|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
22.8.2007 12:21:26   
Jessy
O, ženske, ste se razpisale ta čas, ko me ni bilo! user posted image  A ste morda v službi? user posted image user posted image user posted image

Ery, zdaj si mi pa tako nazorno opisala, kako je treba narediti pregrinjala, da mi je kristalno jasno! Saj veš, da blondinke rabimo malce natančnejša navodila! user posted image user posted image user posted image  Bom šla malce gledat za velur, če kje kaj pametnega dobim.
V Šk. Loko ne vem, kdaj bom prišla, verjetno na jesen enkrat, ko bom vidla, kaj Neja točno rabi za čez zimo. A imajo tam tudi kake kombinezone za otroke? Jaz ga morem letos kupiti, ker ji je lanski čist premajhen. Pa morda bo treba tudi kako bundico kupiti. Bom mogla ta lanske probat. Ena bi ji skoraj morala biti še prav.
Jaz imam pa do Loke dobrih 30 km. user posted image

Zgledar es, da imamo vse približno hkrati M. Jaz sem pravkar zaključila z njo in danes bi bil pravšnji čas za akcijo, vendar se ne bom trudila user posted image , že iz principa ne, ker so me v službi kar določili, da bom letošnje šolsko leto šla na porodniško. Zdaj me je pa vse minilo! user posted image

Ery, men se pa zdi, da ti taka frizura, kot jo imaš sedaj, izredno paše. Sicer bi te mogla videt še z daljšimi in krajšimi lasmi, da bi lažje primerjala, kaj ti bolj ustreza, ampak trenutna mi je všeč! Barva pa mislim, da je blond čist primerna. Če gledam po sebi, me temnejša barva zelo postara in so mi vsi rekli, da morem biti svetla, ker sem tako mlajša.

Tia, tvoja Demi je izredno iznajdljiva! user posted image  Jaz pa Neji najraje dam sladoled v kornet, ker ga tako lažje poliže, kot na palčki. Če je liziko, pol moram več kot pol jaz pojesti. Seveda se full sekiram! user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.8.2007 12:43:12   
ery
jessy, pa kako veš, da smo v službi?? user posted image  Joj, jutri pridejo že učitelji in je konferenca, vas bom po moje samo na hitro preletela... Bo kaos...
Me veseli, da ti je sedaj jasno kako je s pregrinjali... user posted image  

Glede barve las.... Ti imaš tako lepo blond barvo, ane? Nič tiste rumnkaste ali rjavkaste ali lisičje? Imaš tisto blond, na katero padajo moški? user posted image  
Zdej pa res ne vem katero barvo naj dam. Bom še frizerko vprašala. Glede frizure imaš kar prav. Pa še nikoli me nisi v živo videla... Večina jih reče ta dolžina, ko jo imam sedaj, da je uredu. S kratkimi se pa jaz dobro ne počutim, pa skos eni želeji na laseh..bljak...

Meni tudi že govorijo v šoli, kdaj bo drugi otrok, da je že čas. sem jih vprašala, če se me hočejo znebit... No pol rečejo, da take prijazne tajnice še ni bilo..ja kao...

No moram nardit do konca neki, uni dve šefici sta šli pa na kavo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.8.2007 13:45:16   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: ery
Imaš tisto blond, na katero padajo moški? user posted image   

A zato jih je zmerej tolk na men? user posted image user posted image user posted image
Ja, jaz imam tako barvo, da ni rumena. Ko frizerka meša barvo zame, je modro vijolične barve, pol me pa pod tako "havbo" da, ki je v bistvu savna in mi kar dolgo pusti. Vmes pogleda in če so prameni še rumenkasti, mi še podaljša.
Bom zdaj snela dol z aparata sliko, pa si boš pogledala v mojem albumu na RR. Morem še mojga prej dobit, da ga vprašam, če mu lahko eno reč iz USB konektorja izključim. Geslo ti pa pošljem, ko bom sliko dala gor, ostale ga pa itak že imate, ker bo isto.

