|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
23.8.2007 12:46:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Bomo pa več strani imele user posted image  na račun večjih slikic user posted image

to sm tut js študirala user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9001
23.8.2007 12:49:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

že 2 uri nazaj sem jamrala dame glava boli in da grem spat.......user posted image user posted image user posted image

Če si se pa tako razjezila... user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9002
23.8.2007 12:52:29   
sandra85
ja sej-me je kar minil spanec user posted image
ampak bi mi res pasal en user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9003
23.8.2007 12:55:32   
sandra85
zaj pijem domače-včeraj pomolženo, danes prekuhano kravje mleko user posted image
za kalcij

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9004
23.8.2007 12:59:39   
Anonimen
Sandra, a ti si si kupla čaj iz malinovih listov? Če si ga, kje se dobi na Obali in kolko stane? Ker bi tudi jaz lahko začela. In za masažo točke na nogiuser posted image .

A katera ve kje je Cuma? Jo ni že od včeraj zjutraj.......

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9005
23.8.2007 13:04:16   
sandra85
srček-to sem hotela js tebe vprašat-za čaj user posted image

pa sem prej rekla mojemu, nej povpraša kakega njegovega dobavitelja za ta čaj-sam da bo iz listov ne filter...
če bo zrihtal, ti takoj javim ceno pa vse pa ti lahko zrihtam-sej veš, bolj poceni user posted image
drugače pa je po moje to itak poceni,a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9006
23.8.2007 13:05:49   
sandra85
cuuuumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
da vidimo,če se bo oglasila user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9007
23.8.2007 13:14:06   
zvezda71
Sandra bog ne daj seznama spreminjat verjemi da je kičast v naj, naj boljšem pomenu besede, če bi bil drugačen bi bil brezvezen. Kar se pa velikosti slikic tiče saj bodo našebebice tud v našem življenju velk placa zavzele no saj ga že zdaj ko se valimo naokrog z našimi trebušoniuser posted image zato nek se vidi raskoš po celem svetu!!!!!!!! Saj smo same super mamice tle pa očiji, bratci sestrce pa ostala žlahta tud, an ne????????
ps jaz sem čist munjena zaspala sem še le ob 05 in spala do 10. Če ima katera kak uspavalni recept prosim se priporočam!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9008
23.8.2007 13:42:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Sandra bog ne daj seznama spreminjat verjemi da je kičast v naj, naj boljšem pomenu besede, če bi bil drugačen bi bil brezvezen. hvala user posted image

Kar se pa velikosti slikic tiče saj bodo našebebice tud v našem življenju velk placa zavzele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 9009
23.8.2007 13:54:00   
sandra85

user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image  

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (25), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
9.9. sandra85 (22), 1n, Portorož user posted image Enej
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image Neža
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 23user posted image , 21user posted image  in 15user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

PREHRANA MED DOJENJEM

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9010
23.8.2007 13:54:36   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Sandra: zelo lep seznamček user posted image . Jaz sem imela pomisleke glede Duca in Karin že od vsega začetka. In ne boš verjela, da sem imela neustavljivo željo po tem, da bi ju s seznama zbrisala, ko sem začasno urejala seznamček. To si odlično opravila.
Eva*: iskrene čestitke ob rojstvu user posted image .

Buškica: držim pesti, da bo vse v redu. Itak veš, da je ta teža le okvirna in približna. Lahko pa da je težja. Bodi optimistična.

Pikica pokica: no mislim, da vem katera bo naslednja mamica Septemberka. To boš vsekakor ti user posted image . Jaz bi bla tudi ... čez en teden ali 2 user posted image .

Punce mislim, da je tale čaj iz malinovih listov zelo učinkovit. Jaz sem ga pila 2 dni, začela sem v začetku 35. tedna, ker sem brala članek, da naj bi se začel piti po 32. tednu (prej ga nisem upala), če seveda ni nevarnosti prezgodnjega poroda. In imela sem krče. Nato sem ga nehala in si rekla, da bom počakala do 36. tedna. Krčev ni bilo več! Tako da mislim, da deluje. Ali pa je psihično user posted image .

Lep dan še naprej,

T. 

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9011
23.8.2007 14:03:15   
jst86
ojla
najprej morm pohvalit sandro,ker mi je seznamček res ful lušten.pa sem mal pogledala za nazaj-Eva* je naša,sam je blo na seznamčju narobe napisano. nam je Eva* pisala pod septemberke.

glede duca in karin pa sem tud jst bla mal začudena nad dogodki ki so se dogajali.no pa sej zdej je zmenjen.

sem ravno iz bolnice,sem bila na obisku pri mami.
učeri zvečer sem šla skor v P.punce jst mislim da so bli neki čudni popadki,ker mi je trebuh otrdeval in zdraven je bila prisotna precej močna bolečina v spodnjem delu.je blo kar pogosto,ampak se mi ni zdelo da gre zares ker je bila po mojem mnenju bolečina ni bla tolk močna da bi šla v P.je bil moj paničenuser posted image .
ampak mislim da je blo vse bol od šoka zadnjih dni.zdej se pobiram in se tud vse mal umirja.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9012
23.8.2007 14:04:47   
sandra85

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
ALJAŽ

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

NOVE MAMICE: Eva* user posted image čestitke!!!

