Anonimen
|
Zdravo punce! Kako ste kaj? Js ne vem, al me psiha daje, al sm res noseča. Slaboooo mi je, sam ležala bi, nič se mi ne ljubi... Aja - pa jem ko Pa kaj držat pesti - ne vem kako bi sfurala 2 mala otroka Nisma nč načrtovala, če bo pač bo. Ene parkrat nisma uporabla zaščite, in zdej čakam... Prejšnji teden sem še bla korajžna, zdej me pa že cepa... Zdej je dragi prevzel mojo vlogo - pravi če bo, pač bo, če ne bo pa tud ok. Dobr, da se mal takle menjujema, da je vedn en optimist, ko tadrug šepa nekje odzadi Js mam tud likanja... Neki podobnega ko Kolumbo, ko je enkrat slikala likalno desko in likalnik Mali trenutno spi, ati gleda TV, js pa tule zabušavam in zraven muslije jem. Pred tem sem pojedla 2 banani, kosilo, zajtrk, 2 čokoladici, pa en kos kruha z jajčnim namazomspila 2 kavi, pa ogrooomno vode. Ura pa je šele 4 Kolikor sem od poroda dol spravla, bo šlo zdej gor, al kaj? Mater... Tale omenjeni test smo tudi mi imeli, sam kaj ko nč ne povejo za rezultate. Kok nej pol veš a je ok, al ne? Sej vem, vsak otrok dela stvari ob svojem času, ampak vseen... Aja - slike sem KONČNO dala razvit! Nimamo še nobene slike v albumu, odkar se je Alen rodil Pa mamo 2 albuma prazna. No zdej pa bo! Grem še js mal poležAT, preden se moj sonček zbudi. Bo treba po kruh pa po kavo. Pa kako sadje in zelenjavo za kašice. Lepo se imejte, se slišimo!
|