|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
22.8.2007 15:27:05   
petri85
Ojla!

Kva ste ve srečne, ko mate tako službo, da lahko še zraven klepetateuser posted image !

Jessy, ampak si nas mal nahecala zadnjič s tisto slikico, a ne? Saj sem še jaz bolj blond ko ti, al pa se res švoh vidi na slikici!

Neja in Timon, bravo za lulanje v kahlico!

Tina, čestitke za službo!

Ziher sem še kaj pozabila, ampak slišim, da se otroc zbujajo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.8.2007 15:30:30   
Tiamo
Kva ste ve srečne, ko mate tako službo, da lahko še zraven klepetate !
Petriiii, za ta denar je to to!!!! tok k dobim, tok delam user posted image

jessy ne mi zamert, danes je dooooooooooolga sreda, pa se mi že mal fuzla...... in samo v google sem te napisla in mi je to ven vrglo

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.8.2007 15:31:15   
petri85
Oh, vmes že tolk spet napišete, da vam ne morem sledit!

V glavnem za srečanje sem tudi JAZ!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.8.2007 15:34:19   
Tiamo
Jaz sem svojega moža že pred leti navadila, da lula sede
a mi zaupaš recept, samo sem verjetno že zamudila njegovo uro navajna na lulanje sede....mah ni ti potrebno pisati recepta, ker sem ga navadila, da pobriše tla za seboj, ko opravi lulanje.

No, da vam povem, da mi ni bilo jasno zakaj je moj dragi hotel okoli wc školjke temno modre ploščice, sem bila za...ampak naju je keramičar "nategnil" in ta temne ploščice malo posvoje porazporedil po tleh....v prvem letu, sem skoz pizdila, da puša wc školjka, ker je bilo skoz malo mokro okoli in glej ga zlomka, po cca 1,5 mi pove, da je to od njegovega lulanja, da k ga otrese, mal šprica...e od tistega dne ne stopim več v kopalnico, če ne pobriše za seboj.

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.8.2007 15:35:08   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Petri, a je bila pol res lepa tista frizurca od zadnjič? user posted image user posted image user posted image  Sam sem blond, no!user posted image

Tia, ti pa pejd delat in ne tipkaj več v google! user posted image  

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.8.2007 15:36:23   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

a mi zaupaš recept, samo sem verjetno že zamudila njegovo uro navajna na lulanje sede....mah ni ti potrebno pisati recepta, ker sem ga navadila, da pobriše tla za seboj, ko opravi lulanje.

No, da vam povem, da mi ni bilo jasno zakaj je moj dragi hotel okoli wc školjke temno modre ploščice, sem bila za...ampak naju je keramičar "nategnil" in ta temne ploščice malo posvoje porazporedil po tleh....v prvem letu, sem skoz pizdila, da puša wc školjka, ker je bilo skoz malo mokro okoli in glej ga zlomka, po cca 1,5 mi pove, da je to od njegovega lulanja, da k ga otrese, mal šprica...e od tistega dne ne stopim več v kopalnico, če ne pobriše za seboj.

user posted image user posted image user posted image  Ja, kaj je pa zdaj to? Kdo ima tolk fejst naučenga dečka? Jaz bi mojga tudi rada kaj takega naučila, sam kaj, ko bi me po butici, ko mu to omenim!user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.8.2007 15:40:19   
Tiamo
Jessy, kaj se tok smejiš...če je pa res....no, evo to sem pozabila dati med opravila, ki jih postori v stanovanju....

Jessy,in zakaj bi te po betic tvoj?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.8.2007 15:44:04   
Tiamo
Tia, ti pa pejd delat in ne tipkaj več v google!
grem enega prižgat, ker je dooooooolgcaaaaaaaajjjjjt user posted image

Kar se pa dela tiče sem danes normo že dosegla in včeraj presegla, ker sem šla dvakrat iskat 28 škatelj tiskalnikov in jih sama preložila iz avta v garažo user posted image user posted image  ...ah, vedno takrat pride kaka taka naloga, ko so vsi fantje odsotni ali na dopustu....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.8.2007 15:45:42   
Jessy

Jessy, kaj se tok smejiš...če je pa res....no, evo to sem pozabila dati med opravila, ki jih postori v stanovanju....

Jessy,in zakaj bi te po betic tvoj?

Če bi mu rekla, da mora po ta novem lulati sede. user posted image user posted image user posted image  Sem mu že parkrat omenila, da bi bilo dobro, če bi si ga on tudi obrisal, ko neha lulat, pa sem mislila, da me bo z očmi zabil...user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.8.2007 15:48:03   
violinski

E, vidiš, točno tko je bilo: pokazala sem mu, kaj je za njim ostalo po tleh in vse okrog školje ter kako se s časom potem bela plastika (pokrov od školjke) obarva in rekla - ali sediš ali brišeš. Ugani, kaj se je odločil??? user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.8.2007 15:51:07   
Tiamo
ah, ti moški....

jaz ga trenutno odvajam od puščanja smrdljivih štumfov, kjer mu iz nog padejo, samo on tega še neve....danes zjutraj je vprašal, kje so vsi njegovi štumfi, da nima več nobenih v predalu...jaz sem se gluho naredila, no potem je še en čist par najdu v predalu...bomo videli jutri....drugače se vsi smrdljivi štumfi nahajajo v škatlji na balkonu... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
22.8.2007 15:51:33   
Jessy
Violinski, za brisanje?
Ker jaz bi to res rada, da bi delal, ne pa da šprica okrog in okrog, bišem pa itak le jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 3012
22.8.2007 15:52:38   
Jessy
Tia, a pol si jih bo mogu sam oprat al kaj? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
22.8.2007 15:54:36   
Tiamo
Tia, a pol si jih bo mogu sam oprat al kaj?
to ne, ker pere pralni stroj, samo pospravljat se jih bo naučil v "za umazano pelilo kos", kot ga imenuje Demi.