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  5user posted image in 5user posted image -izenačenouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9013
23.8.2007 14:07:27   
NalLa
Jest sm tud prebrala, da naj bi se čaj pil od 32 tedna naprej, pa sem danes babico v materinski šoli vprašala in mi je rekla naj ga pije od 38 tedna naprej. Ko sem jo vprašala a od začetka 38 tedna al po 38 tednu, pa je rekla, da itak nima veze kdaj, ker sam od sebe ne bo poroda povzročil. Tako, da ga bom jaz bila od začetka 38 tedna naprej.

jest sm tud gledala včeri tiste nedonošenčke. Bogice male. Še dobr da mojga ni blo doma, ker me pol vedno nadere kakšne bedarije gledam. Drugač sem pa jest dobr spala (sem mela celo pojstlo zase, ker je moj na službenem potovanju v Latviji). Me je dons klicu in sem mu povedala kako dobr sm spala in je reku če bo mogu od zdej naprej na kavču spat user posted image .

Men tud kar velik trebuh otredeva, samo sem se s tamalim zmenila, da ne sme še ven, ker mam drug teden še izpit, čez 14 dni pa zagovor seminarske.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9014
23.8.2007 14:12:00   
Anonimen
No, Sandra - potem smo na referendumu izglasovale nov dizajn za seznamuser posted image user posted image user posted image  Res si lepo naredila - BRAVO. Pa en velik BRAVO tudi za Guppy, ker je že za začetek tako lepo vse pripravila... Pa Rožici, ker je začela temo... Pa na Srčka ne smem pozabit, ko naše mere tako pridno beleži...
Bravo punce!user posted image user posted image user posted image  Me moramo samo še rodit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9015
23.8.2007 14:13:32   
sandra85
jst86 čuvaj se...user posted image
še kak teden nej počaka v trebuščkuuser posted image

Tanja Lina js se sploh nisem obremenjevala z njim(ducom) zato nisem prej niti študirala o tem-jih izbrisat al ne

ko sem pa urejala seznamček mamic, pa mi je prekipelo! mal spodbude od drugih septembrk, pa sem jih izbrisala!
nebi bilo fer, da so izmišljene osebe 1. na seznačku,če pa mora bit to CUKRČEK!

tut zmaja pa njegovo saro sem izbrisala!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9016
23.8.2007 14:16:39   
lemavrica
Sandra user posted image user posted image  za super seznama. Seznam mamic je pa ravnoprav kičast, tko kot mora bit za tamale.
Pa tole z Ducom in njegovimi alterji si fino naredilauser posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9017
23.8.2007 14:19:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
Pa na Srčka ne smem pozabit, ko naše mere tako pridno beleži...

user posted image user posted image user posted image ja!

srček,pol boš pa na temi septembrčki 2007 spremenila iz pridobivanja teže in obsega NA IZGUBLJANJE TEŽEIN OBSEGA user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9018
23.8.2007 14:20:04   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Bravo punce!user posted image user posted image user posted image  Me moramo samo še rodit...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9019
23.8.2007 14:21:17   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra

pa kaj si res nobena ni upala prej nič na to temo povedat (da ga izbrišemo)? user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 9020
23.8.2007 14:24:46   
Anonimen
Čao čakajoče user posted image !

Vas že par dni samo berem, ker niti ne vem kaj naj napišem. Pohvalit moram sandro, ki se tako trudi s seznamčkom, ki je zelo zelo lep.
Pri meni je vse po starem, dogaja se ne nič posebnega. Za sabo imam pregled, na katerem mi ni delal ctg-ja, itak je rekel,da sem še čist zaprta, tak, da ni panike. user posted image  pa ma okoli tri kile.
Glede na nosečniški koledar na RR sem pa v 38.tednu2 dni, obseg 103 cm, 14,5 kg+. -za srček oz.tisto, ki popravlja seznam.

LP

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9021
23.8.2007 14:25:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra

pa kaj si res nobena ni upala prej nič na to temo povedat (da ga izbrišemo)? user posted image  

Hm, jaz nisem hotela izpast neka stara tečnoba, no... Že tako sem najstarejša tukaj... Če bom pa še sitnarila, bom pa sploh za stran vržtuser posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9022
23.8.2007 14:26:07   
lemavrica
Ne da si nisem upala nič rečt ampak je bilo pa ene par Septemberk ki so mu verjele in nisem hotla kakega kreganja zanetit.user posted image  Meni je bil že od samega začetka sumljiv.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9023
23.8.2007 14:28:03   
sandra85
žabonka user posted image kako si samokritična!
najstarejša-najpametnejšauser posted image
ti bi nam lahko prva svetovala, da jih izbrišemouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9024
23.8.2007 14:30:29   
Anonimen

žabonka user posted image kako si samokritična!
najstarejša-najpametnejšauser posted image
ti bi nam lahko prva svetovala, da jih izbrišemouser posted image

Ah, ne Sandra... Meni gre že (spet) na otročje... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  359 360 [361] 362 363   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?