|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
28.8.2007 8:48:34   
pina-1
punce v albumu je moja "mali" bauhi slikan točno na dan 14.08. to se pravi v 13t.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.8.2007 8:55:57   
Suzi*
ooo, Pina, kako lep trebušček. user posted image  Naj ti povem, da je tvoj čist isto velik kot moj!!!!!  user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.8.2007 8:57:32   
pina-1
suzy saj imava isti dan PDPuser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.8.2007 8:59:59   
Suzi*
No ja, se le vidi da sva drugič user posted image , pa je trebušček kar precej večji kot pri prvi user posted image  v istem času.
Ja, dobre balone bova imele na koncu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.8.2007 9:05:48   
pina-1
si sploh ne upam pomislit kje je še februar in kaka bom jaz okoli hodilauser posted image user posted image user posted image .
še dobro da imam velik avtouser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.8.2007 9:11:19   
srečka nosečka
pina-1 - kako lep trebušček user posted image user posted image user posted image

tudi moj je tu nekje, pa sem ravno danes dopolnila 17.teden
bom morala tudi jaz kakšno slikco naštimat, pa vedno pozabim ko sem doma, da se je treba kaj slikat - za spomin

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.8.2007 9:12:26   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:04.09.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:M 11.09.
01.
nizy, 28let, 3. user posted image (A-) pregled:07.09.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled:18.09.
02. user posted image
Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31let, 2.user posted image (?) pregled:03.09.
04. brina2006, 30let, 1.user posted image (0+) pregled: 07.09.
05. itata, 29let, 1.user posted image (A+), pregled: 24.09.M
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (A+) pregled:30.08.
05. maja80, 27let, ?.user posted image (AB-) pregled:17.09.
05. user posted image
Mbee, 24let, 1.user posted image (0) pregled: 12.09.
05. Bajsa, 25let, 1.user posted image (0) pregled: 21.09.M
05. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:22.08.
06. polonca78, 29let, 1.user posted image (A-) pregled:07.09.
07. Shana banana, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:25.09.M
07.
user posted image katka37, 37let, 4. user posted image (A+) pregled:24.09.
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled:AC 03.09.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:04.09.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
09. anandrej, 34let, 1.user posted image (?) pregled: 11.09.
09. Marusah, 24let, 1.user posted image (?) pregled:28.09.M
09. Sandra, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
12. mateja j., 29let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29let,1. user posted image (0+) pregled:30.08., 06.09.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:05.09.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:03.09.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 06.09., M 11.10.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:26.09.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled:06.09.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:13.09.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. bamby, 36let, 2.user posted image (0+) pregled: 11.09.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: 13.09.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:07.09.,
22.
dolenjka, 30.let, 1. user posted image (0+) pregled:12.09.
22.
pina-1, 29let, 2. user posted image (0+) pregled:31.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 19.09.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (B+) pregled:11.09.
26. matejjana, 29let, 1.user posted image (A+) pregled: NS 24.08.

27. user posted image torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:12.09., THT:12.09.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 07.09.,
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.8.2007 9:13:00   
Suzi*
Vam kopiram en link z recepti od Mlinotesta. Mogoče kaj prav pride za kosilo. user posted image

http://www.mlinotest.si/recepti-zbirka.php

Pa eno vprašanje:  A JESTE MORSKE SADEŽE???  Meni se tako lušta solata iz morskih sadežev pa zravem paradižnik in mozzarela z baziliko in popečeni kruhki, pa je blo nekje govora da naj školjk ne bi jedle, zdaj pa ne vem. user posted image   A je brezveze komplicirat????

Pina, jaz imam tudi velik avto, ampak kako bomo pa za volan zlezle, ker še volana ne bomo dosegle??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.8.2007 9:13:31   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

30.08. srečka nosečka
30.08. lillchy123
31.08. pina-1
03.09. pegica1 (AC)
03.09. mary_lou
03.09. speli
04.09. p@tricij@
04.09. mala_pikica
05.09. ŽogiMarogi
06.09. listek 1
06.09. lillchy123
06.09. Meti7707
07.09. polonca78
07.09. Suzi*
07.09. tamala_82
07.09. Lanchy
07.09. brina2006
07.09. nizy
11.09. anandrej
11.09. zoya24 (M)
11.09. bamby
11.09. amaya
11.09. misar
12.09. Mbee
12.09. torcica(pregled,THT)
12.09. dolenjka
13.09. larisa
13.09. Lara76
17.09. maja80
18.09. ella79
19.09. nuka
21.09. Bajsa (M)
24.09. itata (M)
24.09. katka37
25.09. Shana banana (M)
26.09. mlavla
28.09. Marusha (M)
11.10. Meti7707 (M)

Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.8.2007 9:16:41   
larisa
Ja Suzi školjk pa res naj nebi jedle. Meni je G. rekel nič komplicirat ampak surovega mesa pa školjk pa res rajš ne jest. školjke so čistilec morja, tko da.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.8.2007 9:18:23   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Evo mene nazaj z dopusta, bilo je super, jedla sem pa tud tolko, da sem bila res kot balon - jah to pa je tko, ko imaš preveč na razpolago (hotel) in se pol kr bašeš. Zredila sem se za 2 kg, tako da počasi pridobivam nazaj moje stare kilice.
Tolk ste se razpisale v tem tednu, da nimam časa vsega prebrat. Vaše bušije sem pa vseeno pogledala user posted image  .
Pina-1 moj je pol manjši, pa sem danes točno v 16 tednu.  Je pa razlika med jutrom in večerom, zvečer je skori taki, zjutraj pa malo splahni. user posted image  izmerila sem si obseg, da bom malo na tekočem kolko se bo širilo. Sedaj je cca 85 cm.

Slabosti počasi slabijo, le zvečer se še kdaj pojavijo, sam energije pa še vedno nimam. Malo me je bolelo v spodnjem delu trebuha, ni me ščipalo, tak kot  da bi imela menstruacijo  za dobit, pa križ me je bolel. Drugi teden pride moja G z dopusta in lomaj čakam  pregled.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.8.2007 9:21:19   
torcica
Polonca, najprej naj te pohvalim, ker si res pridna pri ažuriranju naše statistike user posted image user posted image user posted image !

Imam eno manjšo spremembo, in sicer mi je ginekologinja prestavila pregled na 11.09.

Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.8.2007 9:24:53   
larisa
Pina imaš pa prov lep trebušček. Moj je tud tko velik, pa sem 1.user posted image .user posted image user posted image user posted image  Ampak ni tko lep, meni se še v širino veča, ne sam ven!!user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.8.2007 9:34:55   
itata
Najprej da poročam kaj sem kej novega izvedela od Kadrovske naše. Ja tko je po regelcih kot je BarbikaB napisala. Je treba prekinjat bolniško / porodniško (vseeno kaj je), da enkrat tekom leta 2008 izkoristiš "obveznih" 10 dni, da lahko preostanek preneseš v leto 2009. Ampak pri nas na primer noben okol tega ne komplicira, tko da ne verjamem, da bom sama kaj prekinjala in vem, da me ne bodo okol prinesli za dopust, ki mi pripada.
Pina lep trebuščekuser posted image  Sej ne vem kaj sem pričakovala k si napisala kolk je tvoj veeeeelik, ampak se mi zdi zdej tvoj prav miniuser posted image
Dobrodošle vse nazaj, ki ste bile na dopustu.
Okol hrane: Za zajtrk sem sicer jedla rižev narastek z jabolki (spekla včeraj) - 2 kosa sevedauser posted image  Kar se malice tiče sem pa tukaj od lokalne ponudbe odvisna in ker delam malo ven iz ljubljane zgleda ponudba približno takole: vampi, golaž, pasulj s klobaso ipd. - sama taka poletna hrana... nič od tega pa ne maram - tako da imam čez dan velike težave z zdravo prehrano in se bolj za zajtrk in večerjo zdravo prehranjujem (pečena orada včeraj in rdeča pesa, danes omaka iz čičerike in riž pa tako naprej, al pa tenstane bučke pa riž)... sam na sendviču pa itak ne zdržim cel dan.  
Suzi školjke načeloma res niso najboljša ideja - zastrupitve pa to... načeloma je pa bolš ne komplicirat valda. jaz sem jih tudi enkrat jedla na morju. pa ni blo nič. kaj pa vem - sreča user posted image
ne vem katera je predlagala srečanje, ampak jaz mislim, da bi se morale NUJNO dobit!!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.8.2007 9:49:44   
bamby
H koncu leta bom prav gotovo poklicala v kadrovsko, da jih še osebno povprašam o tem dopustu, da ne bi na koncu obvisela brez vsega user posted image .
Jaz sem pa sinoči celo vrečko pokovke zmazila user posted image . Ne vem, kar nekaj mi je zapasalo. Do sedaj nisem pa še nič jedla, si grem pa narest otrobi v egotu. Za kosilo bo pa juha iz vrečke, pica in radič s krompirjem.
Katka 37, kako se pa danes počutiš? Upam, da ne boli več tako kot včeraj. Pridna bodi in lepo počivaj!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
28.8.2007 9:58:11   
p@tricij@
živjo user posted image ,
malo sem si ogledala vaše trebuščke, pa so tako lepi. moj je še kar mali pa je že 17 tednov. pa saj je bilo pri prejšnjih dveh nosečnostih isto, potem pa me je napihnilo okoli 5-6 meseca in naprej. zredila sem se za 1 kg.
kar pa se tiče hrane, zjutraj pojem samo kakšen jogurt, ker mi drugo ne paše. danes bom pa za kosilo naredila krompirjevo juho in nekaj jurčkov bom dala notri za boljši okus.
včeaj pa sem lisičke jedla. sedaj ko je sezona gob, bi kar gobe jedla.
bi pa sedaj jedla takšno hrano ki je trenutno ni. npr. kislo repo, kislo zelje,... samo zimsko. komaj čakam da bo vse to.user posted image user posted image

