|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.8.2007 21:18:57   
ribicau
Alo!

Smo zdele iz enega roj. dneva prlezl.....Ati Evo daje spat in vrešči ko sam satan, to zato, ker nismo šli spat ob 20ih in smo čisto iz ritma.

Naša je včeraj "spregovorila" - atatatatatatata   aaaaaaaa      atatatatatatata - o mami ni ne duha ne sluha user posted image . Pol ma pa mal premora, potem se pa zadere na ves glas in spet atatatatataatta.....u nedogled! Atiju se pa fajn zdi a ne (ko bi ga s peresom po nagi riti božal user posted image ).

Eva se iz trebuha na hrbet sama prevali od 2,5 meseca naprej, obratno, se pravi iz trebuha na hrbet  pa od 3,5 meseca naprej. Puza po kolenih še ne....gre pa v rikverc včasih. Drugače  pa ko jo gledam je pri miru, če me pa ni zraven pa takoj kam zleze, ...par dni je zlezla na kovter s katerim sem jo založila in se mi je smejala....no comment! Ful me je strah, da ne bi kam padla!

Včeraj in danes sem ji naredila za kosilo zelenjavo z rižem....danes npr. sem cvetačo, korenje in riž skuhala in potem s paličnim zmiksala....je blo tko gosto, da je skoraj žlica pokonci notri stala, ampak tamala je pa zmazala ko bi blo to najboljš, če bi znala rečt njami, bi rekla user posted image . Potem sem ji pa za popoldan naredila še mix hruške, nektarine in pol banane, pa je tud to zmazala.

Mi imamo pa v sredo 3. cepljenje. Eva tehta zdele ene 7500g (če jih ima), več pa pomojem ne. Še vedno me pa muči lišaj tam na ličku, pa imam tud občutek, da se ji na drugem ličku dela še edenuser posted image .

Tko, tamala še kr jokca, pomojem morm uletet in rešit zadevo.

Nočko

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 22:23:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
19.8.2007 23:47:04   
Anonimen
Čer!

Evo, še eno pisemce pred spanjem, da se na kratko javim. Ja res user posted image za vse vaše kobacajčke... Naš je najmlajši februarček - se s tem tolažim. Sej bo... user posted image

No danes smo bili zasedeni 100 na uro, jutri bomo tudi. Tastari grejo baje po nov avto in so mi user posted image že zaposlili za prevoze ipd. user posted image Pa jutri ima prvi dan dopusta. Upam, da gremo čimprej v žiri po recarota. Aja pa še za kak dan do morja skočimo - mogoče celo vikend. Pa moj še kljub dopustu dela do srede po 1h na dan. user posted image user posted image user posted image Mater me to razjezi, sej če je dopust je dopust in nima kej mrdat u službo, a ne? user posted image

Naš tamali je samo sadje, se je zgleda odloču da zelenjava ni ok, edino še poje mal riža skuhanega in zakamufliranega v sadje, drugače pa nič. Bo treba mal smetance uporabit, mogoče pa bo. Ok je vsaj to, da ene tri dni že jemo mal juhice. Se mi ful dopade, ko odpira usta še preden mam žličko pri njemu. user posted image user posted image user posted image

Morm si pa tud avatar popravit, pa sm pozabla kok... Grem še perilo obesit, pol pa spat, zdej se mi ne ljubi nič več.

Mirno noč vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
20.8.2007 8:04:34   
Anonimen
Leeeeej ko se je mateja vrnila z morja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ste vsi skupaj uživali in da ste  Welcome back to RR!

Zdej bo pa spet čvek, da bom komi vse prebirala! user posted image user posted image user posted image

Ja dobr jutr babe! Mi smo danes budni od 5h zjutri, no Alen se je zdej ustal, ga slišim kok poje. Sm še hotla eno kavo v miru spit, pa RR prebrat, pol pa vidim matejo on-line, sm se kr mogla javit!

Grem tamalega polupčkat pa zrihtat, se slišimo mal kasneje!

Čaooo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
20.8.2007 8:58:55   
malecka_mateja
EVO MEEEE!!!!!!!!!!!!!!!ma ste čvekale sem rabla kar neki cahta da sem prebrala!