Drgač pa mi tudi jutri začnemo, imamo konferenco ob 9h, pol se pa od nas poslavlja še ena učiteljica, ki gre v penzijo, tako da se zna malce zavlečt vse skupaj.

Pa, da malce pohvalim Nejo! Prej je PRVIČ lulala v kahljico, še prej se je pa 2x v hlačke polulala. Zdaj je pa tako navdušena, da hoče stalno na kahlji sedeti. user posted image  Sem jo pohvalila, pol sva nesli v školjko zliti in ona je potegnila vodo, za nagrado je pa 1 Smarties dobila. Sem prav vesela! user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.8.2007 13:49:34   
Tiamo
tudi jaz čestitam Neji, bravo punca..ji je uspelo, kok je mami srečna user posted image

Jessy gre pa v službo, jessy gre v službo...ene smo pa že...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.8.2007 13:53:09   
Jessy
Ej, Tia, ne zezej! user posted image user posted image user posted image  Sm bila že v ponedeljek v službi!user posted image  To tudi nekej šteje, al kako!!!???

No, ženske, pravkar nalagam slikce in boste končno lahko vidle mojo frizuro, oz. frizure več ni, barva je pa še vedno! user posted image  Še par minutk, pa bo gor!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.8.2007 13:54:34   
ery
Hehe, jessy gre v službo.. Me kar stiska, ko tako hitro mine... Mi imamo tudi ob 9h konferenco in prav tako pri nas gre ena tečka v penzijo in bomo papcali.. user posted image  In jaz, deklica za vse, bom morala spet pisat zapisnike.... Amapk ne vem kaj naj, da jih na konf. ne bom, ker res ne poznam niti ene tajnice, da bi na konf.pisala zapisnik??

Jessy, hvala , hvala za slikco. Komaj čakam, da vidim...

vse čestitke Neji... Sedaj pa bo... najbolj se ji bo zdel, ko bo nesla v WC in potegnila vodo.. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.8.2007 13:55:11   
ery
o to bo pa hitro... No pa da vidimo user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.8.2007 13:59:32   
Jessy
Taraaaa....slikca je gor...zdej pa pohvale, prosim! user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.8.2007 14:21:52   
violinski
Jessy, moje geslo ni pravilno. A si ga menjala??? Tisto z veliko začetnico, mislim....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.8.2007 14:34:34   
ery
jESSY, KAJ NAJ REČEM... a si dala pravo slikco? user posted image  

ne hecam se... na obeh slikah je Neja, ful je luštna!!!!!
na prvi sliki si ti, ane? moram rečt, da sta si z nejo res podobni, ful je podobna tebi. In ti si tudi simpatična. user posted image  

Blond barva je to ta al se slabše vidi? Ker ni taka, kot sem jaz mislila, da je? Al sem pa jaz "blond"? user posted image

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.8.2007 14:56:05   
Jessy
Violinski, geslo je še vedno isto, tisto z veliko začetnico. A si se morda zatipkala? Če ne gre, ti ga pošljem še enkrat!

Ery, ja ta barva je blond, svetla, le da je slikano s flešem. user posted image  Je pa res, da nisem prav bela! user posted image  Bi bila prehuda umetna inteligenca! user posted image
Pa hvala za pohvale. user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.8.2007 14:56:53   
Tiamo
Jessy, eni imajo pa res srečo, da imajo tako sexy učiteljico user posted image  Na sliki si k da ne bi bila ti, oz. kot te imam v spominu, se mi zdi, da si shujšala sploh v obraz, a se motim?

Violinski, geslo je še vedno isto od Jessy, z veliko in začnese z J....

Joj, te srede se mi kar meša, bom sam odo 17, ker ne bom zdržala do 18....

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.8.2007 14:58:03   
ery
Še to, pol pa šibam domov.

Jessy, ne res si luštna! Ful mlajša deluješ!!!

A imaš pol tako barvo, ko si zadnjič dala gor eno sliko in sicer samo od zadaj frizuro slikano? Dolge lase blond?

