bom pa lepo pridno kuhala. 

Itata, glede čičerike.....če uporabim tisto iz konzerve je verjetno ni treba namakat in tako dolgo kuhat, glede na to, da jo jem kar direkt v solati? user posted image  Mi je tako všeč, ker je hitro. Bom ziher probala nardet, pa da vidim odziv mojih dveh jedcev. user posted image
mmmmm, gobova juhica in ajdovi žganci. Jao, nehajte, samo še sline cedim. Ampak mi je fino, ker drugač sploh nimam idej kaj naj za kosilo skuham.
Maja, zeloo lep trebušček. user posted image  Meni je tud tako lepo jih gledat, so mi tako lepe nosečke. Mi vedno kar pogled uhaja. user posted image   Pa čestitke za diplomo!!! user posted image

Za zbiranje receptov pa pino zadolžimo, hehe. user posted image user posted image  A ne da?? user posted image

Katka, jaz se tudi pripravljam na misel, da bo še en fant pri nas. Čist možno glede na to, da moj pravi da zna samo fante delat. user posted image user posted image  
Recept za superski pa čist simpl namaz za na kruh:  zmešaš Tamar zeliščni in veliko konzervo odcejene tune. To je to in je za prste polizat. Po želji lahko dodaš še kakšne začimbe (jaz ne dodam nič). Pa zraven obvezno popečen kruh!!!!! Njamiiii! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.8.2007 13:39:32   
pina-1
polonca user posted image user posted image user posted image user posted image  glede receptov....

katka lepo te je brati....

punce mene glava boli...user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.8.2007 13:41:47   
Suzi*
Pina, močno!!!! si za kakšnih 10 sec pritisni globoko med palcem in kazalcem na roki....boli ko hudič, ampak malo popusti glavobol.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.8.2007 13:42:41   
pina-1
suzy sedaj boš še ti navijala za recepte...če se tega lotim kdo bo pa delu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.8.2007 13:44:20   
pina-1
suzy hvala za idejo bom poskusla. Tukipri nas se vreme spreminja pa kronično pomanjkanje spanca je zgleda vzrok za vse te težave...... komaj čakam da bo ura za it domov. Bom takoj kavč okupirala pa kakšno u rco odspala....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.8.2007 14:45:22   
Suzi*
Pina, a sva sami ostali tule? user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.8.2007 14:49:48   
larisa
Kaj pa če tako naredimo. Pina zbira recepte, Suzi preizkuša recepte, torej izdela jedi (da bodo dobre za objavo v knjigi), jaz pa se javim da jih pridem probat če so res uredu (jedi namreč)...user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj menite??

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.8.2007 14:53:50   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Kaj pa če tako naredimo. Pina zbira recepte, Suzi preizkuša recepte, torej izdela jedi (da bodo dobre za objavo v knjigi), jaz pa se javim da jih pridem probat če so res uredu (jedi namreč)...user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj menite??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ni ena napisala, da njen mož ful rad kuha?? Moški so vedno boljši kuharji, če seveda radi kuhajo. Mogoče bi pa on kuhal za preizkus. user posted image  Jaz se pa tudi javim za "nosečniškega" preizkuševalca.user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.8.2007 15:05:14   
itata
Evo mene. Nista sami ostaliuser posted image
Maja: lep trebušček, še bolš za diplomo.
Suzi: če je iz konzerve je ni treba namakat. Je pa iz izkušenj rekla tale moja "svakinja", da je za v omaki narest bolš surova čičerika (sicer je postopek res zeloooo dolgotrajen). Torej odvisno od časa.
Za kuhanje se jaz ne bom javljala, za preizkušanje pa takojuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.8.2007 15:31:03   
pina-1
sedaj me je suzy na ZS kar namasirala in dogovro je sledieči.
od danes naprej lepo pridno zbiramo jedilnike in PREIZKUŠENE recepte za našo knjigo: RECEPT IN JEDILNIKI FEBRUARK 07 NA RR.

Ko bom o pa vse na porodniški jo dobite urejeno na ZS. OK.

Ampak za nazaj ne bom kaj dosti kukala. Velja od danes naprej.user posted image user posted image user posted image

Aja pa kaki anonimni jo bomo poslale če bo hotelauser posted image user posted image

Vse ki bi pa rade pokušale, pa predlagam da se pol z user posted image  enkrat nekje dobimo in vsaka nekaj iz knjige nardi potem pa AKCIjA.....

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.8.2007 15:35:38   
pina-1
sem zdej malo gledala. ne bo to tako lahka malica, pa knjga bo zhier mela več kot 100 strniuser posted image user posted image

grempunce...se tipkamo jutri

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.8.2007 15:39:23   
Shana banana
Jst pa nimam nč bušijauser posted image user posted image user posted image . Sam zdaj sem pa že sigurna, da čutim premike. Je drugačno kot dogajanje v črevesju. Pa glava me več ne boli. Očitno sem prišla v najlepše obdobje. Sam kilce me skrbijo. Kar dol grejo, jaz pa tako pridno jem. Mami pravi, da nalašč hujšam, pa ni res. Saj skos neki meljem.

Kako pa kaj hormončki? Mene prav razganja. Včeraj sem popekla mesni sir, pa se je mal kadil in sem kar v jok padla. V krompir sem pa zamešala bučke in sve skupaj spekla, da je bilo tako lepo hrustljavo, da moj brat, ki je "antizelenjavar" sploh ni opazil da so bučke notr. In je vse pojedel user posted image . Sem skoraj počla od smeha. Se še danes ni pogovarjal z mano. user posted image user posted image user posted image

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/84587/ticker7.png[/img]

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.8.2007 15:43:06   
*Naja
Uuuuuuuuuuuu super, kuhale bomo....mljaskuser posted image . Jst ful rada eksperimentiram, tak da se kr razpišite. In potem pride še taboljši del, ko bomo vse te dobrote papcale. Kak bomo lepo okrogleuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.8.2007 16:06:05   
bamby
Pravkar sem tole našla, če katero kaj zanima, ali pa vsaj za dušo olajšat.

Celoten katalog v PDF obliki (19,61 MB)

Pa ne panike delat, ker so sprva samo bela tehnika in računalništvo, pa TV...Od 14 strani naprej se začne vse za vašega malčka user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.8.2007 18:05:46   
katka37
Suzi, super recept, mi nikdar ni padlo v glavo, da bi skupaj zmešala sirni namaz in tuno. Pa še poskusila sem s tvojim stiskom proti glavobolu, se mi zdi, da je res boljše. user posted image
Sem se že odločila, da bom kar mojega občasno poslala na forum, da se z vašo pomočjo odloči, kaj bo kuhal, ste polne idej. Če bi kuhala trenutno jaz, bi jedli sam krompir, ubožčki.

Ojoj, v ponedeljek pa prvi šolski dan. Saj se kar veselim. Bodo pa mulčki presenečeni, ko pridem s trebuščkom.

Maja,user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.