Kety
|
Evo še malo glasu od mene! Otroci spijo, mož je šel na pir, jaz pa na RR! Ma, ste se razpisale, tu imam pa bolj slab internet (preko mobitela) in gre vse skupaj zeloooo počasi, zato ne zamerit, če ne komentiram slikic, ker jih pač ne gledam (jih predolgo nalaga). Najprej hvala za čestitke Timonu. Midva voščiva nazaj vsem slavljencem, ki sva jih zamudila za 2. svečki. Torej, vem da je praznoval Aljaž in David, za druge pa ne vem, Zoji sem pa pomoje že čestitala... Ne zamerit, sem pač na dopustu... Neja, za lulanje v kahlo. Naš pa v stoje lula v kahlo in je prav smešen, ko se trudi da prav pocilja , ampak tako je videl lulati atija in zdej noče sest na kahlo, kakat pa noče, raje zadrži in počaka, da dobi plenico. Včeraj cel dan ni kakal, no, prejle sem ga pa dala spat in medtem, ko sem čakala da bo zaspal se je posračkal in zdej spi z vzdignjeno rito na kolenih , pa tako smrdi v spalnic,...groza, ampak bo že moral zdržat. Tia, Tina, Ery,...bo še prilika za naslednjega . Pa boste skupaj v drugo , tako kot midve s Teyo. Samo ne vem kam se je Teya skrila, me prav zanima kako jim gre z dvema fantoma. Pri nas je Timon ful nežen do Filipa, ampak včasih ga pa kar na lepem fino poči. Pa dudo mu non-stop puli iz ust, da mu jo potem lahko nazaj vtakne. Filip je do ene mere potrpežljiv, potem pa začne jokat. Vijolinski, kdaj ste še v Kopru? Mi bomo do naslednjega četrtka, tako da se kaj slišiva. Ti pošljem številko na ZS. Tia, ne vem kako naj ti kaj svetujem glede računovodstva,...ni lih mala malica zaradi odgovornosti. Sej težko res ni, ampak lahko hitro kaj zafuraš...se bova dobili na kavi pa bova podebatirali. Šibam...
|