Moram it...papa

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.8.2007 15:01:46   
Jessy
Sm dala gor še eno slikco, iz Nejinega roj. dne, kjer imam še ta staro frizuro. morda se bo na tistem pramenčku nad očmi videlo, kakšno barvo imam.

Tia, huda bejba sem, ne? user posted image  Veš kaj ti povem? Prav nič nisem shujšala, še zredila sem se. Sem pa na tisti sliki v taki pozi, da so res vsi šlaufi pokriti in prekriti. Je blo pa fajn slišat, da sem shujšala. Ko bi le res!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.8.2007 15:05:32   
Jessy
Ery, ja tako barvo imam, le da se meni bolj vidi, da imam pramena, tisti se pa ni videlo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.8.2007 15:07:06   
violinski
Evo me, prej se nisem zatipkala, zgleda pa, da sem vmes, med branjem RR enkrat kliknila na Odjavi se, pa nisem mogla zraven, ker sem bila odjavljena. Ej, če nisem jaz blond...

Jessy, meni se tudi zdiš čisto švohotna. Lahko bi vrgla še mal polente na svoje kosti. Pa čisto drugačna se mi zdiš, kot se te spomnim. Ma saj vem, slike so čisto nekaj drugega kot v živo. A ni res čas, da se spet vidimo? Samo jaz v avgustu sploh nič ne morem več, lahko bi mogoče 1. septembra? 8. septembra? Pa naši otroci bi se sploh morali spet videt.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.8.2007 15:10:28   
Jessy
Violinski, ponavljam, da je tisto slika, realnost je res drugačna. Ko sem zanosila, sem imela 8 kg manj, kot zdaj, pa mi je že takrat G opozoril, da sem štartala s prekomerno težo in tudi indeks mi pokaže, da sem že med ta debelimi. Sicer pa ne rabim indeksa, ker se šlavfi prav konkretno vidijo, hlače so mi pa nekam tesne postale. Verjetno je spet kriv sušilec. user posted image

Jaz bi 1.9. zelo težko prišla, ker je to tik pred začetkom pouka in bodo potrebne finese za narediti, 9.9. sem pa v šoli v naravi. Pridemo šele 10. nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.8.2007 15:14:03   
Tiamo
e, jessy na sliki s torto, si pa ta prava, no zdaj se pa opogumi in objavi še eno sliko ne v ležeč položaju ta nove frizure user posted image user posted image   Jessy huda bejba, lej kaj pišejo o tebi tvoji učenci http://www2.arnes.si/~sopbfili/Twin/4a.htm in še javno objavijo tvojo sliko user posted image

Violinski ja naše druženje ne obrodi sadov, nikakor se ne moremo dobiti. Če določim datum, sigurno ne boste prišle...saj se lahko dobimo npr. ko gre Jessy v Mullerja po plenice v BTC-ju kako popoldne, ste za?

Pa predlagam Mostec!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.8.2007 15:15:18   
Kety
Evo še malo glasu od mene! Otroci spijo, mož je šel na pir, jaz pa na RR! Ma, ste se razpisale, tu imam pa bolj slab internet (preko mobitela) in gre vse skupaj zeloooo počasi, zato ne zamerit, če ne komentiram slikic, ker jih pač ne gledam (jih predolgo nalaga).

Najprej hvala za čestitke Timonu. Midva voščiva nazaj vsem slavljencem, ki sva jih zamudila za 2. svečki. Torej, vem da je praznoval Aljaž in David, za druge pa ne vem, Zoji sem pa pomoje že čestitala...user posted image  Ne zamerit, sem pač na dopustu...

user posted image  Neja, za lulanje v kahlo. Naš pa v stoje lula v kahlo in je prav smešen, ko se trudi da prav pocilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak tako je videl lulati atija in zdej noče sest na kahlo, kakat pa noče, raje zadrži in počaka, da dobi plenico. Včeraj cel dan ni kakal, no, prejle sem ga pa dala spat in medtem, ko sem čakala da bo zaspal se je posračkal in zdej spi z vzdignjeno rito na kolenih user posted image user posted image user posted image , pa tako smrdi v spalnic,...groza, ampak bo že moral zdržat.

