Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.8.2007 23:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Vidim, da ste spet nekam tiho... Mateja ka ne porihtaš tole bando??? Smo se čist razpustile, odkar te ni bilo Punce prosim napište kdaj se zdej dobimo v CE? Js sm za kadarkoli, razen drugega tedna, ker gremo na mooooorje! Sej ne za cel teden, ampak nekaj dni nas pa le ne bo doma! Kolumbo tud js mam od snupija 2 kompleta, body, kapico pa še termo zoknčke. Vse olivno zeleno. Mojmu tamalemu ful paše olivna, pa smo kr 2 kompletka dobil. Še sreča, da je eden za 12 mes. (nam je že prav ), drugi pa je za 18 mes. Ta bo še mal počaku. Moj VD se tušira, js pa kao grejem posteljo Mater me pajtla... Ta teden bi enkrat mogla test naredit, da vidim, če bom aprilčica al ne, pa sm rekla da bom počakala do 5.9., ker ima dragi RD, pa mu bom kr + dala za darilo. Če bo pa - si pa še morm nmeki zmislit On je seveda čist šokiran, ampak kar bo, bo... Bomo vidli, če bom js še kr tolk korajžna čez kak teden... No, babe, grem spat. Dans sem že dooolgo pokonci. Mali je začel ob 7h zjutri pet pa vriskat, kot da smo sred gasilske veselice... Včasih se tako dere, da me ušesa bolijo. Ampak ga vseeno rada poslušam Aja - pa končno je dobil nogico v uste zadnjič - mam že 500 slik, kako si noge tlači v uste Pa danes se je še prevalil na trebuh, tako da končno tudi to obvladamo! Grem, dragi se že piz... Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 7:15:03
|
|
|
|
Margit
|
Jutro! No davek včerajšnega zgodnjega spanja je, da sem že pokonci. Mali se je že ob 6.00 zbudu za jest. No, hvala bogu je zaspal nazaj. Jaz pa malo pokofetkam, potem pa šibam mal polikat. Kolubo ni nič likala zadnje dni, tako da mam še cel kup za zlikat. Bravo Jasna81, dobro vam gre. A ne kaj so smešni, ko tlačijo nogice v usta. Amajo v HM že novo robo? Kaj pametnega? Morm jet mal pogledat, čeprav sem bila pred parimi meseci v Avstriji, pa sem tam mal zapravljala. Nekaj je ostalo še od Maše (tisto kar ni roza), potem pa mi srce ni dalo in sem kar kupovala in kupovala, .... pa še CA je mel ful znižanje. Pa u Kik je blo ogromno stvari, tako da sem mu nakoncu kupovala cunje kar št. 86. Ampak kakšen body in nogavičke bi blo pa treba še nabavt. Sam kaj ko je pol še kej tko luštenga, da človek kar kupi. Ah. Jasna81 moj VD ma pa 6.9. rojstni dan. Najboljš da kar skup žurko nardimo. Sam jest ne bi testov delala. Mamo za enkrat dovolj. MOgoče kdaj čez čas, ko nam bo dolgčas ratalo. A držim pesti za ?? Bubilu je s tamalim vse OK? Najboljš, da ga imaš zdaj kar na tleh. Jaz po ta novem lupince sploh ne dam več vn iz avta. Povsod imam naštimane stvari da ga odložim. V dnevni imam igralno podlogo, v kuhinji puzle, zunaj kar pokrov peskovnika in notri deko, v otr.sobi pa kar kovter-ovco oblečeno v posteljnino (bomo že pol prali ko jo bom rabila). Zdaj že razmišljamo, da bi vrata na stopniščun nazaj montiral. No u bistvu uno ograjco ki je za stopnice, pa smo jo mal predelal in ima zdaj sistem odpiranja in zapiranja. Ker glede na njegove podvige bo kmalu prišel za mano do hodnika. No sicer od kar sedi, moram rečt da mu je to tako zanimivo, da se malo manj kotali. Vidi svet iz drugega zornega kota. Ribicau jaz sem se včeraj tudi tehtala. namesto da bi shujšala sem se pa kar malo zredila. Pa že cel teden ne jem večerje Pediatri oz. sestre pa sprašujejo po tistem Denverjevem testu. Vsaj pri nas je tako. No kavice je konec. Šibam polikat dokler je še vse tiho. Uživajte s svojimi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 10:16:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 11:48:24
|
|
|
|
Bubilu
|