Zdaj moram pa na WC, komaj že držimmmmmmmmmm

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
22.8.2007 15:55:12   
Jessy
Ker se je Neja odločila za hlačke namesto pleničke, je najbrž najbolje, da sva v dometu hiše, kajne? Rada bi šla malce na sprehod, pa ne upam brez pleničke, ker prejšnje lulanje je bilo zgolj naključje po mojem. Sama ve, da lula šele takrat, ko začne teči.
Al pa če dam v nahrbtnik ene par hlačk? Sam čevlji so tudi radi mokri. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
22.8.2007 15:58:56   
violinski
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Violinski, za brisanje?

Ne, saj sem rekla, da se bo Aljoša kar od njega naučil sedeti na WCju.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
22.8.2007 16:03:00   
Jessy
Aaaaaaaaaaaaaa! Ma, važno, da ni pošpricano! Sam moj pa zagotovo ne bi hotel sedet.
Mu bom mogla dat pogoj al eno ali drugo!

Neposredna povezava do sporočila: 3017
22.8.2007 16:05:58   
Tiamo
Mu bom mogla dat pogoj al eno ali drugo!
Me prav zanima, poročaj...

Jessy, vidve kar pejta na sprehod v spodnjicah, pa imej rezervo spodnje hlače, pa hlače in štumfke...pa cca čez 20 min jo spomni, pa jo dvigni v položaj lulanja, pa reči pritisni...mogoče ji pa ni bilo naklučje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
22.8.2007 16:14:27   
Jessy
Mu bom rekla zvečer, ko pride iz službe! user posted image

Greva zdaj midve na sprehod v plenici. Sem se raje za sigurno varianto odločila, ker brez bova še vedno lahko šli, ko mi bo pokazala, da ve, za kaj točno se gre.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
22.8.2007 16:27:25   
Jessy
Sm že nazaj. Nejo je vzela tašča, ker ima opravke v mestu, tako da sem ostala sama. Bom pa kaj za službo naredila. En načrt sem že poštimala prej, ko je spala, zdaj pa še ostalo delo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
22.8.2007 16:37:05   
Tiamo
No, Jessy tebi se pa gode...kdaj so zlate naše tašče, a ne?

Pridno delaj, jaz igram pasjanso.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
22.8.2007 16:46:20   
Jessy
Saj moja tašča je res zlata. Včasih sicer naredi kakšno stvar, ki mi ni všeč in sem potem malce nejevoljna, sam drugače je pa res ta prava dušica. user posted image

Tia, teb pa danes tudi ni sile, kajne? user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
22.8.2007 16:52:13   
Tiamo
ne, sem že tečna od dolgčasa...sej so srede itak veeeedddddooooo dolgočasne...moram si kaj najdt za delat ob sredah...kok bo šele pozim hudo, goza, k bo tak čas že mrak.

Mogoče sem pa ugotovila zakaj ga Demi sračka ponoči, je tako obdobje, ali raste ali so zobki..evo katero zanima link z nivoja višje

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
22.8.2007 17:01:16   
Jessy
Meni delo trenutno full hitro gre. Se pozna, da sem spočita in polna energije!

Tia, sem prebrala to temo, do katere si dala povezavo. Zanimivo, res! Sem jih pa že kar nekaj slišala, da so jih kosti bolele, ker so prehitro rastli.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
22.8.2007 19:24:12   
nanka
Dan,
jaz sem čisto sesuta, v službi imam toliko dela, da nimam niti časa interneta zalaufat. Še vedno sem sama, še vedno manjkata obe sodelavki. Ta teden sem na bolniški, a sem že drugi dan v službi. Počasi sem mi že fuzla.

Moje M še ni, vendar mora priti 29.8., tako da zaenkrat še vedno čakam.

Bravo Tina za začetek bo služba, boš videla takoj ko boš sprejela službo, se bo našla še kakšna ponudba.

Jaz bi se vam tudi pridružila, vsaj na kakšni kavici v Btc-ju, se pripeljem nazaj.

Ery, jaz sem doma proti dolenjski, smo prav fajn ljudje, le pridi kaj pogledat na naš konec.

Bravo Neja za lulanje, začetek je dober.

V petek sem doma, ker ima Zoja zdravnika, pa bolniško moram zaključiti, potem pa imava s Tjašo pregled pri okulistu v Žalcu. Drugače se je pa pri nas že začelo s taksi službo, <Matic je začel s treningi nogometa in ima vsak dan treninge, Tjaša pa je na animator na oratoriju in je ni cel dan, ima pa skupino 8 letnikov.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.