pa pa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
28.8.2007 10:11:40   
Suzi*
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: p@tricij@

bi pa sedaj jedla takšno hrano ki je trenutno ni. npr. kislo repo, kislo zelje,... samo zimsko. komaj čakam da bo vse to.user posted image user posted image

He, he, meni tud tako paše. Sva pa enkrat zadnjič doma (slučajno sva imela še zmrznjene krvavice in kislo zelje doma) jedla to dvoje s krompirjem ko en dan ni blo hude vročine, pa mi je res pasalo. user posted image  Še naše dete je blo čist tiho in je pridno basalo v usta. user posted image  Ja, paše tudi poleti kakšna sprememba v jedilniku.

Itata, mene pa zelo zanima kako narediš omako iz čičerike. Jo imam zelo rada, pa je poleg v solati ali kakšni enolončnice ne znam naredit. user posted image  

Pa vse ki pečete ribe (doma v pečici) me zanima katere začimbe date gor oz. kako jih pripravite. Kupila sva brancine, pa jih bom verjetno za vikend delala.....vsak nasvet ali recept je dobrodošel. user posted image

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
28.8.2007 10:13:12   
polonca78
Dober dan!

Lara76, me veseli, da je bilo vse v redu na pregledu, sedaj se pa sprosti in skušaj čimbolj lenarit in uživat!

katka37, ti pa kar 3 fantke al' kaj? to pa bo veselo!!! kmalu boste morali s tovorjakom voziti hrano domov, ker ko se bodo začeli s kakim športom ukvarjat, bo skoz prazen hladilnik. user posted image user posted image prav zabavno bo!

amaya, joooj ne morem verjet kaj so ti naredili user posted image . vse se bo še uredilo, te pa razumem, da te muči slaba volja!

pina, kak lep trebušček! da bi ga lahko primerjala z mojim, bi se morala slikati pokonc, na pogled se mi zdi moj večji, res pa je, da sem danes noseča točno 17 tednov. skratka zelo lep okrogel trebušček imaš!user posted image user posted image user posted image ko rečeno imam namen dat tudi svojega v album, samo popoldne bi se morala slikat, pa pozabim. jutri user posted image

torcica, hvala! user posted image

no, pa sem pri počutju in hrani. počutim se super, mori me faks (nič novega user posted image user posted image user posted image ), kar se pa hrane tiče,bo pa danes takole: zajtrk - musli in mleko,malica - banana, jabolko, koroški kruh, ementaler, kosilo-boranja in pire ... več pa ne vem. user posted image user posted image user posted image zdej pa moram it, uživajte čveke!