čestitke vsem slavljencem in za zobke!
hvala ateni za dobor idejo z odtisom!tudi mi bomo sprobali!user posted image user posted image

višnja me je zapustila!user posted image user posted image nil se ne javiuser posted image user posted image
atena kje si???

no mi smo prišli od pol treh!je blo kr mal gužve!

drugače prva dva ni je bilo mrzlo morje potem pa spuper!sej vidte da smo podaljšali!najprej 10 dni pakoštanov potem 5 dni vira!
mala je fasala herpes!ker vse v usta vtakne jazsem sfasala sončarico in sem obležala in sedaj še herpes!kriza!ampak bilo je super!

bom slike prilepla ko pridem do fotiča ker še vse v avtu čaka!

je bla mala finta jo prinesem do postljice je spala seveda in ko semjo not dala takopj oči na pecelj ins e je že pogovajtlaja z živlaci iz vrtiljaka in zaspala sama nazaj nevem kdaj ker sme prej zaspalauser posted image in je spala do 7user posted image in sedaj spi!

no to je na hitro!zdaj pa grem še jaz malo se k atiju cartat!

papa!

pa javite se!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
20.8.2007 9:02:35   
ribicau
Morgen!

No Eva je zvečer takoj zaspala, samo da sem jest RR zaključila, še do sobe nisem prišla. Ati je pa potem mene častil en tuš, pa še kej, ampak podrobnosti pa niso za v javnost user posted image user posted image user posted image .

Mi smo se pa v prvo zbudil ob 6ih, potem je pa lepotička nazaj zaspala do 7ih, pa sem jo nazaj uspavala in je spala še 10 min, potem jo je pa tast zbudu pod oknom....in sem se mu kr zadrla nazaj, če se mora res tko dret pod oknom...pomojem je kr mal zameru, ampak me baš boli. No k sreči je nazaj zaspala do 8.20!

Slabo vreme se nam pripravlja, pr nas že grmi! Upam, da se še ne bo uscal tko kmal, bi šla rada s tamalo še malo ven! Kako pa je kej na naprej napovedano?

Malecka_mateja in Tjaša welcome back!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
20.8.2007 13:13:38   
livia
Punce, živjo!
Sicer bom februarčica šele drugo leto, pa vseeno se počutim vaša. Imam en problem oz. vprašanje.

Prijateljica ima fantka, ki bo zdaj star 7 mesecev in imata ful probleme z nočnim zbujanjem. V bistvu se vedno večkrat zbuja na noč. Zdaj je začel lepo z gosto hrano in poje kar veliko, se pa ponoči vedno pogosteje zbuja in hoče jest.

Zjutraj poje 150 ml mleka, potem ob 12h sadno kašico, čez 2 do 2,5 ure mleko (150 ml), potem zelenjavo, zvečer rižolino (iz 150 ml mleka), potem pred spanjem kdaj še flašo (150 ml) drugače pa joško. Ponoči se zbuja 3-4 krat.

Ker je moja tamala brez problema pri 2 mesecih že prespala noč, ne vem kaj naj ji svetujem. Meni se zdi, da kar dosti poje in da ne bi smel bit lačen in da je to verjetno stvar navade.

Kako spijo vaši? Oz. koliko se zbujajo?
Kaj predlagate?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
20.8.2007 15:27:44   
Bubilu
Maj je pa danes obvladal plazenje u rikvercuser posted image . In to iz čiste ihte, ker je danes grozno siten, jst nebodijetreba mama sm ga pa dala na tla, da mu pripravim hrano. Uf, to je blo vreščanja. Dežuje, pa spali smo spet bolj malo, pa zdi se mi malo nahoden, tko da ne vem, če bo jutri kaj s cepljenjem.
Drgač je pa mali čist nor na našouser posted image  Brino. Non stop bi jo božal, pol ma pa seveda roke polne dlak in se strašno zabava, ko mu jih grem v umivalnik umit. Brini pa valjda ni. Boga reva še ne ve kaj jo čaka, ko bo mali znal letet po kolenih in nogahuser posted image .
Livia, pr nas je tko, da mali spije zjutri 180, potem uvajama zelenjavo, ki mu jeuser posted image  in poje res tri žličke, zraven pa spije še okrog 160 mlekca. Potem poje okrog treh, pol štirih sadno kašico kot samostojen obrok, npr. eno hruško z jabolkom..., zvečer spije 210 mleka z riževimi kosmiči, okrog treh zjutri pa še 120 mleka. Sam midva nisma merodajna, se mi zdi, ker se zbuja x-krat zaradi dude in ne zato, ker bi bil lačen. Tko da jst še sama ne vem kaj naredit, da bi se to nehalo, kaj šele komu svetovatuser posted image ...
Zdej grem pa mal mižat, ker je mali dol padu.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
20.8.2007 17:49:58   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Punce, živjo!
Sicer bom februarčica šele drugo leto, pa vseeno se počutim vaša. Imam en problem oz. vprašanje.