Margit hvala za vprašanje, ja s tamalim je na srečo vse o.k. Sej ga skoz devam na tla, v spalnici mam ta mehki puzzle, v dnevni mu čez tepih pregrnem dekico, al ga imam pa v ležalniku (ko seveda ni na rokah). Zgodilo se je pa tko, da sma se zjutri cartala v taveliki postelji, ki je na eni strani pregrajena z njegovo posteljico, na drugi je pa 30cm od stene in sm sam na wc letela in se je že skotalil tja vmes med posteljo in steno. Na srečo je vse o.k, tud buške skor več ni. Imama pa zdej žurke, ker dobija prvi zobek in seveda nč ne spimo...No, še bolj nč ne spimo ... Jasna81, si full pogumna. Jst si sploh ne predstavljam zdej dve črtici videt. Sm že z enim Majem čist crknjena, dva mala pa?! Sploh si ne predstavljam kak bo to februarja nazaj v službo it . Joj punce, kak se vam da likat? Dobre ste. jst vzamem likalnik vn sam če mam kej res fajn zmečkano, sam takih cot si raje niti ne kupujem. Še dobro da lahko v službo v trenirki hodim . Kolumbo, jst sm moj puzzle kupla u baby centru, sam ni bil nč pocen. Grem zdej malega pocartat...
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 11:57:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 12:05:46
|
|
|
|
ribicau
|
Halo! Naša noč je bla OK. Mal je bla topla, ampak ni blo panike za delat. Nogica pa tud zaenkrat zgleda u redu, nič ni bulice oz. rdečice. Pa smo še eno cepljenje dobro zvozili . Kolumbo, če je oteklina, daj v hladilnik fiziološko in potem mrzlo daj na gazico in na Majovo nogico. Puzzle so v Sparu 4,99 eur, v Mercatorju pa čez 5 eur. Najdražje so v Pikapolonici oz. Baby centru. Je pa res, da so puzzli sestavljeni iz večih manjših koščkov, tko da midva jih bova kar zalimala s spodnje strani, da Eva teh manjših koščkov ne bo mogla dat v usta! Danes kuham za Evo cvetačo z rižem! Mal mi je že zmanjkal idej kaj naj ji dajem za jest !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 13:00:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 13:03:25
|
|
|
|
Bubilu
|
Jao , kak se te jaz nisem spomnila it v Spar pogledat?! Sm pa še dva paketa kupla, kr jih je blo sam osem skup. Katastrofa!!!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 14:00:29
|
|
|
|
ribicau
|
Kolumbo jest mam ene z baby centra in ene iz mercatorja, pa jih lahko skup sestavlam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 14:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 14:23:41
|
|
|
|
ribicau
|
A Maj ma polento, a vidva z dragim? Če je za vaju, potem jest lahko kej predlagam .....skuhaš instant poletno, tko kot piše na embalaži (men se zdi ful dobro razmerje 3:1, voda-mleko), potem jo pa kuhano daš enakomerno porazdeljeno v pekač, počakaš, da se malo strdi, gor daš pršut, naribaš sir, daš v pečico pečt in voila, zakon polenta.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 15:05:07
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau Puzzle so v Sparu 4,99 eur, v Mercatorju pa čez 5 eur. Najdražje so v Pikapolonici oz. Baby centru. Je pa res, da so puzzli sestavljeni iz večih manjših koščkov, tko da midva jih bova kar zalimala s spodnje strani, da Eva teh manjših koščkov ne bo mogla dat v usta! Danes kuham za Evo cvetačo z rižem! Mal mi je že zmanjkal idej kaj naj ji dajem za jest ! Ja v Sparu so puzzle res najcenejše. No vsaj ble so. Najboljš da vzameš črke ali številke, ker so taki veliki deli, in jih ne more pojest. Jaz sem sam par stvari ven vzela, pri A, 4, B, pa še nekje sam se ne spomnim(to sem naredila že pri Maši). Ker tiste ki imajo pa razne helikopterje in take zadeve so pa bolj iz majhnih delov sestavljene. Matic trenutno obdeluje črko L. Je že celo pregrizel, prelizal, .... Kolumbo danes ste pa zgodi začel. Sem se ob 8.15 mkim peljala pa ste čist not padl. Pridni, pridni, ni kaj. No zdele se bom spet mim peljala. Ti pomaham??? Ribicau ne boš verjela, tudi jaz sem danes Maticu naredila riž s polento, in mal meska zraven. Mu je bilo všeč. e3nnnnnnnnnnnnuni ł tole va .