Tia, Tina, Ery,...bo še prilika za naslednjega user posted image . Pa boste skupaj v drugo user posted image , tako kot midve s Teyo. Samo ne vem kam se je Teya skrila, me prav zanima kako jim gre z dvema fantoma. Pri nas je Timon ful nežen do Filipa, ampak včasih ga pa kar na lepem fino poči. Pa dudo mu non-stop puli iz ust, da mu jo potem lahko nazaj vtakne. Filip je do ene mere potrpežljiv, potem pa začne jokat. 

Vijolinski, kdaj ste še v Kopru? Mi bomo do naslednjega četrtka, tako da se kaj slišiva. Ti pošljem številko na ZS.

Tia, ne vem kako naj ti kaj svetujem glede računovodstva,...ni lih mala malica zaradi odgovornosti. Sej težko res ni, ampak lahko hitro kaj zafuraš...se bova dobili na kavi pa bova podebatirali.

Šibam...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.8.2007 15:16:51   
Tiamo
Jessy a t osi tudi ti http://info.edus.si/studijske/mod/forum/discuss.php?d=599 ja, ja si si

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.8.2007 15:18:08   
violinski
Ja, to je pa res, Tia. Zdej bo pa še Neja ven iz plenic, pa bom edina hodila v Muellerja. Pa glih zdej, ko so začeli prodajat Jumbo box z Active Fit plenicami. A veste, kako je to komot....

Ok, gremo dalje. 16.9., pol jo pa vse skupaj mahnemo v KP na koncert Zucchera (dobri stari rocker/bluzer, ne se bat, če je človek Italijan, mu k sreči v življenju to ni preveč škodilo). Po tem datumu sem pa jaz na dopustu, pa še nič ne vem, če kam in kam gremo, vem samo, da nekam gremo.

Sicer pa sem jaz vsaj dan v BTC user posted image  edino če hočem prit popoldne nazaj, moram vmes opravit še taxi službo. Je pa res, da se moji otroci radi vozijo z avtobusom, zato tudi to ni problem.

Torej?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.8.2007 15:19:08   
Tiamo
Kety lepo, da si se javila in da se imate super. Seveda bove na kavi poklepetale k ti moram točno povedati kaj on ima in kaj mi predlagaš.

Timonu pa bravo za lulanje v stoje, to pravi mali macho user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.8.2007 15:21:54   
Tiamo
Ok, gremo dalje. 16.9., pol jo pa vse skupaj mahnemo v KP na koncert Zucchera (dobri stari rocker/bluzer, ne se bat, če je človek Italijan, mu k sreči v življenju to ni preveč škodilo). Po tem datumu sem pa jaz na dopustu, pa še nič ne vem, če kam in kam gremo, vem samo, da nekam gremo.
zmenjeno, čeprav mi tale pocukran italijan ne potegne, ampak za druženje z vami tudi to prenesem....samo lejte jo lisičko, violinski ima potem dopust, me bomo pa skrokane v službi po 16.9

Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.8.2007 15:24:52   
violinski
Haha, Kety, sicer bravo, za lulanje stoje, ampak je pa kr fajn naokoli tudi pošpricano, a ne?

Jaz sem svojega moža že pred leti navadila, da lula sede, Aljoša se bo pač učil od njega. Joj, le kdaj bo pri nas čas za kahlo. Aljoša se spomni šele takrat, ko Lana reče, da gre lulat in ponavadi, ko ga naštimam na kahlo je plenica že topla in mokra user posted image . No, nekoč bo tudi on malo manj trmast in se bomo naučili tudi tega. Upam, da še pred šolo.... user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.8.2007 15:25:56   
Jessy
Ej, Tia, zdaj pa nehej raziskovati o meni!user posted image  Le kje me najdeš, lisica!
Tista z e-Twinninga je pa že stara. Na tisti sličici je že bila Neja v mojem trebuščku, le da ostali tega še niso vedeli!

A da bi šla na Zucchera? Ne vem, če!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.