Prijateljica ima fantka, ki bo zdaj star 7 mesecev in imata ful probleme z nočnim zbujanjem. V bistvu se vedno večkrat zbuja na noč. Zdaj je začel lepo z gosto hrano in poje kar veliko, se pa ponoči vedno pogosteje zbuja in hoče jest.

Zjutraj poje 150 ml mleka, potem ob 12h sadno kašico, čez 2 do 2,5 ure mleko (150 ml), potem zelenjavo, zvečer rižolino (iz 150 ml mleka), potem pred spanjem kdaj še flašo (150 ml) drugače pa joško. Ponoči se zbuja 3-4 krat.

Ker je moja tamala brez problema pri 2 mesecih že prespala noč, ne vem kaj naj ji svetujem. Meni se zdi, da kar dosti poje in da ne bi smel bit lačen in da je to verjetno stvar navade.

Kako spijo vaši? Oz. koliko se zbujajo?
Kaj predlagate?

Ja če ga doji, potem je user posted image  navajen na jošk. Jest drucga ne vem povedat. Naša je ista, čeprav se zdele par noči, zbudi samo 1x na noč! A pa otrok ponoči papca, al dvakrat potegne, pa nazaj zaspi? Jest jo pred 3 uro zjutraj ne dam na jošk, pa če se dere ko sraka.

Čez dan poje, zjutraj ob cca 7ih in potem ob 9-10ih jošk, okrog cca 12ih zelenjava z rižem ali polento, ob cca 15ih jošk, ob 17ih sadje (npr. hruška, nektarina, pol banane), ob cca 19.19.30 rižolino iz 160-170ml mleka - gostota za žlico, potem ob 20ih pa še flaša 150-180ml mleka. Ponoči se pa zbudi med 3-4h  in potem med 6-7h (takrat še zaspi nazaj)!  Se nama pa tudi naredi, da se ob 6ih prvič zbudi, to je 1x na teden user posted image  - čisti jackpot (danes je blo tko, to pomeni da smo bon za ta teden pokurl) user posted image !

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
20.8.2007 18:10:26   
malecka_mateja
katastrofa!sedaj probam oblekco ki sem jo dobla od kolegice na sposojo za krst za v soboto in hvalabogu sem mali probali ji je prekratka ker je oblekca!user posted image user posted image user posted image pa bo šlo 50 ojrovuser posted image user posted image !

naša že tudi reče ata pa baba...

morem it!
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
20.8.2007 18:11:05   
Margit
Čao

Kolubo ni možno da se je VD peljal mimo. Bili smo kot pribiti doma. Se pa je peljal tisti dan, ko te je videl kako si pridna in likaš.

Neposredna povezava do sporočila: 2061
20.8.2007 22:04:14   
malecka_mateja
čer!

ma je zatišje!

no mala spi jaz pa tudi rem počasi pa še možek pride in gremo se cartat!

slikic še ni ker so prevelike in jih morem najprej pomanjšat!bodo v kratkem oblubim!Ok!

pridne bit do jutri!
papa!

kdaj pride višnja iz morja??

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
   [Brisano sporočilo]
20.8.2007 22:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
20.8.2007 23:06:30   
atena777
Sam, da vas pozdravim...

Na BLedu smo se imeli fino, samo vreme je natrokiral!

Pa da vam povem še, da ne pozabiti na naš seznam in seznam za srečanje v septembru!

Še štirikrat gremo spat in gremo na morje za 14 dni!

Ka pa Kolumbo vi? A veš, da se mi je sanjalo o tebi in Maju.
Glede rdeče srajce, a si pogledala mogoče pod kakšen reklc? Samo zdej je itak že mimo.