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
28.8.2007 10:20:51   
pina-1
joj kislo zelje in repa...jaz bi to zdej tako jedla....pa pire zraven... pa uhhhhhhhhhhhhhhhh

suzy jaz sem školjke tudi jedla brez problemov in mi ni bilo nič... Če pa kupiš tiste zmrznejene pa je še manjša verjetnost da se ti kaj zgodi....

hvala za pohvale za moj trebuh in pa predvsem da je mali..... mi kar godi to poslušat čeprav non stop poslušam da imam trebuh kot bi bila za rodit.... Se bom s profila slikala, samo da moža nahecamuser posted image .

a ima katera kaj proti zaspanosti???? meni se samo še user posted image  vrti pred očmi

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
28.8.2007 10:41:13   
torcica
Pina, proti zaspanosti - spanje ponoči. Te pa razumem, ker moja Maša še vedno teži s flaško ponoči, in če ji zmanjka soka, moram vstati in natočit novega. In potem preden spet zaspim nazaj, traja in traja. Včasih pa vstane in gre za mano v kuhinjo, tko da moram potem še njo uspavat, kar lahko traja kar nekaj časa...  Probaj malo zakinkat popoldan, če ti rata.

Punce, ni boljšega kot pire krompir in repa ali zelje, al pa kakšna jota... user posted image user posted image user posted image

Suzi, jaz ribe pečem v foliji, in sicer očiščeno ribo posolim od zunaj in znotraj, noter v ribo dam tudi mešanico česna, petršilja in olivnega olja (imam vedno v hladilniku pripravljeno, ker ful uporabljam pri raznih omakah), potem pa dam gor na ribo par rezin limone in jo še malo pokapam z olivnim oljem. Nato zavijem v folijo in dam pečt v pečico za cca 15 minut na srednjo temperaturo, npr. 180 stopinj. Probaj, meni je zelo všeč, ker je kot kuhana in ima zelo močan okus, predvsem pa lažje pade na želodec kot pa pečena. Zraven pa še kakšen krompirček in zelenjavca (blitva...).

Punce, imate ful lepe trebuščke user posted image user posted image user posted image . Tudi moj ne zaostaja dosti za tvojim, Pinauser posted image . Ti ga kar ponosno razkazuj. Ne vem za druge, ampak meni so nosečnice takoooooo lepe...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
28.8.2007 10:41:46   
itata
evo recept (bi mogla napisat čičerika v omaki)
rabiš:
- čičeriko
- veliko rdeče paprike (kar začimba, ali nasesekljana pečena paprika)
- pelate (ali paradižnikova mezga) - raje manj, pri tej omaki je pomembna paprika, paradižnik je le balast, če ga daš preveč, je bolj kiselkas okus omake
- čebulo
- česen
- cimet
- koriander
- šetraj
- sol, poper
- belo vino
- če želiš pekoče - feferone

pripraviš:
1. čičeriko že prej namočič za min 12 ur
2. popražiš čebulo
3. kasneje dodaš še česen
4. dodaš začimbe
5. čičeriko
6. zaliješ z vodo
7. kuhaš dokler ni skuhana čičerika (cca 1 uro)
8. dodaš vino

moram pa takoj priznat, da je tale recept od moje "svakinje", ki res dobro kuha pa sem dobila po sobotnem kosilu še en lonček za domovuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
28.8.2007 10:44:18   
itata
Suzi: okol ribe - jaz jo točno tko delam kot torcica, sam da je ne zavijem v folijo, ampak jo kar v pekaču normalno pečem pa še z malce belega vina na dnu pekača...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
28.8.2007 10:48:14   
Marusah
Ko takole berm, se mi kar sline cedijo...kje je še ura tri, ko bo kosilouser posted image . Jaz bom pa danes naredila široke rezance z gobicami v smetanovi omaki in seveda zraven veliko skledo solateuser posted image . Je moj dragi včeraj šel v gozd in je nabral take lepe jurčke, da jih moram danes poskusit.

Potem se pa čudimo, da imamo tako lepe okrogle trebuščkeuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
28.8.2007 10:53:03   
itata
A se spomnete une anonimne k je neki sitnarla kolk smo otročje pa da se preveč okol hrane menimo? jaz ful upam, da nas presnet firbec babji danes bere k mamo še recepte gor pa da ji gremo fuuuuul na živceuser posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
28.8.2007 10:57:06   
Marusah
Po pomožnosti si še recpte dol prepisuje (printerja tko verjetno ne uporabljauser posted image ) in veselo kuha...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.