Vilma
|
Naja3 nič ne poveš, kakšno fešto mate v Izoli! Smo ravno z ribiškega praznika, smo se meli super, ma bi te kej prej kontaktirala, sam je šla še nona zraven, pa še k sorodnikom smo šli na obisk, tako ni bilo časa. Smo se pa imeli super, midva sva pojedla vsak porcijo sardelc in skupaj še kalamare, mmmm je bilo dobro. Dominik je na ful užival, vse kar leti po zraku je pa zdaj itak najbolj zanimivo - galebi, letala ipd... KlavdijaK sem pogledala oba filmčka. Pri tistem, kjer puza, sem kr debelo pogledala, ker jaz tud rečem, da Dominik že puza, ma ni niti blizu Tristanu. Bravo mali res! Tisti drugi filmček, kjer pa skače po postelji, sem pa pokazala svojemu dragemu, je pa rekel, ojoj a to nas še čaka Skratka Tristan je res ful gibčen, verjamem, da mate polne roke dela z njim, sploh preden ga uspavate. Upam, da tudi zrihtate tole polivanje, boš poročala ok? Frufru Lovro bo pa RES bobnar. Je tako srčkan s tisto zobno ščetko, mal v usta, pa mal po bobnu R1ta, kaj naj rečem? Da imaš moj sanjski avto, bimo je itak zakon! Ti kr stisni po gasu, ko boš sama, ampak vseeno pazi nase, saj veš, zdaj imamo večjo odgovornost do naših malčkov. Zdaj pa še eno vprašanje? Kako zvečer uspavate svoje malčke? Me ful zanima, res mogoče najdem še kakšen dober predlog. Pri nas na kratko zgleda takole. Položim ga v posteljico, potem pa moram nuuuujno zraven sedet, dokler ne zaspi. To pa traja tudi do ene ure. Ker prvo se mal igra, pa govori, pol se hoče dvigovat, pa kotalit, pol se skriva z dekico, skratka ni da ni... Jaz mu noge držim dol, da jih ne dviguje v zrak, ga božam po ličku, mu dajem lubčke po obrazu in on se me potem dotika po laseh (mali ima fetiš na lase, vam rečem ), potem mu dam krpico, da se stisne k njej in tako po dolgem času mu rata. Zaspi brez joka, ampak eno uro?! Včasih mi je slabo, ko visim čez tisto ograjco, ampk kakor hitro grem iz sobe, začne kričat in če zaspi v joku, se mi zdi da tud celo noč bolj joče in noče spat. No tko, če se bo keri dalo pisat, kako pri vas to zgleda, bom zelo vesela. Kor sem napisala, mogoče dobim kak nov predlog, ki bi prišel tudi pri nas v poštev.
|