Visnjaaa takoj porocati ko prides z morja koliko si shujsala/se zredila.
Meni ne gre vec ne gor ne dol, ker okoli mene prevec dobro kuhajo.

A ste naredile odtise stopalc, kako je uspelo?

Bodite v cvetju, lahko noč!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
21.8.2007 12:57:14   
ribicau
Alo!

Atena777 lepo da si nazaj. Odtis stopala je uspel. Morm slikat in slikce dat v album....morm najdt čas.

Tamala spi, ampak bo kmal pokonc, ker spi že 25min. Danes sem ji za kosilo naredila bučko, krompir in polento (vse skupaj zmešano) - vse je pojedla. Ta otrok pa je pomijar user posted image .

Ko se zbudi greva pa k mojim, je oči gobe nabral in sem se priporočila.

Jutri imamo cepljenje. Pa zatežila bom za kremo, da odstranimo lišajček iz Evinega lička.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
21.8.2007 19:54:00   
Bubilu
Ja, men je Maj tud danes s postelje padu. Se je zagozdu med posteljo in steno. Ma se mi je srce skor ustavlouser posted image . Sploh mi ni jasno, kako se je v tistih parih sekundah ko sm letela na wc, prevalil z moje strani postelje na drugo stran. Je tako fajno buško dobil na glavici. Sma mela na srečo danes posvetovalnico pa naju je pedijatrinja kr lepo na kirurgijo poslala, kjer so prijazni kirurgi ugotovili, da je vse uredu. Mižek je bil čist šokiran. Sam pa ni bil pol cepljen, ker je pedijatrinja menla, da je za danes pa doživel dovolj šokov in so naju prenaročili.
Smo se pa tehtali in merili in so mere pri šestih mesecih takšne:

višina: 67,7 cm
teža: 7920 g

Od 10 julija se je mali potegnu skor 4 cm. Pantleyeva temu reče "zagon rasti" in je to tudi lahko vzrok za pogosto zbujanje. Sam pr Maju jst mal dvomim v to. Mali se še kr oglaša iz posteljce, grem pogledat kaj ustvarja... Vsaj tam not je upam zaenkrat še najbolj varen...

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
21.8.2007 20:34:18   
malecka_mateja
MADONA BABE KJE STE????

(odgovor članu Bubilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
21.8.2007 22:05:36   
ribicau
Naša dečva že zdele ene pol urce spi. Mi je zaspala ob 18.30 za pol urce in se nam je spalni čas za eno uro in pol premaknil user posted image . Zdej pa ma da spi do 8ih zutrej user posted image .

malecka_mateja, dej mal poročej, kako je blo na dopustu no!

Neposredna povezava do sporočila: 2068
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 22:34:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
22.8.2007 8:06:13   
malecka_mateja
DOBRO JUTRO!

mi gremo pa počasi k geodetu za zemljo in gradbeno dovoljenje!potem pa kuhat!
vreme je za k.....

morje je bilo odlično ribicau malo mrzlo dva dni potem pa ok!pakoštnae so zelo lepe in mirne tam ko mso bili 10 dni!družba super!smo bili trije pari in je bilo ok!tudi na tamalo so mi babnice popazle da sem lahko šla v vodo z dragim!tako dauser posted image mala je uživala!ritem je imela istikot doma!tako da ni bilo panike!zvečer mso šli ponavadi na sprehod in je mala v vozičku spala in bila pridna!Tam ko pa je bila glasna muzka pa hitro mim!user posted image tamali so bili ful všeč valovi in šumenje morja!bi kr noter skoččla tako je delala!ko sem ji nogice namočla je mi skor z rok pobegnila tak je migala!res škoda da ni mogla v vodo!bo drugo leto nadoknadla!
drug del dopusta vir 5 dni pa je bilo še bolje!pekli zunaj čaga total!sprehodi..sončni zahodi!ful lepo mesto tud!mal me plaža moti ker so veliki kamenji!mapka ok no!drugače pa smo tam bili z enimi kolegi ki imajo dva mala otroka in moji poročni priči z dvema otrokoma in je bil ažurka!skoz neki dogajalo!pekli ribe na žaru ali meso!sam smo jedli in pili dobrote!tako da res super!
kaj vam še naj napišem!da sem 2 kg gor dobila kers em dieto za 16 dni opustila!mapak se ne sekiram!zdaj nadaljujem!tako da ni panike!

