polonca78
|
IZVIRNO SPOROČILO: speli Polonca moja zlata, v velikem procentu grem na bolniško res zaradi dvojčkov, hrati pa imam žal najbolj rizično skupino le teh (enojajčni, ena posteljica, dve votlini) in je največja možnost, da eden zahira drugega na podlagi tega pa tudi drug odmre.. Zato sem v zadnjih dnev močno nervozna, ker imam v ponedeljek ultrazvok in si močno želim ,da bi bilo vse ok.. Hkrati pa moram napizidt zdravnico, da me bo dala na 14 dni na pregled ker tole nikamor več ne pelje....računaj sem 18 teden pa sem do sedaj imela en pregled...juhuhu...(pustimo nuhalno) no drugače se pa v službi počutim čisto ok...pustimo občasne vrtoglavice in glavoboli ampak gre...problem je bolj popoldne in zvečer, ko sem suta v nulo....v bistvu imam doma 2,5 staro hčerkico in to ti je lahko jasno, da punca zahteva max. pozornost.. tako, da mi doma ne bo nič hudega pa še počivala bom... najbolj na svetu pa si seveda želim, da bi donosila zdrave pupe ne morem verjeti, da si imela do sedaj samo en pregled. sploh glede na to, da si očitno v rizični skupini!!! jst sem imela že 3 ali 4 (+ nuhalna). ko sem bila na bolniški, me je na 14 dni naročala, da smo spremljali kaj se dogaja. ne morem verjet, da je lahko tako brezčutna. ne gre samo zato ali lahko oni kaj naredijo ali ne, gre za to, da je človek takoj bolj pomirjen, če ima redne preglede! med 1. in 2. pregledom sem morala počakati par tednov in ker se mi je dozdevalo, da je nekaj narobe, sem komaj dočakala pregled. priznam, da sedaj, ko vse je v redu, končno sproščeno diham, tako da te popolnoma razumem in vem, da te je strah. menda imajo dovolj zdrave pameti, da bodo razumele tvojo željo in te bolj pogosto naročale. sedaj mi je jasno,da ti nikakor ne bo dolgčas! počivala boš, klepetala in se posvečala hčerkici! še par dni pa bo breme službe za tabo in boš takoj lažje dihala! bom ful stiskala pesti v ponedeljek
|