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 15:06:30
|
|
|
|
Margit
|
Tisto prej vam Matic pošilja. Zdaj pa gremo mal na obisk. Se beremo zvečer.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 15:43:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 16:29:41
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej Ribicau, a ti kej veš, a un špar na planini (Kranj) je kej tok velik da bi mel puzzle not, al je sam špecarija??? Grem zdele u Merkator, oz bom šla še u BC Kranj ker rabm bodije brez rokavov. Pojma nimam. V Tržiču vem da majo....pa v Bistrici pri Tržiču v Mercatorju, ki je ful majhen tud!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 16:31:18
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit quote] Ja v Sparu so puzzle res najcenejše. No vsaj ble so. Najboljš da vzameš črke ali številke, ker so taki veliki deli, in jih ne more pojest. Jaz sem sam par stvari ven vzela, pri A, 4, B, pa še nekje sam se ne spomnim(to sem naredila že pri Maši). Ker tiste ki imajo pa razne helikopterje in take zadeve so pa bolj iz majhnih delov sestavljene. Matic trenutno obdeluje črko L. Je že celo pregrizel, prelizal, .... . Ja tisti majhni deli so ful zajeb....midva bova spodaj kar en trak nalepila, da ne bodo ven padal!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 19:31:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 21:15:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 21:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Čao februarke! Sam eno vprašanje na hitrco, tiste ki ste s svojimi malčki že bile na sistematksem pri 6. mesecu, kaj se na tem pregledu opravlja na Denver testih? Hvala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 21:57:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 21:59:15
|
|
|
|
DeMer
|
Kolumbo, zdejle sem gledala Ariel ponudbo in sem vidla da imajo akcijo puzlov za 6 eur. MI gledamo za avtosedez in se nikakor ne moremo odlociti. Madonca, eni so kr dragi. 320 eur se mi zdi pa res malo prevec. Kaj pa vi pravite na to? A jim mate ze v sedezih da gledajo naprej?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 22:15:50
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Pri nas ni blo nobenga testa Blo blo. Saj so te sestre vse sprašale, a te niso? Ker v M. delajo Denverjev test. No Matic ima jutri cepljenje. Upam da bo OK.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 23.8.2007 22:21:01
|
|
|
|
Margit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Čao februarke! Sam eno vprašanje na hitrco, tiste ki ste s svojimi malčki že bile na sistematksem pri 6. mesecu, kaj se na tem pregledu opravlja na Denver testih? Hvala. Tukaj lahko vidiš test. No samo se malo slabo vidi. Bom poiskala še kakšnega. Jaz sem ga imela na računalniku, sam ga zdaj ne najdem. http://denver.moj-album.com/album/4318734/?os=4318746
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 22:21:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2007 22:32:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.