v soboto mamo krst!imamo v naši verki na teznu potemp aveliki piknik pri moji priči!okrog 45 ljudi nas bo!bomo meli mal pečenega pujska in to bo super!vse skoraj že zrihtnao!sam pijača se še nabavi in zelenjava!Pa mtai gre k frizeru in bo čaga tu!
mali sem tudi že kupila ooblekco!ma je luškana v njej!tako da bo glavna zvezda!ati je že tud oblečen mami pa na pol!ma tud to bo!

če katero kaj zanima sam povejte!če se pa še kaj spomnim pa poročam!
ma vse nas boste zapustile in šle na morje!

ribicau vi tud grete???
pogrešam TBALI?????pa višnjooouser posted image pa lulu se tud bolj mal javi???pa kje ste zgubljene duše???

Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 10:42:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2071
22.8.2007 11:19:11   
ribicau
Evo, mi smo s cepljenja. Novi podatki: 7580g, 68cm! Mami 58, se pravi +1kg user posted image . Prideva do pediatrinje in pravi a Eva že kakšno stvar prime in ji v roko tišči eno kockouser posted image ....tamala je pa imela v drugi roki plastične ključe in je tko rasturala z njimi, da je blo kr kej. Jest res ne vem kaj ti pediatri mislijo.

Evo je pikica tko zdelala, da zdele spi. Sem jo hotla dat v voziček in it ven, pa je bla čist preveč zaspana, da bi se še preoblačle...u glavnem spi v posteljici.

Jest sem tud ugotovila, da mormo garderobo za Evo zamenjat...sem ji zjutraj bodi z dolgimi rokavi gor tlačla, pa so ji bli rokavi čisto prekratki user posted image . K sreči imam večje bodije v škatli, tko da jih v pralni stroj vržem in v predalu s premajhnimi zamenjam.

Super malecka_mateja, da ste uživali, sploh pa da se je Tjaša pocajtala. Mi naj bi tud šli v septembru, samo se še zdej nismo odločili kdaj in kam. Šli bomo pa za en teden, ker se bo drugače moj dragi naveličal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2072
22.8.2007 21:22:06   
malecka_mateja
ojla!

evo mi smo meli danes letanje in ugtovili da najina parcela sploh ni gradbenauser posted image user posted image user posted image ins edaj bomo mal po vezah uredili da bo...mikslim cel user posted image !pa goemeter pride komaj začetek oktobra!Prepis gremo delat drug tedn vsaj nekaj!amapok nekje do januarja bi baje lahk meli papirje porihtane!upam!

danes smo načrt za hrano nardili za krst!Tako da tud to pošlihtano!jutri grem na manikuro in še po trgovinah da si kupim ene hlače za krst!pa H&m se odpre novi tako da grem malo pogledat za tamalo če majo kaj pametnega!

mala že od 8 spi!jaz pa dragega čakam!pa user posted image  čakam bi mogla že prit pa je ni!in verjetno jo bom v glih v soboto mogla dobit!Tak je ponavadi!pa nisemuser posted image  ker sem zaščitena!user posted image

no to je to!
kje pa ste vse???

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
22.8.2007 21:40:52   
Margit
Evo mene.

Sem se zjutraj malo razpisala, potem pa mi je vse ven vrglo. user posted image  
Mali spi že od 18.45, Maša pa od 19.10. Pravo razkošje. user posted image  Ne morem verjet. Navadno MAtic zaspi šele ob 20.10.
Midva z Maticem pa sva bila v torek v laboratoriju, so mu vzeli kri, pa uspela sva nalovit par kapljic vode v tisto vrečko. Mislim. Pri Maši sem skor doktorirala da sem namontirala tako, da sem vsaj malo nalovila. Pa sem rekla, če bi mela pa fantka bi blo pa čist simpl. Lulčka daš v luknjico in to je to. Aha. V vrečki so ble 4 kaplej, plenica pa polna. user posted image  V petek imava cepljenje. Pa še pregledat ga morjo zaradi padca. Tako da bova vse obenem opravila.

Neposredna povezava do sporočila: 2074
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 22:08:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.