ery
|
Dobro jutro... Včeraj se nisem nič pglasila, ker je bilo na šoli pestro. Joj, kot da učitelji ne bi imeli počitnic..nekateri so res obupni. ponovno zateženi.. Je bila pa res fora na konferenci. Kot veste jaz pišem zapisnike. Ravnateljica pove, da je v ponedeljek izlet za strokovne delavce na Kras. En učitelj-ful simpatičen (Jessy saj veš kateri, sem ti že enkart razlagala), je naglas vprašal, če gre lahko tajnica zraven. Ravnateljica pa da ne, ker bosat onidve (ravn. in pomočnica) tudi delali. In vsi so začeli kao protestirat, da oni rabjo tajnico, da mora it zraven.. .. NO ok. Potem sem že v pisarni, ko pride ena učiteljica do mene in pravi, da je šla k ravn. rečt, da naj grem zraven. Ravn.pa komplicira kdo bo telefone dvigal..bla, bla... Pol je kao zan foro rekla, da naj gresta še onidve , češ kdaj se bosta pa privoščili, potem bodo pa otroci. tako, da je možnost, da gremo. če bosta unidve vse naredili, gremo, drugače pa ne. Mi je bilo kar malo nerodno zaradi tega, saj jih nič nisem prosila. Je pa fora, da pride računovodkinja po dopustu v službo v ponedeljke, ona ne gre zraven. A mislite, da bo kaj težila? V to službo je prišla maja. Joj, ful mi gre na živce drugače, skos se povsod vtika, vse hoče vedeti... GRRR... Mah, če bo kej težila, naj s epa z ravn.zmeni. To je to na kratko. Bom kar nehala za1x, da me spet ven ne vrže, ker tole pišem že nekaj časa, me vmes prekinjajo. se še oglasim, papa